• Het nieuwe social selling en LinkedIn – BNR interview
  by Corinne Keijzer on 23 juni 2021 at 10:14

  Social selling... wat is dat eigenlijk en wat kun je er mee? Heeft het woord een andere lading gekregen in de tijd van corona? Verbinding zoeken, wat is dat en hoe doe je dat eigenlijk? En hoe speelt LinkedIn hierin een rol? Zomaar wat vragen die Rens de Jong mij en twee andere specialisten, Aaltje Vincent en Paul Bierman. vroeg in zijn programma 'Werkverkenners' op BNR Radio. 

 • De populariteit van de spelers van het Nederlands Elftal op Instagram
  by Rik Keijzer on 16 juni 2021 at 18:35

  Het is boeiend om te zien dat je als voetballer tegenwoordig niet alleen met je voeten spreekt, maar ook via social media. Diverse spelers van Oranje doen het fantastisch goed op Instagram en zien (mede) daardoor hun marktwaarde groeien. Maar wie is nu het populairste op Instagram?

 • Handige Instagram Contentkalender – Download hier gratis
  by Rik Keijzer on 4 juni 2021 at 14:51

  Plannen, beheer en organiseer je berichten, je Stories, je Reels en je IGTV filmpjes op Instagram met deze handige content kalender.

 • LinkedIn Creatormodus – opties en tips
  by Corinne Keijzer on 24 mei 2021 at 08:23

  Sinds kort is er een extra optie toegevoegd aan je LinkedInprofiel: 'Creatormodus'. Een optie waarmee content een grote rol speelt in je profiel en je zelfs een bewegende profielfoto kunt maken. Ik zet de opties op een rij met de nodige tips!

 • 10 onmisbare hulpmiddelen voor LinkedIn
  by Corinne Keijzer on 29 april 2021 at 06:38

  Dat LinkedIn niet happig is op externe (met name automation)tools die hun data gebruiken is ondertussen wel duidelijk. Er zijn dan ook niet veel tools die toestemming hebben om wél gebruik te maken van de data op een paar uitzonderingen na. Daarnaast heeft LinkedIn zelf ook een aantal aardige tools waar niet iedereen weet van heeft, zowel betaald als gratis. Ik zet ze voor je op een rijtje. Heb jij aanvullingen, ken jij een tool die handig is? […]

 • Je Instagram account verwijderen – hier een makkelijke uitleg
  by Rik Keijzer on 20 april 2021 at 07:25

  Op een dag ben je helemaal klaar met Instagram en je wilt je account verwijderen. Het neemt teveel tijd in beslag, je vindt het niet leuk meer of je wilt gewoon een totaal nieuw account beginnen en je oude profiel sluiten. Gelukkig kan dit heel gemakkelijk. Ik vertel je in dit artikel hoe je dit doet.

 • Wat plaats je als achtergrondfoto op je LinkedInprofiel
  by Corinne Keijzer on 14 april 2021 at 07:42

  Het is een van de eerste onderdelen waar het oog op valt als je een profiel bezoekt: de achtergrondfoto bovenaan je profiel. Zo zonde dat je nog regelmatig profielen tegenkomt waar deze plek niet benut is. Onwetendheid? Gebrek aan creativiteit? Geen foto tot je beschikking? Laat me je helpen. In dit artikel leg ik je uit hoe het werkt en geef ik je een aantal ideeën ter inspiratie.

 • Wat kan ik met een ‘Werken bij’ pagina op LinkedIn
  by Corinne Keijzer on 30 maart 2021 at 07:19

  Veel mensen kennen de term 'Carrièrepagina'  misschien nog wel. Tegenwoordig heet dat de 'Werken bij pagina'. Maar wat is dat eigenlijk? Wat kun je er mee en hoe maak je die pagina aan? In dit artikel geef ik je wat meer informatie. 

 • 15 handige tips voor Whatsapp-groepen
  by Corinne Keijzer on 25 februari 2021 at 13:18

  Whatsapp-groepen bestaan tien jaar en dat moest gevierd worden! Op 22 februari werd ik uitgenodigd in zowel de studio van NPO 1 om in het programma van Dionne Stax  als in de Coen en Sander show van Radio 538 om het een en ander te vertellen over dit onderwerp. Eigenlijk waren beide uitzendingen te kort, ik had nog zóveel tips willen geven. Daarom dit blog, 10 tips om Whatsapp-groepen behendig te gebruiken.

 • 3 manieren om online warme leads te genereren
  by Corinne Keijzer on 9 februari 2021 at 08:23

  Leads genereren ging lange tijd gepaard met vooral koude acquisitie, zowel in de B2C als in de B2B. Gewapend met lange hitlijsten wisten telemarketeers menig persoon telefonisch te overtuigen of juist te irriteren. Salesmanagers en accountmanagers kregen van de marketingafdeling de afspraken ingekopt in de agenda en regelmatig kwam het voor dat de afspraken weer gecanceld werden of kwalitatief zo bedroevend slecht waren dat het alleen maar een […]