• 10 onmisbare hulpmiddelen voor LinkedIn
  by Corinne Keijzer on 29 april 2021 at 06:38

  Dat LinkedIn niet happig is op externe (met name automation)tools die hun data gebruiken is ondertussen wel duidelijk. Er zijn dan ook niet veel tools die toestemming hebben om wél gebruik te maken van de data op een paar uitzonderingen na. Daarnaast heeft LinkedIn zelf ook een aantal aardige tools waar niet iedereen weet van heeft, zowel betaald als gratis. Ik zet ze voor je op een rijtje. Heb jij aanvullingen, ken jij een tool die handig is? […]

 • Je Instagram account verwijderen – hier een makkelijke uitleg
  by Rik Keijzer on 20 april 2021 at 07:25

  Op een dag ben je helemaal klaar met Instagram en je wilt je account verwijderen. Het neemt teveel tijd in beslag, je vindt het niet leuk meer of je wilt gewoon een totaal nieuw account beginnen en je oude profiel sluiten. Gelukkig kan dit heel gemakkelijk. Ik vertel je in dit artikel hoe je dit doet.

 • Wat plaats je als achtergrondfoto op je LinkedInprofiel
  by Corinne Keijzer on 14 april 2021 at 07:42

  Het is een van de eerste onderdelen waar het oog op valt als je een profiel bezoekt: de achtergrondfoto bovenaan je profiel. Zo zonde dat je nog regelmatig profielen tegenkomt waar deze plek niet benut is. Onwetendheid? Gebrek aan creativiteit? Geen foto tot je beschikking? Laat me je helpen. In dit artikel leg ik je uit hoe het werkt en geef ik je een aantal ideeën ter inspiratie.

 • Wat kan ik met een ‘Werken bij’ pagina op LinkedIn
  by Corinne Keijzer on 30 maart 2021 at 07:19

  Veel mensen kennen de term 'Carrièrepagina'  misschien nog wel. Tegenwoordig heet dat de 'Werken bij pagina'. Maar wat is dat eigenlijk? Wat kun je er mee en hoe maak je die pagina aan? In dit artikel geef ik je wat meer informatie. 

 • 15 handige tips voor Whatsapp-groepen
  by Corinne Keijzer on 25 februari 2021 at 13:18

  Whatsapp-groepen bestaan tien jaar en dat moest gevierd worden! Op 22 februari werd ik uitgenodigd in zowel de studio van NPO 1 om in het programma van Dionne Stax  als in de Coen en Sander show van Radio 538 om het een en ander te vertellen over dit onderwerp. Eigenlijk waren beide uitzendingen te kort, ik had nog zóveel tips willen geven. Daarom dit blog, 10 tips om Whatsapp-groepen behendig te gebruiken.

 • 3 manieren om online warme leads te genereren
  by Corinne Keijzer on 9 februari 2021 at 08:23

  Leads genereren ging lange tijd gepaard met vooral koude acquisitie, zowel in de B2C als in de B2B. Gewapend met lange hitlijsten wisten telemarketeers menig persoon telefonisch te overtuigen of juist te irriteren. Salesmanagers en accountmanagers kregen van de marketingafdeling de afspraken ingekopt in de agenda en regelmatig kwam het voor dat de afspraken weer gecanceld werden of kwalitatief zo bedroevend slecht waren dat het alleen maar een […]

 • Hier vind je de beste rechtenvrije stockfoto websites voor jouw social media
  by Rik Keijzer on 3 februari 2021 at 09:50

  Content op social media kan niet zonder afbeeldingen die direct de aandacht grijpen. Ik heb daarom dit overzicht gemaakt met mijn favoriete websites waar ik de beste stockfoto's vandaan haal.

 • 5 gouden tips voor ondernemers
  by Corinne Keijzer on 18 januari 2021 at 15:37

  In 2010 ben ik puur per ongeluk, dankzij de financiële crisis, het ondernemerschap ingerold. In de afgelopen jaren ben ik soms (hard) gevallen maar ben ook altijd weer opgestaan. Een mens moet fouten maken wil je je verder ontwikkelen dus ik heb geen moment spijt gehad van wat ik ook gedaan heb. Incasseren, leren, weer doorgaan en verbeteren, dat brengt je verder in het leven. Graag deel ik een aantal van mijn leermomenten ter inspiratie. Bij […]

 • De 10 best gelezen blogs van 2020
  by Corinne Keijzer on 23 december 2020 at 09:29

  De tien best gelezen blogs uit 2020 van mij en mijn partners. Het is weer een uit één lopend overzicht geworden! Ik wens je alvast veel leesplezier!

 • 3 handige LinkedIn opties die alleen op de app te vinden zijn
  by Corinne Keijzer on 10 december 2020 at 08:01

  Steeds meer LinkedIn opties zijn op de app te vinden welke ook op desktop/laptopversie staan. Toch lopen de app en de desktopversie niet helemaal synchroon als het gaat om functionaliteiten. Ik geef je hieronder drie handige opties binnen de app welke (nog) niet op de desktop te vinden of in te stellen zijn.