• Hoe plan je Instagram berichten in?
  by Rik Keijzer on 7 januari 2020 at 05:31

  Hoe plan je Instagram berichten in? Dat kan met de Creator Studio van Facebook. Ik vertel je in dit blog hoe je dit instelt en hoe je deze tool gebruikt om Instagram berichten in te plannen.

 • Virtual Assistant met sales/marketing achtergrond gezocht
  by Corinne Keijzer on 5 januari 2020 at 15:30

  Wie wordt onze nieuwe steun en toeverlaat in de backoffice en helpt ons met het onder andere stroomlijnen van aanvraag offertes tot aftersales?

 • LinkedIn update december 2019 – knallend het nieuwe jaar in
  by Corinne Keijzer on 1 januari 2020 at 14:26

  In de maand december zijn er toch nog een paar opmerkelijke aanpassingen geweest op LinkedIn. Zoals je gewend bent zet ik ze weer voor je op een rijtje.

 • De 10 best gelezen blogs van 2019
  by Corinne Keijzer on 29 december 2019 at 11:35

  Ieder jaar maak ik een overzicht van de best gelezen blogs uit het afgelopen jaar. Met zo'n 350.000 websitebezoekers zijn de interesses op socialmedia-gebied redelijk verdeeld. Daarom leuk om te zien dat de top tien bestaat uit blogs met allemaal verschillende insteken. Opvallend is ook dat er veel oudere blogs tussen zitten, die ik wel bijwerk door de tijd heen, met blijkbaar zeer gewilde informatie. Ik loop ze met je door, veel leesplezier […]

 • De mooiste LinkedIn hoogtepunten van 2019
  by Corinne Keijzer on 26 december 2019 at 15:07

  Wow, wat een mooi jaar is het voor LinkedIn geweest! Tientallen nieuwe opties en wijzigingen in zowel persoonlijke profielen als bedrijfspagina's, nieuwe lay-outs, goede ontwikkelingen in de betaalpakketten en het advertentiesysteem, er is veel gebeurd. In mijn maandelijkse LinkedIn overzichten hou ik jullie altijd zoveel mogelijk op de hoogte van wat is, komt en gaat en voor mij waren dit de hoogtepunten van 2019!

 • Pinterest voor bedrijven in 2020. Pak jij deze kans?
  by Maarten Bierman on 18 december 2019 at 10:37

  Het einde van het jaar nadert. Tijd voor een hoop mensen om de balans op te maken. Zowel zakelijk als privé. Maar uiteraard kijken we ook vooruit!  En dat doen bijna een miljoen- van de in totaal vier miljoen gebruikers op Pinterest iedere dag. Zij zijn op zoek naar inspiratie en ideeën met een koopintentie. Pak jij die kans?

 • Interview Nu.nl over LinkedIn voor ondernemers
  by Corinne Keijzer on 17 december 2019 at 11:39

  Zo'n twee miljoen zzp'ers telt Nederland nu. LinkedIn kan een belangrijk onderdeel zijn van je mediamix, zeker als je je zichtbaar en vindbaar wilt maken. In de gratis versie kom je al een heel eind, mits je het op de juiste manier inzet en je doelgroep hier ook te vinden is. Nu. nl interviewde me en schreef er een artikel over.

 • Een klikbare Whatsapp button of link op je website
  by Rik Keijzer on 11 december 2019 at 14:57

  Hoe maak je een klikbare Whatsapp button op je website zodat bezoekers direct een berichtje of appje kunnen sturen en met je kunnen chatten? Ik leg het uit in dit blog.

 • LinkedIn update november 2019 – veel nieuwe ontwikkelingen
  by Corinne Keijzer on 2 december 2019 at 17:27

  Wat is er gebeurd op LinkedIn in november 2019? Volg het laatste nieuws en check dit maandelijkse overzicht!

 • Interview NRC: Digitale contacten verzamelen op LinkedIn, heb je er wat aan?
  by Corinne Keijzer on 2 december 2019 at 11:07

  Wel of niet linken met onbekenden op LinkedIn en hoe om te gaan met uitnodigingen? Het blijft iedere keer weer een mooie discussie. Het NRC nam me een interview af en vroeg hoe ik daar zelf mee omga.