Digitale strategie en consultancy

Wij weten hier bij Digital Moves hoe lastig het soms is voor ondernemers om alles bij te houden op gebied van social media of om na een workshop ook echt aan de slag te gaan. Want kennis is één ding maar met het doen valt of staat het succes. Wij ondersteunen daar graag in door het geven van begeleiding en coaching on the job. Ook het opzetten van een gedegen digitale strategie begeleiden we graag. Wij bieden de volgende vier diensten:

Begeleiding digitale strategie

Waar moet je beginnen met social media? Een of meerdere werknemers zijn in het verleden misschien al enthousiast begonnen met een account, misschien werken ze er niet eens meer en zijn de accounts stuurloos, en wellicht is er wat wildgroei ontstaan binnen je organisatie en ontbreekt ieder plan of enige structuur.

Al meer dan tien jaar helpen we bedrijven bij het opzetten van digitale strategie, helpen het implementeren binnen de organisatie en begeleiden we het hele traject, daar waar nodig.

Zit je met je handen in het haar of wil je gewoon even op weg geholpen worden? Twijfel niet en neem direct contact met ons op!

NEEM CONTACT OP
Digitale strategie en consultancy

Digitale consultancy – begeleiding en coaching on the job

Je hebt een workshop gehad, LinkedIn, Facebook of Instagram bijvoorbeeld, daarna is er uitleg gegeven over de website en e-mailmarketing en dan ineens moet je het zelf verder doen… je weet nu hoe bepaalde zaken werken en hoe je het kunt doen, maar toch is het lastig het in de werkzaamheden te implementeren en het ook daadwérkelijk te gaan doen. Geen nood, wij zijn er om jou te helpen.

Een van onze experts gaat met jullie (periodiek) om de tafel zitten om de stand van zaken door te nemen en alle vragen te beantwoorden en knelpunten op te lossen. Dankzij deze sparringsessies worden de werkzaamheden omtrent social media beter geïntegreerd in de organisatie en zal op lange termijn de kennis beter behouden en ingezet worden met zichtbaar betere online resultaten.

Wat bieden we jou in deze digitale consultancy sessies aan:

  • Sparringpartner zijn voor online/digitale kwesties.
  • Ondersteuning en hulp bij vraagstukken die gedurende de werkzaamheden ontstaan.
  • Doorlopen kanalen en voorzien van onderbouwende feedback.
  • Naar wens telefonische of digitale ondersteuning bij vragen/problemen.
  • Analyse en monitoren van statistieken van de website, nieuwsbrief en diverse socialmedia-kanalen.
  • Website-optimalisatie.
  • Begeleiding bij e-mail marketing.
  • Begeleiding in content marketing en digitale strategie.

De lengte van de consultancysessies worden in overleg van te voren bepaald. Als je voor periodieke begeleiding kiest, houdt als richtlijn dan een dagdeel per maand aan. Uit ervaring weten wij dat deze lengte een minimale must is om het maximale er uit te halen bij de medewerker(s) maar ook niet teveel van de kostbare tijd in te nemen. Wij komen naar je organisatie toe of je komt naar Amersfoort, net wat jouzelf uitkomt.

Online Marketing Activiteiten

Wij ontwikkelen graag actief met jullie mee op het gebied van:

WIL JE ADVIES?

Wil je meer weten wat we voor jouw bedrijf of organisatie kunnen doen? Of wil je geïnspireerd worden door alle mogelijkheden van social media? Neem dan contact met ons op.

CONTACT

Only takes a few seconds!