Google reviewscore: 4.8
4.8/5

GRATIS DOWNLOAD - HANDLEIDING LINKEDIN

Super uitgebreide, overzichtelijke handleiding LinkedIn van maar liefst 140 pagina's om je persoonlijke profiel helemaal mee op te tuigen. En dat voor niets, noppes, nakkes, nada.

GRATIS download dus.

Waarom gratis? Omdat LinkedIn expert Corinne Keijzer graag iets terug wil doen voor de maatschappij en op deze manier iedereen een kans gunt op een professioneel LinkedIn profiel. Wat je reden ook is om op LinkedIn actief te zijn, je hebt er áltijd wat aan. Of je nu werk of opdrachten zoekt, je je kennis en expertise meer wil laten zien of omdat je de smeekbedes van je marketingmanager niet meer aan kunt horen.
Ach, en vooruit... we doen er gewoon ook nog een 7-delige videocursus bij van onze LinkedIn specialist Corinne. Ook gratis 😉

NOG MEER GRATIS DOWNLOADS....CHECK ONZE CHECKLISTS

ONZE CASES. JA, OOK GRATIS TE DOWNLOADEN

Praktijkcase non-profit organisatie: Wat levert LinkedIn-kennis in de praktijk op?

Je kunt veel lezen en leren over LinkedIn, onze LinkedIn-experts kunnen je alles vertellen en Corinne Keijzer heeft er ondertussen vier boeken over geschreven, maar uiteindelijk gaat het er om wat je als medewerker met de LinkedIn-kennis doét. Daarom organiseren we vanuit Digital Moves incompany LinkedIn-trainingen en programma’s die ook echt effectief zijn en waarin medewerkers ook daadwerkelijk aan de slag gaan met wat ze geleerd hebben. Omdat je dáár het verschil mee maakt.

Recentelijk was weer een groep medewerkers van een grote bekende Nederlandse overheidsorganisatie aan de beurt. Insteek: meer zichtbaarheid creëren om de doelgroep beter te informeren en vooral ook om ondernemers aan te trekken. Zo interessant om te zien wat de ervaringen zijn geweest sinds de opleiding. Graag deelt LinkedIn-trainer Corinne Keijzer een aantal van deze bevindingen ook met jullie aangezien ze zeker weet dat veel LinkedIn-gebruikers hier wat aan zullen hebben.

Download nu gratis de case: Wat levert LinkedIn-kennis in de praktijk op?* 

* de organisatie was akkoord met het plaatsen van deze case maar wilde graag de naam er buiten houden. 

Praktijkcase commerciële organisatie: Zo creëer je zichtbaarheid op LinkedIn!

Vanderkamp Pompen, een prachtig oer-Hollands bedrijf uit Zwolle, heeft bij ons een training LinkedIn gevolgd met daarop aansluitend een praktijkdag. Op deze dag lieten de medewerkers aan de hand van meegekregen opdrachten het geleerde in de praktijk zien. De resultaten spraken voor zich. Iedere deelnemer van de training was gegroeid in lef, zichtbaarheid en bereik. De ervaringen waren grensoverschrijdend en vooral ook heel waardevol.

Één van de vele succes-verhalen die wij zien na een incompany training LinkedIn. Het is interessant om te zien wat de ervaringen zijn geweest sinds de opleiding. Veel bedrijven worstelen nog steeds met hun aanwezigheid op LinkedIn én met die van haar medewerkers. Hoe kun je je ambassadeurs goed inzetten en hoe kun je je medewerkers enthousiasmeren hiervoor? Maar vooral, hoe zorg je ervoor dat ze het ook daadwerkelijk gaan doén? Een training is leuk, maar dan…?

Allemaal elementen die in deze training meegenomen worden.

Ben je benieuwd hoe dat in de praktijk eruit ziet? Download dan nu gratis deze case: Zo creëer je zichtbaarheid op LinkedIn!

GRATIS CONTENTKALENDERS - EN DAN HOUDT HET OP HOOR.

Winkelwagen
Scroll naar boven