GRATIS CHECKLISTS

De gratis LinkedIn checklist - Corinne Keijzer

ONZE CASES

Case: Wat levert LinkedIn-kennis in de praktijk op?

Je kunt veel lezen en leren over LinkedIn, ik kan je alles vertellen en heb er ondertussen vier boeken over geschreven, maar uiteindelijk gaat het er om wat je als medewerker met de LinkedIn-kennis doét. Daarom organiseer ik naast incompany LinkedIn-trainingen voor medewerkers ook graag praktijkdagen omdat je dáár het verschil mee maakt.

Recentelijk was weer een groep medewerkers van een grote bekende Nederlandse overheidsorganisatie aan de beurt. Insteek: meer zichtbaarheid creëren om de doelgroep beter te informeren en vooral ook om ondernemers aan te trekken. Zó interessant om te zien wat de ervaringen zijn geweest sinds de opleiding. Graag deel ik een aantal van deze bevindingen ook met jullie aangezien ik zeker weet dat veel LinkedIn-gebruikers hier wat aan zullen hebben.

Download nu gratis de case: Wat levert LinkedIn-kennis in de praktijk op?* 

* de organisatie was akkoord met het plaatsen van deze case maar wilde graag de naam er buiten houden. 

Praktijkcase: Zo creëer je zichtbaarheid op LinkedIn!

Vanderkamp Pompen, een prachtig oer Hollands bedrijf uit Zwolle, heeft bij ons een training LinkedIn gevolgd met daarop aansluitend een praktijkdag. Op deze dag lieten de medewerkers aan de hand van meegekregen opdrachten het geleerde in de praktijk zien. De resultaten spraken voor zich. Iedere deelnemer van de training was gegroeid in lef, zichtbaarheid en bereik. De ervaringen waren grensoverschrijdend en vooral ook heel waardevol.

Één van de vele succes-verhalen die wij zien na een incompany training LinkedIn. Het is interessant om te zien wat de ervaringen zijn geweest sinds de opleiding. Veel bedrijven worstelen nog steeds met hun aanwezigheid op LinkedIn én met die van haar medewerkers. Hoe kun je je ambassadeurs goed inzetten en hoe kun je je medewerkers enthousiasmeren hiervoor? Maar vooral, hoe zorg je ervoor dat ze het ook daadwerkelijk gaan doén? Een training is leuk, maar dan…?

Allemaal elementen die in deze training meegenomen worden.

Ben je benieuwd hoe dat in de praktijk eruit ziet? Download dan nu gratis deze case: Zo creëer je zichtbaarheid op LinkedIn!

GRATIS CONTENTKALENDERS

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wil je meer weten over onze workshops, lezingen en privé trainingen? Of wil je geïnspireerd worden door alle mogelijkheden van LinkedIn, Instagram, e-mailmarketing of andere digitale strategie opties? Neem dan contact met ons op.

Binnen 24 uur reactie

Winkelwagen
Scroll naar boven