Hét platform voor workshops, trainingen en begeleiding op het gebied van social media.

Alles wat je wilt leren over LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Mailchimp en Digitale Strategie

Trainingen & Workshops

Op zoek naar de meest recente, interessante trainingen en workshops op gebied van social media? Wij zijn bij Digital Moves altijd volop in ontwikkeling. Ons doel is om kennis op een inspirerende manier te delen, zodat je dit direct in de praktijk kunt brengen binnen jouw bedrijf! Bekijk het trainingsaanbod.

Specialisten op elk vakgebied

Wil je een sprekersessie of training van échte experts uit de praktijk? Onze trainers, sprekers en partners hebben jarenlang op het allerhoogste niveau binnen allerlei bedrijfstakken gewerkt en kennen als geen ander het digitale landschap. Al deze ervaring en kennis delen zij vol passie met talloze bedrijven en professionals.

Trainingen geheel op maat

Ben je van plan om een training of workshop voor meerdere collega’s te organiseren? Of wil je als manager een grote groep medewerkers bij laten scholen? De trainers van Digital Moves komen dan graag bij je ‘thuis’ om een training te geven. Wij bieden al onze trainingen namelijk ook incompany aan.

Online training

Leren in je eigen tempo via onze Digital Moves Academy. Een professioneel platform met uren aan online training op het gebied van social media. Je bepaalt zelf wanneer jij wilt leren! Altijd en overal. Train via je laptop, tablet of smartphone! Bekijk het complete overzicht hier. 

LIVE ONLINE PRIVÉ TRAINING EN COACHING - Corinne Keijzer - Digital Moves

ONS AANBOD

REFERENTIES

“Corinne is vanuit een werkzoekende situatie het ondernemerschap ingerold en daarin zeer succesvol geworden, heel mooi! Als social media deskundige heeft ze al met grote bedrijven samen mogen werken, maar ook zzp’ers staat ze bij op het gebied van online zichtbaarheid. Haar pitch is helder en zeer professioneel. Corinne is volgens de jury dan ook de terechte winnaar in de sector ‘Coaching & Training’!”

JURY FOTY AWARDS 2017, FOTY
Robert van Ruitenburg - LinkedIn

Corinne zit al tijden in mijn netwerk en ik heb haar zien ontwikkelen tot een van de betere externe LinkedIn kenners van Nederland. Eind oktober 2019 heb ik haar uitgenodigd om te spreken op het 2e LinkedIn Publieke Sector event en dat deed ze vol verve!!! Keep up the good work Corinne.”

ROBERT VAN RUITENBURG, LINKEDIN

“Afgelopen vrijdagmiddag heeft Corinne mijn fit20 franchisegeversteam goed op weg geholpen met het zakelijk beter benutten van de kracht van LinkedIn. Wat mij bijzonder aansprak was hoe Corinne haar expertise met ons deelde; gestructureerd en praktisch zodat je er echt mee kan gaan werken na de workshop. Corinne is punctueel in de omgang, betrouwbaar en is een warm, prettig persoon waar je graag van leert.”

WALTER VENDEL, fit20
Martijn Geerts - Volvo Penta

Corinne Keijzer heeft met succes voor Volvo Penta dealers een op-maat workshop LinkedIn verzorgd. Het doel van de workshop was om de dealers meer inzichten en praktische tips te geven. Zo werden de individuele profielen doorgelopen en werden er andere heldere cases behandeld. In de workshop kon onder begeleiding direct gewerkt worden aan een nóg professionelere uitstraling, vindbaarheid en zichtbaarheid van het LinkedIn profiel . Daarnaast kwamen de onderwerpen relevante content en social selling aan bod.
De workshop had een prima balans tussen theorie en praktijk.

Ik beveel de workshop aan voor iedere ondernemer die ondanks de dagelijkse hectiek met weinig extra inspanning toch meer wil halen uit LinkedIn.

Martijn Geerts, Volvo Penta

Onze ervaring

De experts van Digital Moves hebben de afgelopen jaren al vele bedrijven ondersteund met trainingen en workshops. Bekijk hieronder een selectie van bedrijven die jou al voor zijn gegaan.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wil je meer weten over een training, workshop of cursus? Of heb je interesse in een inspiratiesessie op gebied van LinkedIn of Facebook, bijvoorbeeld om je medewerkers of leden te enthousiasmeren? Neem dan contact met ons op.

CONTACT

Only takes a few seconds!