Google reviewscore: 4.8
4.8/5

INCOMPANY TRAINING
MEER SUCCES MET LINKEDIN

Na deze training van 2 dagdelen schrijven jij en je collega’s succesvolle berichten,
bereik je de doelgroep én trek je de juiste leads, klanten en nieuwe collega’s aan.

Deze bedrijven gingen je voor:

Jij en je collega’s willen ‘iets’ met LinkedIn. Maar waar begin je dan…?

De meeste bedrijven hebben het voornemen om ‘meer resultaat’ met LinkedIn te behalen. Maar vaak wordt het een ongestructureerde bende met spontane acties, slaapverwekkende berichten en een handjevol likes van collega’s.

Waar gaat het mis?

Een bericht plaatsen op LinkedIn lukt, maar de talrijke andere opties worden (nog) niet benut. Het voelt als een ‘moetje’ om het zelf uit te gaan pluizen.

Jij en je collega’s hebben persoonlijke LinkedIn-profielen, maar de kennis ontbreekt over hoe je deze inzet voor personal branding én employer branding.

Het is een raadsel wat je moet schrijven om meer likes, reacties, volgers en connecties te krijgen. En lieve help: waar haal je de inspiratie vandaan om elke keer iets leuks te schrijven!?

Geloof ons: het komt helemaal goed.

Als je eenmaal weet hoe het spelletje werkt op LinkedIn, dan haal je topresultaten in slechts 15 minuten per dag. Je loopt niet langer achter de feiten (of concurrentie) aan als je de juiste kennis hebt. En die krijg je natúúrlijk in onze LinkedIn-training.

Het heeft mij in een periode van een paar weken al tot mooie contacten, leads en samenwerkingen gebracht en heb tevens andere contacten kunnen helpen.

Pieter Boersma | Out of Home Sales bij Dr.Oetker Professional | Koopmans
Pieter Boersma
Out of Home Sales bij Dr.Oetker Professional | Koopmans

Haal met minimale inspanning het maximale uit LinkedIn

Onze ervaren trainers delen hoe je met een doordachte strategie, meer structuur en samenwerking met collega’s meer resultaat haalt. LinkedIn is namelijk een prachtig middel om de aandacht te trekken, te laten zien wat je in huis hebt en contact te leggen met prospects zonder dat je als een spammachine overkomt. Hier plukken jijzelf én het bedrijf de vruchten van.

Jouw persoonlijke resultaat na de training

Je eigen LinkedIn-profiel vertelt helder wat je doet en maakt een professionele eerste indruk.

Je schrijft makkelijker interessante berichten die de juiste doelgroep raakt.

Je zichtbaarheid en bereik stijgen, waardoor je meer connecties en volgers krijgt.

Het resultaat voor je bedrijf

Je bedrijf wordt zichtbaar voor de buitenwereld.

Je haalt leads, klanten uit de activiteiten op LinkedIn omdat je professioneel overkomt dankzij een gestructureerde aanpak.

Je bedrijf is beter zichtbaar doordat medewerkers hun krachten bundelen en aansprekende berichten posten over hun werk en expertise. Dat is next level employer branding die nieuwe medewerkers aantrekt!

Willen jij en je collega’s een sterk en kwalitatief netwerk creëren zodat je de kansen van LinkedIn optimaal benut? Je leert het van onze LinkedIn-trainer Corinne of Alwin.

Onze ervaren LinkedIn-trainers

Afhankelijk van jullie wensen en locatie komt Corinne Keijzer of Alwin Zandvoort deze training ‘Meer succes met LinkedIn’ geven.

Corinne Keijzer - Digital Moves

Corinne Keijzer

Sinds 2010 geef ik trainingen over het gebruik van LinkedIn. Met name op het gebied van social selling, content- marketing en personal branding. Ook schreef ik 4 bestsellers over LinkedIn.

Alwin Zandvoort - Digital Moves

Alwin Zandvoort

Ik heb ruim 25 jaar ervaring in de wereld van socialemediamarketing, recruitment en sales. Vanaf 2010 help ik organisaties om via LinkedIn in verbinding te komen met hun doelgroep, de interactie te vergroten en meer leads te behalen.

Officieel LinkedIn gecertificeerd, LinkedIn trainer Corinne Keijzer

Dag 1. LinkedIn effectief inzetten

Halve dag waarin je de geheimen van succes op LinkedIn ontdekt.

Verbeter je profiel

Ontvang feedback op je persoonlijke LinkedIn-profiel. En leer werken met de coverstory en creatormodus om een waanzinnige eerste indruk te maken op profielbezoekers.

Schrijf de perfecte post

Vergroot je zichtbaarheid met de juiste berichten. Ontdek wat jouw doelgroep aanspreekt en hoe je inspirerend schrijft over je werk en expertise.

Het algoritme

Hashtags, liken, reposten, delen, reageren, tags. Alleen die termen zorgen al voor stress!! Wat zijn je opties, wat is het effect op je tijdlijn en wanneer gebruik je ze?

De 7 P's

Hoe kom je professioneel over op LinkedIn? Gebruik de 7 P’s uit ons Social Selling Model© als richtlijn. Dan werk je met plezier en zelfverzekerd aan meer succes op LinkedIn.

Vind je doelgroep

Leer hoe je jouw doelgroep opspoort op LinkedIn en hoe je ze benadert. Deze proactieve houding levert je nieuwe connecties en volgers op die jouw berichten waarderen.

Connectieverzoeken

Hoe reageer je op connectieverzoeken? En wat zeg je zelf als je een verzoek stuurt? Met de juiste aanpak creëer je een waardevol netwerk met mensen die tot je doelgroep behoren.

Ideeën voor content

Met de 400 contenttips en ideeën uit Corinne’s boek kun jij een gevarieerde en eindeloze stroom aan LinkedIn- berichten schrijven. Wat een opluchting!

Chat GPT gebruiken

Ontdek wat je wél en niet aan Chat GPT en andere AI tools kunt overlaten. Wat zijn prompts en hoe gebruik je ze effectief en in je voordeel?

"Ik hou van leven in de brouwerij tijdens mijn trainingen. Onderbreek me gerust als je een vraag hebt. En maak alsjeblieft dat foute grapje, want dat is 10 keer fijner dan een schoolse setting met zwijgende koppies. Ik wil dat mijn LinkedIn-training leerzaam én leuk is voor je en daar ga ik vol voor.”

Dag 2. Praktijkdag: evaluatie & gaan als een raket

Halve dag om het maximale uit jezelf en LinkedIn te halen.

Evaluatie van jullie werk

Krijg waardevolle tips en feedback op jullie LinkedIn-activiteiten van de afgelopen weken.

Ontdek wat (niet) werkt

Welke resultaten hebben jij en je collega’s behaald? En belangrijker: wat werkte wel en niet (én waarom)?

Val op bij lezers

Positief opvallen op de timeline? Daar krijg je gouden tips voor. Het resultaat is nóg meer bereik.

Alwin Zandvoort - officieel LinkedIn Ambassadeur

“Cursisten beweren dat ik een onvermoeibare trainer ben waarvoor niets teveel is. En daar zit wat in. Ik ben altijd vrolijk, positief en ‘kan niet’ bestaat niet in mijn woordenboek. Denk jij dat het onmogelijk is om meer resultaat op LinkedIn te halen? Dan kom ik graag het tegendeel bewijzen tijdens een training voor jou en je collega’s."

Details van incompany training ‘Meer succes met LinkedIn’

Praktische zaken

Maatwerk training van 2 dagdelen verspreid over 2 data. Dag 2 is 6-8 weken na de eerste sessie.

Bij jou op locatie of online.

Maximaal 10 (gemotiveerde!) deelnemers per groep.

Investering: € 2.750 ex btw voor een training in Nederland. Een training in het buitenland is mogelijk tegen een meerprijs.

Trainingsmateriaal

Elke deelnemer ontvangt het boek ‘400 tips en ideeën voor je LinkedIn-posts’ van Corinne Keijzer. Inclusief een handige checklist voor op je bureau.

400 tips en ideeën voor je LinkedIn-posts - Corinne Keijzer

Onderwerpen

Dag 1 (halve dag): LinkedIn effectief inzetten.

Dag 2 (halve dag): Praktijkdag - gouden tips & gaan als een raket.

Begeleiding

Feedback op de persoonlijke LinkedIn-profielen van deelnemers.

Hulplijn: stel je trainer onbeperkt vragen via LinkedIn

Mails: tussen de eerste en tweede trainingsdag ontvang je mails met extra LinkedIn-tips en aanmoedigingen.

Klik en kies een datum in onze online agenda.

Corinne Keijzer is echt een LinkedIn-Koningin. Zij beheerst alle ins & outs van dit medium.

Ton Heerding
Personal coach | Leiderschap | Blogger

Verover LinkedIn met je collega’s. Ben je er klaar voor?

Na deze praktijkgerichte incompany training is het voor jou en je collega’s makkelijker om te scoren op LinkedIn. Je kent mogelijkheden die je hebt en benut deze om jezelf en het bedrijf in de schijnwerpers te zetten.

Je ervaart dat een kwartiertje per dag actief zijn op LinkedIn daadwerkelijk next level resultaten oplevert. Je bent zichtbaar, schrijft boeiende berichten en haalt aan de lopende band likes, volgers, connecties en potentiële klanten binnen.

Boek de incompany training ‘Meer succes met LinkedIn’

  1. Kies een datum.
  2. Vul in met hoeveel personen je meedoet (maximaal 10).
  3. Reken af.

Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met je op

We prikken dan ook een datum voor een intakegesprek, zodat we de incompany training optimaal kunnen afstemmen op jullie wensen. Al onze LinkedIn-trainingen zijn namelijk maatwerk.

Heb je eerst nog een vraag over de incompany training ‘Meer succes met LinkedIn’ voordat je je aanmeldt? Stuur een e-mail naar info@digitalmoves.nl. Dan krijg je zo snel mogelijk antwoord.

Supergoeie LinkedIntraining! Je hoort de laatste stand van zaken en mogelijkheden van LinkedIn. Daarbij krijg je ook nog een compleet naslagwerk. Echt zin om mijn profiel te updaten en alle gehoorde tips en adviezen toe te passen!

Irene van der Zwan
Irene van der Zwan
Senior Marketing Professional
Winkelwagen
Scroll naar boven