Informatie en huiswerkopdracht workshop open training ‘Meer succes met LinkedIn!’ – online

Lees het onderstaande goed en tijdig door, er staat e.e.a. ter voorbereiding in.

Online:

De training vindt online plaats via Zoom. Mocht je deze tool nog niet eerder hebben gebruikt, kun je hier een account aanmaken en de applicatie downloaden. Via deze link kun je onze handleiding m.b.t. het inbellen en de juiste privacy instellingen. Zorg dat je Zoom ruim voorafgaand aan de training op je laptop of computer installeert.

Minimaal één dag voor aanvang van de workshop ontvang je een uitnodiging per mail met de Zoomlink voor de training toe. De genoemde starttijd is het moment waarop ik met de training begin. Zorg dus dat je iets eerder inbelt om te zorgen dat je technisch gereed bent (en je microfoon en camera werkend zijn).

Voorbereiding:

  • Maak een LinkedInprofiel aan als je dat nog niet gedaan hebt. Je kunt mijn handleiding hiervoor gratis downloaden: https://www.corinnekeijzer.nl/downloads/gratis-handleiding-linkedin/
  • Stuur een uitnodiging aan Corinne Keijzer om te linken: https://www.linkedin.com/in/corinnekeijzer/
  • Gebruik tijdens de traninng een laptop en zorg dat je de inloggegevens van je profiel hebt. Let op: een Ipad is niet geschikt voor deze sessie!
  • LinkedIn werkt niet goed met Internet Explorer, dus mocht het mogelijk zijn, graag Chrome, Firefox of Safari als browser installeren.
  • Bedenk van te voren eventueel welke vragen je hebt over LinkedIn, waar je tegen aan loopt of wat je altijd al hebt willen weten, en neem deze mee.

Bij calamiteiten op de ochtend van de training zelf, stuur een whatsapp- of smsbericht aan 06-24862888

Heb je nog vragen, dan hoor ik het graag. En anders tot dan! 

Hartelijke groet,

Corinne Keijzer