LINKEDIN KENNIS-SESSIES

LINKEDIN KENNIS-SESSIES

Ben je op zoek naar een sparringpartner waaraan je maandelijks je vragen over LinkedIn kunt stellen? Wil je op de hoogte gehouden worden op het gebied van de laatste ontwikkelingen op LinkedIn en de mogelijkheden die het platform biedt? Dan ben je niet de enige!

Sluit je aan bij onze maandelijkse LinkedIn Kennis-sessies en je staat er niet meer alleen voor. Leer van elkaar, inspireer elkaar en laat LinkedIn hierdoor nog beter voor jou werken. 

We hebben een sessie voor het persoonlijk profiel en we houden een sessie speciaal voor de LinkedIn bedrijfspagina-beheerders.

Altijd up-to-date

Schuif iedere maand aan bij onze kennis-sessies, vergroot je kennis en krijg feedback op je persoonlijke profiel of content. 

Live sessie

We beantwoorden live je vragen en praten je bij over alle ontwikkelingen van en op LinkedIn.

Probeer het uit!

Probeer het een maand gratis uit. Gebruik de code KENNIS bij het afrekenen en doe mee.

LinkedIn Kennis-sessies. Wordt maandelijks op de hoogte gehouden van de laatste updates over LinkedIn door expert Corinne Keijzer

LINKEDIN KENNIS-SESSIES
Personal branding en social selling

Je hebt behoefte om je vragen over LinkedIn ergens te stellen, feedback te krijgen op je persoonlijke profiel en content, een sparringpartner. Daarnaast wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en de (nieuwe) functionaliteiten van deze mooie tool.

Dan zijn deze sessies wat voor jou!

LINKEDIN KENNIS-SESSIES
Voor bedrijfspagina-beheerders

Je bent beheerder van een of meerdere bedrijfspagina’s en wil graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen omtrent het platform. Je zoekt een sparringpartner en je hebt behoefte aan feedback op je berichten of advertentiecampagnes die je hebt lopen. 

Schrijf je dan in voor deze sessies!

Enkele reacties na de eerste sessie

"Dit was een interessante en leuke sessie Corinne! Fijn dat ik even wat vragen aan je kon stellen. Nu kan ik verder met mijn volgende stappen."
Jeroen V.
Marketing
"Fijn dat ik nu elke maand aan kan schuiven bij deze sessies. Ik kan niet alleen sparren met een expert maar ook met een vakgenoot!"
Monique
HR
Winkelwagen
Scroll naar boven