Laat jij ook zoveel kansen liggen op LinkedIn?

Je bent ondernemer en je vindt het lastig om aan nieuwe klanten te komen. Je hebt al een hoop geprobeerd maar op de een of andere manier lukt het maar niet in beeld te komen en op te vallen bij potentiële opdrachtgevers of klanten. Je vraagt je af of je ‘iets op LinkedIn’ moet doen, maar je weet niet waar je moet beginnen. Je weet niet of je een LinkedIn bedrijfspagina nodig hebt en hoe je je eigen profiel inzet. En wat voor berichten moet je plaatsen om op te vallen én om meer leads en klanten te werven?

Al 10 jaar help ik ondernemers op weg en leer ze alle geheimen van social selling. Door mijn jarenlange ervaring en kennis op het gebied van digitale marketing en social media weet ik exact met welke vraagstukken jij als ondernemer mee worstelt.

In de afgelopen 10 jaar heb ik mij gespecialiseerd in LinkedIn en het proces van social selling. In deze ‘Masterclass Social selling voor ondernemers‘ laat ik jou zien hoe jij meer succes uit LinkedIn behaalt.

Corinne Keijzer - Masterclass Social selling voor ondernemers - Leads en klanten werven met LinkedIn

Socialmedia-expert Corinne Keijzer
Digital Moves

0 miljoen
LinkedIn accounts
0 miljoen
dagelijks actief

Haal meer leads, klanten en omzet uit LinkedIn

Als ondernemend landje heeft Nederland een voortrekkersrol op het gebied van LinkedIn. Geen enkel ander land in de wereld gebruikt LinkedIn zoveel als in Nederland. Wij zijn al eeuwenlang een uniek handelsland en het zit in ons DNA verweven en dat merk je aan de gebruikerscijfers.

LinkedIn telt inmiddels 8,5 miljoen accounts in Nederland waarvan 5 miljoen écht actief met dit kanaal bezig is. Dit aantal groeit elke dag. Steeds meer bedrijven en ondernemers zien de meerwaarde in van dit fantastische netwerkkanaal. Een unieke kans voor elke ondernemer om nieuwe leads en klanten te vinden.

Digital Moves - Haal meer leads, klanten en omzet uit LinkedIn

Laat je in deze masterclass door mij inspireren

Ik heb waardevolle tips en technieken voor jou!

Je krijgt in deze Masterclass flink wat waardevolle tips om in de gratis versie van LinkedIn op vrij eenvoudig wijze warme leads te creëren. Ik baseer mijn sessie vooral op eigen inzichten, kennis en ervaring vanuit de vele werkvelden van de afgelopen tien jaar en daarnaast gebruik ik breinkennis en onze eigen hersenwetten uit mijn NCE opleiding (Neural Cause and Effect) om bepaalde overtuigingen kracht bij te zetten. Overtuigingen op basis van neurowetenschappen.

Vele bedrijven zijn jou al voorgegaan en hebben die voorsprong gepakt! Waar wacht jij op?

Corinne Keijzer - Masterclass Social selling voor ondernemers - Leads en klanten werven met LinkedIn

Reviews

“Praktisch met een hele grote hoofdletter. In een prettige omgeving en fijne sfeer wordt je meegenomen in het wonderland van LinkedIn dat veel uitgebreider is dan je als eenvoudige gebruiker ervaart. Gemotiveerd om LinkedIn nu als actief verbindend instrument in te zetten. Grote winst.”

THIJS OTTENHOFF, MIJN ZAAK - Coach voor ondernemers en directie

“Corinne zit al tijden in mijn netwerk en ik heb haar zien ontwikkelen tot een van de betere externe LinkedIn kenners van Nederland. Eind oktober heb ik haar uitgenodigd om te spreken op het 2e LinkedIn Publieke Sector event en dat deed ze vol verve!!! Keep up the good work Corinne.”

Robert van Ruitenburg - LinkedInROBERT VAN RUITENBURG, LINKEDIN - Account Director

“Corinne Keijzer heeft ons verkoopteam wegwijs gemaakt in social selling via Linkedin. Eerst de basis goed hebben, samen je profiel bekijken en juist invullen, de opties bij invullen besproken. Vanuit deze basis laten zien wat de mogelijkheden zijn, tips en trics gedeeld, we zijn weer up to date. Corinne, dank je wel!”

MILKO KOOT, FOX ORIGINALS - Commercieel Directeur

Wat leer je in deze Masterclass Social selling voor ondernemers?

 • Introductie social selling – hoe werkt dit proces

 • Laat jouw profiel als een magneet werken op jouw doelgroep – een paar ijzersterke tips om jezelf vindbaar en zichtbaar te maken.

 • Wel of geen bedrijfspagina, wat zijn de voor- en nadelen

 • Gebruik de data van LinkedIn om de juiste personen te vinden en omzet in warme leads

 • Een kwalitatief netwerk opbouwen, hoe doe je dat

 • Content marketing

 • De kracht van content

 • Kennis inzake de 3 belangrijke klantfasen: van onbekend naar overweging naar conversie

 • Inspiratie omtrent content onderwerpen

 • Hoe werkt het algoritme op LinkedIn

 • Wat zijn hashtags en hoe zet je ze succesvol in

 • Hoe ga je om met tags en zijn emoji’s gewenst

 • Artikelen, groepen, kun je er nog voldoening uit halen

Pak die kans en schrijf je nu in:

 • Wil je meer leads en meer klanten?

 • Wil jij profiteren van onze ervaring en kennis?

 • Ben je er klaar voor om social selling in te gaan zetten voor jouw bedrijf?

Dan is dit jouw kans om goed van start te gaan! Schrijf je nu snel in voor deze ‘Masterclass Social selling voor ondernemers’ en reserveer jouw plek!