Google reviewscore: 4.9
4.9/5

LINKEDIN SPREKERSSESSIE

Wij zorgen voor inspiratie, praktijkkennis en enthousiasme.
Precies wat jouw doelgroep nodig heeft.

Sprekerssessie LinkedIn

Onze sprekers zetten het publiek aan het denken op gebied van LinkedIn, laten ze flink meeschrijven en laten ze barstend van inspiratie en enthousiasme weer naar huis gaan.

De beste LinkedIn experts

Boek een spreker

Durf je het aan? Stuur een mail aan info@digitalmoves.nl met gewenste datum en locatie. Wij nemen daarna heel snel contact op om al je wensen door te nemen. Wij bieden alleen maar maatwerk namelijk.

Deze bedrijven gingen je voor:

LinkedIn sprekerssessies voor non-profits en commerciële bedrijven

Je hebt sprekerssessies en je hebt sprekerssessies. Wil je een saaie monoloog waarbij mensen na een kwartier al beginnen te gapen? Dan ben jij bij ons niet aan het juiste adres en kun je beter verder zoeken.

Wil je een enthousiaste en gezellige spreker die de interactie met het publiek uitlokt? De mensen een beetje aan het lachen maakt zo nu en dan? En ze aan de hand van voorbeelden uit eigen praktijkervaring op een vlotte manier meeneemt door de highlights van LinkedIn? Lees dan vooral verder.

Afgelopen september organiseerden wij de tweede editie van het Social Media Ondernemer Congres. Na de eerste editie in 2019 vroegen wij de bezoekers naar de spreker die zij graag bij de volgende editie zouden willen zien. Daar kwam de naam van Corinne vaak naar voren. Dus nodigden we haar uit als spreker tijdens de tweede editie. Dat bleek een goede zet. Met haar keynote wist ze het publiek te enthousiasmeren over LinkedIn. Met duidelijke en praktische voorbeelden wist ze ondernemers in de zaal te overtuigen van het belang van dit zakelijke platform.

congres voor ondernemers
Amy van Niftrik
Commercieel manager | Online marketing & events bij Social Media Ondernemer

Collega’s, leden, evenement-bezoekers, laat je inspireren.

LinkedIn kent zoveel mogelijkheden, raak enthousiast na ons verhaal.

Of je nou je collega’s meer inzicht wil geven in de mogelijkheden van LinkedIn, de bezoekers van je evenement of leden van je vereniging, het is allemaal mogelijk. Met een sprekerssessie van ongeveer een uur heb je het voor elkaar. Deelnemers die LinkedIn al kennen zijn nóg enthousiaster, degenen die LinkedIn nog niet zo goed kennen willen direct aan de slag en mensen die LinkedIn nog helemaal niet kennen of er vooroordelen over hebben zijn in ieder geval aan het nadenken gezet.

Wel even een waarschuwing vooraf: onze sprekerssessies lopen regelmatig uit. Dit komt vaak door de vele vragen uit het publiek, de interesse die gewekt is en het enthousiasme dat je met de minuut ziet groeien. Sorry alvast daarvoor! Mocht uitlopen absoluut geen optie zijn, laat het ons van te voren weten, dan houden we daar uiteraard rekening mee.

En daar ligt onze kracht: mensen enthousiasmeren, laten zien dat LinkedIn geen hogere wiskunde is, dat je niet bang hoeft te zijn. Het is een supertof platform waar je mensen uit de hele wereld kunt leren kennen als je wil. Het is de ideale plek om al je kennis en passie omtrent je werkzaamheden en organisatie te delen. Het is de ruimte waar je je creativiteit in kwijt kan, waar je mensen kunt raken met je verhalen, of dat nou in tekstvorm is, met een foto of een video. Het is vooral the place to be om mensen júllie te laten leren kennen!

Reviews en resultaten die ons blij maken

Gewoon goed, professioneel en tegelijkertijd informeel to the point. Corinne maakt goed contact met publiek, ook online, en weet van begin tot eind te boeien.
Susanne Koenders
Susanne Koenders
Interim (HR) Manager * De Stijl van Suus*
5/5
Ik heb Alwin aan het werk gezien als spreker op verscheidene events. Zelden iemand gezien die zo makkelijk en prettig spreekt, professioneel maar niet afstandelijk. Fijne persoonlijkheid die zijn kennis over social media en recruitment graag met je deelt. Topper!
Nancy Boot
Nancy Boot
Sollicitatie- & Loopbaancoaching
5/5
Corinne weet met veel enthousiasme en kennis het hele 'gedoe' rondom LinkedIn praktisch en laagdremelig te maken. Dit werkte zo inspirerend dat heel veel ondernemers die haar lezing bijwoonden, direct dezelfde avond nog aan het werk gingen om bijdragen te maken.
annemiek kruse
Annemiek Kruse
Project Manager
5/5
Met zijn indrukwekkende stijl van presenteren weet Alwin Zandvoort iedere deelnemer geboeid te laten luisteren. Als hij spreekt, dan weet je ook gelijk dat je hier veel van kunt leren.
Corrie Heslinga
Eigenaar Re-integratie & Trainingsbureau Twinpower en Autisme Centrum Groningen
5/5

Al honderden organisaties gingen je voor, zelfs LinkedIn

Ja, dat lees je goed! Zelfs LinkedIn huurt ons in om te vertellen over…LinkedIn.

Of je nou een profit-organisatie hebt of een non-profit, dat maakt niet uit, LinkedIn heeft voor iedere soort organisatie en professional zóveel mooie mogelijkheden. Zowel in onze LinkedIn trainingen als onze sprekerssessies plannen we van te voren altijd een intake gesprek in, waarin we afstemmen wat jullie wensen zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

Het enthousiasmeren van je collega’s (die een training nog net even een stap te ver vinden).

Een inspiratiesessie op een van de bijeenkomsten van jullie vereniging of stichting die, naast supergezellig, ook vaak informatief en nuttig zijn.

Een originele sprekerssessie voor je evenement. Zorg je alvast voor wat extra stoelen?

Veel mooie bedrijven gingen jullie voor, zowel nationaal als internationaal, als LinkedIn, Vattenfall, PON Cat, Fiscount, Köhl, Baker Tilly, Randstad, ABN AMRO Bank, Dool Industries en Proagrica.

Maar ook vele gemeentes, overheidsinstanties, congressen zoals het ‘Facebook congres’, het ‘Social-Media-Ondernemers Congres’, ‘Congres Contentmarketing en webredactie’.

Ook netwerkorganisaties zoals de Texelse ondernemers, Zaanlinq, Businesswomen Apeldoorn, RIBIZZ, Finanza en de Haagse Communicatiekring wisten ons te vinden voor onze lezingen en inspiratiesessies.

En jaja, zoals hierboven al vermeld, zelfs LinkedIn is een klant van ons. Ook zij huren ons zo nu en dan in om ons verhaal te vertellen op hun eigen evenementen. En geloof me, niets spannenders dan dat!

Corinne zit al tijden in mijn netwerk en ik heb haar zien ontwikkelen tot een van de betere externe LinkedIn kenners van Nederland. Eind oktober heb ik haar uitgenodigd om te spreken op het 2e LinkedIn Publieke Sector event en dat deed ze vol verve!!! Keep up the good work Corinne.

Robert van Ruitenburg - LinkedIn
Robert Van Ruitenburg
Account Director Public Sector @LinkedIn

Onze ervaren LinkedIn sprekers

Onze specialisten hebben jaaaaarenlange ervaring en zijn doorgewinterde LinkedIn trainers (vandaar die denkrimpeltjes) en sprekers. Je kunt vertrouwen op de kennis van Corinne en Alwin omdat ze officieel erkende LinkedIn-ambassadeurs zijn. Ze spreken zelfs wel eens op evenementen van LinkedIn zelf.

Hun stijl van spreken is lekker informeel, luchtig en interactief. Niemand wil namelijk in slaap vallen tijdens zo’n sessie. En zij kijken liever niet tegen slapende mensen aan op zo’n moment. Win-win.

Corinne Keijzer - Digital Moves

Corinne Keijzer

Sinds 2010 geef ik trainingen en sprekerssessies over het gebruik van LinkedIn. Met name op het gebied van social selling, content marketing en personal branding. Ook schreef ik 4 bestsellers over LinkedIn.

Alwin Zandvoort - Digital Moves

Alwin Zandvoort

Ik heb ruim 25 jaar ervaring in de wereld van socialemediamarketing, recruitment en sales. Vanaf 2010 help ik organisaties om via LinkedIn in verbinding te komen met hun doelgroep, de interactie te vergroten en meer leads te behalen.

Officieel LinkedIn gecertificeerd, LinkedIn trainer Corinne Keijzer

Details van een LinkedIn sprekerssessie

Praktische zaken

Een sprekerssessie is bij ons altijd maatwerk en duurt ongeveer 1 á 1,5 uur.

Zijn er zoveel vragen waardoor de sessie wat uitloopt? Voor ons geen enkel probleem en dat vinden we alleen maar tof als dat gebeurt. Dat betekent dat de aanwezigen enthousiast zijn. Is er geen ruimte voor uitloop? Laat het de spreker van tevoren weten.

Onze sessies kunnen zowel op locatie als online plaatsvinden.

Er is geen maximum voor het aantal deelnemers.

Investering: € 1.950 ex btw* voor een sprekerssessie in Nederland. Een training in het buitenland is zeker ook mogelijk (indien nodig in English) tegen een meerprijs.

* Reiskosten tot 100 km vanuit Utrecht zijn inbegrepen, daarna 0,45 ct/km. Een training in het buitenland is mogelijk tegen een meerprijs.

Voor goede doelen, stichtingen en verenigingen hebben we een non-profit tarief, vraag ernaar bij Sanne via info@digitalmoves.nl.

Optioneel mee te bestellen

Wil je de aanwezigen van de sessie écht heel blij maken en nóg meer motiveren om met LinkedIn aan de slag te gaan? Bestel dan voor een mooi tarief het boek ‘400 tips en ideeën voor je LinkedIn-posts’ van de bekende LinkedIn-expert Corinne Keijzer mee. De prijs is afhankelijk van het aantal exemplaren dat je wil bestellen maar we maken er in combinatie met de sessie sowieso een mooie totaalprijs van. Beloofd!

Stuur je wensen naar Sanne via info@digitalmoves.nl.

400 tips en ideeën voor je LinkedIn-posts - Corinne Keijzer

Boek een sprekerssessie

  1. Stuur ons een e-mail op info@digitalmoves.nl
  2. Geef aan of je voorkeur hebt voor 1 van onze sprekers. 
  3. Geef je datum van voorkeur voor de sprekerssessie en, indien mogelijk, 2 opties als die datum niet (meer) mogelijk is.
  4. Geef aan waar de sprekerssessie voor is, welke doelgroep, hoe groot deze is en op welke locatie het plaatsvindt. 

Wij nemen contact met je op

We nemen contact met je op, via mail of telefoon, net wat je prettig vindt. We prikken dan ook een datum voor een intakegesprek met de spreker, zodat we de sessie optimaal kunnen afstemmen op jullie wensen. Al onze sessies zijn namelijk maatwerk.

Heb je eerst nog een vraag over een LinkedIn sprekerssessie voordat je wilt boeken? Ook dan ben je van harte welkom op de mail. We reageren zo snel mogelijk en indien gewenst maken we een belafspraak om je vragen uitgebreid te beantwoorden. 

Winkelwagen
Scroll naar boven