SPREKERSESSIES

wij zorgen voor inspiratie en enthousiasme

Spreker nodig?

Organiseer je een evenement en ben je op zoek naar een goede spreker die je doelgroep met veel praktijkervaringen de werking van social media kan laten zien?

Benieuwd?

Benieuwd wat je allemaal kunt doen met LinkedIn, contentmarketing, social selling of social media algemeen binnen jouw organisatie?

Inspiratie nodig?

Wil je een groep professionals inspireren door middel van een lezing of spreekbeurt op maat, bijvoorbeeld tijdens jullie netwerkbijeenkomst? Of wil je je medewerkers meer enthousiasmeren?

Laat je inspireren

Van 10 tot 10.000 deelnemers, alles is mogelijk. We nemen je mee in een inspirerend verhaal gebaseerd op jarenlange praktijkervaring vol cases en voorbeelden. Uiteraard zijn de mogelijkheden oneindig, bijvoorbeeld sessies over de geschiedenis van social media, de mogelijkheden van LinkedIn, contentmarketing, ondernemerschap, Instagram, e-mailmarketing. Vertel ons jullie wensen, wie onze doelgroep is en wat jullie doel is en wij maken er een gepaste sessie bij.

Eventueel kun je na de sessie bepalen op welk vlak een verdiepingsslag nodig is en voor wie. Een marketingmanager heeft namelijk andere belangen dan een recruiter of communicatieadviseur.

Veel mooie bedrijven, nationaal en internationaal, als LinkedIn, PON Cat, Fiscount, Köhl, Baker Tilly, Randstad, ABN AMRO Bank, Dool Industries en Proagrica gingen jullie voor. Maar ook vele gemeentes, overheidsinstanties, congressen zoals het ‘Facebook congres’, het ‘Social Media Ondernemers Congres’, ‘Congres Contentmarketing en webredactie’. Ook netwerkorganisaties zoals de Texelse ondernemers, Zaanlinq, Businesswomen Apeldoorn, RIBIZZ, Finanza en de Haagse Communicatiekring wisten ons te vinden voor onze lezingen en inspiratiesessies. Zelfs LinkedIn is een klant van ons, ook zij huren ons zo nu en dan in om ons verhaal te vertellen op hun eigen evenementen.

Wij maken onze presentaties op maat per organisatie, geen één lezing is hetzelfde. Organisaties zijn namelijk ook niet hetzelfde.

Omdat onze experts bij Digital Moves zelf veel ervaring hebben opgedaan op de werkvloer, is het ook vooral de eigen kennis die de inspiratiesessies interessant en leerzaam maakt. Geen droog of saai verhaal, maar heel praktisch ingericht en boordevol tips. Voor iedere luisteraar direct toepasbaar en een inspiratie voor velen. Een spreekbeurt of lezing duurt gemiddeld drie kwartier tot een uur.

 

Laat je inspireren

LinkedIn publieke sector event

"Corinne zit al tijden in mijn netwerk en ik heb haar zien ontwikkelen tot een van de betere externe LinkedIn kenners van Nederland. Eind oktober heb ik haar uitgenodigd om te spreken op het 2e LinkedIn Publieke Sector event en dat deed ze vol verve!!! Keep up the good work Corinne."

Bekijk de aftermovie van het LinkedIn Publieke Sector Event

Social media ondernemers congres

"Afgelopen september organiseerden wij de tweede editie van het Social Media Ondernemer Congres. Na de eerste editie in 2019 vroegen wij de bezoekers naar de spreker die zij graag bij de volgende editie zouden willen zien. Daar kwam de naam van Corinne vaak naar voren. Dus nodigden we haar uit als spreker tijdens de tweede editie. Dat bleek een goede zet. Met haar keynote wist ze het publiek te enthousiasmeren over LinkedIn. Met duidelijke en praktische voorbeelden wist ze ondernemers in de zaal te overtuigen van het belang van dit zakelijke platform."
congres voor ondernemers
Amy van Niftrik
Commercieel manager | Online marketing & events bij Social Media Ondernemer

Bekijk de aftermovie van het Social Media Ondernemer Congres

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wil je meer weten over onze workshops, lezingen en privé trainingen? Of wil je geïnspireerd worden door alle mogelijkheden van LinkedIn, Instagram, e-mailmarketing of andere digitale strategie opties? Neem dan contact met ons op.

Binnen 24 uur reactie