Google reviewscore: 4.8
4.8/5

SPREKERSSESSIES EN INSPIRATIESESSIES

wij zorgen voor inspiratie, praktijkkennis en enthousiasme

Spreker nodig?

Organiseer je een evenement en ben je op zoek naar een enthousiaste spreker die je doelgroep aan de hand van verhalen en praktijkervaringen de werking van LinkedIn laat zien?

Inspiratiesessie?

Wil je je collega’s enthousiasmeren om LinkedIn meer in te zetten en daarvoor eerst een inspiratiesessie van een uur organiseren? 

Netwerkbijeenkomst?

Wil je een groep professionals inspireren door middel van een lezing of spreekbeurt op maat, bijvoorbeeld tijdens jullie netwerkbijeenkomst? 

Laat je inspireren

Van 10 tot 10.000 deelnemers, alles is mogelijk in onze sprekerssessies of inspiratiesessies. We nemen je mee in vogelvlucht door de mogelijkheden van LinkedIn, gebaseerd op jarenlange praktijkervaring, en doen dit aan de hand van cases en voorbeelden. Onze sessies zijn altijd maatwerk en van tevoren luisteren we graag naar jullie wensen en behoeften en baseren daar de sessie op. Denk hierbij aan het zichtbaarder worden op LinkedIn, employee advocacy (het enthousiasmeren van je collega’s om LinkedIn in te zetten), personal branding, contentmarketing en social selling.

Eventueel kun je na de sessie bepalen op welk vlak een verdiepingsslag nodig is en voor wie. Een communicatiemedewerker heeft namelijk andere belangen dan een recruiter of salesmanager bijvoorbeeld.

LinkedIn expert Corinne Keijzer als spreker op je evenement, congres of netwerkdag

Veel mooie bedrijven, nationaal en internationaal, als LinkedIn, Vattenfall, PON Cat, Fiscount, Köhl, Baker Tilly, Randstad, ABN AMRO Bank, Dool Industries en Proagrica gingen jullie voor. Maar ook vele gemeentes, overheidsinstanties, congressen zoals het ‘Facebook congres’, het ‘Social-Media-Ondernemers Congres’, ‘Congres Contentmarketing en webredactie’. Ook netwerkorganisaties zoals de Texelse ondernemers, Zaanlinq, Businesswomen Apeldoorn, RIBIZZ, Finanza en de Haagse Communicatiekring wisten ons te vinden voor onze lezingen en inspiratiesessies. Zelfs LinkedIn is een klant van ons, ook zij huren ons zo nu en dan in om ons verhaal te vertellen op hun eigen evenementen.

Wij maken onze presentaties voor iedere organisatie op maat, geen één sprekerssessie of inspiratiesessie is hetzelfde. Organisaties zijn namelijk ook niet hetzelfde.

Omdat onze experts bij Digital Moves zelf veel ervaring hebben opgedaan op de werkvloer, is het ook vooral de eigen kennis die de sessies interessant en leerzaam maakt. Geen droog of saai verhaal, maar heel praktisch ingericht, boordevol tips en handvatten en waar het mogelijk is interactie. Voor iedere luisteraar direct toepasbaar en een inspiratie voor velen. Deze sessies duren gemiddeld drie kwartier tot een uur en er is altijd ruimte genoeg voor vragen.

Loopt het iets uit? Geen probleem, dat betekent alleen maar dat de deelnemers enthousiast zijn en veel vragen hebben, daar blijven we dan ook graag wat langer voor😉. 

Deze bedrijven gingen je voor:

Corinne zit al tijden in mijn netwerk en ik heb haar zien ontwikkelen tot een van de betere externe LinkedIn kenners van Nederland. Eind oktober heb ik haar uitgenodigd om te spreken op het 2e LinkedIn Publieke Sector event en dat deed ze vol verve!!! Keep up the good work Corinne.

Robert van Ruitenburg - LinkedIn
Robert Van Ruitenburg
Account Director Public Sector @LinkedIn

LinkedIn publieke sector event

Bekijk de aftermovie van het LinkedIn Publieke Sector Event

Afgelopen september organiseerden wij de tweede editie van het Social Media Ondernemer Congres. Na de eerste editie in 2019 vroegen wij de bezoekers naar de spreker die zij graag bij de volgende editie zouden willen zien. Daar kwam de naam van Corinne vaak naar voren. Dus nodigden we haar uit als spreker tijdens de tweede editie. Dat bleek een goede zet. Met haar keynote wist ze het publiek te enthousiasmeren over LinkedIn. Met duidelijke en praktische voorbeelden wist ze ondernemers in de zaal te overtuigen van het belang van dit zakelijke platform.

congres voor ondernemers
Amy van Niftrik
Commercieel manager | Online marketing & events bij Social Media Ondernemer

Social media ondernemers congres

Bekijk de aftermovie van het Social Media Ondernemer Congres

Winkelwagen
Scroll naar boven