Loading...
SPREKERSESSIES2018-08-02T22:19:22+00:00

SPREKERSESSIES

Benieuwd wat je allemaal kunt doen met LinkedIn, social selling of social media algemeen binnen jouw organisatie?  Wil je eerst een groep deelnemers op de hoogte brengen van de mogelijkheden of een wat breder ingestoken sessie voor je collega’s? Dan is een inspiratiesessie, spreekbeurt of presentatie van een uur of anderhalf uur een goed alternatief voor een workshop. Van 10 tot 10.000 deelnemers, alles is mogelijk. We nemen je mee door alle highlights van de tool(s), aangevuld met cases waarin praktijkvoorbeelden meegenomen worden.

Eventueel kun je na de sessie bepalen op welk vlak een verdiepingsslag nodig is en voor wie. Een marketingmanager heeft namelijk andere belangen dan een salesmanager. Denk bijvoorbeeld op gebied van LinkedIn aan:

 • een sessie voor je HR- en communicatie/marketing afdeling.
  Doel: inzicht krijgen in het gebruik van LinkedIn om je bedrijf of organisatie als organisatie te profileren maar ook als werkgever. Zowel de persoonlijke profielen als het bedrijfsprofiel zijn hier onderdeel van met uitgangspunt arbeidsmarktcommunicatie. Wij houden in onze sessies rekening met profit- en nonprofit organisaties.
 • een sessie voor je sales-, account- en relatiemanagers of andere medewerkers die commercieel belang hebben.
  Doel: inzicht krijgen in de mogelijkheden van LinkedIn om het proces social selling in te zetten om uiteindelijk klanten en leads te genereren. En daarnaast een kijkje in de tool ‘Sales Navigator’ waarmee nog meer mogelijkheden gecreëerd worden.
 • een sessie voor recruiters.
  Doel: inzicht in de mogelijkheden krijgen om kandidaten voor functies te vinden, vacatures te plaatsen en kennis te maken met mogelijkheden als Recruiter lite en de carrièrepagina.
 • een sessie voor directie en management.
  Doel: inzicht geven in het belang van het gebruik van LinkedIn binnen de organisatie. Geef het goede voorbeeld en zie wat de mogelijkheden zijn voor je medewerkers en waar zij voordeel kunnen behalen door het op de juiste manier in te zetten van deze mooie tool.
 • een sessie voor alle medewerkers.
  Doel: je collega’s enthousiasmeren, zorgen dat ze snappen waar LinkedIn om draait en in laten zien dat deze tool meer is dan een database voor contacten of een vacturebank. Zet je medewerkers in als ambassadeur en draag de passie voor de werkzaamheden,  producten en diensten van binnen naar buiten uit. Daarnaast is een professioneel digitaal visitekaartje in deze tijd een must. Sta niet voor gek door je eigen medewerkers!
 • een sessie voor je netwerk organisatie.
  Doel: afhankelijk van wat voor netwerkorganisatie het is en de insteek van een bijeenkomst, maar je kunt denken aan ondernemen met LinkedIn, vanuit het persoonlijk en/of zakelijk profiel, met netwerken als grootste insteek.

Uiteraard zijn de mogelijkheden oneindig, bijvoorbeeld sessies over de geschiedenis van social media, de mogelijkheden van Facebook, Instagram, e-mailmarketing. Vertel ons jullie wensen, wie onze doelgroep is en wat jullie doel is en wij maken er een gepaste sessie bij. Wij maken onze presentaties op maat per organisatie, geen één is hetzelfde. Organisaties zijn namelijk ook niet hetzelfde. 

Laat je inspireren

Omdat onze experts bij Digital Moves zelf veel ervaring hebben opgedaan op de werkvloer, is het ook vooral de eigen kennis die de inspiratiesessies interessant en leerzaam maakt. Geen droog of saai verhaal, maar heel praktisch ingericht en boordevol tips. Voor iedere luisteraar direct toepasbaar en een inspiratie voor velen. Een spreekbeurt duurt gemiddeld een uur tot anderhalf uur.

Reviews:

Corinne weet op een professionele, onderhoudende en positief confronterende wijze haar publiek geboeid te houden. Veel inspiratie op gedaan om nog efficienter Linkedinn in te zetten. De workshop vloog voorbij.

Henk Hofstede, Sectorbanker Retail bij ABN AMRO Bank N.V.

Corinne heeft voor de Ladies Business Apeldoorn voor een groep van 50 vrouwen een sprankelende lezing gehouden. Bijzonder hoe ze toch het taaie onderwerp, Linkedin, levendig kan maken. Met aansprekende voorbeelden heeft ze ons aangezet om meer met Linkedin te gaan doen. Gezien het aantal updates dat de ochtend erna langskwam heeft het merendeel het meteen de volgende dag in praktijk gebracht. Zowel voor beginnende als voor ervaren “linkedin-ers” was het inspirerend. En helemaal fijn dat we het ook allemaal nog eens terug kunnen lezen in het nieuwe boek.
Door haar enthousiasme liep de lezing wat uit, maar niemand wilde eerder weg omdat we nog meer van haar deskundigheid wilde horen. Ook naderhand bleef ze nog lang allerlei vragen van mensen beantwoorden. Toegankelijk, hartelijk en met een enorme energie. Echt een aanrader voor een geslaagde netwerkbijeenkomst.

Lieke Kalhorn, Pedagoog/Gordontrainer en Studie(keuze)/loopbaanadviseur

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wil je meer weten over onze spreker- of inspiratiesessies? Wil je geïnspireerd worden door alle mogelijkheden van LinkedIn of Facebook? Neem dan contact met ons op.

CONTACT

Only takes a few seconds!