SPREKERSESSIES

Benieuwd wat je allemaal kunt doen met LinkedIn, social selling of social media algemeen binnen jouw organisatie? Wil je een groep professionals inspireren door middel van een lezing of spreekbeurt op maat? Of organiseer je een evenement en ben je op zoek naar een goede spreker die je doelgroep met veel praktijkervaringen de werking van LinkedIn kan laten zien?

Van 10 tot 10.000 deelnemers, alles is mogelijk. We nemen je mee in een inspirerend verhaal gebaseerd op jarenlange praktijkervaring vol cases en voorbeelden. Uiteraard zijn de mogelijkheden oneindig, bijvoorbeeld sessies over de geschiedenis van social media, de mogelijkheden van Facebook, Pinterest, Instagram, e-mailmarketing. Vertel ons jullie wensen, wie onze doelgroep is en wat jullie doel is en wij maken er een gepaste sessie bij.

Eventueel kun je na de sessie bepalen op welk vlak een verdiepingsslag nodig is en voor wie. Een marketingmanager heeft namelijk andere belangen dan een recruiter of communicatieadviseur.

Veel mooie bedrijven, nationaal en internationaal, als LinkedIn, PON Cat, Fiscount, Köhl, Baker Tilly, Randstad, ABN AMRO Bank, Dool Industries en Proagrica gingen jullie voor. Maar ook vele gemeentes, overheidsinstanties, congressen zoals ‘Contentmarketing en webredactie’ en netwerkorganisaties zoals de ondernemers op Texel, Zaanlinq, Businesswomen Apeldoorn, RIBIZZ, Finanza en de Haagse Communicatiekring wisten ons te vinden voor onze lezingen en inspiratiesessies.

Boekingen voor lezingen van onze LinkedIn- en social media expert Corinne Keijzer kunnen ook gedaan worden via de Speakers Academy aan wie zij als professioneel spreker verbonden is.

Wij maken onze presentaties op maat per organisatie, geen één lezing is hetzelfde. Organisaties zijn namelijk ook niet hetzelfde. 

Laat je inspireren

Omdat onze experts bij Digital Moves zelf veel ervaring hebben opgedaan op de werkvloer, is het ook vooral de eigen kennis die de inspiratiesessies interessant en leerzaam maakt. Geen droog of saai verhaal, maar heel praktisch ingericht en boordevol tips. Voor iedere luisteraar direct toepasbaar en een inspiratie voor velen. Een spreekbeurt of lezing duurt gemiddeld drie kwartier tot een uur.

Reviews:

Corinne weet op een professionele, onderhoudende en positief confronterende wijze haar publiek geboeid te houden. Veel inspiratie op gedaan om nog efficienter Linkedinn in te zetten. De workshop vloog voorbij.

Henk Hofstede, Sectorbanker Retail bij ABN AMRO Bank N.V.

Corinne heeft voor de Ladies Business Apeldoorn voor een groep van 50 vrouwen een sprankelende lezing gehouden. Bijzonder hoe ze toch het taaie onderwerp, Linkedin, levendig kan maken. Met aansprekende voorbeelden heeft ze ons aangezet om meer met Linkedin te gaan doen. Gezien het aantal updates dat de ochtend erna langskwam heeft het merendeel het meteen de volgende dag in praktijk gebracht. Zowel voor beginnende als voor ervaren “linkedin-ers” was het inspirerend. En helemaal fijn dat we het ook allemaal nog eens terug kunnen lezen in het nieuwe boek.
Door haar enthousiasme liep de lezing wat uit, maar niemand wilde eerder weg omdat we nog meer van haar deskundigheid wilde horen. Ook naderhand bleef ze nog lang allerlei vragen van mensen beantwoorden. Toegankelijk, hartelijk en met een enorme energie. Echt een aanrader voor een geslaagde netwerkbijeenkomst.

Lieke Kalhorn, Pedagoog/Gordontrainer en Studie(keuze)/loopbaanadviseur

Corinne zit al tijden in mijn netwerk en ik heb haar zien ontwikkelen tot een van de betere externe LinkedIn kenners van Nederland. Eind oktober heb ik haar uitgenodigd om te spreken op het 2e LinkedIn Publieke Sector event en dat deed ze vol verve!!! Keep up the good work Corinne.

Dinsdag 29 oktober 2019 stond de publieke sector centraal op het evenement van LinkedIn in de Verkadefabriek van Den Bosch. Ook ik mocht een lezing houden en zelf vind ik het altijd leuk om als spreker vooral de praktische kant van LinkedIn te belichten. Dit keer over… de bedrijfspagina. Wat valt daar nog veel te halen voor veel organisaties!

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wil je meer weten over onze spreker- of inspiratiesessies? Wil je geïnspireerd worden door alle mogelijkheden van LinkedIn of Facebook? Neem dan contact met ons op.

CONTACT

Only takes a few seconds!