Haal meer succes uit de digitale activiteiten van jouw bedrijf!

LET OP:

Onze incompany-trainingen zijn zowel online (via Teams of Zoom) te boeken maar ook weer op locatie (in huis). Wil je weten wat de mogelijkheden zijn of even overleggen, neem dan contact op met Sanne via info@digitalmoves.nl. Onze open groepstrainingen vinden plaats op verschillende locaties.

TRAININGEN GERICHT OP DE WENSEN VAN JOUW ORGANISATIE

Wil je binnen je bedrijf de kennis vergroten op gebied van LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Mailchimp en/of Digitale Strategie, laat onze experts je helpen! Al duizenden professionals en ondernemers hebben wij getraind, geadviseerd en geïnspireerd. Wij geven zowel onderstaande open trainingen als sprekersessies als incompany trainingen en ook zijn privésessies te boeken. Mail ons je wensen en wij sturen je graag een vrijblijvend en passend voorstel toe.

Meer succes met LinkedIn! – basis workshop profiel professionaliseren

Je LinkedInprofiel is je digitale visitekaartje, zorg ervoor dat het ook professioneel opgesteld is. Na deelname aan deze praktische workshop heb je alle handvatten om dat te realiseren. Je leert jezelf vindbaar te maken door zoekmachine-optimalisatie en krijgt de beste tips voor je profiel waar je direct mee aan de slag gaat.

MEER INFORMATIE

linkedin leads en klanten werven

Meer succes met LinkedIn! – klanten en leads werven

Heb je een professioneel profiel maar wil je nu weten hoe je het ook écht succesvol inzet? Na deelname aan deze training weet je alles over online netwerken en het zoeken naar belangrijke besluitvormers, heb je handenvol tips om goede content te creëren en weet je met behulp van statistieken en tools leads te genereren vanuit LinkedIn.

MEER INFORMATIE

linkedin bedrijfspagina

LinkedIn voor Bedrijven – communiceren met je bedrijfspagina

Naast de persoonlijke profielen van je medewerkers is ook een LinkedIn bedrijfspagina belangrijk ter profilering van je bedrijf of organisatie. Na het volgen van deze workshop ben je helemaal op de hoogte van de mogelijkheden, weet je hoe je meer volgers aantrekt en welke content goed werkt om meer interactie te krijgen op je pagina. Je weet meer bekendheid omtrent je merk, product en/of dienst te genereren wat leidt tot hogere conversie.

MEER INFORMATIE

linkedin incompany training

LinkedIn voor Bedrijven – Adverteren

Met ‘Objective Based Marketing’ heeft LinkedIn een bepaalde strategie voor ogen als het gaat om adverteren op LinkedIn. In deze cursus voor gevorderden gaat de trainer dieper in op de betekenis hiervan, welke vormen van adverteren er zijn, hoe je je doelgroep het beste kunt samenstellen, welke budget mogelijkheden er zijn en hoe je je statistieken kunt aflezen. Inclusief extra’s als informatie over de Insight tag en webdemografische gegevens.

MEER INFORMATIE

training sales navigator linkedin

LinkedIn Social Selling met de Sales Navigator

Voor professionals die in de sales werken is LinkedIn een onmisbare tool. Zit je in een verkoop functie, ben je bijvoorbeeld salesmanager, accountmanager of vertegenwoordiger én ben je al voldoende bekend met de werking van LinkedIn? Dan is deze vervolgmodule waarin de betaalde tool van LinkedIn, de Sales Navigator, uitgebreid behandeld wordt een must voor jou!

MEER INFORMATIE

Meer succes met LinkedIn! - voor recruiters

LinkedIn voor recruiters

Wil je je profiel verder professionaliseren en weten hoe Recruiter Lite en de vacaturebank werkt? Wil je weten welke soorten content je kunt plaatsen en wat het verschil is tussen je persoonlijke en het zakelijke profiel? Dan is deze workshop, speciaal gericht op recruiters, echt iets voor jou. Schrijf je nu in!

MEER INFORMATIE

Meer succes met Facebook! – basis workshop

Wil jij meer likes, meer shares, meer reacties én meer omzet? In deze training leggen wij jou uit hoe jij meer succes uit Facebook kunt halen!

MEER INFORMATIE

Meer succes met Instagram!

Meer succes met Instagram!

Ben jij eraan toe om te starten met de juiste Instagram marketing strategie? In deze training leggen wij jou uit hoe jij meer succes uit Instagram kunt halen!

MEER INFORMATIE

Pinterest voor bedrijven – meer omzet met Pinterest

Zou je graag meer bereik willen onder je doelgroep, je naamsbekendheid vergroten en ook meer verkoop realiseren? Dan is deze basis training hoe je zakelijk Pinterest gebruikt hét vertrekpunt!

MEER INFORMATIE

ONLINE VIDEO TRAININGEN

Online video training - Meer succes met LinkedIn - basis - Corinne Keijzer - Digital Moves

In deze online training neem ik je mee door álle basisbeginselen van het persoonlijke LinkedInprofiel. Ik neem alles met je door en geef je alle belangrijke handvatten om een goede basis neer te zetten.

MEER INFORMATIE
MEER SUCCES MET LINKEDIN! – training leads en klanten werven

In deze online training laat ik je aan de hand van praktische voorbeelden en talloze eigen ervaringen zien hoe je jezelf profileert op LinkedIn als professional en hoe je daarmee de juiste prospects aantrekt.

MEER INFORMATIE
Training: LinkedIn social selling met de Sales Navigator

Je hebt LinkedIn goed onder de knie maar wil meer. Hoe zoek je op LinkedIn nóg gedetailleerder naar besluitvormers die leads, en later misschien zelfs klanten, worden?

MEER INFORMATIE

Wat zeggen oud-deelnemers over onze trainingen?

“Corinne’s verzorgde onlangs het inhoudelijke deel van onze kerstbijeenkomst (Finanza Rijnmond, vereniging voor CFO’s). Deze bijeenkomst is erg goed door onze leden ontvangen. De presentatie van Corinne was helder, pakkend, ontspannen en interactief. Het handboek LinkedIn dat zij schreef, lijkt me bruikbaar voor alle niveaus. Prettig ingedeeld in korte paragrafen per onderwerp, begrijpelijke taal, uitputtend. Dank Corinne!”

review digital movesEsther van Aalst, Finanza - vereniging voor financieel management en directie

Voor het eerst gaf Corinne een LinkedIn workshop bij Grant Thornton. Haar goede kennis, die up-to-date is, bracht zij op een rustige en enthousiaste wijze over op de deelnemers. De deelnemers zijn ook enthousiast, dat blijkt uit de positieve feedback en een 8,5 als gemiddelde beoordeling. Ik beveel de workshop van Corinne dan ook van harte aan!”

Rik Paauw, Grant Thornton

“Door zijn combinatie van ervaring en recente kennis kan Rik advies geven voor een lange termijn, maar ook de nieuwste do’s en don’ts aanraden. Voor o.a. Scantraxx Recordz heeft hij ons van bruikbare marketing inzichten voorzien.”

Perry de Ruiter, Scantraxx

HEB JE EEN VRAAG?

Wil je meer weten over onze workshops en trainingen? Of wil je geïnspireerd worden door alle mogelijkheden van LinkedIn of Facebook? Neem dan contact met ons op.

CONTACT

We helpen je graag.