TRAINING - CURSUS - WORKSHOP SOCIAL MEDIA

Incompany trainingen

Trainingen voor jouw organisatie professioneel op maat gemaakt toegesneden op de wensen, behoeftes en doelen van jouw bedrijf of organisatie.

Open training LinkedIn persoonlijk profiel

Van een professioneel profiel tot aan aantrekkelijke content. Alles komt aan bod in zowel theorie als praktijk.

Open training LinkedIn voor bedrijven

Leer alles over de bedrijfspagina, het plaatsen van succesvolle content en het adverteren op LinkedIn.

Open training LinkedIn Sales Navigator

Dé tool om jouw werk als Salesprofessional makkelijker en effectiever te maken. Wat is de Sales Navigator, hoe werkt het en hoe kan JIJ het gebruiken voor jouw business?

Open training Meer Succes met Instagram!

Wil je weten wat Instagram voor jou kan betekenen?  Wil jij meer volgers, leads, klanten en omzet voor je bedrijf en heb je geen idee hoe je dat moet doen?

Open training Meer Succes met Facebook!

Nederland telt meer dan 10 miljoen Facebook-accounts. Start met de juiste marketing strategie op dit grootste socialmedia-platform van Nederland. 

Online trainingen

Online training - JOUW ULTIEME SUCCESFORMULE VOOR LINKEDIN – Groei in leads, klanten en omzet

In deze videotraining laat Corinne Keijzer zien hoe zij al sinds 2010 klanten als een magneet naar zich toetrekt door het inzetten van LinkedIn. Graag leert zij jou in deze video-cursus de fijne kneepjes van het vak.

Online training - MEER SUCCES MET LINKEDIN! – Personal branding op LinkedIn

LinkedIn expert Corinne Keijzer laat je in deze videotraining zien hoe je je profiel professionaliseert en welke mogelijkheden er zijn, hoe je daarmee je doelgroep aantrekt en waar je je jouw vacatures vindt. De perfecte manier om met LinkedIn van start te gaan.

Online training – Aan de slag met de LinkedIn Sales Navigator

Je wilt graag meer leads, meer klanten én meer omzet via LinkedIn? Je wilt je netwerk verder uitbreiden met de juiste mensen? Dan is de Sales Navigator wat voor jou. Dé LinkedIn tool voor alle Sales professionals die meer willen dan alleen maar koude acquisitie.

Deze klanten gingen je voor

Kennis

Graag helpen wij je om meer resultaat uit je digitale werkzaamheden te halen. Wij hebben allen jarenlang ervaring binnen allerlei soorten bedrijven en organisaties. Ons doel is om al deze kennis op een inspirerende manier te delen, zodat je dit direct in de praktijk kan brengen bij jouw bedrijf.

Verdieping

Wil jij jezelf echt verdiepen in de mogelijkheden van Instagram, LinkedIn en andere socialmedia-kanalen? Iedere incompany- of privétraining, lezing of het adviestraject dat wij verzorgen, is gericht op de behoeftes en wensen van jou, jouw bedrijf of organisatie. Wij geloven in maatwerk, geen bedrijf is namelijk hetzelfde!

Onze beoordelingen:

Google-reviews van onze deelnemers: 4.8
4.8/5

Ons team van specialisten

Corinne

LinkedIn, Social media strategie, officieel LinkedIn Ambassadeur,  Ondernemerschap

Rik

Instagram, Facebook, Creatieve content, Social Media strategie

Alwin

Alwin

LinkedIn, Recruitment, Instagram, Facebook,  officieel LinkedIn Ambassadeur

Anke

Anke

LinkedIn, Loopbaancoaching, officieel LinkedIn Ambassadeur

Sanne

Virtual Manager Digital Moves

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wil je meer weten over onze workshops, lezingen en privé trainingen? Of wil je geïnspireerd worden door alle mogelijkheden van LinkedIn, Instagram, e-mailmarketing of andere digitale strategie opties? Neem dan contact met ons op.

Binnen 24 uur reactie