Loading...
TRAININGEN EN WORKSHOPS2019-02-22T17:19:49+00:00

Haal meer succes uit de digitale activiteiten van jouw bedrijf!

TRAININGEN GERICHT OP DE WENSEN VAN JOUW ORGANISATIE

Wil je binnen je bedrijf de kennis vergroten op gebied van LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Mailchimp en/of Digitale Strategie, laat onze experts je helpen! Al duizenden professionals en ondernemers hebben wij getraind, geadviseerd en geïnspireerd. Wij geven zowel onderstaande open trainingen als sprekersessies als incompany trainingen en ook zijn privésessies te boeken. Mail ons je wensen en wij sturen je graag een vrijblijvend en passend voorstel toe.

Meer succes met LinkedIn! – basis workshop

Je LinkedInprofiel is je digitale visitekaartje, zorg ervoor dat het ook professioneel opgesteld is. Na deelname aan deze praktische workshop heb je alle handvatten om dat te realiseren. Je leert jezelf vindbaar te maken door zoekmachine-optimalisatie en krijgt de beste tips voor je profiel waar je direct mee aan de slag gaat.

MEER INFORMATIE

Meer succes met LinkedIn! – workshop voor gevorderden

Heb je een professioneel profiel maar wil je nu weten hoe je het ook écht succesvol inzet? Na deelname aan deze training weet je alles over online netwerken en het zoeken naar belangrijke besluitvormers, heb je handenvol tips om goede content te creëren en weet je met behulp van statistieken en tools leads te genereren vanuit LinkedIn.

MEER INFORMATIE

Meer succes met LinkedIn! - voor recruiters

LinkedIn voor recruiters

Wil je je profiel verder professionaliseren en weten hoe Recruiter Lite en de vacaturebank werkt? Wil je weten welke soorten content je kunt plaatsen en wat het verschil is tussen je persoonlijke en het zakelijke profiel? Dan is deze workshop, speciaal gericht op recruiters, echt iets voor jou. Schrijf je nu in!

MEER INFORMATIE

LinkedIn voor Ondernemers

LinkedIn voor Ondernemers

LinkedIn is vooral voor (zelfstandig) ondernemers erg geschikt. Je kunt al snel een groot bereik creëren met content en korte lijntjes leggen met je samenwerkende partners, bestaande klanten en nieuwe klanten. In deze workshop van twee dagdelen leer je alle tips en tricks over LinkedIn die jouw helpen met jouw onderneming! Speciaal geschikt voor zelfstandige ondernemers en MKB.

MEER INFORMATIE

LinkedIn voor Bedrijven – HR/Marketing/Communicatie

Naast de persoonlijke profielen van je medewerkers is ook een LinkedIn bedrijfspagina belangrijk ter profilering van je bedrijf of organisatie. Na het volgen van deze workshop ben je helemaal op de hoogte van de mogelijkheden, weet je hoe je meer volgers aantrekt en welke advertentievormen er zijn. Je weet meer bekendheid omtrent je merk, product en/of dienst te genereren wat leidt tot hogere conversie.

MEER INFORMATIE

LINKEDIN SOCIAL SELLING MET DE SALES NAVIGATOR

LinkedIn Social Selling met de Sales Navigator

Voor professionals die in de sales werken is LinkedIn een onmisbare tool. Zit je in een verkoop functie, ben je bijvoorbeeld salesmanager, accountmanager of vertegenwoordiger én ben je al voldoende bekend met de werking van LinkedIn? Dan is deze vervolgmodule waarin de betaalde tool van LinkedIn, de Sales Navigator, uitgebreid behandeld wordt een must voor jou!

MEER INFORMATIE

Meer succes met Facebook! – basis workshop

Wil jij meer likes, meer shares, meer reacties én meer omzet? In deze training leggen wij jou uit hoe jij meer succes uit Facebook kunt halen!

MEER INFORMATIE

Meer succes met Instagram!

Meer succes met Instagram! – basis workshop

Ben jij eraan toe om te starten met de juiste Instagram marketing strategie? In deze training leggen wij jou uit hoe jij meer succes uit Instagram kunt halen!

MEER INFORMATIE

Wat zeggen oud-deelnemers over onze trainingen?

“LinkedIn inspiratiesessie door Corinne, gevolgd door afzonderlijke workshops op alle vier Monsanto NL sites, verzorgd door Monsanto WoMen’s network. Op verzoek zelfs volledig in het Engels! Hele prettige samenwerking en zeer professionele en persoonlijke begeleiding waardoor veel van onze medewerkers heel enthousiast aan de slag zijn gegaan met hun LinkedIn profiel. Wij zijn zeer tevreden, bedankt Corinne!”

Natalie Sebel, Monsanto

“Ik heb workshop 1, 2 en 3 bij Corinne gevolgd voor LinkedIn. Het was zeer informatief en goed te volgen. De presentatie was zeer duidelijk en de informatie werd goed overgebracht aan de cursisten. Ik moet flink aan de bak om mijn profiel aan te pakken na alle tips en trics die we hebben meegekregen. De cursus was dus meer dan geslaagd.”

Maria Veerbeek, Westland Orthopedie

“Door zijn combinatie van ervaring en recente kennis kan Rik advies geven voor een lange termijn, maar ook de nieuwste do’s en don’ts aanraden. Voor o.a. Scantraxx Recordz heeft hij ons van bruikbare marketing inzichten voorzien.”

Perry de Ruiter, Scantraxx

HEB JE EEN VRAAG?

Wil je meer weten over onze workshops en trainingen? Of wil je geïnspireerd worden door alle mogelijkheden van LinkedIn of Facebook? Neem dan contact met ons op.

CONTACT

We helpen je graag.