Google reviewscore: 4.8
4.8/5

LINKEDIN-TRAININGEN EN PROGRAMMA'S

Op maat gemaakt

Incompany training

LinkedIn-trainingen voor het persoonlijk profiel, de bedrijfspagina en content. Voor jouw organisatie, professioneel op maat gemaakt en volledig op basis van jullie wensen, behoeftes en doelen. 

Open training

Leer alles over de bedrijfspagina, het plaatsen van succesvolle content en het enthousiasmeren van je collega’s op LinkedIn. Pak die voorsprong op je concurrent, ga nu écht aan de slag.

VIP-privétraining

Wil je liever niet in een groep deelnemen en zoek je een training op gebied van LinkedIn die volledig op jou en je bedrijf gericht is? Dan is deze privé-sessie van een dag helemaal iets voor jou.

COMPLETE ONLINE CURSUS LINKEDIN

Leer in deze unieke cursus alles wat je wil weten over het gebruik van LinkedIn om je professionele netwerk op te bouwen en je carrière te verbeteren met de expertise van dé LinkedIn-expert van Nederland: Corinne Keijzer.

Met deze online cursus krijg je binnen no-time LinkedIn onder de knie en leer je hoe je alles uit dit geweldige platform kunt halen. Of je nu een beginner bent op LinkedIn of al enige ervaring hebt, deze cursus is geschikt voor iedereen die meer wil weten over het benutten van de vele mogelijkheden van dit sociale netwerk.

COMPLETE ONLINE CURSUS LINKEDIN van Corinne Keijzer - Digital Moves
De Nr. 1 van Nederland!

Deze klanten gingen je voor

Kennis

Graag helpen wij je om meer resultaat uit LinkedIn te halen. Wij hebben jarenlang ervaring binnen allerlei soorten bedrijven en organisaties. Ons doel is om al deze kennis op een inspirerende manier te delen en jou en je collega's te helpen en te begeleiden zodat je dit direct in de praktijk kan brengen bij jouw bedrijf.

Verdieping

Wil jij je samen met je collega's echt verdiepen in de mogelijkheden van LinkedIn? Iedere training of inspiratiesessie is gericht op de behoeftes en wensen van jullie zelf. Daarom heb je altijd eerst een intake-gesprek voor de trainer langskomt. Wij geloven in maatwerk, geen bedrijf is namelijk hetzelfde.

Onze beoordelingen:

Google-reviews van onze deelnemers: 4.8
4.8/5

Ons team van specialisten

Corinne

Officieel LinkedIn Ambassadeur, gespecialiseerd in LinkedIn contentmarketing, employee advocacy en social selling. 

Rik

Creatieve content, Instagram, Facebook, socialmedia-strategie.

Alwin Zandvoort - Digital Moves

Alwin

Officieel LinkedIn Ambassadeur, gespecialiseerd in LinkedIn contentmarketing, employee advocacy, social selling en recruitment. 

Anke

Anke

Officieel LinkedIn Ambassadeur, gespecialiseerd in LinkedIn loopbaancoaching. 

Sanne

Virtual Manager Digital Moves, verantwoordelijk voor de backoffice.

Winkelwagen
Scroll naar boven