Google reviewscore: 4.9
4.9/5

LINKEDIN TRAINING

Leer van de beste LinkedIn experts hoe je zichtbaar wordt.

Incompany training

LinkedIn training voor Corporate organisaties, MKB en non-profits. Meer zichtbaarheid, opvulling van vacatures en leadgeneratie. Geef ons jullie wensen door en wij maken de workshop of het begeleidende programma geheel op maat. 

Open training

Werk je niet in een (groot) team en ‘moet’ je LinkedIn in je eentje bijhouden? Schuif dan aan in de open LinkedIn training van Corinne Keijzer. Met maximaal 6 deelnemers krijg je alle ruimte jouw vragen en wensen te bespreken.

VIP privé training

Geen zin in een LinkedIn groeps-training en wil je gewoon lekker 1 op 1 met je eigen profiel(en), wensen en vragen aan de slag? Boek onze VIP privé training met Alwin Zandvoort voor 100% aandacht en advies.

COMPLETE ONLINE CURSUS LINKEDIN

Leer in deze unieke cursus alles wat je wil weten over het gebruik van LinkedIn om je professionele netwerk op te bouwen en je carrière te verbeteren met de expertise van dé LinkedIn expert van Nederland: Corinne Keijzer.

Met deze online cursus krijg je binnen no-time LinkedIn onder de knie en leer je hoe je alles uit dit geweldige platform kunt halen. Of je nu een beginner bent op LinkedIn of al enige ervaring hebt, deze cursus is geschikt voor iedereen die meer wil weten over het benutten van de vele mogelijkheden van dit sociale netwerk.

COMPLETE ONLINE CURSUS LINKEDIN van Corinne Keijzer - Digital Moves
De Nr. 1 van Nederland!

Deze klanten gingen je voor

Digital Moves - Corinne Keijzer - LinkedIn trainingen

Kennis

Graag helpen wij je om meer resultaat uit LinkedIn te halen. Wij hebben jarenlang ervaring binnen allerlei soorten bedrijven en organisaties. Ons doel is om al deze kennis op een inspirerende manier te delen en jou en je collega's te helpen en te begeleiden zodat je dit direct in de praktijk kan brengen bij jouw bedrijf.

Verdieping

Wil jij je samen met je collega's echt verdiepen in de mogelijkheden van LinkedIn? Iedere training of inspiratiesessie is gericht op de behoeftes en wensen van jullie zelf. Daarom heb je altijd eerst een intake-gesprek voor de trainer langskomt. Wij geloven in maatwerk, geen bedrijf is namelijk hetzelfde.

Onze beoordelingen:

Google-reviews van onze deelnemers: 4.8
4.8/5

Ons team van specialisten

Corinne Keijzer

Officieel ambassadeur LinkedIn. Specialist in LinkedIn marketing, contentstrategie, contentmarketing, A.I., social selling en employee advocacy.

Rik Keijzer

Digital Moves - Rik Keijzer - LinkedIn trainingen

Specialist in contentcreatie met je smartphone. Expert op gebied van video, apps en creatieve content. 

Alwin Zandvoort

Digital Moves - Alwin Zandvoort - LinkedIn trainingen

Officieel ambassadeur LinkedIn. Specialist in LinkedIn marketing, contentmarketing, employee advocacy, social selling, recruitment en personal branding. 

Sanne vd Velden

Digital Moves - Sanne van der Velden - LinkedIn trainingen

Virtual Manager backoffice Digital Moves. Aanspreekpunt voor al je vragen.

Winkelwagen
Scroll naar boven