Google reviewscore: 4.8
4.8/5

INCOMPANY TRAININGEN

voor jouw organisatie op maat gemaakt

Direct aan de slag met LinkedIn?

Ben je van plan om een training of programma over LinkedIn voor meerdere collega’s te organiseren? 

Meer zichtbaarheid?

Wil je maximale groei in zichtbaarheid en conversie? Of weten hoe je in 15 minuten per dag succesvol wordt op LinkedIn?

Benieuwd?

Wil je weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om LinkedIn optimaal in te zetten? 

Officieel LinkedIn gecertificeerd, LinkedIn trainer Corinne Keijzer

Ben je van plan om een training of uitgebreid programma voor meerdere collega’s of bedrijfspagina-beheerders te organiseren? Of wil je als manager een grote groep medewerkers bij laten scholen? Onze LinkedIn-trainers van Digital Moves, die ook officieel erkend LinkedIn ambassadeur zijn, komen graag bij je ‘thuis’ om een training te geven. Wij bieden al onze trainingen namelijk incompany aan. Ook online met Zoom of Teams behoort uiteraard tot de mogelijkheden. En is het (deels) een internationaal team? Geen probleem, wij verzorgen al onze trainingen ook in het Engels. 

Een incompany training of programma wordt door onze trainers altijd op maat gemaakt. De trainer inventariseert van tevoren uitgebreid in een intake wat de behoefte is en wat de wensen zijn en baseert daarop de inhoud voor de training of het programma. De voorbeelden spreken meer aan en het maakt het ook gewoon leuker om te volgen. Of het nu gaat om personal branding, het maken van LinkedIn-posts, employee advocacy of social selling, alles is mogelijk. En met onze aanpak en krijgen wij je collega’s ook écht aan de slag op LinkedIn. 

Een LinkedIn training bij Corinne gevolgd en ik ben weer zoveel wijzer. De belangrijkste zaken die ik van de training heb overgehouden zijn: ben jezelf, laat jezelf zien (letterlijk en figuurlijk) en vertel wat je doet ipv mooie verhalen over de KVK. Daarnaast heb ik weer zoveel mooie tools leren kennen. Deze training moet je gewoon elke twee jaar doen. Dank je wel Corinne, ik ga ermee aan de slag!

Juully Ruyters - KVK
Juully Ruyters
Klantreisexpert KVK - Kamer van Koophandel

LINKEDIN VOOR JE COLLEGA'S

Tijdens deze training van een van onze LinkedIn-experts ga je zelf, maar ook samen aan de slag. Je leert hoe je je persoonlijke LinkedIn-profiel optimaal inzet voor jouw bedrijf of organisatie, met als doel om met minimale inspanning maximaal resultaat te behalen.

En met de onze aanpak krijgen wij de medewerkers ook écht aan de slag op LinkedIn. Zie bijvoorbeeld deze interessante cases van bedrijven die je voor zijn gegaan ter inspiratie. 

PROGRAMMA - 6 MAANDEN
SUCCESVOL OP LINKEDIN IN 15 MINUTEN PER DAG

Wil je met jouw collega’s leren hoe je je persoonlijke LinkedIn-profiel het beste voor jouw bedrijf of organisatie gebruikt? Dit unieke programma van LinkedIn-expert Corinne Keijzer biedt 6 maanden lang begeleiding bij het optimaliseren van jouw LinkedIn-profiel en het plaatsen van effectieve posts.

Je krijgt plezier in het gebruik van LinkedIn en gaat profiteren van een betere zichtbaarheid, meer volgers en nieuwe klanten. Bij niet-commerciële organisaties hou je vooral je stakeholders op de hoogte en tevreden.

TRAINING - 2 DAGDELEN
MEER SUCCES MET LINKEDIN!

Leer in deze training van onze LinkedIn-expert hoe jullie je persoonlijke LinkedIn-profiel het beste kunnen gebruiken voor jullie bedrijf of organisatie, om met minimale inspanning maximaal resultaat te behalen.

Je krijgt praktische opdrachten en leert de juiste doelgroep te bereiken met interessante posts. Door samen te werken met je collega’s en regelmatig te posten, vergroot je de zichtbaarheid van je organisatie en trek je meer connecties, volgers en potentiële klanten en nieuwe collega’s aan. Maak van LinkedIn een dagelijkse gewoonte en haal jullie doelen!

LINKEDIN VOOR DE BEHEERDERS VAN DE BEDRIJFSPAGINA

Ben je samen met je communicatie/marketing-collega’s op zoek naar manieren om de bedrijfspagina en jullie persoonlijke profielen op LinkedIn te professionaliseren en meer volgers, zichtbaarheid en conversie aan te trekken? Dan is deze training perfect voor jullie. Onze ervaren LinkedIn-trainer neemt jullie mee door alle geheimen die voor jullie en je organisatie van belang zijn.

PROGRAMMA - 6 MAANDEN
GROEI OPTIMAAL IN ZICHTBAARHEID & CONVERSIE

Trek meer volgers aan op je LinkedIn bedrijfspagina en jullie persoonlijke profielen met dit unieke programma waarin LinkedIn-expert Corinne Keijzer jullie 6 maanden lang traint en begeleidt.

Leer hoe je een onderscheidende bedrijfspagina en professionele profielen creëert, hoe je collega’s enthousiasmeert en helpt en hoe je hogere conversies kunt behalen van volgers naar klanten. Ontdek onder andere hoe het LinkedIn-algoritme werkt, of je beter kunt delen, liken, reageren of reposten en hoe je hashtags strategisch inzet.

TRAINING - 1 DAG
LINKEDIN VOOR BEDRIJVEN

Wil je meer volgers, zichtbaarheid en conversie voor jullie bedrijfspagina en persoonlijke profielen op LinkedIn? Doe dan mee met deze training en leer in 1 dag alle geheimen van een ervaren LinkedIn-trainer. Vergroot de interesse van je doelgroep met onderscheidende pagina’s, verhoog de conversie van volgers naar klanten en pak je voorsprong op de concurrentie.

Meld jou en je team direct aan voor deze waardevolle training.
.

Deze bedrijven gingen je voor:

Onder andere de volgende klanten gingen je voor: HAK, SamsungHet Wereld Natuur Fonds, KWF Kankerbestrijding, UnivéUniversiteit van Utrecht, Vattenfall,  TU DelftSHELLGrant Thornton, Bakertilly, FiscountAJAXDe Nationale OmbudsmanexpertRandstadVolvo PentaPolitie NLHogeschool InhollandDe Nederlandse ambassade in MarokkoDr Oetker en KoopmansKNRMOrdina, het UWVBruynzeel KeukensYardenHet Rijksmuseumde zorginstellingen van AmstelringEnexisPortaalEveraert advocatenRIVMKRO SpoorloosDeliXLNetwerkVSPBorn4jobs, diverse banken zoals RabobankSNSABN AMRO, ING, ASN, a.s.r. tientallen gemeenten, waterschappen, hoogheemraadschappen, ministeries en andere overheidsinstanties en vele vele anderen.

Ook LinkedIn zelf vraagt ons regelmatig workshops en sprekersessies te verzorgen voor hun klanten of voor evenementen door hun zelf georganiseerd. 

Onze trainers

Onze trainers zijn specialisten op hun eigen vakgebied met jarenlange (praktijk)ervaring. Ze zijn officieel erkend LinkedIn ambassadeur, hebben goede banden met LinkedIn en zijn dan ook regelmatig op het hoofdkantoor van LinkedIn in Amsterdam te vinden. 

Corinne Keijzer - Digital Moves

Corinne Keijzer

Corinne is volledig gespecialiseerd op gebied van LinkedIn en richt zich vooral op social selling, employee advocacy, contentmarketing en personal branding. Sinds 2010 deelt ze haar kennis en praktijkervaringen in trainingen, sprekerssessies en boeken.

Alwin Zandvoort - Digital Moves

Alwin Zandvoort

Alwin is specialist op het gebied van LinkedIn social selling en heeft 25 jaar ervaring op gebied van sales en recruitment. Sinds 2010 helpt Alwin organisaties om in verbinding te komen met hun doelgroep en de zichtbaarheid en de interactie online te vergroten.

training linkedin bedrijfspagina

DOWNLOAD GRATIS CASES:

Vanuit onze trainingen voor medewerkers maken we zo nu en dan cases (uiteraard met toestemming van de organisatie). Niet alleen leerzaam voor iedereen die interesse heeft in LinkedIn en de resultaten die geboekt worden, ook leuk voor de deelnemers die daardoor een mooi overzicht hebben van hun eigen resultaten. Willen jullie na een training of programma ook een case krijgen? Geef dat vooral even aan bij de trainer. 

Case: Wat levert LinkedIn-kennis in de praktijk op?

Je kunt veel lezen en leren over LinkedIn, we kunnen je alles vertellen en Corinne Keijzer heeft er ondertussen vier boeken over geschreven, maar uiteindelijk gaat het er om wat je als medewerker met de LinkedIn-kennis doét. Daarom bevatten onze incompany LinkedIn-trainingen voor medewerkers ook praktijkdagen omdat je dáár het verschil mee maakt.

Recentelijk was weer een groep medewerkers van een grote bekende Nederlandse overheidsorganisatie aan de beurt. Insteek: meer zichtbaarheid creëren om de doelgroep beter te informeren en vooral ook om ondernemers aan te trekken. Zó interessant om te zien wat de ervaringen zijn geweest sinds de opleiding. Graag deel ik een aantal van deze bevindingen ook met jullie aangezien ik zeker weet dat veel LinkedIn-gebruikers hier wat aan zullen hebben.

Download nu gratis de case: Wat levert LinkedIn-kennis in de praktijk op?* 

* de organisatie was akkoord met het plaatsen van deze case maar wilde graag de naam er buiten houden. 

Praktijkcase: Zo creëer je zichtbaarheid op LinkedIn!

Vanderkamp Pompen, een prachtig oer Hollands bedrijf uit Zwolle, heeft bij ons een training LinkedIn gevolgd met daarop aansluitend een praktijkdag. Op deze dag lieten de medewerkers aan de hand van meegekregen opdrachten het geleerde in de praktijk zien. De resultaten spraken voor zich. Iedere deelnemer van de training was gegroeid in lef, zichtbaarheid en bereik. De ervaringen waren grensoverschrijdend en vooral ook heel waardevol.

Één van de vele succes-verhalen die wij zien na een incompany training LinkedIn. Het is interessant om te zien wat de ervaringen zijn geweest sinds de opleiding. Veel bedrijven worstelen nog steeds met hun aanwezigheid op LinkedIn én met die van haar medewerkers. Hoe kun je je ambassadeurs goed inzetten en hoe kun je je medewerkers enthousiasmeren hiervoor? Maar vooral, hoe zorg je ervoor dat ze het ook daadwerkelijk gaan doén? Een training is leuk, maar dan…?

Allemaal elementen die in deze training meegenomen worden.

Ben je benieuwd hoe dat in de praktijk eruit ziet? Download dan nu gratis deze case: Zo creëer je zichtbaarheid op LinkedIn!

REVIEWS DIE ONS BLIJ MAKEN

"Corinne heeft meerdere trainingen voor ons verzorgd, zowel voor communicatie professionals als voor medewerkers van verschillende afdelingen en markten van ons bedrijf, die zo graag vertellen waarom hun werk zo boeiend is! Corinne deed dat kundig, professioneel én met humor. Ze is ontzettend goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op LinkedIn en heeft een arsenaal aan slimme trucs, weetjes en tips om effectief te zijn op het platform. Echt een aanrader!!"
Anouk Veenstra-IJfs
Director of Media Relations Netherlands bij Vattenfall
"Onlangs een leuke en praktische LinkedIn training gehad van Corinne, samen met collega's. Heel veel toepasbare informatie en handige tips & tricks gekregen, en een duidelijk naslagwerk waarin alles nog eens terug te lezen is. Dank voor een leerzame middag!"
Karianne Goossens
Verkooppromotie | webredactie | dtp | online | bij de Alliantie Ontwikkeling B.V.
"Zeer goede informatieve sessie gehad over 'Meer succes met LinkedIn' met Alwin. Inspirerend en gelijk toepasbaar."
Myra van Koppenhagen
Strategisch Marketeer
"Gave training Corinne, iedereen weer vol tips en energie👌. Echt voor iedereen aan te bevelen!"
René Eijsink
Commercieel Directeur bij Eijsink
"In één middag heeft Corinne het team Communicatie en Fondsenwerving van de KNRM meegenomen in de wereld van LinkedIn. Helder en praktisch verhaal, een aanrader! Zowel om te leren wat je met je individuele profiel kunt doen als met het bedrijfsprofiel."
Darinka Boulonois
KNRM
"Corinne Keijzer heeft met succes voor Volvo Penta dealers een op-maat workshop LinkedIn verzorgd. Het doel van de workshop was om de dealers meer inzichten en praktische tips te geven. Zo werden de individuele profielen doorgelopen en werden er andere heldere cases behandeld. In de workshop kon onder begeleiding direct gewerkt worden aan een nóg professionelere uitstraling, vindbaarheid en zichtbaarheid van het LinkedIn profiel . Daarnaast kwamen de onderwerpen relevante content en social selling aan bod. De workshop had een prima balans tussen theorie en praktijk. Ik beveel de workshop aan voor iedere ondernemer die ondanks de dagelijkse hectiek met weinig extra inspanning toch meer wil halen uit LinkedIn."
Martijn Geerts - Volvo Penta
Martijn Geerts
Dealer Business Manager Volvo Penta
"In december 2016 2 meer dan interessante, nuttige, praktische workshops van Corinne met mijn Dr.Oetker Professional sales en marketing kollega’s mogen krijgen. Ik was eigenlijk zeer basic met LinkedIn aan de gang maar Corrinne heeft met haar zeer duidelijke uitleg, praktische voorbeelden, persoonlijk gerichte aanwijzingen, tips en trics de zeer vele mogelijkheden van LinkedIn over weten te brengen. Het heeft mij in een periode van een paar weken al tot mooie contacten, leads en samenwerkingen gebracht en heb tevens ander contacten kunnen helpen. Ben Corinne dan ook zeer dankbaar voor haar workshops en kan een ieder aanraden van haar expertise gebruik te maken. Dit gaat je echt verder brengen….. Corinne, nogmaals bedankt en ik blijf je volgen !"
Pieter Boersma
Out of Home Sales bij Dr.Oetker Professional | Koopmans Professioneel
"Omdat Lankhorst Ropes graag haar netwerk verder wilde uitbouwen en kennis wilde delen, werd LinkedIn voor ons een speerpunt voor 2018. Corinne Keijzer heeft in verschillende sessies alle medewerkers van Lankhorst Ropes op een boeiende en inspirerende wijze kennis laten maken met LinkedIn. Corinne is zeer deskundig op het gebied van LinkedIn. Ze vertelt met veel enthousiasme alle mogelijkheden van LinkedIn. Als je meer wilt weten over LinkedIn, adviseer ik je om in ieder geval ook contact op te nemen met Corinne Keijzer. Zij kan je op een leuke manier een heel eind op weg helpen!"
Geeske Terpstra
Executive Secretary at Lankhorst Ropes
"Het is bijna 10 jaar geleden dat ik voor het eerst een training van Corinne heb bijgewoond en 'that blew me away'. Ik ben haar al die jaren blijven volgen en heb veel van haar geleerd. Haar kracht? Ze weet precies wat je nodig hebt, is super praktisch in haar tips en trainingen, en is gewoon een heel leuk mens. Net als de rest van het team van Digital Moves. Ze zijn altijd mijn go-to mensen als ik iets nieuws wil leren op het gebied van LinkedIn en social selling. Want waarom verder kijken als je gewoon iets heel goeds hebt gevonden?"
Thamara Zijlstra
Business Coach, Virtual Assistant Opleiding + VA & Remote Werken Pionier van NL
"Afgelopen vrijdagmiddag heeft Corinne mijn fit20 franchisegeversteam goed op weg geholpen met het zakelijk beter benutten van de kracht van LinkedIn. Wat mij bijzonder aansprak was hoe Corinne haar expertise met ons deelde; gestructureerd en praktisch zodat je er echt mee kan gaan werken na de workshop. Corinne is punctueel in de omgang, betrouwbaar en is een warm, prettig persoon waar je graag van leert."
Walter Vendel
Fit 20
Winkelwagen
Scroll naar boven