INCOMPANY TRAININGEN

voor jouw organisatie op maat gemaakt

Trainer nodig?

Ben je van plan om een training over social media voor meerdere collega’s te organiseren?

Benieuwd?

Benieuwd wat je allemaal kunt doen met LinkedIn, contentmarketing, social selling of social media algemeen binnen jouw organisatie?

Inspiratie nodig?

Wil je een groep professionals inspireren door middel van een lezing op maat?

INCOMPANY TRAININGEN

Ben je van plan om een training of workshop voor meerdere collega’s te organiseren? Of wil je als manager een grote groep medewerkers bij laten scholen? De trainers van Digital Moves, welke ook officieel erkend LinkedIn ambassadeur zijn, komen dan graag bij je ‘thuis’ om een training te geven. Wij bieden al onze trainingen namelijk ook incompany aan, ook online met Zoom of Teams behoort uiteraard tot de mogelijkheden. En is het (deels) een internationaal team? Geen probleem, wij verzorgen al onze trainingen ook in het Engels. 

Een incompany training wordt door onze trainers altijd op maat gemaakt. Wij maken een cursus die helemaal is toegesneden op de wensen, behoeftes en doelen van jouw bedrijf of organisatie. Of het nu gaat om personal branding, het creëren van content, employee advocacy of social selling, alles is mogelijk. En met de praktijkdag(en) krijgen wij de medewerkers ook écht aan de slag op LinkedIn. Zie bijvoorbeeld deze mooie case van Vanderkamp Pompen.

training linkedin bedrijfspagina

Alle incompany trainingen worden op maat gemaakt

Voorafgaand aan de workshop of training neemt de trainer contact met je op via telefoon of een video-tool naar wens. Wij willen graag precies weten wat alle specifieke wensen en behoeftes zijn om daarop de sessie of sessies in te richten. We bepalen tevens het aanwezige kennisniveau aan de hand van de profielen en gebruiken daar graag voorbeelden uit om het voor de deelnemers interessanter en levendiger te maken.

Het programma van de training wordt door onze trainer hier volledig op afgestemd. De training passen we aan op jouw bedrijf/organisatie en branche en de inhoud is direct toepasbaar op jouw/jullie werksituatie. Tijdens de workshops gaan deelnemers ook direct aan de slag met hun profiel of die van het bedrijf tenzij de wens anders is. Het is ook mogelijk ze van tevoren al huiswerkopdrachten te geven.

Praktijkdag

Het is mogelijk om een of meerdere praktijkdagen te organiseren om de deelnemers ook daadwerkelijk aan de slag te laten gaan met de nieuwe kennis. Uit de praktijk blijkt dit heel effectief te zijn aangezien men dan zelf ziet wat het oplevert.

Hoe zo’n praktijkdag eruitziet bespreken we graag persoonlijk met je door.

DATA EN LOCATIE:

Samen met de trainer(s) van Digital Moves bepaal je zelf de datum en locatie.

VRAGEN?

Heb je een vraag over onze trainingen? We staan uiteraard voor je klaar. Neem contact met ons op.

ONZE TRAINERS

Onze trainers zijn allemaal specialisten op hun eigen vakgebied met jarenlange (praktijk)ervaring. Al onze LinkedIn trainers zijn officieel erkend LinkedIn ambassadeur. Maak hier kennis met het team van Digital Moves.

DOWNLOAD GRATIS CASE

Wat levert LinkedIn-kennis in de praktijk op?

Download gratis deze uitgebreide case

Deze klanten gingen jullie voor

Onder andere de volgende klanten gingen je voor: HAKHet Wereld Natuur Fonds, KWF Kankerbestrijding, UnivéUniversiteit van Utrecht, TU DelftSHELLGrant Thornton, Bakertilly, FiscountAJAXDe Nationale OmbudsmanexpertRandstadVolvo PentaPolitie NLHogeschool InhollandDe Nederlandse ambassade in MarokkoDr Oetker en KoopmansKNRMOrdina, het UWVBruynzeel KeukensYardenHet Rijksmuseumde zorginstellingen van AmstelringEnexisPortaalEveraert advocatenRIVMKRO SpoorloosDeliXLNetwerkVSPBorn4jobs, diverse banken zoals RabobankSNSABN AMROASN, a.s.r. tientallen gemeenten, meerdere ministeries en andere overheidsinstanties en vele vele anderen.

Ook LinkedIn zelf vraagt ons regelmatig workshops en sprekersessies te verzorgen voor hun klanten of voor evenementen door hun zelf georganiseerd.

"In december 2016 2 meer dan interessante, nuttige, praktische workshops van Corinne met mijn Dr.Oetker Professional sales en marketing kollega’s mogen krijgen. Ik was eigenlijk zeer basic met LinkedIn aan de gang maar Corrinne heeft met haar zeer duidelijke uitleg, praktische voorbeelden, persoonlijk gerichte aanwijzingen, tips en trics de zeer vele mogelijkheden van LinkedIn over weten te brengen. Het heeft mij in een periode van een paar weken al tot mooie contacten, leads en samenwerkingen gebracht en heb tevens ander contacten kunnen helpen. Ben Corinne dan ook zeer dankbaar voor haar workshops en kan een ieder aanraden van haar expertise gebruik te maken. Dit gaat je echt verder brengen….. Corinne, nogmaals bedankt en ik blijf je volgen !"
Pieter Boersma
Out of Home Sales bij Dr.Oetker Professional | Koopmans Professioneel
"Corinne Keijzer heeft met succes voor Volvo Penta dealers een op-maat workshop LinkedIn verzorgd. Het doel van de workshop was om de dealers meer inzichten en praktische tips te geven. Zo werden de individuele profielen doorgelopen en werden er andere heldere cases behandeld. In de workshop kon onder begeleiding direct gewerkt worden aan een nóg professionelere uitstraling, vindbaarheid en zichtbaarheid van het LinkedIn profiel . Daarnaast kwamen de onderwerpen relevante content en social selling aan bod. De workshop had een prima balans tussen theorie en praktijk. Ik beveel de workshop aan voor iedere ondernemer die ondanks de dagelijkse hectiek met weinig extra inspanning toch meer wil halen uit LinkedIn."
Martijn Geerts - Volvo Penta
Martijn Geerts
Dealer Business Manager Volvo Penta
"Voor onze eerste landelijke Zusterdag met 30 enthousiaste franchiseneemsters, heeft Rik een prachtige spoedcursus “Haal meer uit Facebook” in elkaar gezet. Voor de groep beginnende ondernemers met een beperkt budget heeft Rik in een uur heel duidelijk en op een enthousiaste manier duidelijk weten te maken wat je nu het beste wel en niet kan doen. Hij heeft zich duidelijk ingeleefd in onze werkwijze en in de dagen na zijn presentatie zien we significante verbeteringen in de posts van onze franchisenemers en merken zij ook dat er meer respons komt."
Eline Tromp
Zuster Evi
"Omdat Lankhorst Ropes graag haar netwerk verder wilde uitbouwen en kennis wilde delen, werd LinkedIn voor ons een speerpunt voor 2018. Corinne Keijzer heeft in verschillende sessies alle medewerkers van Lankhorst Ropes op een boeiende en inspirerende wijze kennis laten maken met LinkedIn. Corinne is zeer deskundig op het gebied van LinkedIn. Ze vertelt met veel enthousiasme alle mogelijkheden van LinkedIn. Als je meer wilt weten over LinkedIn, adviseer ik je om in ieder geval ook contact op te nemen met Corinne Keijzer. Zij kan je op een leuke manier een heel eind op weg helpen!"
Geeske Terpstra
Executive Secretary at Lankhorst Ropes
"In één middag heeft Corinne het team Communicatie en Fondsenwerving van de KNRM meegenomen in de wereld van LinkedIn. Helder en praktisch verhaal, een aanrader! Zowel om te leren wat je met je individuele profiel kunt doen als met het bedrijfsprofiel."
Darinka Boulonois
KNRM
"Afgelopen vrijdagmiddag heeft Corinne mijn fit20 franchisegeversteam goed op weg geholpen met het zakelijk beter benutten van de kracht van LinkedIn. Wat mij bijzonder aansprak was hoe Corinne haar expertise met ons deelde; gestructureerd en praktisch zodat je er echt mee kan gaan werken na de workshop. Corinne is punctueel in de omgang, betrouwbaar en is een warm, prettig persoon waar je graag van leert."
Walter Vendel
Fit 20

Ter inspiratie

Heb je geen idee wat je je precies wilt, dan kunnen onderstaande groepstrainingen als inspiratie dienen. Uiteraard maken wij de workshop altijd passend voor jouw organisatie en gebruiken we alleen onderdelen die op jullie behoeftes en wensen zijn gericht.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wil je meer weten over onze workshops, lezingen en privé trainingen? Of wil je geïnspireerd worden door alle mogelijkheden van LinkedIn, Instagram, e-mailmarketing of andere digitale strategie opties? Neem dan contact met ons op.

Binnen 24 uur reactie