INCOMPANY TRAININGEN

Ben je van plan om een training of workshop voor meerdere collega’s te organiseren? Of wil je als manager een grote groep medewerkers bij laten scholen? De trainers van Digital Moves, welke ook officieel erkend LinkedIn ambassadeur zijn, komen dan graag bij je ‘thuis’ om een training te geven. Wij bieden al onze trainingen namelijk ook incompany aan.

Een incompany training wordt door onze trainers altijd op maat gemaakt. Wij maken een training die perfect is toegesneden op de wensen, behoeftes en doelen van jouw bedrijf of organisatie.

JA IK ONTVANG GRAAG EEN VRIJBLIJVEND VOORSTEL

Alle incompany trainingen worden op maat gemaakt

Voorafgaand aan de workshop of training nemen we contact met je op via telefoon of Skype. Wij willen graag precies bepalen wat alle specifieke wensen en behoeftes zijn om daarop de sessie in te richten. We bepalen tevens het aanwezige kennisniveau aan de hand van de profielen en gebruiken daar graag voorbeelden uit om het voor de deelnemers interessanter en levendiger te maken.

Het programma van de training wordt door onze trainer hier volledig op afgestemd. De training passen we aan op jouw bedrijf/organisatie en branche en de inhoud is direct toepasbaar op jouw werksituatie. Tijdens de workshops gaan deelnemers ook direct aan de slag met hun profiel of die van het bedrijf.

Onder andere de volgende klanten gingen je voor:  SHELLGrant ThorntonUniversiteit van UtrechtDe Nationale OmbudsmanexpertRandstadVolvo PentaPolitie NLHogeschool InhollandDe Nederlandse ambassade in MarokkoDr Oetker en KoopmansKNRMOrdina, het UWVBruynzeel KeukensHet Rijksmuseumde zorginstellingen van AmstelringEnexisPortaalEveraert advocatenGemeente BergenRIVMKRO SpoorloosDeliXLNetwerkVSPBorn4jobs, diverse banken zoals RabobankSNSABN AMROASN en vele vele anderen.

Ter inspiratie  

Heb je geen idee wat je je medewerkers wilt aanbieden, dan kunnen onderstaande groepstrainingen als inspiratie dienen. Uiteraard maken wij de workshop altijd passend voor jouw organisatie en gebruiken we alleen onderdelen die op jullie behoeftes en wensen zijn gericht.

Het is mogelijk om meerdere trainingen te verzorgen en deze te combineren. Wij werken incompany het liefst met groepen van maximaal 10 deelnemers. Wil je toch meer deelnemers in een groep, dan wordt een tweede trainer ingezet om de kwaliteit van de sessie te waarborgen. Het maximum is bij workshops 16 personen. Heb je een grotere groep, dan kan een inspiratiesessie uitkomst bieden.

DATA EN LOCATIE:

Samen met de trainer(s) van Digital Moves bepaal je zelf de datum en locatie.

VRAGEN?

Heb je een vraag over onze trainingen? We staan uiteraard voor je klaar. Neem contact met ons op.

CONTACT

ONZE TRAINERS

Onze trainers zijn allemaal specialisten op hun eigen vakgebied met jarenlange (praktijk)ervaring. Al onze LinkedIn trainers zijn officieel erkend LinkedIn ambassadeur. Maak hier kennis met het team van Digital Moves.

Referenties

Lees wat opdrachtgevers over onze trainers zeggen

In december 2016 2 meer dan interessante, nuttige, praktische workshops van Corinne met mijn Dr.Oetker Professional sales en marketing kollega’s mogen krijgen. Ik was eigenlijk zeer basic met LinkedIn aan de gang maar Corrinne heeft met haar zeer duidelijke uitleg, praktische voorbeelden, persoonlijk gerichte aanwijzingen, tips en trics de zeer vele mogelijkheden van LinkedIn over weten te brengen. Het heeft mij in een periode van een paar weken al tot mooie contacten, leads en samenwerkingen gebracht en heb tevens ander contacten kunnen helpen. Ben Corinne dan ook zeer dankbaar voor haar workshops en kan een ieder aanraden van haar expertise gebruik te maken. Dit gaat je echt verder brengen…..

Corinne, nogmaals bedankt en ik blijf je volgen !

Pieter Boersma, Out of Home Sales bij Dr.Oetker Professional | Koopmans Professioneel

Corinne Keijzer heeft met succes voor Volvo Penta dealers een op-maat workshop LinkedIn verzorgd. Het doel van de workshop was om de dealers meer inzichten en praktische tips te geven. Zo werden de individuele profielen doorgelopen en werden er andere heldere cases behandeld. In de workshop kon onder begeleiding direct gewerkt worden aan een nóg professionelere uitstraling, vindbaarheid en zichtbaarheid van het LinkedIn profiel . Daarnaast kwamen de onderwerpen relevante content en social selling aan bod.
De workshop had een prima balans tussen theorie en praktijk.

Ik beveel de workshop aan voor iedere ondernemer die ondanks de dagelijkse hectiek met weinig extra inspanning toch meer wil halen uit LinkedIn.

Martijn Geerts - Volvo PentaMartijn Geerts, Dealer Business Manager Volvo Penta

Omdat Lankhorst Ropes graag haar netwerk verder wilde uitbouwen en kennis wilde delen, werd LinkedIn voor ons een speerpunt voor 2018. Corinne Keijzer heeft in verschillende sessies alle medewerkers van Lankhorst Ropes op een boeiende en inspirerende wijze kennis laten maken met LinkedIn. Corinne is zeer deskundig op het gebied van LinkedIn. Ze vertelt met veel enthousiasme alle mogelijkheden van LinkedIn.

Als je meer wilt weten over LinkedIn, adviseer ik je om in ieder geval ook contact op te nemen met Corinne Keijzer. Zij kan je op een leuke manier een heel eind op weg helpen!

Geeske Terpstra, Executive Secretary at Lankhorst Ropes

Afgelopen vrijdagmiddag heeft Corinne mijn fit20 franchisegeversteam goed op weg geholpen met het zakelijk beter benutten van de kracht van LinkedIn. Wat mij bijzonder aansprak was hoe Corinne haar expertise met ons deelde; gestructureerd en praktisch zodat je er echt mee kan gaan werken na de workshop. Corinne is punctueel in de omgang, betrouwbaar en is een warm, prettig persoon waar je graag van leert.

Walter Vendel, Fit 20

In één middag heeft Corinne het team Communicatie en Fondsenwerving van de KNRM meegenomen in de wereld van LinkedIn. Helder en praktisch verhaal, een aanrader! Zowel om te leren wat je met je individuele profiel kunt doen als met het bedrijfsprofiel.

Darinka Boulonois, KNRM

Voor onze eerste landelijke Zusterdag met 30 enthousiaste franchiseneemsters, heeft Rik een prachtige spoedcursus “Haal meer uit Facebook” in elkaar gezet. Voor de groep beginnende ondernemers met een beperkt budget heeft Rik in een uur heel duidelijk en op een enthousiaste manier duidelijk weten te maken wat je nu het beste wel en niet kan doen. Hij heeft zich duidelijk ingeleefd in onze werkwijze en in de dagen na zijn presentatie zien we significante verbeteringen in de posts van onze franchisenemers en merken zij ook dat er meer respons komt.

Eline Tromp, Zuster Evie

Voor onze eerste landelijke Zusterdag met 30 enthousiaste franchiseneemsters, heeft Rik een prachtige spoedcursus “Haal meer uit Facebook” in elkaar gezet. Voor de groep beginnende ondernemers met een beperkt budget heeft Rik in een uur heel duidelijk en op een enthousiaste manier duidelijk weten te maken wat je nu het beste wel en niet kan doen. Hij heeft zich duidelijk ingeleefd in onze werkwijze en in de dagen na zijn presentatie zien we significante verbeteringen in de posts van onze franchisenemers en merken zij ook dat er meer respons komt.

Eline Tromp, Zuster Evie

Interesse in een incompany training?

Ben je op zoek naar een incompany training? Of wil je graag meer weten en wil je persoonlijk advies over welke training perfect voor jou of je bedrijf is? Neem dan gerust contact met ons op. 

CONTACT

Only takes a few seconds!