Google reviewscore: 4.9
4.9/5

INCOMPANY LINKEDIN TRAINING

Meer succes en zichtbaarheid met jullie organisatie op LinkedIn

Training op maat

Onze trainingen stomen jullie klaar voor meer succes op LinkedIn. In een korte training of exclusief uitgebreid programma werk je met collega’s aan jullie LinkedIn doelen.

De beste LinkedIn trainers

Boek een training

Ready to rock? Het enige wat je hoeft te doen is een mail te sturen met data dat jij en je collega’s willen starten. Wij regelen de rest. 

Voor wie wil je een incompany training organiseren? Maak je keuze en klik op de knop:

Training op maat

Onze trainingen stomen jullie klaar voor meer succes op LinkedIn. In een training of exclusief uitgebreid programma werk je met collega’s aan jullie LinkedIn doelen.

De beste LinkedIn trainers

Boek een training

Ready to rock? Het enige wat je hoeft te doen is een mail te sturen met data dat jij en je collega’s willen starten. Wij regelen de rest. 

Voor wie wil je een incompany training organiseren? Maak je keuze en klik op de knop (bij iedere training en ieder programma zie je naast alle belangrijke informatie ook de prijs):

LinkedIn training voor corporate organisaties, MKB en non-profits.

We stemmen onze LinkedIn training altijd af op de doelen en wensen van jullie. Hoef je geen klanten en keiharde omzet te halen uit LinkedIn? Dan schrappen we het commerciële stukje uit de incompany training.

Deze bedrijven gingen je voor:

Een LinkedIn training bij Corinne gevolgd en ik ben weer zoveel wijzer. De belangrijkste zaken die ik van de training heb overgehouden zijn: ben jezelf, laat jezelf zien (letterlijk en figuurlijk) en vertel wat je doet ipv mooie verhalen over de KVK. Daarnaast heb ik weer zoveel mooie tools leren kennen. Deze training moet je gewoon elke twee jaar doen. Dank je wel Corinne, ik ga ermee aan de slag!

Juully Ruyters - KVK
Juully Ruyters
Klantreisexpert KVK - Kamer van Koophandel

LinkedIn training voor collega’s die content maken

Bundel jullie creativiteit en maak bizar goed scorende content.

Willen jullie LinkedIn nóg slimmer inzetten en hier met een groep collega’s voor gaan zitten? Slim plan, want de concurrentie zit ook niet stil. Vertel ons waarin jullie stappen willen maken: het schrijven van LinkedIn berichten, foto’s en video’s maken met je eigen smartphone, personal branding of iets anders? Alles is mogelijk, omdat de training maatwerk is. En het wordt zelfs inspirerend, leuk, gezellig én motiverend. Beloofd!

Exclusief LinkedIn programma

Zo worden je collega's succesvolle ambassadeurs op LinkedIn.

Exclusief LinkedIn programma met een LinkedIn training, 2 aanvullende workshops, 5 online sessies en persoonlijke begeleiding en coaching bij jullie LinkedIn activiteiten tijdens en na de trainingen.

Jullie krijgen (weer) plezier in LinkedIn doordat jullie aan de lopende band nieuwe volgers, leuke reacties en likes scoren. Het geheim achter jullie resultaat is de fijne samenwerking met collega’s, meer kennis van LinkedIn én natuurlijk de voortdurende begeleiding van een LinkedIn specialist. En zo’n extra training om met je smartphone foto’s en video’s te maken doet ook wonderen.

Jullie posts leiden bij commerciële bedrijven tot leads en nieuwe klanten. En bij non-profits zijn stakeholders ontzettend tevreden met de extra zichtbaarheid. 

Kortom: employee advocacy to the max. 

Training van 2 dagdelen

Meer succes met LinkedIn! - direct aan de slag met je collega's.

Doe inspiratie op tijdens de eerste workshop en ga het daarna zelf toepassen op LinkedIn. Na 2 maanden evalueren we jullie activiteiten tijdens de tweede workshop.

Leer eerst hoe jullie de juiste doelgroep bereiken en hoe je succesvolle content maakt. Daarna krijgen jullie opdrachten mee om regelmatig te posten en zo de zichtbaarheid van jezelf én jullie bedrijf te verhogen. Daarna vindt de praktijkdag plaats waarin we bekijken wat wel en niet heeft gewerkt én waarom.

Na deze training kunnen jullie gerichter nieuwe connecties, volgers, klanten en potentiële nieuwe collega’s aantrekken.

Handig om te weten over beide trainingen

Bij jullie op kantoor of online via Teams/Zoom.

In het Nederlands of Engels.

Maximaal 10 deelnemers.

Geschikt voor non-profits en commerciële bedrijven.

Reviews en resultaten die ons blij maken

"Afgelopen vrijdagmiddag heeft Corinne mijn fit20 franchisegeversteam goed op weg geholpen met het zakelijk beter benutten van de kracht van LinkedIn. Wat mij bijzonder aansprak was hoe Corinne haar expertise met ons deelde; gestructureerd en praktisch zodat je er echt mee kan gaan werken na de workshop. Corinne is punctueel in de omgang, betrouwbaar en is een warm, prettig persoon waar je graag van leert."
Walter Vendel
Fit 20
"Onlangs een leuke en praktische LinkedIn training gehad van Corinne, samen met collega's. Heel veel toepasbare informatie en handige tips & tricks gekregen, en een duidelijk naslagwerk waarin alles nog eens terug te lezen is. Dank voor een leerzame middag!"
Karianne Goossens
Verkooppromotie | webredactie | dtp | online | bij de Alliantie Ontwikkeling B.V.

LinkedIn trainingen voor bedrijfspagina beheerders

Oehlalala. De beheerders hebben mazzel met deze training!

Hebben jij en andere bedrijfspagina beheerders in het bedrijf snode plannen om beter zichtbaar te worden op LinkedIn? Lekkerrrr! En hoe slim zou het zijn om daarbij de hulp in te schakelen van de beste LinkedIn trainers van Nederland? Inderdaad: een superslimme move waardoor jullie gegarandeerd meer successen halen uit LinkedIn.

Exclusief LinkedIn programma

Groei optimaal in zichtbaarheid & conversie

Diepgaand programma met een dag LinkedIn training, 2 aanvullende workshops, 5 online sessies én persoonlijke coaching en begeleiding van LinkedIn expert Corinne Keijzer.

Vanaf dag 1 ontwikkelen we samen een winnende LinkedIn-strategie die 100% past bij jullie doelgroep en bedrijf. Dit doen we als team: we kijken welke LinkedIn activiteiten goed scoren, welke niet en waar dat aan ligt. We sparren doorlopend, je krijgt feedback, enthousiasmeren collega’s en fixen met z’n allen topresultaten.

Jullie inzet leidt tot ultieme zichtbaarheid van jullie bedrijfspagina, klanten voor commerciële bedrijven en tevreden stakeholders voor non-profits.

Training van 1 dag

LinkedIn voor bedrijven - meer succes met jullie bedrijfspagina

Incompany training van een hele dag om kennis en inspiratie op te doen om meer succes te halen voor jullie bedrijf op LinkedIn.

Tijdens de training leren jullie de aandacht te pakken van de doelgroep en boeiende content te schrijven. Het wordt glashelder hoe je een onderscheidende bedrijfspagina maakt en hoe je persoonlijke profielen van collega’s inzet voor meer bereik. Ook kunnen jullie na de training (sneller) een waardevol netwerk opbouwen.

Met de inzichten uit deze 1-daagse training zijn jullie gereed om jullie bedrijf beter in de kijker te spelen op LinkedIn.

Handig om te weten over beide trainingen

Bij jullie op kantoor of online via Teams/Zoom.

In het Nederlands of Engels.

Maximaal 10 deelnemers.

Geschikt voor non-profits en commerciële bedrijven.

Reviews over deze LinkedIn trainingen voor beheerders

"Vandaag de training LinkedIn voor bedrijven gevolgd bij Corinne. Veel nuttige informatie en duidelijke uitleg over alle onderdelen voor een goede en nuttige bedrijfspagina. Aanrader! Hartelijk dank Corinne!."
Irene Verbaan
Communications & Public Affairs en Legal
"Alwin heeft een dagtraining gegeven voor Linkedin. Dankzij zijn training heeft onze activiteiten om socialmedia als aanvulling op onze commerciële aanwezigheid in de markt een goede boost gekregen. Goeie praktisch gerichte training van een enthousiaste trainer!"
Alex Docter
Sales Executive (EMEA) at Valveco

Onze ervaren LinkedIn trainers

Onze specialisten hebben jaaaaarenlange ervaring en zijn doorgewinterde LinkedIn trainers (vandaar die denkrimpeltjes). Je kunt vertrouwen op de kennis van Corinne en Alwin, omdat ze officieel erkende LinkedIn ambassadeurs zijn. Ze geven zelfs trainingen in samenwerking met LinkedIn. Hun stijl van trainen is lekker informeel en luchtig, want leren hoort ook leuk te zijn.

Corinne Keijzer - Digital Moves

Corinne Keijzer

Sinds 2010 geef ik trainingen over het gebruik van LinkedIn. Met name op het gebied van social selling, content marketing en personal branding. Ook schreef ik 4 bestsellers over LinkedIn.

Alwin Zandvoort - Digital Moves

Alwin Zandvoort

Ik heb ruim 25 jaar ervaring in de wereld van socialemediamarketing, recruitment en sales. Vanaf 2010 help ik organisaties om via LinkedIn in verbinding te komen met hun doelgroep, de interactie te vergroten en meer leads te behalen.

Officieel LinkedIn gecertificeerd, LinkedIn trainer Corinne Keijzer

Bedrijven waar we al voor de groep stonden

Onder andere de volgende klanten gingen je voor: HAKSamsungHet Wereld Natuur FondsKWF Kankerbestrijding, UnivéUniversiteit van UtrechtVattenfall,  TU DelftSHELLGrant ThorntonBakertillyFiscountAJAXDe Nationale OmbudsmanexpertRandstadVolvo PentaPolitie NLHogeschool InhollandDe Nederlandse ambassade in MarokkoDr Oetker en KoopmansKNRMOrdina, het UWVBruynzeel KeukensYardenHet Rijksmuseumde zorginstellingen van AmstelringEnexisPortaalEveraert advocatenRIVMKRO SpoorloosDeliXLNetwerkVSPBorn4jobs, diverse banken zoals RabobankSNSABN AMROINGASN, a.s.r. tientallen gemeenten, waterschappen, hoogheemraadschappen, ministeries en andere overheidsinstanties en vele vele anderen.

Case: wat levert LinkedIn kennis in de praktijk op?

Goede vraag: wat heb je concreet aan het toepassen van de inzichten uit onze LinkedIn trainingen? We mochten voor twee organisaties een case uitwerken met de resultaten die zij boekten.

Case: VanderKamp Pompen

Vanderkamp Pompen, een prachtig oer-Hollands bedrijf uit Zwolle, heeft met collega’s onze incompany training ‘Meer succes met LinkedIn’ gevolgd.

De grootste uitdagingen

LinkedIn kost nu te veel tijd.

We hebben geen plan of strategie.

We hebben weinig ideeën voor berichten.

Resultaten na de training

Zelfverzekerd en snel content maken (“we kunnen meer dan we dachten”).

Zelf video’s maken en posten levert véél bereik op.

Berichten met eigen foto’s slaan goed aan.

Benieuwd hoe VanderKamp tot hun inzichten en LinkedIn strategie kwam? Download de volledige case.

Case: grote overheidsorganisatie

Onlangs boekte een grote bekende Nederlandse overheidsorganisatie een incompany training. We mogen de case delen op de voorwaarde dat ze anoniem blijven.

De grootste uitdagingen

Beter zichtbaar zijn.

De doelgroep informeren.

Ondernemers aantrekken.

Resultaten na de training

Inzicht dat zelfgemaakte foto’s, video’s en berichten véél meer bereik hebben.

Persoonlijke LinkedIn profielen dragen bij aan de zichtbaarheid van de organisatie.

Tags en hashtags worden strategisch gebruikt om de doelgroep te bereiken.

Benieuwd wat ze precies hebben gedaan om hun LinkedIn doelen te behalen? Download de volledige case.

Welke trainingen hebben jullie ook alweer?

Hey scroller, hier komen ze nog een keer!

Trainingen voor collega’s die LinkedIn content maken

De trainingen voor bedrijfspagina beheerders

Nog meer reviews?! Ja echt!

"Zeer goede informatieve sessie gehad over 'Meer succes met LinkedIn' met Alwin. Inspirerend en gelijk toepasbaar."
Myra van Koppenhagen
Strategisch Marketeer
"Gave training Corinne, iedereen weer vol tips en energie👌. Echt voor iedereen aan te bevelen!"
René Eijsink Commercieel Directeur bij Eijsink
René Eijsink
Commercieel Directeur bij Eijsink
"Corinne heeft meerdere trainingen voor ons verzorgd, zowel voor communicatie professionals als voor medewerkers van verschillende afdelingen en markten van ons bedrijf, die zo graag vertellen waarom hun werk zo boeiend is! Corinne deed dat kundig, professioneel én met humor. Ze is ontzettend goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op LinkedIn en heeft een arsenaal aan slimme trucs, weetjes en tips om effectief te zijn op het platform. Echt een aanrader!!"
Anouk Veenstra-IJfs
Director of Media Relations Netherlands bij Vattenfall
"Het is bijna 10 jaar geleden dat ik voor het eerst een training van Corinne heb bijgewoond en 'that blew me away'. Ik ben haar al die jaren blijven volgen en heb veel van haar geleerd. Haar kracht? Ze weet precies wat je nodig hebt, is super praktisch in haar tips en trainingen, en is gewoon een heel leuk mens. Net als de rest van het team van Digital Moves. Ze zijn altijd mijn go-to mensen als ik iets nieuws wil leren op het gebied van LinkedIn en social selling. Want waarom verder kijken als je gewoon iets heel goeds hebt gevonden?"
Thamara Zijlstra
Business Coach, Virtual Assistant Opleiding + VA & Remote Werken Pionier van NL
"In één middag heeft Corinne het team Communicatie en Fondsenwerving van de KNRM meegenomen in de wereld van LinkedIn. Helder en praktisch verhaal, een aanrader! Zowel om te leren wat je met je individuele profiel kunt doen als met het bedrijfsprofiel."
Darinka Boulonois
KNRM
"Corinne Keijzer heeft met succes voor Volvo Penta dealers een op-maat workshop LinkedIn verzorgd. Het doel van de workshop was om de dealers meer inzichten en praktische tips te geven. Zo werden de individuele profielen doorgelopen en werden er andere heldere cases behandeld. In de workshop kon onder begeleiding direct gewerkt worden aan een nóg professionelere uitstraling, vindbaarheid en zichtbaarheid van het LinkedIn profiel . Daarnaast kwamen de onderwerpen relevante content en social selling aan bod. De workshop had een prima balans tussen theorie en praktijk. Ik beveel de workshop aan voor iedere ondernemer die ondanks de dagelijkse hectiek met weinig extra inspanning toch meer wil halen uit LinkedIn."
Martijn Geerts - Volvo Penta
Martijn Geerts
Dealer Business Manager Volvo Penta
"In december 2016 2 meer dan interessante, nuttige, praktische workshops van Corinne met mijn Dr.Oetker Professional sales en marketing collega’s mogen krijgen. Ik was eigenlijk zeer basic met LinkedIn aan de gang maar Corinne heeft met haar zeer duidelijke uitleg, praktische voorbeelden, persoonlijk gerichte aanwijzingen, tips en tricks de zeer vele mogelijkheden van LinkedIn over weten te brengen. Het heeft mij in een periode van een paar weken al tot mooie contacten, leads en samenwerkingen gebracht en heb tevens andere contacten kunnen helpen. Ben Corinne dan ook zeer dankbaar voor haar workshops en kan een ieder aanraden van haar expertise gebruik te maken. Dit gaat je echt verder brengen….. Corinne, nogmaals bedankt en ik blijf je volgen !"
Pieter Boersma
Out of Home Sales bij Dr.Oetker Professional | Koopmans Professioneel
"Omdat Lankhorst Ropes graag haar netwerk verder wilde uitbouwen en kennis wilde delen, werd LinkedIn voor ons een speerpunt voor 2018. Corinne Keijzer heeft in verschillende sessies alle medewerkers van Lankhorst Ropes op een boeiende en inspirerende wijze kennis laten maken met LinkedIn. Corinne is zeer deskundig op het gebied van LinkedIn. Ze vertelt met veel enthousiasme alle mogelijkheden van LinkedIn. Als je meer wilt weten over LinkedIn, adviseer ik je om in ieder geval ook contact op te nemen met Corinne Keijzer. Zij kan je op een leuke manier een heel eind op weg helpen!"
Geeske Terpstra
Executive Secretary at Lankhorst Ropes

Neem bij vragen contact op met ons, we helpen je graag verder.

Winkelwagen
Scroll naar boven