Loading...
LINKEDIN SOCIAL SELLING MET DE SALES NAVIGATOR2018-11-21T17:53:22+00:00

LINKEDIN SOCIAL SELLING MET DE SALES NAVIGATOR

Lengte workshop: 3 uur

Acquisitie is uit, social selling is in. Meer dan 90% van de mensen reageert niet meer op telefonische acquisitie dus je zult andere middelen moeten inzetten om nieuwe klanten te vinden en vooral ook aan te trekken. 75% van de klanten gaan namelijk zélf op zoek en laat zich sowieso niets meer aanpraten.

Voor professionals die in de sales werken is LinkedIn een onmisbare tool. Zelf haal ik al een jaar of tien mijn klanten en business uit LinkedIn in combinatie met onze website.

Je kunt op LinkedIn contact houden met klanten maar ook op een moderne manier aan nieuwe klanten komen. Je kunt met LinkedIn flink wat verkeer naar je website aanjagen en op die manier conversie genereren. Belangrijk dus dat je je op de juiste manier profileert op LinkedIn maar ook zelf op zoek gaat naar belangrijke prospects in de vorm van besluitvormers binnen de organisaties waar jij in geïnteresseerd bent.

Zit je in een verkoop functie, ben je bijvoorbeeld salesmanager, accountmanager of vertegenwoordiger én ben je al voldoende bekend met de werking van LinkedIn? Dan is deze vervolgmodule waarin de betaalde tool van LinkedIn, de Sales Navigator, uitgebreid behandeld wordt een must voor jou! Schrijf je nu in, er is maar beperkt plek.

Let op: Deze training is voor mensen die al goed bekend zijn met de werking van- en social selling op LinkedIn! Heb je nog geen professioneel profiel of zet je het nog niet actief in, dan raad ik je aan om eerst module 1 en/of 2 van de workshop ‘Meer succes met LinkedIn!’ te volgen.

De trainer beslist op basis van je profiel of je deel kunt nemen aan deze module. Dit om oponthoud voor de rest van de groep te voorkomen.

Doelgroep:

 • Iedereen met een functie in de verkoop of relatiebeheer: salesmanagers, relatiemanagers, accountmanagers, vertegenwoordigers.
 • Iedereen die in een functie zit waarbij je nieuwe klanten wilt vinden.
 • Interimmers, freelancers

Doel:

 • Leren hoe social selling en de LinkedIn Sales Navigator werkt om er uiteindelijk zelf ook gericht besluitvormers en prospects mee te vinden.

Lesmateriaal:

Workshop Social Selling met de Sales Navigator

Module 6 – Trainer: Corinne Keijzer

Wat leer je in deze workshop:

 • Social selling – wat is het en hoe werkt het op LinkedIn.
 • De basis principes van social selling – waar moet je op letten.
 • Waarom is de Sales Navigator in jouw vakgebied een uitkomst.
 • Hoe werkt de Sales Navigator praktisch, waar zit welke knop.
 • Hoe zoek je de juiste besluitvormers binnen bedrijven die voor jou van belang zijn.
 • Wat zijn InMails en hoe zet je ze succesvol in.
 • Wat is de SSI score, hoe steekt deze exact in elkaar en wat past qua score bij jouw functie

Je gaat direct aan de slag in de Sales Navigator. Het meenemen van een laptop is daarom een múst, inclusief het premium account. Je kunt de Sales Navigator voor een maand gratis afsluiten en ook weer direct en per maand opzeggen.

Let op: dit is een groepsworkshop. Heb je liever maatwerk en individuele begeleiding vraag dan informatie op over een privétraining:
info@digitalmoves.nl

DIRECT INSCHRIJVEN

Wat kost het me? 

 • Voor deze workshop investeer je € 249,00 ex btw
 • Je krijgt bij het volgen van deze module het populaire boek ‘Meer succes met LinkedIn!‘ van LinkedIn-expert Corinne Keijzer ter waarde van € 19,95 cadeau (zolang de voorraad strekt)
 • Daarnaast ontvang je de meest recente versie van het e-book ‘Meer succes met de LinkedIn Sales Navigator!‘ ter waarde van € 9,95 cadeau.
 • De gehele workshop is inclusief koffie, thee en fris. Uiteraard zorg ik ook voor wat lekkers op tafel.
 • Aan het einde ontvang je een certificaat van deelname voor deze module.

Stapelkorting en -voordeel

 • Boek je naast deze module tegelijk nog een andere module van Digital Moves, dan ontvang je 10% korting op de totaalprijs
 • Volg je twee of meer modules, dan krijg je het uitgebreide handboek ‘Meer succes met LinkedIn!‘ van LinkedIn-specialist Corinne Keijzer ter waarde van
  € 19,95 cadeau.
 • Neem je een collega mee? Dan ontvang jij 10% korting. Geef dit duidelijk aan op het inschrijfformulier.
  Uiteraard geldt dat ook voor nog meer collega’s. Heb je veel collega’s of vrienden die ook geïnteresseerd zijn, informeer dan even naar de mogelijkheden, bijvoorbeeld voor een incompany workshop. Alles kan bij ons!

Het aantal deelnemers is per module maximaal 10. Vol =  vol, dus wees er snel bij!

DATA EN TIJDEN:

5 februari 2019 09:30 – 12:30

PRIJS:
€ 249,00 ex btw

DIRECT INSCHRIJVEN

Locatie:

Digital Moves
Printerweg 10
3821 AD Amersfoort

Vragen?

Heb je een vraag over onze trainingen? We staan uiteraard voor je klaar. Neem contact met ons op.

Corinne is volledig gespecialiseerd in socialmedia-marketing en richt zich daarnaast vooral op het wegwijs maken van professionals op LinkedIn, met name op gebied van social selling en personal branding. Daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte workshops en trainingen, wordt ze veel gevraagd als spreker en is ze auteur van dé LinkedIn handleiding voor personen welke al meer dan 65.000 keer gedownload is. Ze schreef daarnaast ook de boeken ‘Meer succes met LinkedIn!‘, ‘Facebook voor ondernemers‘, ‘Facebook privacy instellingen‘ en het ebook ‘LinkedIn voor bedrijven’.

Daarnaast blogt Corinne veel over LinkedIn en social media op haar eigen website en op Marketingfacts, wordt ze regelmatig gevraagd bij Shownieuws om deskundig advies te geven over BN’ers en ze is in 2017 zzp’er van het jaar geworden in de categorie ‘Coaching & Training’.

Praktisch

 • Neem je laptop mee, geen tablet (werkt zeer beperkt)
 • LinkedIn werkt het beste met de browsers Chrome, Firefox en Safari, zorg dat één van deze geïnstalleerd is op je laptop
 • Zorg voor een bestaand LinkedInprofiel
 • Neem je inlogcodes mee, vooral als het niet je eigen laptop is
 • Neem een gezonde dosis leergierigheid mee
 • Koffie, thee, water, frisdrank en wat lekkers zijn inbegrepen
 • Na afloop ontvang je een certificaat van deelname
 • De groep bestaat uit maximaal 11 personen
 • Er is ruimte genoeg om te netwerken

Locatie

Digital Moves
Printerweg 10
3821 AD Amersfoort

LET OP als je slecht ter been of invalide bent: onze workshopruimte ligt op de vijfde verdieping maar de lift reikt niet verder dan de vierde. Dit betekent dat je de laatste verdieping alleen per trap kunt bereiken. Excuses voor het ongemak, wij proberen hier in de toekomst een oplossing voor te vinden.

Ik kom met de auto:

Digital Moves ligt in de Amersfoortse wijk ‘De Hoef’ nabij de afslag A1-afslag Amersfoort Noord (afslag 13) en A28-afslag Amersfoort/Hoevelaken.  Er is een (gratis) parkeerplaats voor de deur.

Ik kom met het openbaar vervoer:

Digital Moves ligt perfect gelegen als je met de trein reist. Het ligt 650 meter vanaf station Amersfoort Schothorst. Lopend ben je ongeveer 8 minuten onderweg.

LINK NAAR ROUTE

Inschrijfformulier

Via dit formulier schrijf je je in voor de “LinkedIn Social Selling met de Sales Navigator”.
De kosten hiervan bedragen € 249,00 ex btw.

Gegevens deelnemer:

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

De factuur wordt per e-mail verstuurd. Hiervoor wordt het e-mailadres gebruikt welke vermeld staat bij de inschrijving.

BewarenBewaren