LINKEDIN SOCIAL SELLING MET DE SALES NAVIGATOR

Lengte workshop: 3 uur
Trainer: Corinne Keijzer (officieel erkend LinkedIn ambassadeur)

Wil je ook meer klanten en leads uit LinkedIn halen?
Acquisitie is uit, social selling is in. Meer dan 90% van de mensen reageert niet meer op telefonische acquisitie dus je zult andere middelen moeten inzetten om nieuwe klanten te vinden en vooral ook aan te trekken. 75% van de klanten gaan namelijk zélf op zoek en laat zich sowieso niets meer aanpraten.

Voor professionals die in de sales werken is LinkedIn een onmisbare tool. Zelf haal ik al een jaar of tien mijn klanten en business uit LinkedIn in combinatie met onze website.

Let op: Deze training is voor mensen die al goed bekend zijn met de werking van (social selling met) LinkedIn! Heb je nog geen professioneel profiel of zet je het nog niet actief in, dan raad ik je aan om eerst module 1 en/of 2 van de workshop ‘Meer succes met LinkedIn!’ te volgen.

De trainer beslist op basis van je profiel of je deel kunt nemen aan deze module. Dit om oponthoud voor de rest van de groep te voorkomen.

Doelgroep:

 • Iedereen met een functie in de verkoop of relatiebeheer: salesmanagers, relatiemanagers, accountmanagers, vertegenwoordigers.
 • Iedereen die in een functie zit waarbij je nieuwe klanten wilt vinden.
 • Interimmers, freelancers

Doel:

 • Leren hoe social selling en de LinkedIn Sales Navigator werkt om er uiteindelijk zelf ook gericht besluitvormers en prospects mee te vinden.

Lesmateriaal:

Workshop Social Selling met de Sales Navigator

Wat leer je in deze workshop:

 • Social selling – wat is het en hoe werkt het op LinkedIn.
 • De basis principes van social selling – waar moet je op letten.
 • Waarom is de Sales Navigator in jouw vakgebied een uitkomst.
 • Hoe werkt de Sales Navigator praktisch, waar zit welke knop.
 • Hoe zoek je de juiste besluitvormers binnen bedrijven die voor jou van belang zijn.
 • Wat zijn InMails en hoe zet je ze succesvol in.
 • Wat is de SSI score, hoe steekt deze exact in elkaar en wat past qua score bij jouw functie

Je gaat direct aan de slag in de Sales Navigator. Het meenemen van een laptop is daarom een múst, inclusief het premium account. Je kunt de Sales Navigator voor een maand gratis afsluiten en ook weer direct en per maand opzeggen.

Let op: dit is een groepsworkshop. Heb je liever maatwerk en individuele begeleiding vraag dan informatie op over een privétraining:
info@digitalmoves.nl

DIRECT INSCHRIJVEN

DATA EN TIJDEN:

Donderdag 16 januari 2020 – Amsterdam
Donderdag 26 maart 2020 – Amsterdam
Dinsdag 26 mei 2020 – Amsterdam

TIJD:
9:30 – 12:30 uur

€ 289 ex btw

DIRECT INSCHRIJVEN

Locatie:

La Place Riverside
Provincialeweg 38
1108 AB Amsterdam

Vragen?

Heb je een vraag over onze trainingen? We staan uiteraard voor je klaar. Neem contact met ons op.

Corinne is volledig gespecialiseerd in socialmedia-marketing en richt zich daarnaast vooral op het wegwijs maken van professionals op LinkedIn, met name op gebied van social selling en personal branding. Daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte workshops en trainingen, wordt ze veel gevraagd als spreker en is ze auteur van dé LinkedIn handleiding voor personen welke al bijna 100.000 keer gedownload is. Ze schreef daarnaast ook onder andere de boeken ‘Meer succes met LinkedIn!‘ en het e-book ‘LinkedIn voor bedrijven’.

Daarnaast blogt Corinne veel over LinkedIn en social media op haar eigen website en op Marketingfacts, wordt ze regelmatig gevraagd bij Shownieuws om deskundig advies te geven over BN’ers en ze is in 2017 zzp’er van het jaar geworden in de categorie ‘Coaching & Training’.

Praktisch

 • Neem je laptop mee, geen tablet (werkt zeer beperkt)
 • LinkedIn werkt het beste met de browsers Chrome, Firefox en Safari, zorg dat één van deze geïnstalleerd is op je laptop
 • Zorg voor een bestaand LinkedInprofiel
 • Neem je inlogcodes mee, vooral als het niet je eigen laptop is
 • Neem een gezonde dosis leergierigheid mee
 • Koffie, thee, water, frisdrank en wat lekkers zijn inbegrepen
 • Na afloop ontvang je een certificaat van deelname
 • De groep bestaat uit maximaal 11 personen
 • Er is ruimte genoeg om te netwerken

Locatie

Amersfoort:

Digital Moves
Printerweg 10
3821 AD Amersfoort

LET OP als je slecht ter been of invalide bent: onze workshopruimte ligt op de vijfde verdieping maar de lift reikt niet verder dan de vierde. Dit betekent dat je de laatste verdieping alleen per trap kunt bereiken. Excuses voor het ongemak, wij proberen hier in de toekomst een oplossing voor te vinden.

Ik kom met de auto:

Digital Moves ligt in de Amersfoortse wijk ‘De Hoef’ nabij de afslag A1-afslag Amersfoort Noord (afslag 13) en A28-afslag Amersfoort/Hoevelaken.  Er is een (gratis) parkeerplaats voor de deur.

Ik kom met het openbaar vervoer:

Digital Moves ligt perfect gelegen als je met de trein reist. Het ligt 650 meter vanaf station Amersfoort Schothorst. Lopend ben je ongeveer 8 minuten onderweg.

LINK NAAR ROUTE

Amsterdam:

La Place Riverside
Provincialeweg 38
1108 AB  Amsterdam

Je gratis gebruik maken van het parkeerterrein van La Place Riverside.

Ook is de locatie goed te bereiken met het OV:

Optie 1 vanaf schiphol:

Vanaf het Schiphol treinstation neemt u NS Sprinter richting Utrecht Centraal (vertrek spoor 3), u stapt uit op station Diemen Zuid. Vanaf station Diemen Zuid loopt u in 3 minuten naar het Metrostation Diemen Zuid. Vanaf hier neemt u metro 53 richting Gaasperplas. U stapt uit op metrostation Gaasperplas. Vanaf dit metrostation is het ± 10 minuten lopen naar La Place Amsterdam Riverside (linksaf het fietspad volgen).

Optie 2 vanaf schiphol:

Vanaf het Schiphol treinstation neemt u de intercity richting Venlo (vertrek spoor 3). U stapt uit op station Amsterdam Bijlmer Arena. Vanaf station Amsterdam Bijlmer Arena loopt u in 4 minuten naar het busstation Bijlmer Arena Amsterdam en neemt u bus 49 richting Weesp. U stapt uit bij busstation Gaasp. Vanaf dit busstation is het ± 3 minuten lopen naar La Place Amsterdam Riverside

LINK NAAR ROUTE

Inschrijfformulier

Via dit formulier schrijf je je in voor de ‘LinkedIn social selling met de sales navigator!’.
Voor deze workshop investeer je €289 ex btw.

Gegevens deelnemer:

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

De factuur wordt per e-mail verstuurd. Hiervoor wordt het e-mailadres gebruikt welke vermeld staat bij de inschrijving.

BewarenBewaren