Google reviewscore: 4.9
4.9/5

VIP PRIVÉ LINKEDIN PROGRAMMA

Alle aandacht op jou gericht. Op jouw bedrijf, jouw vraagstukken, jouw uitdagingen. En dat 8 sessies lang.
Kijk, dat is pas écht persoonlijke aandacht pur sang. Wedden dat jij het helemaal gaat maken op LinkedIn?

Deze bedrijven gingen je voor:

Jij wil echt álles halen uit LinkedIn wat je nodig hebt voor je werkzaamheden.

Je bent ondernemer, freelancer of werknemer van een organisatie waar ze niet met grote teams werken. Je wil aan de slag met LinkedIn en daarin een training volgen die helemaal gericht is op jouw bedrijf, branche en vraagstukken. Je wil na de training niet in het diepe gegooid worden. Je zoekt een sparringpartner, een coach die je bijstaat in de maanden dat je het gaat doén. 

Wat zijn je struikelblokken?

Je hebt specifieke vraagstukken die gericht zijn op jouw branche en organisatie. Je komt er in je eentje niet uit, wil ook liever niet aan een groepstraining deelnemen en krijgt graag wat langer ondersteuning in je LinkedIn activiteiten.

Berichten plaatsen op LinkedIn doe je wel eens, maar de talrijke opties worden (nog) niet benut. Je wil graag de diepte in en leren hoe LinkedIn écht werkt.

Je hebt een LinkedIn profiel. Of misschien beheer je er wel meerdere. Je ziet de een na de ander successen boeken op LinkedIn, maar jou lukt het nog steeds niet.

This is your lucky day! Wij gaan je helpen.

Na het volgen van dit LinkedIn programma ken je de kneepjes van het vak en heb je de touwtjes volledig in handen op LinkedIn. Je schept structuur, krijgt voldoende kennis van het platform en durft meer te posten. Iedereen die jij helpt krijgt er ook meer plezier in en je hebt (of bent) een blije baas. 

Corinne heeft een duidelijk verhaal, zeer relevant, omdat de antwoorden op ervoor gestelde vragen werden meegenomen. Het resultaat is dat je vervolgens genoeg inspiratie en handvatten hebt om zelf aan de slag te gaan. Zeer prettige ervaring en daarnaast is Corinne een leuk mens. Aanrader!

Jeroen Wooning
Relatiebeheerder/Fondsenwerver KNRM

Het resultaat: je valt op, mensen weten jou of je bedrijfspagina te vinden, je investering verdient zich driedubbeldwars terug.

Gebaseerd op jouw wensen en behoeftes, is de uitwerking na dit programma:

Je hebt een goede kijk op hoe je je eigen LinkedIn profiel professioneel bijhoudt en inzet. Beheer je een bedrijfspagina? Ook die trekt ineens meer verkeer, krijgt meer likes en volgers en begint tot leven te komen.

Je schrijft en maakt makkelijker interessante berichten die de juiste doelgroep raakt.

Jouw zichtbaarheid en bereik stijgen, waardoor je meer connecties en volgers aantrekt.

Door direct aan de slag te gaan krijg je structuur met een passende LinkedIn strategie.

Je hebt voldoende kennis om (eventueel) je collega's te begeleiden en te ondersteunen.

Wil jij 1 op 1 direct aan de slag met LinkedIn en ondersteuning krijgen in meerdere sessies? Na een intensieve training fijn blijven sparren over je werkzaamheden en je voortgang op LinkedIn? Maak dan kennis met je trainers. Beide experts hebben jarenlange ervaring én zijn ook nog eens heel gezellig!

Jouw ervaren trainers in dit Vip privé programma

Corinne Keijzer

Sinds 2010 geef ik trainingen over het gebruik van LinkedIn. Met name op het gebied van social selling, employee advocacy, content marketing en personal branding. Ook schreef ik 4 bestsellers over LinkedIn.

Digital Moves - Rik Keijzer - LinkedIn trainingen

Rik Keijzer

Al sinds 2000 werk ik als internet-expert in de wereld van media & entertainment, horeca, toerisme en evenementen. Ik train en adviseer bedrijven op het gebied van social media, websites, online- en contentmarketing.

Officieel LinkedIn gecertificeerd, LinkedIn trainer Corinne Keijzer

Het LinkedIn programma bestaat uit een training, 2 aanvullende workshops + 5 online sessies + coaching

Workshop 1. LinkedIn effectief inzetten

Met je trainer en coach aan de slag om een flinke slag te maken.

Verbeter je profiel

Ontvang feedback op je persoonlijke LinkedIn profiel en/of bedrijfspagina. Leer werken met de creatormodus om een waanzinnige eerste indruk te maken op profielbezoekers.

Schrijf de perfecte post

Vergroot je zichtbaarheid met de juiste berichten. Ontdek wat jouw doelgroep aanspreekt en hoe je inspirerend schrijft over je werk en expertise.

Het algoritme

Hashtags, liken, reposten, delen, reageren, tags. Alleen die termen zorgen al voor koppijn! Wat zijn je opties, wat is het effect op je tijdlijn en wanneer gebruik je ze?

De 7 P's

Hoe kom je professioneel over op LinkedIn? Gebruik de 7 P’s uit ons Social Selling Model© als richtlijn. Dan werk je met plezier en zelfverzekerd aan meer succes op LinkedIn.

Vind je doelgroep

Leer hoe je jouw doelgroep opspoort op LinkedIn en hoe je ze benadert. Deze proactieve houding levert je nieuwe connecties en volgers op die jouw berichten waarderen.

Connectieverzoeken

Hoe reageer je op connectieverzoeken? En wat zeg je zelf als je een verzoek stuurt? Met de juiste aanpak creëer je een waardevol netwerk met mensen die tot je doelgroep behoren.

Ideeën voor content

Met de 400 contenttips en ideeën uit Corinne's boek kun jij een gevarieerde en eindeloze stroom aan LinkedIn berichten schrijven. Wat een opluchting!

AI tools gebruiken

Ontdek wat je wél en niet aan Chat GPT en andere AI tools kunt overlaten. Wat zijn prompts en hoe gebruik je ze effectief en in je voordeel?

Digital Moves - Incompany Trainingen LinkedIn

"Johan Cruijff zei ooit: "Je gaat het pas zien als je het doorhebt". En dat is met LinkedIn ook zo. Het is helemaal niet zo ingewikkeld, mensen máken het alleen ingewikkeld. LinkedIn is niets anders dan het echte werkleven, online geprojecteerd. Zo simpel is het. En zo simpel leg ik het ook uit. Jouw weg naar online succes? Gewoon jezelf zijn."

Workshop 2. Content maken met je smartphone

Halve dag om je creatieve talenten te ontketenen.

Foto's maken

Leer welke foto’s goed scoren op de timeline en hoe je deze zelf maakt. Je ontdekt de geheimen van mobiele fotografie zodat je krachtig beeldmateriaal kan toevoegen aan de content.

Video's maken

Pak je smartphone erbij, want je kunt zélf video’s schieten en ze professioneel bewerken. Gebruik je verbeeldingskracht en versterk jouw boodschap met fraaie beelden.

Onmisbare apps & tools

Het tijdrovende uitzoekwerk hebben wij voor jullie gedaan. Je hoort welke apps en tools gebruiksvriendelijk (en betaalbaar) zijn om snel jouw content te verbeteren. Wat een opluchting!

Briljante berichten

Hoe schrijf je berichten die aanslaan? Je leert de aandacht pakken en vasthouden in de overvolle tijdlijn op LinkedIn.

Documenten delen

Verhoog het bereik door een document-carrousel. We showen hoe het werkt, wat je erin zet en hoe je hem effectief promoot.

Prikkel je doelgroep

Raak de doelgroep met herkenbare en inspirerende content. Je weet hoe je vriendelijk (én slim) overkomt zodat prospects graag in contact komen.

Maak met de juiste tools aantrekkelijke afbeeldingen en video’s die de aandacht van jouw doelgroep grijpen

Workshop 3. Evaluatie, feedback & gaan als een raket

Je inzet wordt hier beloond!

Evaluatie van je werk

Krijg waardevolle inzichten door goudeerlijke feedback op je posts, bedrijfspagina en persoonlijke profiel. Deze nieuwe inzichten zetten we om in een plan van actie.

Ontdek wat (niet) werkt

Welke resultaten heb je behaald? En belangrijker: wáárom werkte iets wel of niet goed? Het is tijd om je strategie te finetunen.

Val op bij lezers

Positief opvallen? Jullie krijgen simpele en bizar effectieve tips en technieken. Het resultaat is meer zichtbaarheid en conversie.

5 online sessies: “Analyseren en optimaliseren van je aanpak”

Periodiek brainstormen, leren van successen en alles strak trekken.

Je leert het meest door domweg bezig te gaan. Gebruik die nieuwe functie in LinkedIn. Schrijf eens een totaal ander bericht en experimenteer met video. Je weet pas zeker wat werkt voor jullie doelgroep door het te testen. Loop je daarbij tegen problemen of vragen aan? Tijdens deze periodieke online optimalisatie-sessies beantwoordt coach Corinne elke (onmogelijke) vraag.

Brain freeze?
We lopen op ons gemak functionaliteit X, Y of Z door.

Klaar voor de keiharde waarheid?
We fileren (met liefde) LinkedIn berichten die bizar goed scoorden en posts die om te janken waren.

Inspiratieloos?
We brainstormen over content ideeën waar je doelgroep blij van wordt!

Gave workshop Corinne, iedereen weer vol tips en energie👌. Echt voor iedereen aan te bevelen!"

René Eijsink Commercieel Directeur bij Eijsink
René Eijsink
Commercieel Directeur bij Eijsink

Details van het VIP privé LinkedIn programma

Praktische zaken

LinkedIn programma op maat met 1 LinkedIn training van een dag op locatie naar wens *

1 workshop 'Content maken met je smartphone' van een halve dag

2 uur feedback workshop op locatie of online + 5 online sessies van een half uur *

Geschikt voor freelancers, marketing/communicatiemedewerkers zonder team, salesmanagers, zzp'ers

Investering: € 3.750 ex btw*

* Reiskosten tot 100 km vanuit Utrecht zijn inbegrepen, daarna 0,45 ct/km. Een training in het buitenland is mogelijk tegen een meerprijs.

Details van het VIP privé LinkedIn programma

Trainingsmateriaal

Je ontvangt het boek ‘400 tips en ideeën voor je LinkedIn-posts’ van Corinne Keijzer. Inclusief een handige checklist voor op je bureau.

400 tips en ideeën voor je LinkedIn-posts - Corinne Keijzer

Onderwerpen

1 LinkedIn training (hele dag): LinkedIn effectief inzetten.

Workshop (halve dag): LinkedIn content maken met je smartphone.

Praktijkdag (2 uur) - gouden tips & gaan als een raket.

Begeleiding

Periodiek hebben we een online Q&A sessie ‘Analyseren en optimaliseren van je aanpak’ (5 keer totaal). Dit doen we in overleg 1 keer per week, per 2 weken of per maand.

Feedback op je persoonlijke LinkedIn profiel.

Indien van toepassing: Feedback op het LinkedIn bedrijfsprofiel.

Hulplijn: stel onbeperkt vragen via LinkedIn aan Corinne.

Onderwerpen

Die mag jij helemaal zelf bepalen. En als je het niet weet, dan helpt je LinkedIn coach jou daarbij.

Op al onze trainingen en programma’s zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Niet alleen schrijft Corinne zeer interessante boeken vol hints en tips over het zakelijke platform LinkedIn, ze stuurt haar netwerk ook vele gratis tips. Deze zijn zeer waardevol en hebben mijn bereik en interactie op LinkedIn verhoogd. Kortom, maak graag gebruik van haar kennis, jij ook?"

Henk Struik
PC Prive Support

Echt knallen op LinkedIn. Durf je het aan?

Na dit supereffectieve programma ben jij zelf in staat LinkedIn goed in te zetten. Je kent mogelijkheden die je hebt en benut deze om jezelf (en eventueel het bedrijf) in de schijnwerpers te zetten.

Je ervaart dat een kwartiertje per dag actief zijn op LinkedIn daadwerkelijk next level resultaten oplevert. Je bent zichtbaar, schrijft boeiende berichten en haalt aan de lopende band likes, volgers, connecties en potentiële klanten binnen.

Boek dit VIP privé LinkedIn programma

  1. Stuur ons een e-mail op info@digitalmoves.nl
  2. Geef je datum van voorkeur voor de eerste LinkedIn training en daarnaast 2 opties als die datum niet (meer) mogelijk is.
  3. Geef aan op welke locatie je de training wenst.

Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met je op

Heb je eerst nog een vraag over het VIP privé LinkedIn programma voordat je je aanmeldt? Ook dan ben je van harte welkom op de mail, we reageren zo snel mogelijk. Check trouwens ook onze superhandige lijst met ‘Veelgestelde vragen‘, misschien vind je daar je antwoord al tussen staan.  

Supergoeie LinkedIntraining! Je hoort de laatste stand van zaken en mogelijkheden van LinkedIn. Daarbij krijg je ook nog een compleet naslagwerk. Echt zin om mijn profiel te updaten en alle gehoorde tips en adviezen toe te passen!
Irene van der Zwan
Senior Marketing Professional
5/5
Overweeg je deel te nemen aan een workshop van Digital Moves? Zoek dan niet verder want je bent hier aan het juiste adres! Het team van Digital Moves maakt hun beloften meer dan waar en verstaan de kunst om de klant écht te helpen met hoofd hart en handen. Ik kan het iedereen aanraden die net als ik een stap wil maken om zijn bedrijf online te laten shinen!
Floor van Esch
Senior trainer in sales&social skills
5/5
Winkelwagen
Scroll naar boven