FAQ items aan het laden...
LINKEDIN VOOR BEDRIJVEN – communiceren met je bedrijfspagina2020-03-25T14:41:22+01:00

LET OP:

In verband met de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus bieden wij al onze trainingen momenteel digitaal aan. Dit kan live via Zoom maar ook via onze video trainingen in de Digital Moves Acacemy. Hulp nodig bij je keuze of vragen? Stuur een mailtje naar info@digitalmoves.nl

LINKEDIN VOOR BEDRIJVEN  
communiceren met je bedrijfspagina

Lengte cursus: 3 uur
Trainer: Corinne Keijzer (officieel erkend LinkedIn ambassadeur)

Hoe richt ik mijn bedrijfspagina goed in? Hoe krijg ik meer volgers? Welke content kan ik plaatsen op LinkedIn en wat is het verschil met het persoonlijke profiel? Wat zijn de do’s en dont’s voor medewerkers? Laat je inspireren in dit eerste deel van de tweedelige workshop, gericht op het bedrijfsaccount welke onmisbaar is voor je mediamix. Corinne werkt met veel praktijkvoorbeelden uit LinkedIn ervaringen die zij zelf binnen het bedrijfsleven heeft opgedaan.

Wat is je doel:

 • Het opzetten en (beter) leren inzetten van de bedrijfspagina op LinkedIn om uiteindelijk de organisatie goed te profileren, merkbekendheid te vergroten en meer volgers aan te trekken en bestaande en nieuwe klanten op de hoogte houden van alle ontwikkelingen en nieuws binnen de organisatie.

Voor wie is deze training geschikt:

 • HR medewerkers
 • Marketing medewerkers en -managers
 • Communicatie medewerkers en –managers
 • LinkedIn bedrijfspagina beheerders binnen bedrijven en grotere organisaties
 • Interimmers en freelancers
 • Zelfstandig ondernemers, VA’s, coaches, MKB’ers
 • Non-profit bedrijven

Wat zit er bij inbegrepen:

 • Bij deze training ontvang je het e-book ‘LinkedIn voor bedrijven‘ ter waarde van
  € 27,50 van LinkedIn-expert Corinne Keijzer. Hierin vind je alle behandelde stof uit de cursus uitgebreid terug.
 • Je bedrijfspagina wordt uitgebreid gecheckt. Eventueel neemt de trainer voorbeelden mee in de presentatie.
 • Je krijgt een blocnote en pen om aantekeningen te maken.
 • De gehele workshop krijg je verse koffie, thee, water en fruit en lekkers aangeboden.
 • Aan het einde ontvang je een certificaat van deelname.

Het aantal deelnemers is per workshop maximaal 10. Vol =  vol, dus wees er snel bij!*

*Het is nog nooit voorgekomen, maar bij onvoldoende deelnemers wordt een alternatieve datum aangeboden.

Wat kost het me en wat krijg ik daarvoor? 

Voor deze workshop investeer je € 249 ex btw.

 • Bij deze workshop ontvang je het uitgebreide en meest recente e-book ‘LinkedIn voor bedrijven‘ t.w.v. € 27,50 van LinkedIn-expert Corinne Keijzer. Hierin vind je alle behandelde stof uit de cursus uitgebreid terug.
 • Je hebt recht op nazorg, bij vragen mag je Corinne een maand lang via mail je vragen sturen die betrekking hebben op de behandelde stof. Let op: advieswerk valt hier niet onder.
 • Je bedrijfspagina wordt, als deze al bestaat, van te voren gecheckt en tijdens deze sessie geëvalueerd.
 • Deze sessie is inclusief koffie, thee, water, fruit, zoetigheid.
 • Aan het einde ontvang je een certificaat met bewijs van deelname aan deze workshop.
DIRECT INSCHRIJVEN

Inhoud cursus LinkedIn voor bedrijven – communiceren met je bedrijfspagina

Wat leer je als paginabeheerder in deze sessie:

 • Je leert wat de voordelen en mogelijkheden zijn van een LinkedIn bedrijfspagina t.o.v. een persoonlijk profiel.
 • Je leert wat zoekmachine-optimalisatie is en past dit toe.
 • Je hebt je bedrijfspagina doorgelopen en volledig ingevuld/bijgewerkt.
 • Je weet hoe je meer volgers met goede updates aantrekt – hoe je moet bouwen aan zichtbaarheid door goede contentcreatie.
 • Je begrijpt hoe je je medewerkers kunt inzetten en enthousiasmeren om LinkedIn op de juiste manier in te zetten.

Let op: in deze training wordt niet ingegaan op het plaatsen van vacatures of gebruik van Recruiterseats of de carrièrepagina en slechts summier op arbeidsmarktcommunicatie. Voor recruiters is er een speciale workshop ‘LinkedIn voor recruiters‘. Wil je leren adverteren, dan raden we je ‘Adverteren met je LinkedIn bedrijfspagina‘ aan. 

We gaan er vanuit dat deelnemers aan deze training voldoende kennis hebben inzake het persoonlijke LinkedInprofiel. Twijfel je daar nog over, dan is het misschien handig eerst de workshop(s)  ‘Meer succes met LinkedIn!’  voor het persoonlijke profiel te volgen, voor beginnersgevorderden of beide.

DATA EN TIJDEN:

Dinsdag 24 maart 2020 – Amsterdam
Donderdag 23 april 2020 – Amersfoort
Donderdag 28 mei 2020 – Amsterdam

TIJD:
09:30 – 12:30 uur

PRIJS:
€ 249 ex btw

DIRECT INSCHRIJVEN

Locatie:

Smarter Talents
Printerweg 10
3821 AD Amersfoort

Of:
La Place Riverside
Provincialeweg 38
1108 AB Amsterdam

Vragen?

Heb je een vraag over onze trainingen? We staan uiteraard voor je klaar. Neem contact met ons op.

Reviews:

Op dinsdag 19 juni heb ik de workshop “LinkedIn voor bedrijven” gevolgd bij Corinne. Er werden veel tips gegeven die we direct in de praktijk kunnen toepassen. Corinne denkt echt met je mee en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van LinkedIn. Deze workshop is nuttig voor zowel eenmanszaken als voor medewerkers van een groter bedrijf.

Suzan LindeSuzan Linde , Marketeer | Online marketing | Social media bij Medilex

Vanochtend de training Linkedin voor bedrijven gevolgd. In een paar uur heel veel praktische tips en uitleg gekregen waarmee ik direct aan de slag kan. Super dat het geen standaard verhaal is, dat er ruimte is voor vragen over je eigen pagina en dat Corinne met elke deelnemer kan meedenken. Een aanrader!

Jeannette van Lierop, Voice over | stemacteur

Kan jouw bedrijvenpagina wel een boost gebruiken? En wil je weten wat het effect is van de nieuwste LinkedIn ontwikkelingen? Meteen inschrijven voor de training van Corinne. Helder, praktisch, up-to-date, een prettig tempo en ook af en toe tijd voor een geintje. Bedankt Corinne. We houden contact!

Esther VromansEsther Vromans, (Online) communicatieadviseur & projectmanager

Corinne is volledig gespecialiseerd in socialmedia-marketing en richt zich daarnaast vooral op het wegwijs maken van professionals op LinkedIn, met name op gebied van social selling, marketing en personal branding. Zij is door LinkedIn officieel benoemd tot ambassadeur en is bedreven in het geven van op maat gemaakte workshops en trainingen. Ze is een veelgevraagd spreker en auteur van de meest uitgebreide gratis  LinkedIn handleiding voor personen welke al ruim 110.000 keer gedownload is. Ze schreef daarnaast ook onder andere de bestselling boeken ‘Meer succes met LinkedIn!‘, ‘LinkedIn voor bedrijven’ en ‘Meer succes met de LinkedIn Sales Navigator!‘.

Daarnaast blogt Corinne veel over LinkedIn en social media op haar eigen website en op Marketingfacts, wordt ze regelmatig gevraagd haar advies en ongezouten mening te geven op televisie, radio, in kranten en vakbladen en is ze in 2017 zzp’er van het jaar geworden in de categorie ‘Coaching & Training’.

Praktisch

 • Neem je laptop mee, geen tablet (werkt zeer beperkt)
 • LinkedIn werkt het beste met de browsers Chrome, Firefox en Safari, zorg dat één van deze geïnstalleerd is op je laptop
 • Zorg voor een bestaand LinkedIn bedrijfspagina
 • Zorg voor voldoende kennis van het persoonlijke LinkedInprofiel
 • Neem je inlogcodes mee, vooral als het niet je eigen laptop is
 • Neem een gezonde dosis leergierigheid mee
 • Koffie, thee, zoetigheid en fruit zijn inbegrepen
 • Na afloop ontvang je een certificaat van deelname
 • De groep bestaat uit maximaal 10 personen
 • Er is ruimte genoeg om te netwerken

Locatie

Amersfoort:

Digital Moves
Printerweg 10
3821 AD Amersfoort

LET OP als je slecht ter been of invalide bent: onze workshopruimte ligt op de vijfde verdieping maar de lift reikt niet verder dan de vierde. Dit betekent dat je de laatste verdieping alleen per trap kunt bereiken. Excuses voor het ongemak, wij proberen hier in de toekomst een oplossing voor te vinden.

Ik kom met de auto:

Digital Moves ligt in de Amersfoortse wijk ‘De Hoef’ nabij de afslag A1-afslag Amersfoort Noord (afslag 13) en A28-afslag Amersfoort/Hoevelaken.  Er is een (gratis) parkeerplaats voor de deur.

Ik kom met het openbaar vervoer:

Digital Moves ligt perfect gelegen als je met de trein reist. Het ligt 650 meter vanaf station Amersfoort Schothorst. Lopend ben je ongeveer 8 minuten onderweg.

LINK NAAR ROUTE

Amsterdam:

La Place Riverside
Provincialeweg 38
1108 AB  Amsterdam

Je gratis gebruik maken van het parkeerterrein van La Place Riverside.

Ook is de locatie goed te bereiken met het OV:

Optie 1 vanaf schiphol:

Vanaf het Schiphol treinstation neemt u NS Sprinter richting Utrecht Centraal (vertrek spoor 3), u stapt uit op station Diemen Zuid. Vanaf station Diemen Zuid loopt u in 3 minuten naar het Metrostation Diemen Zuid. Vanaf hier neemt u metro 53 richting Gaasperplas. U stapt uit op metrostation Gaasperplas. Vanaf dit metrostation is het ± 10 minuten lopen naar La Place Amsterdam Riverside (linksaf het fietspad volgen).

Optie 2 vanaf schiphol:

Vanaf het Schiphol treinstation neemt u de intercity richting Venlo (vertrek spoor 3). U stapt uit op station Amsterdam Bijlmer Arena. Vanaf station Amsterdam Bijlmer Arena loopt u in 4 minuten naar het busstation Bijlmer Arena Amsterdam en neemt u bus 49 richting Weesp. U stapt uit bij busstation Gaasp. Vanaf dit busstation is het ± 3 minuten lopen naar La Place Amsterdam Riverside

LINK NAAR ROUTE