FAQ items aan het laden...
MEER SUCCES MET LINKEDIN – complete opleiding2020-06-04T15:54:16+02:00

LET OP:

Vanaf juni geven wij onze open trainingen weer op locatie. Wij zorgen daarbij uiteraard voor 1,5 afstand tussen de deelnemers en werken daarom ook met kleinere groepen zodat iedereen goed het scherm kan blijven zien. Lunch laten we bezorgen in plaats van lopend buffet. Heb je vragen? Stuur even een mailtje naar info@digitalmoves.nl.

MEER SUCCES MET LINKEDIN!
Complete opleiding personal branding en social selling:

Hoe creëer je leads en klanten met een professioneel profiel en interessante content

Lengte workshops: 7 uur (inclusief overheerlijke lunch of diner)
Trainer: Corinne Keijzer (officieel erkend LinkedIn ambassadeur)

“Iedereen om me heen lijkt zo makkelijk klanten en leads te vinden op LinkedIn, mij lukt het maar niet….hoe doen ze dat toch?! “

Ik zeg heel vaak: “Je moet eerst leren kruipen voordat je kunt lopen. En na het lopen kun je pas gaan rennen. Veel mensen willen direct al gaan rennen. En dat werkt niet. Ik leer je daarom eerst lopen.“

Het begint met kennis: leren hoe het platform werkt, weten waar jouw doelgroep naar kijkt, waar ze op letten bij het zien van jouw profiel. Ik leg uit hoe ons brein daarin werkt. En daarna draait het om netwerken en contentcreatie om je netwerk in te laten zien dat jij dé expert bent in jouw vakgebied. En dat jij degene bent die de oplossing kan bieden voor het vraagstuk van jouw prospect.

Wat is je doel:  

 • Het persoonlijke LinkedInprofiel met behulp van personal branding en content creatie succesvol leren inzetten om te netwerken, leads te genereren en nieuwe klanten aan te trekken zonder direct te spammen.

Voor wie is deze training geschikt:  

 • Salesmanagers, relatiemanagers, accountmanagers, verkopers, front-office medewerkers
 • (Zelfstandig) ondernemers
 • Coaches
 • Professionals die leads willen genereren en nieuwe klanten willen aantrekken
 • Interimmers, Freelancers
 • Marketing- en communicatie professionals

Inhoud training:

Na het eerste deel van deze workshop:

 • Weet je waarom LinkedIn belangrijk is en waarom jouw persoonlijke profiel niet mag ontbreken.
 • Weet je hoe de structuur van LinkedIn in elkaar zit – wat het verschil is tussen een persoonlijk profiel, een bedrijfspagina en een groep.
 • Weet je hoe je jezelf vindbaar maakt met je profiel door middel van simpele zoekmachine-optimalisatie.
 • Weet je hoe je je als professional het beste kunt presenteren met je persoonlijke profiel en hoe je jouw potentiële klant of opdrachtgever op de juiste manier aantrekt.
 • Weet je elke onderdelen het belangrijkste zijn van je profiel – we zetten de puntjes op de i om net dat verschil te maken met je concurrent/concullega.
 • Weet je hoe je belangrijke prospects, klanten of kandidaten zoekt en hoe je kunt bouwen aan een sterk netwerk.

Na het tweede deel van deze workshop:

 • Weet je wat social selling voor jou kan betekenen en hoe je dit proces inzet.
 • Weet je wat Contentmarketing op LinkedIn inhoud en hoe je het laat samenwerken met je andere mediakanalen
 • Weet je waarom het de een wel en de ander niet lukt om een groot bereik en interactie te krijgen met content.
 • Heb jij massa’s ideeën, tips en tricks om jezelf goed of beter te profileren aan de hand van content.
 • Ben je bekend met de werking van het algoritme van LinkedIn.
 • Heb je genoeg gouden tips om warme leads te genereren via LinkedIn.

linkedin training

‘MEER SUCCES MET LINKEDIN!’ –
Complete opleiding personal branding en social selling.

Wat is de investering en wat krijg ik daarvoor? 

Voor deze workshop investeer je € 495 ex btw.

 • Je LinkedInprofiel wordt van te voren uitgebreid gecheckt door de trainer. Voorbeelden worden daaruit meegenomen in de cursus.
 • Bij deze workshop ontvang je het e-book én het boek ‘Meer succes met LinkedIn!‘ ter waarde van € 22,50 van LinkedIn-expert Corinne Keijzer. Hierin vind je alle behandelde stof uit de cursus uitgebreid terug.
 • Je ontvangt een checklist LinkedIn en schrijfgerei.
 • Aan het einde van de training ontvang je een certificaat van deelname voor de sessie(s) die je hebt bijgewoond en een Digital Moves Keurmerk.
 • Je krijgt tussen de twee sessies door een uitgebreide heerlijke lunch of diner aangeboden (afhankelijk van datum/tijd van de training).

Het aantal deelnemers is per module maximaal 10. Vol =  bij ons ook echt vol, dus wees er snel bij!*

*Het is nog nooit voorgekomen, maar bij onvoldoende deelnemers wordt een alternatieve datum aangeboden.

Je gaat in deze training direct aan de slag met je LinkedInprofiel. Het meenemen van een laptop is daarom een múst.

Let op: in deze workshop wordt alleen ingegaan op het persoonlijke profiel en het is een groepsworkshop. Voor de LinkedIn bedrijfspagina verzorgen we aparte workshops. Heb je liever maatwerk en individuele begeleiding vraag dan informatie op over een privétraining: info@digitalmoves.nl

DIRECT INSCHRIJVEN

DATA EN TIJDEN:

Dinsdag 19 mei 2020 – via Zoom
Dinsdag 23 juni 2020 – via Zoom (of Amersfoort)

TIJD:
09:30 –  16:30 uur

PRIJS:
€ 495 ex btw

DIRECT INSCHRIJVEN

Locaties:

Smarter Talents
Printerweg 10
3821 AD Amersfoort

of:
La Place Riverside
Provincialeweg 38
1108 AB Amsterdam


Vragen?

Heb je een vraag over onze trainingen? We staan uiteraard voor je klaar. Neem contact met ons op.

Reviews:

Corinne is een fijne trainer die haar naam als LinkedIn expert echt waar maakt. Ze neemt je tijdens de training door alle belangrijke punten mee. Heeft een duidelijk verhaal en visie. Heb je nog niet veel kennis van LI of ben je in de basis net begonnen? Volg een training bij Corinne om alles uit je profiel te halen.

Dorien Berculo, Werkcoach / Loopbaancoach / Adviseur / Jobcoach / Coach / Trainer/ Loopbaanbegeleiding/ Re-integratie

De workshops “Meer succes met LinkedIn! – Basis” en “Meer succes met LinkedIn! – Gevorderden” gevolgd bij Corinne Keijzer. Beide workshops zijn inspirerend en je kunt ter plekke diverse vaardigheden in praktijk brengen. Je gaat met meer inzicht èn inspiratie huiswaarts!

Marion Bentlage, HR-assistent bij SVOL en SGL

Corinne is volledig gespecialiseerd in socialmedia-marketing en richt zich daarnaast vooral op het wegwijs maken van professionals op LinkedIn, met name op gebied van social selling, marketing en personal branding. Zij is door LinkedIn officieel benoemd tot ambassadeur en is bedreven in het geven van op maat gemaakte workshops en trainingen. Ze is een veelgevraagd spreker en auteur van de meest uitgebreide gratis  LinkedIn handleiding voor personen welke al ruim 110.000 keer gedownload is. Ze schreef daarnaast ook onder andere de bestselling boeken ‘Meer succes met LinkedIn!‘, ‘LinkedIn voor bedrijven’ en ‘Meer succes met de LinkedIn Sales Navigator!‘.

Daarnaast blogt Corinne veel over LinkedIn en social media op haar eigen website en op Marketingfacts, wordt ze regelmatig gevraagd haar advies en ongezouten mening te geven op televisie, radio, in kranten en vakbladen en is ze in 2017 zzp’er van het jaar geworden in de categorie ‘Coaching & Training’.

Praktisch

 • Neem je laptop mee, geen tablet (werkt zeer beperkt)
 • LinkedIn werkt het beste met de browsers Chrome, Firefox en Safari, zorg dat één van deze geïnstalleerd is op je laptop
 • Zorg voor een bestaand LinkedInprofiel
 • Neem je inlogcodes mee, vooral als het niet je eigen laptop is
 • Een lekkere lunch is inbegrepen
 • Koffie, thee, water, zoetigheid en fruit zijn inbegrepen
 • Na afloop ontvang je een certificaat van deelname
 • De groep bestaat uit maximaal 10 personen

Locatie

Amersfoort:

Digital Moves
Printerweg 10
3821 AD Amersfoort

LET OP als je slecht ter been of invalide bent: onze workshopruimte ligt op de vijfde verdieping maar de lift reikt niet verder dan de vierde. Dit betekent dat je de laatste verdieping alleen per trap kunt bereiken. Excuses voor het ongemak, wij proberen hier in de toekomst een oplossing voor te vinden.

Ik kom met de auto:

Digital Moves ligt in de Amersfoortse wijk ‘De Hoef’ nabij de afslag A1-afslag Amersfoort Noord (afslag 13) en A28-afslag Amersfoort/Hoevelaken.  Er is een (gratis) parkeerplaats voor de deur.

Ik kom met het openbaar vervoer:

Digital Moves ligt perfect gelegen als je met de trein reist. Het ligt 650 meter vanaf station Amersfoort Schothorst. Lopend ben je ongeveer 8 minuten onderweg.

LINK NAAR ROUTE

Amsterdam:

La Place Riverside
Provincialeweg 38
1108 AB  Amsterdam

Je gratis gebruik maken van het parkeerterrein van La Place Riverside.

Ook is de locatie goed te bereiken met het OV:

Optie 1 vanaf schiphol:

Vanaf het Schiphol treinstation neemt u NS Sprinter richting Utrecht Centraal (vertrek spoor 3), u stapt uit op station Diemen Zuid. Vanaf station Diemen Zuid loopt u in 3 minuten naar het Metrostation Diemen Zuid. Vanaf hier neemt u metro 53 richting Gaasperplas. U stapt uit op metrostation Gaasperplas. Vanaf dit metrostation is het ± 10 minuten lopen naar La Place Amsterdam Riverside (linksaf het fietspad volgen).

Optie 2 vanaf schiphol:

Vanaf het Schiphol treinstation neemt u de intercity richting Venlo (vertrek spoor 3). U stapt uit op station Amsterdam Bijlmer Arena. Vanaf station Amsterdam Bijlmer Arena loopt u in 4 minuten naar het busstation Bijlmer Arena Amsterdam en neemt u bus 49 richting Weesp. U stapt uit bij busstation Gaasp. Vanaf dit busstation is het ± 3 minuten lopen naar La Place Amsterdam Riverside

LINK NAAR ROUTE