Google reviewscore: 4.9
4.9/5

OPEN TRAINING
LINKEDIN VOOR BEDRIJVEN

Training op inschrijving van 1 dag voor bedrijfspagina beheerders die willen leren hoe ze de bedrijfspagina en persoonlijke profielen inzetten om hun organisatie op de LinkedIn-kaart te zetten.

Deze bedrijven gingen je voor:

“Alsjeblieft, jij beheert vanaf nu de bedrijfspagina op LinkedIn!”

Okay, dat is hartstikke leuk dat je manager dat wil, en dat wil je ook best doen. Maar hoe dan? Je hebt zelf een LinkedIn profiel, dus je komt weleens op het platform om te gluren of een bericht te plaatsen. Maar de opties voor bedrijfspagina’s, het posten van berichten en het inzetten van persoonlijke profielen en dat soort dingen ken je (nog) niet in detail. Je hebt geen collega’s om het aan te vragen en staat er helemaal alleen voor binnen je organisatie. Herkenbaar? Dan is onze open training van 1 dag geschikt voor jou. Klein bedrijf, groot bedrijf, profit, non-profit, het maakt niet uit, na deze dag weet ik zeker dat jij indruk maakt op LinkedIn….. én je manager!

Welke kansen laten jullie binnen je organisatie onbenut?

Een post plaatsen op LinkedIn lukt op zich nog wel. Willen jullie zichtbaar worden en de concurrentie een stap voor blijven? Dan wil jij als beheerder vast alles weten over het succesvol posten op basis van een simpele strategie, hashtags, algoritme, tags, het verschil tussen liken, reageren en reposten en nog veel meer.

Je collega’s hebben bijna allemaal een persoonlijk LinkedIn profiel maar doen er niet veel mee, op misschien een enkele enthousiasteling na. Het is wat houtje touwtje en er zit geen structuur in. De kennis ontbreekt hoe je deze inzet en collega’s enthousiast maakt om ook jullie bedrijf in de kijker te spelen.

Voor de meeste bedrijven is het een multiple-gok welke LinkedIn berichten of andere activiteiten succesvol worden. Wil je weten hoe je structureel meer likes, reacties en volgers scoort? Of zelfs klanten krijgt als jullie een commercieel bedrijf zijn?

Top, dan ben je hier aan het juiste adres.

In deze open training ‘LinkedIn voor bedrijven’ leren wij jou en nog een paar andere pagina beheerders alles over content om concurrenten het nakijken te geven.

Corinne heeft meerdere trainingen voor ons verzorgd, zowel voor communicatie professionals als voor medewerkers van verschillende afdelingen en markten van ons bedrijf, die zo graag vertellen waarom hun werk zo boeiend is! Corinne deed dat kundig, professioneel én met humor. Ze is ontzettend goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op LinkedIn en heeft een arsenaal aan slimme trucs, weetjes en tips om effectief te zijn op het platform. Echt een aanrader!!

Anouk Veenstra-IJfs
Director of Media Relations Netherlands bij Vattenfall

Het resultaat: rocken op LinkedIn

Na deze 1-daagse LinkedIn training scoor je dag in dag uit bonuspunten op LinkedIn. Jullie doelgroep, prospects en potentiële nieuwe medewerkers zijn onder de indruk van jullie positieve aanwezigheid op LinkedIn en de professionele bedrijfspagina.

Jouw individuele resultaat na de training

Je kunt de digitale aanwezigheid van je bedrijf op een hoog niveau houden en collega’s enthousiasmeren om actiever te worden op LinkedIn.

Je hebt genoeg kennis van LinkedIn en het plaatsen van posts en zet deze doelgericht in om jullie bedrijf en de company page in de schijnwerpers te zetten

Jouw persoonlijke LinkedIn profiel is duidelijk, maakt een professionele eerste indruk, en jij kunt je collega’s een helpende hand bieden bij hun profiel indien nodig.

Het resultaat voor jullie bedrijf

Jullie hebben een aansprekende bedrijfspagina die mensen graag volgen, hoe tof is dat!

Jullie organisatie, en alles wat daarbij hoort, is beter zichtbaar. Dit levert allerlei moois op: meer bereik en volgers en voor commerciële bedrijven zelfs leads die leiden tot betalende klanten die jullie bedrijf alleen via LinkedIn kennen.

Je collega’s zijn je dankbaar dat je ze een handje helpt met het inzetten van hun profiel. Ze dragen jou op handen omdat jij alle kennis hebt van LinkedIn en ze bij je aan kunnen kloppen als ze worstelen met een post. Complimenten, nieuwe collega’s, een blije manager, wat wil je nog meer?

Wil jij de kansen van LinkedIn optimaal benutten voor je organisatie? Laten we dat gewoon gaan doen!

Je ervaren LinkedIn trainer

Corinne Keijzer - Digital Moves

Corinne Keijzer

Sinds 2010 geef ik trainingen over het gebruik van LinkedIn. Met name op het gebied van social selling, content marketing en personal branding. Ook schreef ik 4 bestsellers over LinkedIn.

Dit ga je ontdekken in de open training ‘LinkedIn voor bedrijven’

Hele dag voor bedrijfspagina beheerders die op LinkedIn willen shinen.

Professionele eerste indruk

Ontdek waar bezoekers van LinkedIn bedrijfspagina’s en persoonlijke profielen op letten. Zet deze kennis in om een onuitwisbare en positieve indruk te maken.

Succesvolle content

Wat zijn onmisbare elementen van een slimme contentstrategie? Je leert alles over goed scorende content, hoe je posts schrijft en hoe je de doelgroep inspireert.

Statistieken

Leer welke statistieken je meer vertellen. Hoe meet je je resultaten? Voor zowel het persoonlijke profiel en de bedrijfspagina geldt ook hier: meten is weten.

Meer conversie en omzet

Hoe maak je van een LinkedIn gebruiker een trouwe volger, lead of zelfs betalende klant? Je leert verschillende methodes om meer conversie en omzet te halen uit de LinkedIn activiteiten.

Social selling

Wat is social selling, wat levert het je bedrijf op en welke persoonlijke profielen van collega’s selecteer je hiervoor (en waarom)? Kortom: je kunt social selling strategisch in gaan zetten.

Netwerken met resultaat

Wat zeg je bij het sturen van een connectieverzoek? Hoe maak je een memorabel praatje waardoor je onthouden wordt? Je krijgt tips om een waardevol netwerk op te bouwen.

Geheimen van LinkedIn

Hoe werkt dat verdraaide algoritme? Hoe gebruik je hashtags en tags om de concurrentie voor te blijven? En wat is het effect op de timeline bij het liken, delen, reageren en reposten van berichten?

AI tools gebruiken

Ontdek wat je wél en niet aan Chat GPT en andere AI tools kunt overlaten. Wat zijn prompts en hoe gebruik je ze effectief? Je leert deze tools in je voordeel te gebruiken.

LinkedIn betaalpakketten

Is het zinvol om een betaalpakket te nemen? Of heeft jouw bedrijf genoeg aan de gratis versie van LinkedIn? We nemen de opties door, zodat je zelfverzekerd een keuze kunnen maken.

INCOMPANY TRAINING - LINKEDIN VOOR BEDRIJVEN - Corinne Keijzer

“Er heerst nog steeds veel angst binnen bedrijven als het gaat om het posten op LinkedIn. Helaas uit zich dat in een waslijst aan regeltjes met do’s en vooral heel veel ‘don’ts’ wat juist enorm demotiveert. Werknemers denken vervolgens: “laat maar”. Zo zonde! Geef je collega’s op LinkedIn de ruimte, leer liever goed wat de mogelijkheden zijn. Organiseer een training, begeleid en faciliteer ze. Je krijgt er enorme online ambassadeurs voor terug wat zich uiteindelijk driedubbel en dwars terugverdient.”

Details van open training ‘LinkedIn voor bedrijven’

Praktische zaken

Deze training is geschikt voor iedereen die een beheerdersrol heeft op de LinkedIn company page.

Maximaal 6 deelnemers per training, zo blijft het voor iedereen persoonlijk en effectief.

Gezellige, informele training van 1 hele dag (9:30 - 16:30u) op een unieke, inspirerende locatie in het midden van het land.

Netwerken en ervaringen delen met andere pagina beheerders. Vaak zien we beheerders ook na de training contact houden en met elkaar blijven sparren.

Heerlijke verse lunch, koffie, cappuccino, thee, alles is geregeld die dag. Als je geluk hebt zelfs verse appeltaart😉 .

Investering voor de volledige dag: € 795 ex btw* (die is toch aftrekbaar).

Trainingsmateriaal

Elke deelnemer ontvangt het boek ‘400 tips en ideeën voor je LinkedIn-posts’ van Corinne Keijzer. Inclusief een handige checklist voor op je bureau.

400 tips en ideeën voor je LinkedIn-posts - Corinne Keijzer

Onderwerpen

O.a. optimaliseren van de bedrijfspagina en persoonlijke LinkedIn profielen, contenstrategie op een A4tje, contentmarketing, social selling, gezellig netwerken met je doelgroep, succesvolle content maken, zichtbaarheid, vindbaarheid, conversie en omzet verhogen en uitleg LinkedIn betaalpakketten.

Begeleiding

Feedback op je persoonlijke LinkedIn profiel.

Feedback op je LinkedIn bedrijfspagina.

Hulplijn: stel ons ná de training gerust vragen via LinkedIn.

Op al onze open trainingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Wat nu? Tijd om te groeien in zichtbaarheid, volgers en conversie!

Je kunt door blijven ploeteren op dezelfde manier en het zelf proberen uit te vinden. Of je kan 1 werkdag investeren en deze LinkedIn training voor bedrijfspagina beheerders volgen. Daarna heb je voldoende kennis om met meer zekerheid aan de slag te gaan en resultaten te boeken.

Na de training zit je hoofd vol supernuttige tips en inspiratie om meer volgers, bekendheid, leads en klanten te scoren op LinkedIn. Je nieuwe aanpak zal je baas en collega’s verbaasd doen kijken maar vooral je concurrentie het nakijken geven. En, misschien nog wel belangrijker: wij garanderen meer lol en spontaniteit in je LinkedIn-werkzaamheden dankzij de pijlsnelle groei in resultaten (hoppaaaaaa!).

Dus… wat ga je doen?

Boek de open training ‘LinkedIn voor bedrijven’

  1. Kies hieronder de datum.
  2. Vul je gegevens zoveel mogelijk in.
  3. Reken af.

Bevestiging

Direct na je inschrijving ontvang je een bevestiging. Noteer de datum direct in je agenda. Ook vragen we voor de training om je persoonlijke profiel en bedrijfspagina nog eens goed onder de loep te nemen en deze alvast zoveel mogelijk bij te werken. Je ontvangt hiervoor nog een voorbereidingsdocument per e-mail. Heb je specifieke vragen? Je mag deze mailen, maar ook geen probleem om ze mee te nemen die dag. De trainer houdt ook wel van een stukje spontaniteit!

Heb je eerst nog een vraag over de open training ‘LinkedIn voor bedrijven’ voordat je je aanmeldt? Of is direct afrekenen vanuit jouw organisatie een probleem en wil je liever een factuur? Stuur een e-mail naar info@digitalmoves.nl en Sanne helpt je zo snel mogelijk verder. 

DATA EN INSCHRIJVEN

Winkelwagen
Scroll naar boven