TRAINERS, SPREKERS EN PARTNERS

Onze trainers, sprekers en partners zijn experts op het gebied van LinkedIn, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube, Mailchimp en Digitale Strategie

Ons team van specialisten

CORINNE

LinkedIn, Netwerken, Ondernemerschap, Social media strategie

Corinne Keijzer is een van de bekendste en succesvolste LinkedIn-experts van Nederland en gespecialiseerd in social selling, contentmarketing en personal branding.

Zij is door LinkedIn officieel benoemd tot ambassadeur en tevens bezit zij de officiële LinkedIn certificeringen voor LinkedIn Marketing en -Advertising. Zij is bedreven in het geven van op maat gemaakte workshops en trainingen en onderscheidt zich door haar kennis en toepassing van neuromarketing.

Corinne is een veelgevraagd spreker en auteur van de meest uitgebreide gratis LinkedIn handleiding voor personen welke al ruim 135.000 keer gedownload is. Ze schreef daarnaast ook onder andere de bestsellers ‘Meer succes met LinkedIn!‘, ‘LinkedIn voor bedrijven’ en ‘Meer succes met de LinkedIn Sales Navigator!‘.

Ook blogt Corinne veel over LinkedIn en social media op haar eigen website en op Marketingfacts. Regelmatig wordt ze gevraagd haar advies en ongezouten mening te geven op televisie, radio, in kranten en vakbladen.

RIK

Instagram, Facebook, Creatieve content, Social Media strategie

Al sinds 2000 werkt Rik Keijzer als internet-expert in de wereld van media & entertainment, horeca, toerisme en evenementen. Hij traint en adviseert bedrijven op het gebied van social media (Instagram, Facebook, YouTube), websites, online- en contentmarketing, en met het opzetten en uitvoeren van hun socialmedia-marketing en strategie.

Hij is auteur van het boek ‘Meer succes met Instagram!’, inmiddels het standaardwerk over dit platform voor elke marketing- en communicatie-expert.

Rik heeft gewerkt voor Walt Disney Benelux, Dance Valley, Dutch Valley, Ground Zero Festival, Dam tot Damloop, de Amsterdam Marathon en de halve marathon van Egmond.

Daarnaast heeft hij samengewerkt met internationale artiesten als Armin van Buuren, Carl Cox, Ferry Corsten en DJ RAM.

Zowel privé als zakelijk is hij de partner van LinkedIn-expert Corinne Keijzer met wie hij samen Digital Moves runt. Rik is tevens eigenaar van de School of Sushi.

Boek Rik of stel hem een vraag.

Alwin

ALWIN

LinkedIn, Recruitment, Instagram, Facebook

Alwin is specialist op het gebied van LinkedIn social selling en heeft 25 jaar ervaring op gebied van sales en recruitment. Sinds 2010 helpt Alwin organisaties om in verbinding te komen met hun doelgroep en de zichtbaarheid en de interactie online te vergroten. Salesteams leren gerichter om te gaan met leadgeneratie. Recruiters & HR-professionals leren effectiever kandidaten te vinden en te verleiden voor een nieuwe uitdaging. 

Tevens houdt Alwin zich bezig met Instagram-marketing & het ontwikkelen van krachtige (video)content. 

“De juiste inzet van social media helpt professionals aan het magneeteffect! Hoe ga jij ervoor zorgen dat klanten, opdrachtgevers & werkgevers spontaan contact met jou gaan opnemen?”

Boek Alwin of stel hem een vraag.

Anke

ANKE

LinkedIn, Loopbaancoaching

Anke is een deskundige, ervaren trainer en een inspirerende begeleider. Zij weet als geen ander mensen in beweging te krijgen, door het stellen van de juiste vragen. Ze is daarbij scherp en zonder oordeel en bereikt mensen persoonlijk. Anke is to-the-point en kan zich goed inleven in werksituaties omdat ze bekend is met het bedrijfsleven. Haar betrokkenheid en eerlijkheid maken het heerlijk om met haar te werken.

Anke gaat graag samen met de ander op zoek naar zijn of haar talent en ontwikkelmogelijkheden.

Anke is NOLOC erkend loopbaanprofessional en officieel ambassadeur van LinkedIn.   

Boek Anke of stel haar een vraag.

Sanne

SANNE

Virtual Manager Digital Moves

Sanne is de Virtual Manager van Digital Moves. Zij werkt achter de coulissen hard mee aan het succes van Digital Moves. Sanne is sinds half 2015 zelfstandig ondernemer en geniet daar ontzettend van. Genieten is overigens sowieso een sleutelwoord in haar leven. Zij is van mening dat het leven moeiteloos mag zijn en dat genot en plezier hele belangrijke factoren zijn. Van het leven en dus ook van werken. Daarmee kan zij meteen de link leggen naar haar bedrijf: zij helpt inspirerende ondernemers zoals Corinne naar meer rust, vrijheid en ruimte om te doen waar zij écht blij van worden.

Stel Sanne al je vragen over onze workshops, sprekersessies of andere zaken via info@Digitalmoves.nl. Ook voor vrijblijvende offertes kun je haar benaderen.

Menno

MENNO

Fotograaf

Als sinds jaar en dag is Menno bezig met beeld, eerst als eigenaar van drukkerij Prestess en vanaf 2006 ook als fotograaf. LinkedIn fotografie of/en portretten maken is zijn specialiteit. Iedereen weet hoe belangrijk een eerste indruk is, die maak je maar één keer…ook online.
 
Wil jij ook een professionele eerste indruk achter laten, neem dan eens contact op en we bespreken de mogelijkheden.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wil je meer weten over onze workshops, lezingen en privé trainingen? Of wil je geïnspireerd worden door alle mogelijkheden van LinkedIn, Instagram, e-mailmarketing of andere digitale strategie opties? Neem dan contact met ons op.

Binnen 24 uur reactie