Onze trainers, sprekers en partners zijn experts op het gebied van

LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Mailchimp en Digitale Strategie

Ons team van specialisten

CORINNE

LinkedIn, Netwerken, Ondernemerschap, Social media strategie

Corinne is volledig gespecialiseerd in socialmedia-marketing en richt zich daarnaast als officieel ambassadeur van LinkedIn vooral op het wegwijs maken van professionals op LinkedIn, met name op gebied van social selling, netwerken, marketing en personal branding. Daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte workshops en trainingen, wordt ze veel gevraagd als spreker en is ze auteur van dé LinkedIn handleiding voor personen welke al ruim 110.000 keer gedownload is. Ze schreef daarnaast ook de boeken en e-books ‘Facebook voor ondernemers’, ‘Meer succes met LinkedIn!‘, ‘Meer succes met de LinkedIn Sales Navigator!‘ en ‘LinkedIn voor bedrijven’ en geeft online video trainingen over LinkedIn op onze Digital Moves Academy.

Daarnaast blogt Corinne veel over LinkedIn en social media op haar eigen website en op Marketingfacts, wordt ze regelmatig gevraagd bij Shownieuws om deskundig advies te geven over BN’ers en ze is in 2017 zzp’er van het jaar geworden in de categorie ‘Coaching & Training’.

Boek Corinne of stel haar een vraag.

Rik Keijzer

RIK 

Facebook, Creatieve content, Social Media strategie

Al ruim 15 jaar werkt Rik als expert op het gebied van alles wat met internet te maken heeft, voor zowel grote als kleine bedrijven, zzp’ers, dj’s en artiesten. Hij biedt helpende hand aan bedrijven bij het opzetten en/of verbeteren van social media kanalen, website, email marketing en complete digitale strategie.

Rik heeft gewerkt als Hoofd Internet bij o.a. Walt Disney, Dance Valley, Dutch Valley en met artiesten als Armin van Buuren, Carl Cox, Ferry Corsten en vele anderen.

Ook op het gebied van sportevenementen heeft Rik zijn sporen achtergelaten. Hij heeft onder andere bijgedragen aan het grote succes van 25 grote sportevenementen waaronder de Dam tot Damloop en de Amsterdam Marathon.

Boek Rik of stel hem een vraag.

ANKE

LinkedIn

Anke is een deskundige, ervaren trainer en een inspirerende begeleider. Zij weet als geen ander mensen in beweging te krijgen, door het stellen van de juiste vragen. Ze is daarbij scherp en zonder oordeel en bereikt mensen persoonlijk. Anke is to-the-point en kan zich goed inleven in werksituaties omdat ze bekend is met het bedrijfsleven. Haar betrokkenheid en eerlijkheid maken het heerlijk om met haar te werken.

Anke gaat graag samen met de ander op zoek naar zijn of haar talent en ontwikkelmogelijkheden.

Anke is NOLOC erkend loopbaanprofessional en officieel ambassadeur van LinkedIn.

Boek Anke of stel haar een vraag.

ALWIN 

LinkedIn, Instagram, Facebook

Alwin is officieel ambassadeur van LinkedIn en heeft ruim 20 jaar ervaring als adviseur voor MKB & ondernemers in diverse sectoren, zoals bijvoorbeeld overheid, banken, verzekeraars, advocatuur, zorg en detailhandel. Hij is specialist op het gebied van het vergroten van de online zichtbaarheid, leadgeneratie en het opbouwen & onderhouden van communities. Alwin begeleidt veel organisaties en professionals middels trainingen en advies op het gebied van LinkedIn, Instagram, Facebook, Twitter en de implementatie van een effectieve social media strategie over de volle breedte.

“De juiste inzet van social media helpt professionals aan het magneeteffect! Hoe ga jij ervoor zorgen dat klanten, opdrachtgevers & werkgevers spontaan contact met jou gaan opnemen?”

Boek Alwin of stel hem een vraag.

BEKIJK AL ONZE TRAININGEN

Onze partner-experts

SANNE

Virtual Manager Digital Moves

Sanne is de Virtual Manager van Digital Moves. Zij werkt achter de coulissen hard mee aan het succes van Digital Moves. Sanne is sinds half 2015 zelfstandig ondernemer en geniet daar ontzettend van. Genieten is overigens sowieso een sleutelwoord in haar leven. Zij is van mening dat het leven moeiteloos mag zijn en dat genot en plezier hele belangrijke factoren zijn. Van het leven en dus ook van werken. Daarmee kan zij meteen de link leggen naar haar bedrijf: zij helpt inspirerende ondernemers zoals Corinne naar meer rust, vrijheid en ruimte om te doen waar zij écht blij van worden.

Stel Sanne al je vragen over onze workshops, sprekersessies of andere zaken via info@Digitalmoves.nl Ook voor vrijblijvende offertes kun je haar benaderen.

MENNO

Fotograaf

 Als sinds jaar en dag is Menno bezig met beeld, eerst als eigenaar van drukkerij Prestess en vanaf 2006 ook als fotograaf. LinkedIn fotografie of/en portretten maken is zijn specialiteit. Iedereen weet hoe belangrijk een eerste indruk is, die maak je maar één keer…ook online.
Wil jij ook een professionele eerste indruk achter laten, neem dan eens contact op en we bespreken de mogelijkheden.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wil je meer weten over onze workshops, lezingen en privé trainingen? Of wil je geïnspireerd worden door alle mogelijkheden van LinkedIn, Instagram, e-mailmarketing of andere digitale strategie opties? Neem dan contact met ons op.

CONTACT

Only takes a few seconds!