Google reviewscore: 4.9
4.9/5

MAAK KENNIS MET ONS TOPTEAM!

Wie zijn wij?
Altijd fijn om te weten wie je in huis haalt voor je LinkedIn-training, sprekerssessie of iets anders. Daarom stellen we ons hieronder graag eerst netjes voor. In willekeurige volgorde.

Ons team van specialisten

CORINNE

LinkedIn-specialist, trainer en spreker: employee advocacy, social selling, personal branding, contentstrategie en contentmarketing

Hoi, mijn naam is Corinne Keijzer en ik ben, zoals je dat na 13 jaar mag noemen, een expert op het gebied van LinkedIn. Ik help jou en je collega’s dit mooie platform in je voordeel te gebruiken op gebied van social selling, employee advocacy, personal branding en contentmarketing. 

Bij LinkedIn ben ik kind aan huis. Ik kom daar graag, ben door Country-manager Marcel Molenaar tot officieel ambassadeur gebombardeerd en als er onduidelijkheden of geruchten zijn over LinkedIn (en die zijn er héél veel 👀), dan ga ik naar de enige echte juiste bron om de feiten te checken. Je zal me dus ook niet snel onzin horen uitkramen. Niet over dit onderwerp in ieder geval 😉 

Ik train, spreek en schrijf over LinkedIn sinds 2010. Je vindt online massa’s artikelen, video’s, blogs, en boeken van mij terug. Daarnaast word ik regelmatig geïnterviewd door vakbladen, radio, kranten en televisie. Superleuk en altijd weer een eer als ik benaderd wordt.

Mijn meest recente LinkedIn-boek  400 tips en ideeën voor je LinkedIn-posts gaat over het posten op de tijdlijn, een onderwerp waar veel mensen moeite mee hebben. Je kunt dit boek kopen, maar boek je een training dan krijg je het gewoon cadeau!  

Sinds 2013 bied ik ook een gratis LinkedIn Handleiding aan die al ruim 160.000 keer gedownload is. Mooie start van een professioneel profiel.

Heb je een vraag of wil je me boeken? Stuur me een e-mail.

Digital Moves - Rik Keijzer - LinkedIn trainingen

RIK

Instagram, creatieve content, socialmedia-strategie voor evenementen en horeca

Al sinds 2000 werk ik als internet-expert in de wereld van media & entertainment, horeca, toerisme en evenementen. Ik train en adviseer bedrijven op het gebied van social media (met name Instagram, Facebook en YouTube), websites, online- en contentmarketing, en met het opzetten en uitvoeren van hun socialmedia-marketing en strategie.

In 2020 heb ik de bestseller ‘Meer succes met Instagram!’ geschreven, inmiddels het standaardwerk over dit platform voor elke marketing- en communicatie-expert.

Voordat ik bij Digital Moves begon in 2017, werkte ik voor Walt Disney Benelux, Dance Valley, Dutch Valley, Ground Zero Festival, Dam tot Damloop, de Amsterdam Marathon en de halve marathon van Egmond.

Daarnaast heb ik samengewerkt met internationale artiesten als Armin van Buuren, Carl Cox, Ferry Corsten en DJ RAM.

Zowel privé als zakelijk ben ik de partner van LinkedIn-expert Corinne Keijzer met wie ik samen Digital Moves run. Alle trainingen op gebied van content maken verzorg ik. 

Daarnaast ben ik eigenaar van de School of Sushi.

Maak een belafspraak of stel me een vraag

Digital Moves - Alwin Zandvoort - LinkedIn trainingen

ALWIN

Instagram, LinkedIn: recruitment, social selling

Mijn naam is Alwin en ik ben specialist op het gebied van LinkedIn en met name social selling en recruitment. Met maar liefst 25 jaar ervaring op gebied van sales en recruitment is LinkedIn een gouden combinatie. Sinds 2010 help ik dan ook graag organisaties om in verbinding te komen met hun doelgroep en de zichtbaarheid en de interactie online te vergroten. Salesteams leren gerichter om te gaan met leadgeneratie. Recruiters & HR-professionals leren effectiever kandidaten te vinden en te verleiden voor een nieuwe uitdaging. 

Naast LinkedIn hou ik me ook bezig met Instagram-marketing & het ontwikkelen van krachtige (video)content. 

“De juiste inzet van social media helpt professionals aan het magneeteffect! Hoe ga jij ervoor zorgen dat klanten, opdrachtgevers & werkgevers spontaan contact met jou gaan opnemen?”

Wil je me een vraag stellen of mij boeken? Stuur een e-mail. 

Digital Moves - Sanne van der Velden - LinkedIn trainingen

SANNE

Backoffice manager Digital Moves

Ik ben Sanne en ik regel van alles achter de schermen van Digital Moves. Ik adviseer je over welke training het beste past, bij welke trainer je moet zijn en zorg er samen met jou voor dat ie daadwerkelijk gaat plaatsvinden. Stuur je ons een mail? Dan mag je van mij een antwoord verwachten. Verder bemoei ik me eigenlijk gewoon overal tegenaan. Leuk man! Ik ben al weer sinds januari 2018 aan boord bij Digital Moves en ben ze ook nog steeds niet beu ;).

Sinds 2015 werk ik als zelfstandig ondernemer en help naast Digital Moves ook andere inspirerende ondernemers naar meer rust, vrijheid en ruimte om te doen waar zij écht blij van worden. 

Heb je vragen over onze programma’s, trainingen, sprekerssessies of andere zaken? Mail me gerust via info@digitalmoves.nl

Winkelwagen
Scroll naar boven