Google reviewscore: 4.8
4.8/5

TRAINERS, SPREKERS EN PARTNERS

Onze trainers en sprekers hebben allen sinds 2010 ervaring op gebied van het professioneel inzetten van LinkedIn en zijn officieel LinkedIn ambassadeur. 

Ons team van specialisten

CORINNE

LinkedIn: employee advocacy, social selling, personal branding, contentmarketing, netwerken, ondernemerschap.

Corinne is volledig gespecialiseerd op gebied van LinkedIn en richt zich vooral op social selling, employee advocacy, contentmarketing en personal branding. Sinds 2010 deelt ze haar kennis en praktijkervaringen in trainingen, sprekerssessies en boeken.

Door LinkedIn zelf, waar ze al jaren een goede band mee heeft, is zij officieel benoemd tot LinkedIn-ambassadeur. 

Corinne is NLP-gecertificeerd en mede ook door een opleiding breinkennis en hersenwetten onderscheidt zij zich daarmee in haar kennisoverdracht en helpt deelnemers ook écht groeien op LinkedIn.

Ze heeft ondertussen 4 LinkedIn-boeken op haar naam staan, waaronder haar nieuwste boek ‘400 tips en ideeën voor je LinkedIn-posts‘ welke verschenen is na haar bestseller ‘Meer succes met LinkedIn!’. Daarnaast heeft ze sinds 2013 een gratis LinkedIn Handleiding beschikbaar die al ruim 140.000 keer gedownload is.

Ze schrijft veel artikelen over LinkedIn, en alles wat daaraan verbonden is, en regelmatig wordt ze gevraagd haar advies en ongezouten mening te geven op televisie, radio, in kranten en vakbladen.

Boek Corinne of stel haar een vraag.

RIK

Instagram, creatieve content, socialmedia-strategie voor evenementen en horeca

Al sinds 2000 werkt Rik Keijzer als internet-expert in de wereld van media & entertainment, horeca, toerisme en evenementen. Hij traint en adviseert bedrijven op het gebied van social media (Instagram, Facebook, YouTube), websites, online- en contentmarketing, en met het opzetten en uitvoeren van hun socialmedia-marketing en strategie.

Hij is auteur van het boek ‘Meer succes met Instagram!’, inmiddels het standaardwerk over dit platform voor elke marketing- en communicatie-expert.

Rik heeft gewerkt voor Walt Disney Benelux, Dance Valley, Dutch Valley, Ground Zero Festival, Dam tot Damloop, de Amsterdam Marathon en de halve marathon van Egmond.

Daarnaast heeft hij samengewerkt met internationale artiesten als Armin van Buuren, Carl Cox, Ferry Corsten en DJ RAM.

Zowel privé als zakelijk is hij de partner van LinkedIn-expert Corinne Keijzer met wie hij samen Digital Moves runt. Rik is tevens eigenaar van de School of Sushi.

Boek Rik of stel hem een vraag.

Alwin Zandvoort - Digital Moves

ALWIN

Instagram, LinkedIn: recruitment, social selling

Alwin is specialist op het gebied van LinkedIn social selling en heeft 25 jaar ervaring op gebied van sales en recruitment. Sinds 2010 helpt Alwin organisaties om in verbinding te komen met hun doelgroep en de zichtbaarheid en de interactie online te vergroten. Salesteams leren gerichter om te gaan met leadgeneratie. Recruiters & HR-professionals leren effectiever kandidaten te vinden en te verleiden voor een nieuwe uitdaging. 

Tevens houdt Alwin zich bezig met Instagram-marketing & het ontwikkelen van krachtige (video)content. 

“De juiste inzet van social media helpt professionals aan het magneeteffect! Hoe ga jij ervoor zorgen dat klanten, opdrachtgevers & werkgevers spontaan contact met jou gaan opnemen?”

Boek Alwin of stel hem een vraag.

Anke

ANKE

LinkedIn, Loopbaancoaching

Anke is een deskundige, ervaren trainer en een inspirerende begeleider. Zij weet als geen ander mensen in beweging te krijgen, door het stellen van de juiste vragen. Ze is daarbij scherp en zonder oordeel en bereikt mensen persoonlijk. Anke is to-the-point en kan zich goed inleven in werksituaties omdat ze bekend is met het bedrijfsleven. Haar betrokkenheid en eerlijkheid maken het heerlijk om met haar te werken.

Anke gaat graag samen met de ander op zoek naar zijn of haar talent en ontwikkelmogelijkheden.

Anke is NOLOC erkend loopbaanprofessional en officieel ambassadeur van LinkedIn.   

Boek Anke of stel haar een vraag.

Sanne

SANNE

Virtual Manager Digital Moves

Sanne is de Virtual Manager van Digital Moves. Zij werkt achter de coulissen hard mee aan het succes van Digital Moves. Sanne is sinds half 2015 zelfstandig ondernemer en geniet daar ontzettend van. Genieten is overigens sowieso een sleutelwoord in haar leven. Zij is van mening dat het leven moeiteloos mag zijn en dat genot en plezier hele belangrijke factoren zijn. Van het leven en dus ook van werken. Daarmee kan zij meteen de link leggen naar haar bedrijf: zij helpt inspirerende ondernemers zoals Corinne naar meer rust, vrijheid en ruimte om te doen waar zij écht blij van worden.

Stel Sanne al je vragen over onze workshops, sprekersessies of andere zaken via info@Digitalmoves.nl. Ook voor vrijblijvende offertes kun je haar benaderen.

Winkelwagen
Scroll naar boven