IN DE MEDIA2018-11-12T09:42:30+02:00

Met regelmaat worden de experts van Digital Moves door journalisten benaderd vanwege hun social media expertise. Ben jij ook geïnteresseerd in hun expertise voor een artikel of interview, neem dan contact met ons op.

Interview RTL Nieuws over Amazone branden

RTL Nieuws belde onze sociale media expert Corinne Keijzer op 27-8-2019 om te vragen wat we op en met social media kunnen doen om de branden in het Amazonegebied van Brazilie te stoppen. 

Interview RTL Nieuws over Whatsapp

Op 17 mei 2019 vroeg RTL Nieuws onze social media expert Corinne Keijzer om tips hoe ze zakelijk met Whatsapp om moeten gaan. In onderstaand artikel vind je ze alle [...]

Interview Telegraaf over toekomst LinkedIn

Op 13 mei is onze LinkedIn trainer en -expert Corinne Keijzer geïnterviewd door de Telegraaf over LinkedIn. Gaat dit platform steeds meer op Facebook lijken? Corinne is het daar niet [...]

Corinne Keijzer finaliste FOTY Awards

Jaaaa, onze socialmedia-expert Corinne Keijzer is finaliste van de FOTY awards! Dank allemaal voor jullie mooie referenties op Ratecard, dankzij jullie is ze zover gekomen.

Tafelgast bij U Vandaag van RTV Utrecht

RTV Utrecht vroeg onze social media expert Corinne Keijzer in de talkshow 'U Vandaag' om daar te praten over het 15jarige jubileum van Facebook. Wanneer en hoe is Facebook ontstaan, wat deed Corinne zelf met Facebook en wat brengt de toekomst. Allemaal vragen waar onze specialist op mocht antwoorden.

Interview Metro over social media protest tegen Nike

Nike haalt sportschoenen terug uit de winkels na een (online) protest vanuit de moslimwereld. Er zou in een van de schoenen 'Allah' op de zool staan. Metro wil van social media expert Corinne Keijzer weten wat zij daar van vindt.

Interview op Nu.nl over netwerken

Op 15 januari verscheen op Nu.nl een artikel over netwerkborrels en hoe je daar op kunt voorbereiden. Zeker in januari geen overbodige luxe! Nu.nl wilde graag van onze netwerk- en [...]

Interview Metro over World Record Egg op Instagram

Op 14 januari belde Metro onze social media expert Corinne Keijzer met de vraag wat ze er van vond dat een ei al meer dan drie miljoen volgers had binnen 10 dagen en 30 miljoen likes op een foto van alleen een ei.