SOCIAL MEDIA BLOGS

 • Kennissessies LinkedIn – sparren, vragen stellen, feedback krijgen
  on 9 september 2021

  Werken met LinkedIn roept vragen op. Vooral ondernemers worstelen vaak met het platform, hebben geen collega's om mee te sparren, lopen tegen vragen aan en tijd is een kostbaar goed. Hoe zou je het vinden om maandelijks aan te schuiven in een sessie waarin je niet alleen bijgepraat wordt over alle nieuwe, gewijzigde en verdwenen opties, maar ook nog eens lekker kunt sparren over je content of datgene wat je bezighoudt, je vragen kunt stellen en je ervaringen kunt delen met andere LinkedIn-gebruikers?

 • LinkedIn services – ondernemers laat zien wat je in huis hebt
  on 8 september 2021

  De LinkedIn services worden momenteel nog lang niet door iedere ondernemer ingezet en dat terwijl het mooie kansen biedt. Niet alleen laat je zien waar je expertise ligt, ook word je makkelijker gevonden. Zeker nu de zoekoptie de speciale tab 'Services' heeft toegevoegd en je reviews kunt vragen voor specifieke onderdelen. 

 • Hoe kan ik op LinkedIn Video-bellen
  on 30 augustus 2021

  Het is mogelijk om direct via de chat van je LinkedInprofiel te videobellen. Ik leg je aan de hand van screenshots uit hoe het werkt.

 • Stop met likes leuren op LinkedIn, start met het plaatsen van goede content
  on 26 augustus 2021

  Contentstrategie, contentmarketing, het plaatsen van goede berichten op LinkedIn is best een vak apart. Wil je echt iets bereiken, vooral je doelgroep, klanten en leads aantrekken? Ga dan aan de slag en begin niet met het smeken om likes in je netwerk.

 • Het nieuwe social selling en LinkedIn – BNR interview
  on 23 juni 2021

  Social selling... wat is dat eigenlijk en wat kun je er mee? Heeft het woord een andere lading gekregen in de tijd van corona? Verbinding zoeken, wat is dat en hoe doe je dat eigenlijk? En hoe speelt LinkedIn hierin een rol? Zomaar wat vragen die Rens de Jong mij en twee andere specialisten, Aaltje Vincent en Paul Bierman. vroeg in zijn programma 'Werkverkenners' op BNR Radio. 

 • De populariteit van de spelers van het Nederlands Elftal op Instagram
  on 16 juni 2021

  Het is boeiend om te zien dat je als voetballer tegenwoordig niet alleen met je voeten spreekt, maar ook via social media. Diverse spelers van Oranje doen het fantastisch goed op Instagram en zien (mede) daardoor hun marktwaarde groeien. Maar wie is nu het populairste op Instagram?

 • Handige Instagram Contentkalender – Download hier gratis
  on 4 juni 2021

  Plannen, beheer en organiseer je berichten, je Stories, je Reels en je IGTV filmpjes op Instagram met deze handige content kalender.

 • LinkedIn Creatormodus – opties en tips
  on 24 mei 2021

  Sinds kort is er een extra optie toegevoegd aan je LinkedInprofiel: 'Creatormodus'. Een optie waarmee content een grote rol speelt in je profiel en je zelfs een bewegende profielfoto kunt maken. Ik zet de opties op een rij met de nodige tips!

 • 10 onmisbare hulpmiddelen voor LinkedIn
  on 29 april 2021

  Dat LinkedIn niet happig is op externe (met name automation)tools die hun data gebruiken is ondertussen wel duidelijk. Er zijn dan ook niet veel tools die toestemming hebben om wél gebruik te maken van de data op een paar uitzonderingen na. Daarnaast heeft LinkedIn zelf ook een aantal aardige tools waar niet iedereen weet van heeft, zowel betaald als gratis. Ik zet ze voor je op een rijtje. Heb jij aanvullingen, ken jij een tool die handig is? Zet het in de reacties. Zo helpen we elkaar een beetje. 😎

 • Je Instagram account verwijderen – hier een makkelijke uitleg
  on 20 april 2021

  Op een dag ben je helemaal klaar met Instagram en je wilt je account verwijderen. Het neemt teveel tijd in beslag, je vindt het niet leuk meer of je wilt gewoon een totaal nieuw account beginnen en je oude profiel sluiten. Gelukkig kan dit heel gemakkelijk. Ik vertel je in dit artikel hoe je dit doet.