SOCIAL MEDIA BLOGS

 • De 10 meest impactvolle wijzigingen op LinkedIn van 2021
  on 21 december 2021

  2021, wat is er gebeurd op LinkedIn, wat waren de belangrijkste hoogtepunten als het gaat om ontwikkelingen? Tijd voor een overzicht!

 • LinkedIn-nieuws november 2021
  on 6 december 2021

  Maandje voorbij, dat betekent weer een mooi overzicht van alle ontwikkelingen die voorbij gekomen zijn op LinkedIn. Wat is weg, wat is nieuw, wat is gewijzigd. Deze maand november, een nieuwe lay-out voor het persoonlijke profiel én een leuke ontwikkeling voor bedrijfspagina's.

 • LinkedIn-nieuws oktober 2021
  on 8 november 2021

  Het maandelijkse LinkedIn Nieuws-overzicht met alle nieuwtjes, wijzigingen en andere ontwikkelingen omtrent LinkedIn staat weer voor je klaar!

 • Wat voor berichten zie jij graag op je LinkedIn tijdlijn
  on 22 oktober 2021

  Het was de vraag in een onderzoekende poll die ik van de week stelde op LinkedIn. Ik wist dat dit discussie zou opleveren en dat wou ik ook graag. De laatste jaren zie ik namelijk de berichten op de LinkedIn tijdlijn veranderen. Van zakelijke formele posts naar menselijkere content naar steeds meer persoonlijke privéberichten over overleden ouders, geboren kinderen, discussies over wel of niet vaccineren enzovoort. Tijden veranderen, sociale media veranderen, LinkedIn verandert. Is dat zo erg? Zijn we niet teveel aan het vasthouden aan het oude vertrouwde? Moeten we niet gewoon eens mee met de tijd? De reacties hebben mij in ieder geval enorm aan het denken gezet. Tijd voor een samenvattend blog inclusief een paar tips om je LinkedIn tijdlijnleven makkelijker te maken 😉

 • Top 10 gratis online marketing tools voor ondernemers
  on 13 oktober 2021

  Ben je als ondernemer op zoek naar gratis online marketing tools? Bekijk het Top 10 overzicht van tools die je zeker moet gebruiken om meer klanten te krijgen.

 • Wat is Instagram Reels, hoe werkt het en is het wat voor jou?
  on 4 oktober 2021

  Instagram Reels wordt steeds populairder. In dit artikel leggen we je uit wat Instagram Reels precies is, hoe het werkt, waar je Reels video's vindt en of het wat voor jouw bedrijf is om te gaan inzetten.

 • Aftermovie Social Media Ondernemer Congres 2021- Sprekerssessie over LinkedIn
  on 28 september 2021

  Ik sprak live voor ruim 1.000 ondernemers tijdens het Social Media Ondernemer Congres 2021 over mijn ondernemerslessen in combinatie met LinkedIntips. Bekijk hier de aftermovie.

 • Kennissessies LinkedIn – sparren, vragen stellen, feedback krijgen
  on 9 september 2021

  Hoe zou je het vinden om maandelijks aan te schuiven in een sessie waarin je niet alleen bijgepraat wordt over alle nieuwe, gewijzigde en verdwenen opties maar ook nog eens lekker kunt sparren over je geplaatste berichten? Of je vragen kunt stellen over dat wat je bezighoudt op LinkedIn en je ervaringen kunt delen met andere LinkedIn-gebruikers?

 • LinkedIn services – ondernemers laat zien wat je in huis hebt
  on 8 september 2021

  De LinkedIn services worden momenteel nog lang niet door iedere ondernemer ingezet en dat terwijl het mooie kansen biedt. Niet alleen laat je zien waar je expertise ligt, ook word je makkelijker gevonden. Zeker nu de zoekoptie de speciale tab 'Services' heeft toegevoegd en je reviews kunt vragen voor specifieke onderdelen. 

 • Hoe kan ik op LinkedIn Video-bellen
  on 30 augustus 2021

  Het is mogelijk om direct via de chat van je LinkedInprofiel te videobellen. Ik leg je aan de hand van screenshots uit hoe het werkt.