OVER DIGITAL MOVES - WIE ZIJN WIJ

Kennis

Graag helpen wij je om meer resultaat uit je digitale werkzaamheden te halen. Wij hebben allen jarenlang ervaring binnen allerlei soorten bedrijven en organisaties. Ons doel is om al deze kennis op een inspirerende manier te delen, zodat je dit direct in de praktijk kan brengen bij jouw bedrijf.

Verdieping

Wil jij jezelf echt verdiepen in de mogelijkheden van Instagram, LinkedIn en andere socialmedia-kanalen? Iedere incompany- of privétraining, lezing of het adviestraject dat wij verzorgen, is gericht op de behoeftes en wensen van jou, jouw bedrijf of organisatie. Wij geloven in maatwerk, geen bedrijf is namelijk hetzelfde!

Onze beoordelingen:

Google-reviews van deelnemers: 4.8
4.8/5

Onze missie

Bedrijven, organisaties en professionals begeleiden bij het opzetten of verbeteren van een gedegen social media- en internetstrategie en/of hun kennis vergroten op gebied van social media, om ze vervolgens de vertaalslag te laten maken naar hogere klantwaarde en betere conversie. Daarnaast helpen we mensen die werkzoekend zijn of in een outplacement traject zitten om kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.
LIVE ONLINE PRIVÉ TRAINING EN COACHING - Corinne Keijzer - Digital Moves

Onze visie

Bij online marketing gaat het om bruggen bouwen in plaats van eilandjes drijvend te houden. Crossmediale verbanden leggen zijn cruciaal om bedrijfsactiviteiten in marketing, sales, PR en communicatie succesvol te maken. Door inzet van onder andere social media kanalen versterk je traditionele media zoals televisie, radio, tijdschriften en bladen, maar ook ondersteunen ze je website, de etalage van je winkel. Uiteindelijk gaat het om de vertrouwensband die je weet op te bouwen met je (potentiële) klanten waardoor deze sneller aan jou denken bij het oplossen van een eigen vraagstuk of die van een ander.
Digitale strategie en consultancy

Ons team van specialisten

Corinne

LinkedIn, Social media strategie, officieel LinkedIn Ambassadeur,  Ondernemerschap

Rik

Instagram, Facebook, Creatieve content, Social Media strategie

Alwin

Alwin

LinkedIn, Recruitment, Instagram, Facebook,  officieel LinkedIn Ambassadeur

Anke

Anke

LinkedIn, Loopbaancoaching, officieel LinkedIn Ambassadeur

Sanne

Virtual Manager Digital Moves

Deze klanten gingen je voor

Digital Moves

Trainingsaanbod

Digital Moves biedt een veelzijdig trainingsaanbod voor elk gewenst niveau. Wij willen alle kanten van de diverse socialmedia-kanalen belichten. Onze experts zijn continu bezig om de trainingen aan de praktijk te toetsen zodat deze altijd up-to-date zijn. Digital Moves is volop in ontwikkeling. Elk kwartaal komen er nieuwe, interessante trainingen en workshops bij.

Over Digital Moves

Ervaring uit de praktijk

Onze trainers en experts hebben jarenlang op het allerhoogste niveau gewerkt bij bedrijven als Walt Disney, Toyota, Rijkswaterstaat en kennen als geen ander het digitale landschap. Al deze ervaring delen zij vol passie met talloze bedrijven en ondernemers. Alle deelnemers krijgen op deze manier kennis gebaseerd op ervaringen uit de praktijk.

training linkedin voor bedrijven

Persoonlijke begeleiding

Onze open trainingen en workshops bieden plek aan maximaal 8-10 deelnemers. Wij houden de groepen bewust klein want zo hebben onze trainers voor iedere deelnemer 100% aandacht.

Bekijk hier al onze trainingen en workshops.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wil je meer weten over onze workshops, lezingen en privé trainingen? Of wil je geïnspireerd worden door alle mogelijkheden van LinkedIn, Instagram, e-mailmarketing of andere digitale strategie opties? Neem dan contact met ons op.

Binnen 24 uur reactie