Onze trainers, sprekers en partners zijn experts op het gebied van

LinkedIn, Facebook, Pinterest, Instagram, YouTube, Mailchimp en Digitale Strategie

Kennis

Graag helpen wij je om meer resultaat uit je digitale werkzaamheden te halen. Wij hebben allen jarenlang ervaring binnen allerlei soorten bedrijven en organisaties. Ons doel is om al deze kennis op een inspirerende manier te delen, zodat je dit direct in de praktijk kan brengen bij jouw bedrijf.

Verdieping

Wil jij jezelf echt verdiepen in de mogelijkheden van Instagram, Pinterest, LinkedIn en andere socialmedia-kanalen? Iedere incompany- of privétraining, lezing of het adviestraject dat wij verzorgen, is gericht op de behoeftes en wensen van jou, jouw bedrijf of organisatie. Wij geloven in maatwerk, geen bedrijf is namelijk hetzelfde!

Wat heeft Digital Moves jou te bieden

Trainingsaanbod

Digital Moves biedt een veelzijdig trainingsaanbod voor elk gewenst niveau. Wij willen alle kanten van de diverse socialmedia-kanalen belichten. Onze experts zijn continu bezig om de trainingen aan de praktijk te toetsen zodat deze altijd up-to-date zijn. Digital Moves is volop in ontwikkeling. Elk kwartaal komen er nieuwe, interessante trainingen en workshops bij.

Ervaring uit de praktijk

Onze trainers en experts hebben jarenlang op het allerhoogste niveau gewerkt bij bedrijven als Walt Disney, Toyota, Rijkswaterstaat en kennen als geen ander het digitale landschap. Al deze ervaring delen zij vol passie met talloze bedrijven en ondernemers. Alle deelnemers krijgen op deze manier kennis gebaseerd op ervaringen uit de praktijk.

Persoonlijke begeleiding

Onze open trainingen en workshops bieden plek aan maximaal 8-10 deelnemers. Wij houden de groepen bewust klein want zo hebben onze trainers voor iedere deelnemer 100% aandacht.

Bekijk hier al onze trainingen en workshops.

Ons team van specialisten

Corinne
Digitale- en content strategie en LinkedIn: personal branding, social selling, netwerken, Sales Navigator, Bedrijfspagina & adverteren

Rik Keijzer

Rik
Facebook, Instagram, content- en social media strategie, e-mail marketing, Youtube

Anke
LinkedIn: loopbaanadvies, outplacement, personal branding

Alwin
Instagram, Facebook en LinkedIn: social selling, Recruiter Lite, Sales Navigator

BEKIJK VOLLEDIGE PROFIELEN

Onze missie:

Bedrijven, organisaties en professionals begeleiden bij het opzetten of verbeteren van een gedegen social media- en internetstrategie en/of hun kennis vergroten op gebied van social media, om ze vervolgens de vertaalslag te laten maken naar hogere klantwaarde en betere conversie. Daarnaast helpen we mensen die werkzoekend zijn of in een outplacement traject zitten om kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Onze visie:

Bij online marketing gaat het om bruggen bouwen in plaats van eilandjes drijvend te houden. Crossmediale verbanden leggen zijn cruciaal om bedrijfsactiviteiten in marketing, sales, PR en communicatie succesvol te maken. Door inzet van onder andere social media kanalen versterk je traditionele media zoals televisie, radio, tijdschriften en bladen, maar ook ondersteunen ze je website, de etalage van je winkel. Uiteindelijk gaat het om de vertrouwensband die je weet op te bouwen met je (potentiële) klanten waardoor deze sneller aan jou denken bij het oplossen van een eigen vraagstuk of die van een ander.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wil je meer weten over onze workshops, lezingen en trainingen op gebied van LinkedIn, Instagram of Pinterest? Of heb je interesse in begeleiding bij e-mail marketing, je content strategie of Youtube? Neem dan contact met ons op.

CONTACT

Vragen staat vrij!