Google reviewscore: 4.9
4.9/5

DIGITAL MOVES

OVER ONS

Kennis

Graag helpen wij je om meer resultaat uit jullie LinkedIn-werkzaamheden te halen. Wij hebben als trainers allemaal jarenlang ervaring binnen allerlei soorten bedrijven en organisaties. Ons doel is om al deze kennis op een inspirerende manier te delen, zodat je dit direct in de praktijk kan brengen bij jouw bedrijf.

Verdieping

Wil jij jezelf met je collega's nu eens écht verdiepen in de mogelijkheden van LinkedIn? Iedere training of sprekerssessie van ons is gericht op jullie eigen behoeftes en wensen. Daarom houden we altijd voor aanvang van de training of sessie een uitgebreide intake om alles door te nemen en daar de inhoud op af te stemmen. Wij geloven in maatwerk, geen bedrijf is namelijk hetzelfde.

Onze beoordelingen:

Google-reviews van deelnemers: 4.8
4.8/5

Onze missie

Bedrijven, organisaties en professionals begeleiden bij het inzetten van LinkedIn om ze vervolgens de vertaalslag te laten maken naar hogere klantwaarde, meer zichtbaarheid en betere conversie.

Digital Moves - Corinne Keijzer - LinkedIn trainingen

Onze visie

Bij communicatie gaat het om bruggen bouwen in plaats van eilandjes drijvend houden. Crossmediale verbanden leggen is cruciaal om bedrijfsactiviteiten in marketing, sales, PR en communicatie succesvol te maken. Door inzet van onder andere LinkedIn versterk je traditionele media zoals televisie, radio, tijdschriften en bladen, maar ook ondersteun je je website, de etalage van je winkel. Uiteindelijk gaat het om de vertrouwensband die je weet op te bouwen met je (potentiële) klanten waardoor deze sneller aan jou denken bij het oplossen van een eigen vraagstuk of die van een ander.

Ons team van specialisten

Corinne

Officieel ambassadeur LinkedIn. Specialist in LinkedIn-marketing, contentstrategie, contentmarketing, A.I., social selling en employee advocacy.

Rik

Digital Moves - Rik Keijzer - LinkedIn trainingen

Specialist in contentcreatie met je smartphone. Expert op gebied van video, apps en creatieve content. 

Alwin

Digital Moves - Alwin Zandvoort - LinkedIn trainingen

Officieel ambassadeur LinkedIn. Specialist in LinkedIn-marketing, contentmarketing, employee advocacy, social selling, recruitment en personal branding. 

Sanne

Digital Moves - Sanne van der Velden - LinkedIn trainingen

Virtual Manager backoffice Digital Moves. Aanspreekpunt voor al je vragen.

Deze klanten gingen je voor

Trainingsaanbod

Vanuit Digital Moves bieden we een veelzijdig trainingsaanbod voor ieder gewenst niveau wat bepaald wordt op een intake-gesprek en een profielscan van de LinkedInprofielen van de deelnemers en bedrijfspagina. Onze experts zijn continu bezig om de trainingen aan de praktijk te toetsen zodat deze ook up-to-date zijn.

Door het goede contact met LinkedIn zelf en onze eigen onderzoeken zijn we altijd goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij LinkedIn en nemen dit uiteraard mee in onze trainingen en inspiratiesessies. 

Ervaring uit de praktijk

Digital Moves - Corinne Keijzer - LinkedIn trainingen

Onze trainers en experts hebben jarenlang op het allerhoogste niveau gewerkt bij bedrijven als Walt Disney, Toyota en Rijkswaterstaat. Ze hebben al duizenden collega’s getraind van onder andere KvK, allerlei ministeries, waterschappen en banken, commerciële bedrijven als Vattenfall, Hak, Dr Oetker en AJAX. En ja, ook LinkedIn Benelux maakt graag gebruik van onze sprekers op hun evenementen.

Zij kennen als geen ander het digitale landschap en LinkedIn. Al deze ervaring delen zij vol passie met talloze bedrijven. Alle deelnemers krijgen op deze manier kennis gebaseerd op ervaringen uit de praktijk.

Persoonlijke begeleiding

Digital Moves - Corinne Keijzer - LinkedIn trainingen

In onze trainingen bieden we plek aan maximaal 8-10 deelnemers. Wij houden de groepen bewust klein want zo hebben onze trainers voor iedere deelnemer 100% aandacht en houd je de interactie hoog.

Bekijk hier al onze  LinkedIn-trainingen.

Winkelwagen
Scroll naar boven