Onze trainers, sprekers en partners zijn experts op het gebied van

LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Mailchimp en Digitale Strategie

Kennis

Ons doel is om alle kennis op een inspirerende manier te delen, zodat je dit direct in de praktijk kan brengen bij jouw bedrijf. Wij helpen je om meer resultaat te halen uit je digitale werkzaamheden.

Verdieping

Wil jij jezelf echt verdiepen in de mogelijkheden van Facebook, LinkedIn en andere socialmedia-kanalen? Iedere incompany- of privétraining of het adviestraject dat wij verzorgen, is gericht op de behoeftes en wensen van jou, jouw bedrijf of organisatie.

Wat heeft Digital Moves jou te bieden

Trainingsaanbod

Digital Moves biedt een veelzijdig trainingsaanbod voor elk gewenst niveau. Wij willen alle kanten van de diverse socialmedia-kanalen belichten. Onze experts zijn continu bezig om de trainingen aan de praktijk te toetsen zodat deze altijd up-to-date zijn. Digital Moves is volop in ontwikkeling. Elk kwartaal komen er nieuwe, interessante trainingen en workshops bij.

Ervaring uit de praktijk

Onze trainers en experts hebben jarenlang op het allerhoogste niveau gewerkt bij bedrijven als Walt Disney, Toyota, Rijkswaterstaat en kennen als geen ander het digitale landschap. Al deze ervaring delen zij vol passie met talloze bedrijven en ondernemers. Alle deelnemers krijgen op deze manier kennis gebaseerd op ervaringen uit de praktijk.

Persoonlijke begeleiding

Onze open trainingen en workshops bieden plek aan maximaal 10-12 deelnemers. Wij houden de groepen bewust klein want zo hebben onze trainers voor iedere deelnemer 100% aandacht.

Bekijk hier al onze trainingen en workshops.

Ons team van specialisten

Corinne
LinkedIn, digitale- en content strategie, Twitter, social selling

Rik Keijzer

Rik
Facebook, Instagram, content- en social media strategie, e-mail marketing, Youtube

Anke
LinkedIn, loopbaanadvies

Alwin
LinkedIn, Instagram, Facebook, social selling

Maarten Bierman - Pinterest Marketing Expert Digital Moves

Maarten
Pinterest

BEKIJK VOLLEDIGE PROFIELEN

Onze missie:

Bedrijven, organisaties en professionals begeleiden bij het opzetten of verbeteren van een gedegen social media- en internetstrategie en/of hun kennis vergroten op gebied van social media, om ze vervolgens de vertaalslag te laten maken naar hogere klantwaarde en betere conversie. Daarnaast helpen we mensen die werkzoekend zijn of in een outplacement traject zitten om kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Onze visie:

Bij online marketing gaat het om bruggen bouwen in plaats van eilandjes drijvend te houden. Crossmediale verbanden leggen zijn cruciaal om bedrijfsactiviteiten in marketing, sales, PR en communicatie succesvol te maken. Door inzet van onder andere social media kanalen versterk je traditionele media zoals televisie, radio, tijdschriften en bladen, maar ook ondersteunen ze je website, de etalage van je winkel. Uiteindelijk gaat het om de vertrouwensband die je weet op te bouwen met je (potentiële) klanten waardoor deze sneller aan jou denken bij het oplossen van een eigen vraagstuk of die van een ander.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wil je meer weten over onze workshops en trainingen? Of wil je geïnspireerd worden door alle mogelijkheden van LinkedIn of Facebook? Neem dan contact met ons op.

CONTACT

Only takes a few seconds!