Vraag vrijblijvend om een voorstel op maat 

Wil je weten wat wij voor jou of je organisatie kunnen doen? Vertel ons je/jullie wensen en wij zorgen voor een gepast en geheel vrijblijvend voorstel op maat.

Ik wil graag:

informatie over een van de workshops met open inschrijvingeen offerte voor een incompany training of cursus LinkedIn, Facebook, Instagram of ander social media kanaaleen voorstel voor een spreker op gebied van LinkedIn, Facebook, Instagram of ander sociale mediainformatie over consultancy inzake mijn social media activiteitenover een ander zakelijk voorstel praten

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Voor het aanvragen van een offerte hebben wij gegevens nodig: insteek en onderwerp workshop of cursus, aantal personen, locatie, tijdsduur. Graag telefoonnummer vermelden zodat we je kunnen bellen voor eventueel meer informatie. Wij gaan heel zorgvuldig om met je gegevens en zullen deze nooit aan derden verstrekken of misbruiken voor spam.

Wil jij met social media ook:

✅  meer klanten en leads aantrekken met social selling
✅  de voorsprong op je concurrentie pakken
✅  grotere naamsbekendheid krijgen
✅  meer conversie genereren
✅  je medewerkers enthousiasmeren om LinkedIn meer in te zetten
✅ begrijpen wat de LinkedIn bedrijfspagina voor je kan betekenen
✅ meer weten over de werking van Facebook en Instagram
✅ weten welke advertentievormen er zijn op LinkedIn, Facebook en Instagram

Bij ons kun je terecht voor sprekersessies, incompany trainingen, consultancy, privé cursus en met regelmaat organiseren we door heel Nederland workshops met open inschrijving.

Wij werken uitsluitend met professionele experts en doen dit door heel Nederland en België maar ook op aanvraag in het buitenland. Vertel ons via mail of het contactformulier hier links je wensen en vraag vrijblijvend een voorstel op maat aan.

Hartelijke groet, Sanne, Anke, Alwin, Rik en Corinne
Team Digital Moves
Over Digital Moves

Contactgegevens:

E-mail: info@digitalmoves.nl
KvK-nummer 52440311 – Printerweg 10 Amersfoort

Ben je journalist en heb je haast?
Stuur Corinne Keijzer dan even een sms of Whatsappbericht, ze belt je dan zo spoedig mogelijk terug: +31 6 24862888 (niet voor studenten, scholieren of persoonlijke vragen svp).