Google reviewscore: 4.8
4.8/5

ONZE REFERENTIES EN REVIEWS

Incompany, 1 op 1 en open LinkedIn-trainingen.

Kijk, hier doen we het graag voor 🙂

En dat is nog maar het topje van de ijsberg

Wat zijn reviews toch fantastisch! Ze vormen voor ons dé ultieme maatstaf om te zien of we helemaal aan de hoge verwachtingen van onze geweldige klanten voldoen. En voor jullie, lieve klanten, zijn ze een geweldige manier om te checken of we écht waarmaken wat we beloven. Dus kom maar op met die reviews, we zijn er dol op!

In de loop der jaren hebben we veel, echt héééééél veel medewerkers getraind. Van zzp’er tot corporate, van overheid tot onderwijs en van goede doelen tot aan tv-programma’s. Op gebied van het persoonlijk profiel, de bedrijfspagina, de Sales Navigator en Campagnebeheer. Een kleine greep uit onze waanzinnig fijne klantenkring:

Samsung, VU Amsterdam, TU Delft, Erasmus Universiteit, UvU, HAK, AJAX, Grant Thornton, de Kamer van Koophandel, Portaal, Nationale Ombudsman, expert, Randstad, Politie NL en de Politie Academy, het KWF, Wereldnatuurfonds, Fiscount, RICOH, Volvo, ABN AMRO, Rijksmuseum, Toyota dealers, Ford Academy, Vattenfall, Holland Casino, De Nederlandse Ambassade in Marokko, ASN Bank, hogescholen InHolland, a.s.r., Delta Lloyd, KNRM, Dr Oetker, Koopmans, Ordina, Bruynzeel Keukens, UWV, Enexis, Portaal, Rabobank, ING,  Amstelring, verschillende advocatenbureaus, vele gemeenten, ministeries, waterschappen, Hoogheemraadschappen en KRO Spoorloos.

Ook door en voor LinkedIn zelf worden we vaak benaderd. Van het geven van workshops voor hun klanten tot het geven van een lezing op een van hun evenementen.

Opvallend is ook, dat we door de loop der jaren veel klanten terug zien komen. En dat is het mooiste compliment dat je ons kunt geven. Een aantal persoonlijke ervaringen van onze deelnemers:

Een LinkedIn training bij Corinne gevolgd en ik ben weer zoveel wijzer. De belangrijkste zaken die ik van de training heb overgehouden zijn: ben jezelf, laat jezelf zien (letterlijk en figuurlijk) en vertel wat je doet ipv mooie verhalen over de KVK. Daarnaast heb ik weer zoveel mooie tools leren kennen. Deze training moet je gewoon elke twee jaar doen. Dank je wel Corinne, ik ga ermee aan de slag!
Juully Ruyters
Klantreisexpert KvK
5/5
We hebben bij de KNRM meerdere trainingen van Corinne gehad. Ik heb de laatste mogen bijwonen. Corinne heeft een duidelijk verhaal, zeer relevant, omdat de antwoorden op ervoor gestelde vragen werden meegenomen. Het resultaat is dat je vervolgens genoeg inspiratie en handvatten hebt om zelf aan de slag te gaan. Zeer prettige ervaring en daarnaast is Corinne een leuk mens. Aanrader!
Jeroen Wooning
Marketing Manager
5/5
We hebben op werk een training gekregen van Corinne, we hebben allemaal al Linkedin/social ervaring maar wilde nu de diepte in en weten wat de huidige trends zijn. We vonden dat Corinne heel duidelijk was, ze is echt een expert! Zeker een aanrader!
Cynthia van Marrewijk
Influencer & Social Team Lead @ Endeavour | PR, Events, and Brand Partnerships
5/5
Super waardevolle en praktische training van Corinne die écht Linkedin expert is en je meteen meeneemt om je eigen profiel en content te verbeteren tijdens de training!
Bart Heuts
OostNL
5/5
Zeer goede informatieve sessie gehad over 'meer succes met LinkedIn' met Alwin. Inspirerend en gelijk toepasbaar.
Myra van Koppenhagen
Strategisch Marketeer
5/5
Supergoeie LinkedIntraining! Je hoort de laatste stand van zaken en mogelijkheden van LinkedIn. Daarbij krijg je ook nog een compleet naslagwerk. Echt zin om mijn profiel te updaten en alle gehoorde tips en adviezen toe te passen!
Irene van der Zwan
Senior Marketing Professional
5/5
een jaar geleden Vorige week heb ik samen met twee collega's een LinkedIn training voor bedrijven van Corinne gekregen bij ons op kantoor. Voorafgaand aan de training denk je dat je al best e.e.a. weet, maar we hebben ontzettend veel hands-on tips and tricks gekregen. Met name op het gebied van verschillende internationale locaties (talen / wanneer en wie laten posten) en hoe we daar het beste mee kunnen omgaan. Corinne is heel toegankelijk en de sfeer is daardoor informeel. Zeker een aanrader.
Alice van den Hout
Business development specialty waxes at Paramelt
4/5
De training van Corinne, Digital Moves, was ver boven verwachting. Je kan zoveel meer met LinkedIn dan ik vooraf had verwacht. Ze heeft mijn ogen geopend om nog meer met LinkedIn te doen. Het hele team heeft er erg veel van geleerd en zijn er ook direct actief mee aan de slag gegaan. Zeker een aanrader. Corinne nogmaals dank voor de training.
Adri van Grinsven
Commercieel Manager bij WKK
5/5
Ik heb een 1 op 1 afspraak gehad met Alwin. Ik wilde mijn LinkedIn gebruik professionaliseren en had in eerste instantie vooral behoefte aan meer kennis over het praktisch toepassen. Dit heb ik zeker gekregen. Veel praktische tips, een fijne sfeer. Ik kan voorlopig weer vooruit!
Inge van den Pol
Learning & talent development
5/5
Overweeg je deel te nemen aan een workshop van Digital Moves? Zoek dan niet verder want je bent hier aan het juiste adres! Het team van Digital Moves maakt hun beloften meer dan waar en verstaan de kunst om de klant écht te helpen met hoofd hart en handen. Ik kan het iedereen aanraden die net als ik een stap wil maken om zijn bedrijf online te laten shinen!
Floor van Esch
Senior trainer in sales&social skills
5/5
Corinne heeft meerdere trainingen voor ons verzorgd, zowel voor communicatie professionals als voor medewerkers van verschillende afdelingen en markten van ons bedrijf, die zo graag vertellen waarom hun werk zo boeiend is! Corinne deed dat kundig, professioneel én met humor. Ze is ontzettend goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op LinkedIn en heeft een arsenaal aan slimme trucs, weetjes en tips om effectief te zijn op het platform. Echt een aanrader!!
Anouk Veenstra-IJfs
Director of Media Relations Netherlands Vattenfall
5/5
We waren al actief op LinkedIn maar ik zag al snel dat mijn ene post via het bedrijfsprofiel het beter deed dan de ander. Terwijl ze vaak zelfs simpeler zijn. Tijdens de LinkedIn training van Corinne kreeg ik een goed beeld van hoe het platform werkt en hoe we dit kunnen inzetten. Met de tips en tricks kunnen we nu onze engagement verhogen en gericht zoeken naar kwalitatieve leads. Corinne is ook bedreven op het gebied van content creatie en Social Selling. Een aanrader dus voor degene die op LinkedIn zijn product/bedrijf naar een hoger niveau wil tillen.
Daan van der Weijden
Marketing Communicatie Manager bij Zünd
5/5
Winkelwagen
Scroll naar boven