Google reviewscore: 4.9
4.9/5

VIP PRIVÉ LINKEDIN TRAINING

In deze training van 1 dag ga je op basis van jouw wensen aan de slag met een LinkedIn expert en ben je hierna in staat zelf mooie resultaten te boeken met LinkedIn.

Deze bedrijven gingen je voor:

Je bent in je uppie, wil meer uit LinkedIn halen, maar groepstrainingen zijn niets voor jou. Wat doe je dan?

Veel ondernemers, social media experts of LinkedIn beheerders (vaak binnen kleinere organisaties) willen graag meer weten over LinkedIn. Maar in een groep zitten en een lange dag luisteren naar andermans vragen, problemen en ervaringen? Nee, dank je wel.

Wat zijn je struikelblokken?

Je hebt specifieke vraagstukken die gericht zijn op jouw branche en organisatie. Je komt er in je eentje niet uit en wil ook niet aan een groepstraining deelnemen.

Berichten plaatsen op LinkedIn doe je wel eens, maar de talrijke opties worden (nog) niet benut. Je wil graag de diepte in en leren hoe LinkedIn écht werkt.

Je hebt een LinkedIn profiel, of misschien beheer je er wel meerdere, ziet de een na de ander successen boeken op LinkedIn, maar jou lukt het nog steeds niet.

Heb jij even mazzel, je bent hier aan het goede adres!

Als je eenmaal weet hoe het spelletje werkt op LinkedIn, dan behoor ook jij straks tot diegenen waar iedereen met jaloezie naar kijkt. Je posts worden goed gewaardeerd, je behaalt veel views, reacties en likes, maar nog veel belangrijker: je behaalt je eigen doelen! En dat door maar 1 dag te investeren in deze LinkedIn privé training!

Alwin heeft een dagtraining gegeven voor Linkedin. Dankzij zijn training heeft onze activiteiten om socialmedia als aanvulling op onze commerciële aanwezigheid in de markt een goede boost gekregen. Goeie praktisch gerichte training van een enthousiaste trainer!

Alex Docter
Sales Executive (EMEA) at Valveco

Het resultaat: je valt op, mensen weten je te vinden, je investering verdient zich driedubbeldwars terug.

Onze ervaren LinkedIn trainer stoomt jou in 1 dag klaar voor gegarandeerd succes op LinkedIn. Je merkt dit direct na de training doordat je profiel meer bekeken wordt, je meer volgers aantrekt, meer engagement hebt en, mocht dat je doel zijn, de opdrachten, leads en klanten dienen zich ineens vanzelf aan. Lekkerrrr!

 

Jullie persoonlijke resultaat na de training

Je eigen LinkedIn profiel vertelt helder wat je doet en maakt een professionele eerste indruk. Beheer je een bedrijfspagina? Ook die trekt ineens meer verkeer, krijgt meer likes en reacties en begint tot leven te komen.

Je schrijft makkelijker interessante berichten die de juiste doelgroep raakt.

Je zichtbaarheid en bereik stijgen, waardoor je meer connecties en volgers krijgt.

Wil jij 1 op 1 direct aan de slag met LinkedIn en alleen dát leren wat jij zelf nodig hebt? Onze LinkedIn trainer Alwin helpt je graag verder, hij staat de hele dag tot je beschikking. Mooi pluspunt: dat wordt ook nog eens hartstikke gezellig.

Onze ervaren LinkedIn trainer

Alwin komt met alle plezier naar jou toe op locatie naar wens binnen Nederland.

Alwin Zandvoort - Digital Moves

Alwin Zandvoort

Ik heb ruim 25 jaar ervaring in de wereld van socialemediamarketing, recruitment en sales. Vanaf 2010 help ik organisaties om via LinkedIn in verbinding te komen met hun doelgroep, de interactie te vergroten en meer leads te behalen.

Officieel LinkedIn gecertificeerd, LinkedIn trainer Corinne Keijzer

In 1 dag: LinkedIn effectief inzetten

Met je trainer en coach aan de slag om een flinke slag te maken.

Verbeter je profiel

Ontvang feedback op je persoonlijke LinkedIn profiel en/of bedrijfspagina. Leer werken met de creatormodus om een waanzinnige eerste indruk te maken op profielbezoekers.

Schrijf de perfecte post

Vergroot je zichtbaarheid met de juiste berichten. Ontdek wat jouw doelgroep aanspreekt en hoe je inspirerend schrijft over je werk en expertise.

Het algoritme

Hashtags, liken, reposten, delen, reageren, tags. Alleen die termen zorgen al voor koppijn! Wat zijn je opties, wat is het effect op je tijdlijn en wanneer gebruik je ze?

De 7 P's

Hoe kom je professioneel over op LinkedIn? Gebruik de 7 P’s uit ons Social Selling Model© als richtlijn. Dan werk je met plezier en zelfverzekerd aan meer succes op LinkedIn.

Vind je doelgroep

Leer hoe je jouw doelgroep opspoort op LinkedIn en hoe je ze benadert. Deze proactieve houding levert je nieuwe connecties en volgers op die jouw berichten waarderen.

Connectieverzoeken

Hoe reageer je op connectieverzoeken? En wat zeg je zelf als je een verzoek stuurt? Met de juiste aanpak creëer je een waardevol netwerk met mensen die tot je doelgroep behoren.

Ideeën voor content

Met de 400 contenttips en ideeën uit Corinnes boek kun jij een gevarieerde en eindeloze stroom aan LinkedIn berichten schrijven. Wat een opluchting!

AI tools gebruiken

Ontdek wat je wél en niet aan Chat GPT en andere AI tools kunt overlaten. Wat zijn prompts en hoe gebruik je ze effectief en in je voordeel?

Alwin Zandvoort - officieel LinkedIn Ambassadeur

"Ik hou van 1 op 1 trainingen omdat je direct resultaat ziet. Je kunt sneller schakelen dan binnen een groep waar je meestal te maken hebt met verschillende achtergronden, disciplines en ervaringen. Het kennis-niveau van LinkedIn loopt vaak uiteen en dat is bij een VIP training totaal niet aan de orde.

Je krijgt wat je nodig hebt en nog veel meer. Je wordt niet opgehouden door andermans vragen of problemen en gebruikt de dag op die manier zo efficient mogelijk om al jouw eigen vraagstukken antwoorden te krijgen en de tips en adviezen te ontvangen die op jóu van toepassing zijn."

Details van de VIP privé LinkedIn training

Trainingsmateriaal

Elke deelnemer ontvangt het boek ‘400 tips en ideeën voor je LinkedIn-posts’ van Corinne Keijzer. Inclusief een handige checklist voor op je bureau.

400 tips en ideeën voor je LinkedIn-posts - Corinne Keijzer

Praktische zaken

Maatwerk training van 1 dag.

Bij jou op locatie of online.

Maximaal 1 persoon

Investering:€ 1.500 ex btw*

* Reiskosten tot 100km vanuit Utrecht zijn inbegrepen, daarna 0,45ct/km. Een training in het buitenland is mogelijk tegen een meerprijs.

Onderwerpen

Die mag jij helemaal zelf bepalen. En als je het niet weet, dan helpt je LinkedIn coach jou daarbij.

Op al onze trainingen en programma’s zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Ik heb een 1 op 1 afspraak gehad met Alwin. Ik wilde mijn LinkedIn gebruik professionaliseren en had in eerste instantie vooral behoefte aan meer kennis over het praktisch toepassen. Dit heb ik zeker gekregen. Veel praktische tips, een fijne sfeer. Ik kan voorlopig weer vooruit!

Inge van de Pol
Learning & talent development

Echt knallen op LinkedIn. Durf je het aan?

Na deze praktische dag ben jij zelf in staat LinkedIn goed in te zetten. Je kent mogelijkheden die je hebt en benut deze om jezelf (en eventueel het bedrijf) in de schijnwerpers te zetten.

Je ervaart dat een kwartiertje per dag actief zijn op LinkedIn daadwerkelijk next level resultaten oplevert. Je bent zichtbaar, schrijft boeiende berichten en haalt aan de lopende band likes, volgers, connecties en potentiële klanten binnen.

Boek de VIP privé LinkedIn training

  1. Stuur ons een e-mail op info@digitalmoves.nl
  2. Geef je datum van voorkeur voor de training en daarnaast 2 opties als die datum niet (meer) mogelijk is.
  3. Geef aan op welke locatie je de training wenst.

Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met je op

Heb je eerst nog een vraag over de VIP prive LinkedIn training voordat je je aanmeldt? Ook dan ben je van harte welkom op de mail, we reageren zo snel mogelijk. Check trouwens ook onze superhandige lijst met ‘Veelgestelde vragen‘, misschien vind je daar je antwoord al tussen staan.  

Zeer goede informatieve sessie gehad over 'meer succes met LinkedIn' met Alwin. Inspirerend en gelijk toepasbaar.
Myra van Koppenhagen
Strategisch Marketeer
5/5
Supergoeie LinkedIntraining! Je hoort de laatste stand van zaken en mogelijkheden van LinkedIn. Daarbij krijg je ook nog een compleet naslagwerk. Echt zin om mijn profiel te updaten en alle gehoorde tips en adviezen toe te passen!
Irene van der Zwan
Senior Marketing Professional
5/5
Overweeg je deel te nemen aan een workshop van Digital Moves? Zoek dan niet verder want je bent hier aan het juiste adres! Het team van Digital Moves maakt hun beloften meer dan waar en verstaan de kunst om de klant écht te helpen met hoofd hart en handen. Ik kan het iedereen aanraden die net als ik een stap wil maken om zijn bedrijf online te laten shinen!
Floor van Esch
Senior trainer in sales&social skills
5/5
Winkelwagen
Scroll naar boven