VIP PRIVÉ-TRAINING EN COACHING LINKEDIN

jouw sessie, jouw wensen

Stel al je vragen

Geen behoefte aan een groepstraining maar gericht op jouw wensen en behoeften aan de slag met LinkedIn?

Lekker sparren

Wil je eens lekker sparren over je LinkedIn-profiel(en), geplaatste posts en gericht feedback ontvangen van onze deskundigen?

Inspiratie nodig?

Zit je vast en weet je niet wat de volgende stappen zouden moeten zijn? Wij helpen je graag om te groeien!

Officieel LinkedIn gecertificeerd, LinkedIn trainer Corinne Keijzer

VIP privé-training en coaching LinkedIn

Wil je liever niet in een groep deelnemen en zoek je een privétraining op gebied van LinkedIn die helemaal alleen om jou en/of je bedrijf draait? In een dag lopen we je profiel(en) volledig door, krijg je gerichte adviezen en tips op gebied van het creëren van LinkedIn-posts en alles wat verder voor jou en je organisatie belangrijk is en je gaat direct de slag met een heldere contentstrategie. Na deze dag weet je wat je moet doen om jou of je organisatie op de kaart te zetten. Pak die voorsprong op de concurrent en ga direct aan de slag.   

Wij zijn als trainers van Digital Moves officieel ambassadeurs van LinkedIn en hebben minimaal 13 jaar praktijkervaring op gebied van LinkedIn welke we graag met jou delen. De sessie kan zowel live op locatie als online via Zoom of Teams plaatsvinden. Boek je deze training dan krijg je eerst een online intake van een half uur en na de training ontvang je het boek of e-book ‘400 tips en ideeën voor je LinkedIn-posts‘ van onze bekende LinkedIn-expert en trainer Corinne Keijzer als cadeau.  

Overweeg je deel te nemen aan een workshop van Digital Moves? Zoek dan niet verder want je bent hier aan het juiste adres! Het team van Digital Moves maakt hun beloften meer dan waar en verstaan de kunst om de klant écht te helpen met hoofd hart en handen. Ik kan het iedereen aanraden die net als ik een stap wil maken om zijn bedrijf online te laten shinen!
Floor van Esch
5/5
Supergoeie LinkedIntraining! Je hoort de laatste stand van zaken en mogelijkheden van LinkedIn. Daarbij krijg je ook nog een compleet naslagwerk. Echt zin om mijn profiel te updaten en alle gehoorde tips en adviezen toe te passen!
Irene van de Zwan
5/5
Hele fijn training ontvangen van Corinne, via zoom. Gaat net zo gemakkelijk, vooral als je er een tweede scherm (tablet of telefoon) erbij gebruikt. De training zelf was heerlijk, goede aandacht voor details, maar niet te lang blijven hangen op kleine elementen, kortom de vaart zat er lekker in. Veel opgestoken, vooral over hoe LinkedIn voor je werkt. Een aanrader dus!
Els Bosma
5/5

Jouw sessie, jouw wensen

In een privésessie is het jouw feestje. Jij bepaalt de onderwerpen en je kunt al je vragen stellen die je wilt. Of je ondernemer bent, communicatiemanager of op de sales of marketing werkt, iedereen kan deze training boeken die zichzelf of de organisatie professioneel op de kaart wil zetten.  Het kan van tevoren handig zijn al wat voorbereiding te treffen. Dit bespreken we zodra de afspraak gemaakt is.

Onze trainers

Corinne Keijzer - Digital Moves

Corinne Keijzer

Corinne is volledig gespecialiseerd op gebied van LinkedIn en richt zich vooral op social selling, employee advocacy, contentmarketing en personal branding. Sinds 2010 deelt ze haar kennis en praktijkervaringen in trainingen, sprekerssessies en boeken.

Alwin Zandvoort - Digital Moves

Alwin Zandvoort

Alwin is specialist op het gebied van LinkedIn social selling en heeft 25 jaar ervaring op gebied van sales en recruitment. Sinds 2010 helpt Alwin organisaties om in verbinding te komen met hun doelgroep en de zichtbaarheid en de interactie online te vergroten.

Je krijgt het boek '400 tips en ideeën voor je LinkedIn-posts'

In dit boek deelt LinkedIn-expert Corinne Keijzer samen met tien andere topspecialisten maar liefst ruim 400 tips en ideeën voor jouw LinkedIn-posts.

400 tips en ideeën voor je LinkedIn-posts - Corinne Keijzer

We hebben bij de KNRM meerdere trainingen van Corinne gehad. Corinne heeft een duidelijk verhaal, zeer relevant, omdat de antwoorden op ervoor gestelde vragen werden meegenomen. Het resultaat is dat je vervolgens genoeg inspiratie en handvatten hebt om zelf aan de slag te gaan. Zeer prettige ervaring en daarnaast is Corinne een leuk mens. Aanrader!

Jeroen Wooning
Relatiebeheerder/Fondsenwerver KNRM

Deze bedrijven gingen je voor:

Ben je er klaar voor LinkedIn succesvol in te zetten?

DUUR TRAINING

1 dag

TRAININGSMATERIAAL

Je krijgt het boek '400 Tips en ideeën voor LinkedIn-posts'

AANTAL DEELNEMERS

Max 2

DOEL:

Succesvol inzetten van LinkedIn voor jouw bedrijf of organisatie.

Investering 1500 *

* ex btw en alleen geldig binnen Nederland + reiskosten 0,39 per km indien de training op locatie plaatsvindt. Neem buiten Nederland contact met ons op. 

Boek nu deze LinkedIn training:

Kies zelf in onderstaande kalender de datum van keuze om te starten met het eerste onderdeel van de training. Loop door alle stappen heen en zodra wij de boeking binnen hebben nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op om een  intakegesprek in te plannen.

Dit gesprek vindt minimaal 2 weken voor aanvang van de training plaats. Onze trainingen zijn allemaal maatwerk, de trainer loopt daarom van tevoren persoonlijk de inhoud met je door en past deze aan op basis van jullie wensen en behoeften.  

Heb je een vraag over deze training voordat je je aanmeldt? We staan uiteraard voor je klaar. Stuur ons even een e-mail op info@digitalmoves.nl.

Winkelwagen
Scroll naar boven