Google reviewscore: 4.8
4.8/5

INCOMPANY TRAINING
LINKEDIN VOOR BEDRIJVEN

Groeien met LinkedIn in zichtbaarheid, volgers en conversie.

Officieel LinkedIn gecertificeerd, LinkedIn trainer Corinne Keijzer

Wat leer je tijdens deze training voor bedrijfspagina-beheerders:

Ben je samen met je communicatie/marketing-collega’s op zoek naar manieren om jouw bedrijfspagina en jullie persoonlijke profielen op LinkedIn te verbeteren en meer volgers, zichtbaarheid en conversie aan te trekken? Dan is deze training perfect voor jullie. Onze ervaren LinkedIn-trainer neemt jullie mee door alle geheimen die voor jullie en je organisatie van belang zijn.

Resultaten:

  • Jullie trekken meer volgers aan met een onderscheidende bedrijfspagina en persoonlijke profielen waarmee je een goede en professionele eerste indruk maakt.
  • Je weet hoe je je collega’s op LinkedIn verder helpt hun profiel te professionaliseren.
  • Hogere conversie van volgers naar klanten en daarmee meer omzet en/of blije stakeholders.
  • Jou en je collega’s helpen bij het maken van interessante posts. Je weet wat wel en wat niet werkt, hoe het algoritme wordt beïnvloed en hoe je hashtags strategisch inzet.
  • Op een leuke en spontane manier zichtbaar zijn met aanbod en als organisatie.
  • Trots uitstralen en de juiste collega’s aantrekken.
  • Vergroten van de voorsprong op je concurrent.

Maximaliseer jouw zichtbaarheid op LinkedIn samen met jouw collega’s en verhoog jouw conversies met onze succesvolle training van 2 halve dagen. Pak nu door en schrijf jouw en je team direct in.

Incompany training - LinkedIn voor bedrijven - Corinne Keijzer

Inhoud:

Je krijgt een hele dag training, op eigen locatie of online, van één van onze ervaren LinkedIn trainers. Bekijk hier alle onderdelen.

Je ontvangt het boek '400 tips en ideeën voor je LinkedIn-posts' van Corinne Keijzer als fijn naslagwerk met een handige checklist voor op het bureau.

Alle profielen worden van tevoren door de trainer gescreend en daaruit worden voorbeelden meegenomen in de training.

Onze trainers

Corinne Keijzer - Digital Moves

Corinne Keijzer

Corinne is volledig gespecialiseerd op gebied van LinkedIn en richt zich vooral op social selling, employee advocacy, contentmarketing en personal branding. Sinds 2010 deelt ze haar kennis en praktijkervaringen in trainingen, sprekerssessies en boeken.

Alwin Zandvoort - Digital Moves

Alwin Zandvoort

Alwin is specialist op het gebied van LinkedIn social selling en heeft 25 jaar ervaring op gebied van sales en recruitment. Sinds 2010 helpt Alwin organisaties om in verbinding te komen met hun doelgroep en de zichtbaarheid en de interactie online te vergroten.

Iedere deelnemer krijgt het boek '400 tips en ideeën voor je LinkedIn-posts'

In dit boek deelt LinkedIn-expert Corinne Keijzer samen met tien andere topspecialisten maar liefst ruim 400 tips en ideeën voor jouw LinkedIn-posts.

400 tips en ideeën voor je LinkedIn-posts - Corinne Keijzer

DEZE LINKEDIN VOOR BEDRIJVEN TRAINING IS SPECIAAL GESCHIKT VOOR

Iedereen van de afdeling marketing en communicatie en/of HR die binnen jullie organisatie de bedrijfspagina(‘s) beheert of daar nauw bij betrokken is.

Wil jij indruk maken op jouw doelgroep en een verbluffend digitaal visitekaartje creëren? Dan hebben wij de perfecte training voor jou. In deze training onthullen wij alle geheimen voor een succesvolle post op LinkedIn. Leer hoe je jullie digitale aanwezigheid naar een hoger niveau tilt, hoe je een onuitwisbare indruk maakt en hoe je jullie doelgroep op een manier aanspreekt die hun aandacht vasthoudt. En het beste van alles is dat wij jou een garantie geven op succes op LinkedIn met deze training! Waar wacht je nog op? Schrijf je nu in.

Je ontdekt en leert in deze dag:

Professionele eerste indruk

Hoe je een onuitwisbare en professionele 1e indruk maakt met jouw persoonlijke profiel en bedrijfspagina waardoor je meer volgers aantrekt.

Succesvolle content

Hoe je inspirerende content maakt en Chat GPT inzet. Je leert alles over contentstrategie en -marketing zodat volgers zich verheugen op jouw volgende post.

LinkedIn campagnebeheer

Waar en hoe je een gesponsord bericht maakt en waar je de waardevolle demografische webgegevens vindt van jullie website.

Verhoog conversie en omzet

Hoe je de conversie van volgers naar klanten kunt verbeteren en daarmee de omzet verhoogt.

Waardevol netwerk

Hoe je een waardevol netwerk creëert en welke sympathieke privéberichten je kunt sturen om in contact te komen.

Social selling

Wat social selling is en hoe jij en je collega’s hiervoor je persoonlijke profiel gebruiken. Ook weet je hoe je interessante personen vindt en jouw collega’s enthousiast krijgt LinkedIn meer in te zetten.

Alle geheimen

Alle geheimen, de werking van het algoritme en het inzetten van hashtags en tags zodat je de concurrentie een stap voor blijft. Je weet het effect van delen, liken, reageren en reposten.

LinkedIn betaalpakketten

Of je genoeg hebt aan de gratis versie en wat de verschillende betaalpakketten inhouden.

Corinne heeft meerdere trainingen voor ons verzorgd, zowel voor communicatie professionals als voor medewerkers van verschillende afdelingen en markten van ons bedrijf, die zo graag vertellen waarom hun werk zo boeiend is! Corinne deed dat kundig, professioneel én met humor. Ze is ontzettend goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op LinkedIn en heeft een arsenaal aan slimme trucs, weetjes en tips om effectief te zijn op het platform. Echt een aanrader!!

Anouk Veenstra-IJfs
Director of Media Relations Netherlands bij Vattenfall

Deze bedrijven gingen je voor:

Zijn jullie er klaar voor LinkedIn succesvol in te zetten?

DUUR TRAINING

1 dag

TRAININGSMATERIAAL

Iedere deelnemer krijgt het boek '400 Tips en ideeën voor LinkedIn-posts'

AANTAL DEELNEMERS

maximaal 10

DOEL:

maximaal groeien in zichtbaarheid en volgers met je bedrijfspagina en de persoonlijke profielen van jou en je collega’s. Vanuit bekendheid doorpakken naar hogere conversie.

Investering 2750 /* voor groep van maximaal 10 personen

* ex btw en alleen geldig binnen Nederland. Neem buiten Nederland contact met ons op. 

Boek nu deze LinkedIn voor bedrijven training:

Kies zelf in onderstaande kalender de datum van keuze om te starten met het eerste onderdeel van de training. Loop door alle stappen heen en zodra wij de boeking binnen hebben nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op om een  intakegesprek in te plannen.

Dit gesprek vind minimaal 2 weken voor aanvang van de training plaats. Onze programma’s en trainingen zijn allemaal maatwerk, de trainer loopt daarom persoonlijk de inhoud met je door en past deze aan op basis van jullie wensen en behoeften.  

Heb je een vraag over deze training voordat je je aanmeldt? We staan uiteraard voor je klaar. Stuur ons even een emailtje op info@digitalmoves.nl.

Winkelwagen
Scroll naar boven