Google reviewscore: 4.8
4.8/5

6 MAANDEN PROGRAMMA LINKEDIN - GROEI OPTIMAAL IN ZICHTBAARHEID & CONVERSIE

Groei door dit LinkedIn programma in zichtbaarheid en volgers op met je bedrijfspagina en de persoonlijke profielen van jou en je collega’s.

Officieel LinkedIn gecertificeerd, LinkedIn trainer Corinne Keijzer

Wat leer je in dit effectieve LinkedIn-programma
voor bedrijfspagina-beheerders:

Zijn jullie op zoek naar manieren om jullie bedrijfspagina en persoonlijk profielen op LinkedIn te verbeteren en meer volgers aan te trekken? Dan is dit programma van LinkedIn-expert Corinne Keijzer jullie op het lijf geschreven. 

In dit programma leer je hoe je een onderscheidende bedrijfspagina en professioneel persoonlijk profiel kunt creëren om een goede eerste indruk te maken. Maar daar blijft het niet bij. Je leert ook hoe je jouw collega’s kunt helpen om hun profiel te professionaliseren en zo de krachten te bundelen op LinkedIn. Corinne neemt jullie mee, begeleid jullie, geeft feedback en denkt meer over content in de maandelijkse sparringsessies.

Daarnaast leer je hoe je hogere conversies behaalt van volgers naar klanten, waardoor je meer omzet kunt genereren. We delen graag onze kennis over het maken van interessante posts die werken, hoe het algoritme van LinkedIn werkt en hoe je hashtags strategisch kunt inzetten. En nog veel meer!

Resultaten

  1. Meer volgers aantrekken met een onderscheidende bedrijfspagina en een persoonlijk profiel waarmee je een goede en professionele 1e indruk maakt.
  2. Je weet hoe je je collega’s op LinkedIn verder kunt helpen hun profiel te professionaliseren.
  3. Hogere conversie van volgers naar klanten en daarmee meer omzet.
  4. Jou en je collega’s helpen bij het maken van interessante posts. Je weet wat wel en wat niet werkt, hoe het algoritme wordt beïnvloed en hoe je hashtags strategisch inzet.
  5. Op interessante en sympathieke manier zichtbaar zijn met aanbod en als organisatie.
  6. Trots uitstralen en de juiste collega’s aantrekken.
  7. Vergroten van de voorsprong op je concurrent.
  8. Door de persoonlijke begeleiding gedurende deze 6 maanden houd je vol en wordt LinkedIn vast onderdeel van je werkzaamheden. 
  9. Door deze periode regelmatig contact te hebben met de trainer verlies je je angst om te posten en krijg je plezier in het gebruik van LinkedIn wat resulteert in meer klanten en tevreden stakeholders.

Inhoud:

Je krijgt 4 keer een halve dag training, verspreid over 3 data.

Je ontvangt het boek '400 tips en ideeën voor je LinkedIn-posts' van Corinne Keijzer met een handige checklist.

We houden maandelijks een online Q & A sessie (5x). Dit zijn waardevolle sessies voor al jouw vragen, we sparren over jullie topics en je leert hoe je LinkedIn-activiteiten te verbeteren.

Hulplijn: je kunt de trainer tussendoor onbeperkt vragen stellen via LinkedIn.

Alle profielen worden van tevoren door de trainer gescreend en daaruit worden voorbeelden meegenomen in de training.

Je ontvangt een certificaat van deelname.

DIT PROGRAMMA IS SPECIAAL GESCHIKT VOOR

Iedereen van de afdeling marketing en communicatie en/of HR die binnen jullie organisatie de bedrijfspagina(‘s) beheert of daar nauw bij betrokken is.

Dag 1: Alle belangrijke onderwerpen van LinkedIn

(hele dag)

Bouw aan een verbluffend digitaal visitekaartje waarmee je jouw doelgroep direct weet te raken, en ontdek alle geheimen voor een succesvolle post op LinkedIn. In deze training zul je ontdekken en leren hoe je jullie digitale aanwezigheid naar een hoger niveau tilt. Leer hoe je een onuitwisbare indruk maakt en ontdek hoe je jullie doelgroep aanspreekt op een manier die hun aandacht vasthoudt. Met deze training wordt jullie succes op LinkedIn een garantie!

Professionele eerste indruk

Hoe je een onuitwisbare en professionele 1e indruk maakt met jullie persoonlijke profiel en bedrijfspagina waardoor je meer volgers aantrekt.

Succesvolle content

Hoe je inspirerende content maakt. Je leert alles over contentstrategie en -marketing zodat volgers zich verheugen op jouw volgende post.

LinkedIn campagnebeheer

Ook leer je waar en hoe je een gesponsord bericht maakt en waar je de waardevolle demografische webgegevens vindt van jullie website.

Verhoog conversie en omzet

Hoe je de conversie van volgers naar klanten kunt verbeteren en daarmee de omzet verhoogt.

Waardevol netwerk

Hoe je een waardevol netwerk creëert en welke effectieve privéberichten je kunt sturen om in contact te komen.

Social selling

Wat social selling is en hoe jij en je collega’s hiervoor je persoonlijke profiel gebruiken. Ook weet je hoe je interessante personen vindt en jouw collega’s enthousiast krijgt LinkedIn meer in te zetten.

Alle geheimen

Je leert alle geheimen, de werking van het algoritme en het inzetten van hashtags en tags zodat je de concurrentie een stap voor blijft. Je weet het effect van delen, liken, reageren en reposten.

LinkedIn betaalpakketten

Of je genoeg hebt aan de gratis versie en wat de verschillende betaalpakketten inhouden.

Kan jouw bedrijvenpagina wel een boost gebruiken? En wil je weten wat het effect is van de nieuwste LinkedIn ontwikkelingen? Meteen inschrijven voor de training van Corinne. Helder, praktisch, up-to-date, een prettig tempo en ook af en toe tijd voor een geintje. Bedankt Corinne. We houden contact!

Dag 2: Content maken met je smartphone

(halve dag)

Ontdek hoe eenvoudig het is om jouw creatieve talenten te ontketenen met jouw smartphone. Leer hoe je adembenemende foto’s en video’s kunt maken en deze op een professionele manier kunt bewerken. Deze training is speciaal ontworpen om jou te inspireren en te leren hoe je jouw verbeeldingskracht kunt omzetten in prachtige beelden. Stap voor stap ontdek je de geheimen van de mobiele fotografie en leer je hoe je jouw foto’s en video’s naar een hoger niveau kunt tillen. Laat jouw creativiteit de vrije loop en leer hoe je jouw unieke visie kunt vastleggen met jouw smartphone.

Geweldige video's maken

Hoe je makkelijk en snel interessante video’s maakt met je smartphone.

Foto's bewerken

Hoe je foto’s bewerkt die direct de aandacht trekken.

Handige apps en tools

Welke handige apps en tools je gebruikt om je content te verbeteren.

Boeiende teksten schrijven

Hoe je teksten schrijft die aanslaan bij jouw doelgroep en hoe je Chat GPT gebruikt.

Beste documenten maken

Hoe je een document-carrousel maakt waarmee je een groot bereik krijgt.

Je doelgroep raken

Hoe je het hart van jouw doelgroep raakt zodat ze graag met je in contact komen.

Maak met de juiste tools aantrekkelijke afbeeldingen en video’s die de aandacht van jouw doelgroep grijpen

Dag 3: Gouden tips en fijne kneepjes

(halve dag: 6 tot 8 weken later)

Het is tijd om jouw waardevolle praktijkervaring te delen met jouw collega’s. Samen wisselen jullie gouden tips en ervaringen uit, waardoor jullie kennis over LinkedIn naar een hoger niveau wordt getild. In deze training bouwen jullie op jullie huidige kennis, en worden jullie uitgedaagd om nieuwe inzichten te verkrijgen. We zetten samen de puntjes op de i.

De gouden tips

Krijg je waardevolle gouden tips en feedback voor in de praktijk.

Maak het verschil

Leer je de fijne kneepjes die écht het verschil maken met de concurrentie.

Praktijkervaring

Leer je van het doen, met collega’s en in de praktijk.

Next level

Ga je next level met LinkedIn en wordt het steeds makkelijker om te scoren.

Lol en plezier

Krijg je echt lol en plezier omdat je ziet dat het vruchten afwerpt.

Ga je als een raket

Haal jij het maximale uit LinkedIn.

Online Q & A sessies - optimaliseer LinkedIn

1 x per maand:

Als aanjager en bedrijfspagina-beheerder binnen de organisatie doe je veel ervaring met LinkedIn op. Je leert statistieken te interpreteren en het is belangrijk dat je leert wat wel en niet werkt om vervolgens te verbeteren en optimaliseren.

Als jij je zeker voelt en lekker in de LinkedIn flow zit, werkt dat heel aanstekelijk voor jouw collega’s. Nu wordt het tijd om met jouw enthousiasme ook hen in beweging te krijgen. In deze praktische sessies kun je vragen stellen over alles waar je in de praktijk tegenaan loopt. Al jouw onzekerheid om te posten en om actief mensen te benaderen via LinkedIn verdwijnt als sneeuw voor de zon.

LinkedIn Opleiding Groei maximaal in zichtbaarheid & conversie

Corinne Keijzer is echt een LinkedIn-Koningin. Zij beheerst alle ins- & outs van dit medium.

Deze bedrijven gingen je voor:

Zijn jullie er klaar voor LinkedIn succesvol in te zetten?

DUUR PROGRAMMA

6 maanden | 1 hele en 2 halve dagen | 5x Q&A sessie

TRAININGSMATERIAAL

Iedere deelnemer krijgt het boek '400 Tips en ideeën voor LinkedIn-posts'

AANTAL DEELNEMERS

maximaal 10

DOEL:

maximaal groeien in zichtbaarheid en volgers met je bedrijfspagina en de persoonlijke profielen van jou en je collega’s. Vanuit bekendheid doorpakken naar hogere conversie.

Investering 6500* voor groep van max 10 personen

* ex btw en alleen geldig binnen Nederland. Neem buiten Nederland contact met ons op. 

Boek nu dit LinkedIn programma:

Kies zelf in onderstaande kalender de datum van keuze om te starten met het eerste onderdeel van de training. Loop door alle stappen heen en zodra wij de boeking binnen hebben nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op om een  intakegesprek in te plannen.

Dit gesprek vindt minimaal 2 weken voor aanvang van de training plaats. Onze programma’s en trainingen zijn allemaal maatwerk, de trainer loopt daarom persoonlijk de inhoud met je door en past deze aan op basis van jullie wensen en behoeften.  

Daarnaast plannen we tijdens het gesprek direct de andere twee dagdelen op locatie in en bepalen we wanneer jullie de online sessies willen laten plaatsvinden. 

Heb je een vraag over dit programma voordat je je aanmeldt? We staan uiteraard voor je klaar. Stuur ons even een e-mail op info@digitalmoves.nl.

Winkelwagen
Scroll naar boven