Google reviewscore: 4.9
4.9/5

EXCLUSIEF LINKEDIN PROGRAMMA: GROEI OPTIMAAL IN ZICHTBAARHEID & CONVERSIE

Bezig zijn op LinkedIn wordt 10 keer leuker als de resultaten de pan uit rijzen. Dus dat gaan we fixen in 8 sessies met de bedrijfspagina-beheerders in jouw bedrijf.

Deze bedrijven gingen je voor:

Groei als een tierelier met je bedrijf op LinkedIn

Workshops en trainingen volgen is leuk voor de inspiratie, maar de dag erna zit je in je uppie achter het bureau. Pffffff: wat was die ene goede tip ook alweer voor het bedrijfsprofiel die je stom genoeg niet hebt opgeschreven? Zou je collega het nog weten…?

Dat kan makkelijker. Dat kan beter.

Onze LinkedIn trainers begeleiden jullie ook ná de LinkedIn training. En we kunnen verklappen: dat werkt als een tierelier op de resultaten die worden behaald.

Onze aanpak?

Je volgt met een groep van maximaal 10 bedrijfspagina beheerders onze LinkedIn training en 2 aanvullende workshops. Daarin delen onze trainers strategieën op het gebied van o.a. LinkedIn marketing, contentcreatie en het activeren van jullie doelgroep én collega’s. Dit passen jullie toe in de praktijk en we bespreken de resultaten in een maandelijkse online sessie. En is er tussendoor een vraag of probleem? Dan stuur je gewoon een bericht naar de hulplijn (uh: LinkedIn  specialist) en je krijgt snel antwoord. Wat handig!

Verrassing! Je hebt tijdens het hele LinkedIn programma door een hot line met LinkedIn specialist Corinne Keijzer

Jullie LinkedIn berichten, company page en activiteiten worden op liefdevolle wijze geanalyseerd op goede punten en verbeterkansen. Elk teamlid weet precies waaraan ze zelf kunnen werken bij het maken van content en het genereren van leads en klanten.

Ultieme zichtbaarheid en conversie op LinkedIn, daar werken jullie aan met Corinne als je cheerleader, vraagbaak en inspirator. Door samen te analyseren en optimaliseren kom je tot de beste LinkedIn strategie voor jullie bedrijf en doelgroep.

Leer je collega's enthousiast te maken over posten op LinkedIn. Hierdoor ligt niet langer alle druk bij jullie groep bedrijfspagina beheerders om de tijdlijn te vullen met boeiende content.

Pinky promise: al snel binnen dit LinkedIn programma scoren jullie als een malle op LinkedIn

Denken jullie dat het resultaat op LinkedIn beter kan? Alleen al die gedachte bevestigt dat het zo is. Slim dat jullie daarbij structurele begeleiding zoeken, want samen sjezen we in sneltreinvaart naar meer zichtbaarheid en conversie op LinkedIn voor jullie bedrijf.

Het heeft mij in een periode van een paar weken al tot mooie contacten, leads en samenwerkingen gebracht en heb tevens andere contacten kunnen helpen.

Pieter Boersma | Out of Home Sales bij Dr.Oetker Professional | Koopmans
Pieter Boersma
Out of Home Sales bij Dr.Oetker Professional | Koopmans

“Nooit geweten dat we zoveel resultaat uit LinkedIn kunnen halen!”

Na het LinkedIn programma zijn jij en je collega-beheerders enthousiast. Ook de big boss is hélemaal lyrisch omdat het bedrijf een nieuw kanaal heeft waaruit volop leads en klanten komen. En houd je vast: er zijn zelfs collega’s die geheel vrijwillig roepen dat ze content willen maken. Dat klinkt als… de ideale situatie!

Jullie individuele resultaat na de training

Jullie zijn heer en meester in het toepassen van alle mogelijkheden van LinkedIn voor je bedrijf én jezelf.

Het bedrijfsprofiel wordt (weer) met plezier beheerd en jullie helpen collega’s met het maken van goede content.

Er wordt door jullie een heldere strategie voor contentmarketing opgezet. Jullie weten wat werkt en maken goed scorende posts aan de lopende band.

Het resultaat voor jullie bedrijf

Het bedrijf en jullie company page is zichtbaarder dan ooit op LinkedIn voor prospects, stakeholders en potentiële nieuwe medewerkers.

De activiteiten op LinkedIn converteren: het levert leads en klanten op die jullie bedrijf alleen kent van LinkedIn. Katsjing!

De bedrijfspagina beheerders én andere collega’s bundelen hun krachten om vol trots te praten op LinkedIn over je bedrijf. Dat is bizar goede employer branding!

Willen jullie als groep beheerders verantwoordelijk zijn voor de beste LinkedIn resultaten ooit? Let’s go!

Jullie LinkedIn trainers in dit LinkedIn programma

Corinne Keijzer

Sinds 2010 geef ik trainingen over het gebruik van LinkedIn. Met name op het gebied van social selling, content marketing en personal branding. Ook schreef ik 4 bestsellers over LinkedIn.

Digital Moves - Rik Keijzer - LinkedIn trainingen

Rik Keijzer

Al sinds 2000 werk ik als internet-expert in de wereld van media & entertainment, horeca, toerisme en evenementen. Ik train en adviseer bedrijven op het gebied van social media, websites, online- en contentmarketing.

Officieel LinkedIn gecertificeerd, LinkedIn trainer Corinne Keijzer

Het LinkedIn programma bestaat uit 1 training, 2 aanvullende workshops + 5 online sessies + coaching

Workshop 1. LinkedIn effectief inzetten

Hele dag om de geheimen van succesvolle bedrijven op LinkedIn te ontrafelen

Verbeter jullie profiel

Krijg feedback op jullie persoonlijke profielen en ontdek hoe je ze effectief inzet om óók jullie bedrijf een groter bereik te geven. Ook leren jullie werken met de coverstory en creatormodus.

Schrijf de perfecte post

Ontdek wat jullie doelgroep aanspreekt en hoe je inspirerend schrijft over jullie werk en expertise. Jullie leren een boodschap helder en aantrekkelijk overbrengen.

Het algoritme

Hashtags, taggen, liken, reposten, delen en reageren. Poeh: al die opties. Maar welk effect heeft het op de tijdlijn? En hoe gebruik je ze voor meer zichtbaarheid?

De 7 P's voor succes

Hoe komen het bedrijf en jijzelf professioneel over op LinkedIn? Gebruik de 7 P’s uit ons Social Selling Model© als richtlijn en werk doelgericht aan een verpletterende (eerste) indruk op LinkedIn.

Vind jullie doelgroep

Sherlock Holmes inhuren is niet nodig, want jullie kunnen zelf de doelgroep lokaliseren op LinkedIn. Dat is best handig als je beter zichtbaar wil worden voor hen.

Connectieverzoeken

Welk bericht stuur je mee bij een connectieverzoek? Hoe maak je een sympathiek praatje (in de chat) met iemand uit je doelgroep? Jullie leren hoe je volgers converteert naar klanten.

Ideeën voor content

Met de 400 contenttips en ideeën uit Corinnes boek kunnen jullie járen vooruit met het maken van berichten en andere content. Wat een opluchting!

AI tools gebruiken

Ontdek wat je -op dit moment- wél en niet aan Chat GPT en andere AI tools kunt uitbesteden. Wat zijn prompts en hoe gebruik je ze effectief en in je voordeel?

LinkedIn campagnebeheer

Leer een gesponsord bericht maken en instellen. Ontdek waar je waardevolle websitestatistieken vindt en dit gebruikt om je advertentie aan precies de juiste mensen te tonen

LinkedIn Opleiding Groei maximaal in zichtbaarheid & conversie

"LinkedIn draait om het winnen van vertrouwen en het opbouwen van de gunfactor. Het persoonlijk kunnen communiceren met zowel de directiesecretaresse als de directeur maakt het zo’n geweldig kanaal. Iedereen is veel makkelijker bereikbaar en elke collega kán een bijdrage leveren aan het digitale visitekaartje van het bedrijf.”

Workshop 2. Content maken met je smartphone

Halve dag om jullie creatieve talenten te ontketenen.

Foto's maken

Leer welke foto’s goed scoren op de timeline en hoe je deze zelf maakt. Jullie ontdekken de geheimen van mobiele fotografie zodat je krachtig beeldmateriaal kan toevoegen aan de content.

Video's maken

Pak de smartphone erbij, want jullie kunnen zélf video’s schieten en ze professioneel bewerken. Gebruik je verbeeldingskracht en versterk jullie boodschap met fraaie beelden.

Onmisbare apps & tools

Het tijdrovende uitzoekwerk hebben wij voor jullie gedaan. Je hoort welke apps en tools gebruiksvriendelijk (en betaalbaar) zijn om snel jullie content te verbeteren. Wat een opluchting!

Briljante berichten

Hoe schrijf je berichten die aanslaan? Jullie leren de aandacht pakken en vasthouden in de overvolle tijdlijn op LinkedIn.

Documenten delen

Verhoog het bereik door een document-carrousel. We showen hoe het werkt, wat je erin zet en hoe je hem effectief promoot.

Prikkel je doelgroep

Raak de doelgroep met herkenbare en inspirerende content. Jullie weten hoe je vriendelijk (én slim) overkomt zodat prospects graag in contact komen.

Maak met de juiste tools aantrekkelijke afbeeldingen en video’s die de aandacht van jouw doelgroep grijpen

Workshop 3. Evaluatie, feedback & gaan als een raket

Halve dag om het maximale uit jezelf en LinkedIn te halen.

Evaluatie van jullie werk

Krijg waardevolle inzichten door goudeerlijke feedback op jullie posts, bedrijfspagina en persoonlijke profielen. Deze nieuwe inzichten zetten we om in een plan van actie.

Ontdek wat (niet) werkt

Welke resultaten hebben jij en je collega-beheerders behaald? En belangrijker: wáárom werkte iets wel of niet goed? Het is tijd om jullie strategie te finetunen.

Val op bij lezers

Positief opvallen? Jullie krijgen simpele en bizar effectieve tips en technieken. Het resultaat is meer zichtbaarheid en conversie.

5 online sessies: “Analyseren en optimaliseren van jullie aanpak”

1 keer per 2 weken of 1 x per maand brainstormen, leren van successen en alles strak trekken.

Jullie leren het meest door domweg bezig te gaan. Gebruik die nieuwe functie in LinkedIn. Schrijf eens een totaal ander bericht en experimenteer met video. Je weet pas zeker wat werkt voor jullie doelgroep door het te testen. Lopen jullie daarbij tegen problemen of vragen aan? Tijdens deze maandelijkse online optimalisatie-sessies beantwoordt coach Corinne elke (onmogelijke) vraag.

Brain freeze?
We lopen op ons gemak functionaliteit X, Y of Z door.

Klaar voor de keiharde waarheid?
We fileren (met liefde) LinkedIn berichten die bizar goed scoorden en posts die om te janken waren.

Inspiratieloos?
We brainstormen over content ideeën waar jullie doelgroep blij van wordt!

Kan jouw bedrijvenpagina wel een boost gebruiken? En wil je weten wat het effect is van de nieuwste LinkedIn ontwikkelingen? Meteen inschrijven voor de training van Corinne. Helder, praktisch, up-to-date, een prettig tempo en ook af en toe tijd voor een geintje. Bedankt Corinne. We houden contact!

Esther Vromans
Esther Vromans
(Online) communicatieadviseur & projectmanager

Details van het uitgebreide LinkedIn programma
‘Groei optimaal in zichtbaarheid & conversie’

Praktische zaken

LinkedIn programma op maat met 1 training, 2 aanvullende workshops van een halve dag + 5 online sessies.

De workshops zijn bij jullie op locatie of online.

Maximaal 10 (gemotiveerde!) bedrijfspagina beheerders van hetzelfde bedrijf per groep.

Geschikt voor commerciële bedrijven en non-profits (dan schrappen we de commerciële onderwerpen)

Investering € 6.500 ex btw*

* Reiskosten tot 100 km vanuit Utrecht zijn inbegrepen, daarna 0,45 ct/km. Een training in het buitenland is mogelijk tegen een meerprijs.

Trainingsmateriaal

Elke deelnemer ontvangt het boek ‘400 tips en ideeën voor je LinkedIn-posts’ van Corinne Keijzer. Inclusief een handige checklist voor op je bureau.

400 tips en ideeën voor je LinkedIn-posts - Corinne Keijzer

Onderwerpen

Training (hele dag): LinkedIn effectief inzetten.

Workshop (halve dag): LinkedIn content maken met je smartphone.

Workshop (halve dag): Praktijkdag - gouden tips & gaan als een raket.

Begeleiding

1 keer per 2 weken of 1 keer per maand (wat jullie zelf prettig vinden) hebben we met z’n allen een online Q&A sessie ‘Analyseren en optimaliseren van je aanpak’ (5 keer totaal).

Feedback op de persoonlijke LinkedIn profielen van deelnemers.

Feedback op het LinkedIn bedrijfsprofiel.

Hulplijn: stel onbeperkt vragen via LinkedIn aan Corinne.

Op al onze trainingen en programma’s zijn onze algemene voorwaarden van toepassing

In de LinkedIn training en 2 aanvullende workshops ontdekken jullie alle opties die LinkedIn biedt voor bedrijven. Dat is handig, leuk en inspirerend enzo. Maar het échte resultaat wordt daarna behaald: jullie maken elke maand gigantische sprongen voorwaarts door alles daadwerkelijk toe te passen en daarop feedback te krijgen.

Pak je kans: scoor gegarandeerd meer bereik en conversie

Stel het ‘werken aan LinkedIn’ niet langer uit. Kies de makkelijke route en ga samen met een LinkedIn specialist de boel updaten, strategisch uitdenken en (een dooddoener) begin gewoon. Het zware denkwerk is namelijk al gedaan: jullie ontvangen de samenvatting in 3 oergezellige workshops.

Door de coachingsessies schrappen jullie ‘kan niet’ en ‘snap ik niet’ uit jullie woordenboek. Het kan wél. En het is zelfs leuk werk als jullie de krachten en inspiratie bundelen. Jullie teamwork en de persoonlijke feedback van Corinne leiden gegarandeerd tot meer succes op LinkedIn. Dus méér zichtbaarheid voor het bedrijf en méér volgers die klant worden. Zet de champagne maar vast koud.

Boek het incompany trainingsprogramma ‘Groei optimaal in zichtbaarheid & conversie’

  1. Stuur ons een e-mail op info@digitalmoves.nl
  2. Geef je datum van voorkeur voor de training en daarnaast 2 opties als die datum niet (meer) mogelijk is.
  3. Geef aan met hoeveel personen je meedoet (minimaal 3 en maximaal 10) en op welke locatie jullie de training wensen.

Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met je op

We prikken dan ook een datum voor een intakegesprek met de trainer, zodat we deze incompany training optimaal kunnen afstemmen op jullie wensen. Al onze LinkedIn programma’s zijn namelijk maatwerk.

Heb je eerst nog een vraag over het uitgebreide LinkedIn programma ‘Groei optimaal in zichtbaarheid & conversie’ voordat je jullie aanmeldt? Ook dan ben je van harte welkom op de mail. We reageren zo snel mogelijk en indien gewenst maken we een belafspraak om je vragen uitgebreid te beantwoorden. Check trouwens ook onze superhandige lijst met ‘Veelgestelde vragen‘, misschien vind je daar je antwoord al tussen staan. 

Corinne maakt LinkedIn voor iedereen die zich zakelijk wil ontplooien en zichtbaar en vindbaar wil worden voor nieuwe opdrachten en uitdagingen makkelijker te begrijpen en te gebruiken. Naast dat Corinne heel professioneel en kundig is, is zij een ontzettend leuk mens!

Masja van Loon
Online coach / loopbaan coach / leiderschap ontwikkeling / Vitaliteit

Vragen waar je misschien nog antwoord op wil:

Investering: € 6.500 ex btw*

De training bestaat uit 1 dag training. In het programma krijg je, naast deze training, ook een extra dagdeel 'Content maken met je telefoon', een praktijkdag en 5 online sessies die jou en je collega's nog meer helpen om LinkedIn structureel in te zetten. Met het programma ben je daarnaast ook nog eens gedurende de hele periode verzekerd van een directe hulplijn met de trainer en kun je altijd een beroep op hem of haar doen als je vragen of twijfels hebt of iets wilt overleggen. 

"Waarom niet gewoon in een paar uurtjes uitleggen hoe LinkedIn werkt, dan zijn we er toch?"
Nee, niet echt. Tijd is een kostbaar goed, dus die vraag snappen wij helemaal, maar een paar uurtjes tijd alleen is vaak dure tijd. Alsof je een auto koopt zonder motor. Je steekt er geld in, het is niet compleet, het werkt daardoor uiteindelijk niet en dat is zonde van je geld én tijd. 

De reden waarom wij kiezen voor meerdere dagdelen heeft 2 redenen: 

  1. LinkedIn ontwikkelt razendsnel en wordt steeds uitgebreider qua opties en functionaliteiten. Er wordt voor de inhoud van onze trainingen altijd al een keuze gemaakt op basis van de wensen, maar wil je dat deelnemers de tijd en rust vinden om deze informatie goed tot zich te nemen, dan kun je het niet meer in 1 dagdeeltje proppen. Er zit een bepaalde structuur en opbouw in onze trainingen die nodig zijn om ook echt inzicht te krijgen in hoe LinkedIn werkt maar vooral ook om deelnemers echt aan de slag te krijgen op LinkedIn. 

  2. Hoe enthousiast deelnemers ook altijd reageren en hoeveel goede voornemens ze ook hebben om LinkedIn meer in te zetten, uit onze jarenlange ervaring bleek dat daar in de praktijk uiteindelijk toch weinig van terecht kwam. LinkedIn moet onderdeel worden van de werkzaamheden, een dagelijkse routine, en dat krijg je niet zo snel voor elkaar met alleen een paar uurtjes training. Vandaar dat we ook hebben gekozen voor een praktijkdag. Het brein heeft 6 tot 8 weken nodig om aan iets te wennen, zo ook de stof van de training en vooral het doén. Met behulp van gerichte opdrachten en een stok achter de deur via mailtjes (en in ons programma nog meer door de 5 extra online sessies) blijkt dat het meer tussen de oren gaat zitten en de resultaten verbluffend zijn na die weken. Je ziet collega's opbloeien en groeien op LinkedIn, meer durven, minder angst hebben en daarmee ook zichzelf en de organisatie meer op de kaart zetten. Kijk, dan levert een training ook echt iets op. 

Resultaat: jij en je collega's een goed gevoel én wij een goed gevoel. 

Onze ervaring leert dat we met een groep tot 10 personen persoonlijke aandacht kunnen garanderen en de onderlinge interactie hoog kunnen houden, zonder dat het 'too much' wordt. We behandelen profielen, posts en andere wensen van je collega's direct in de trainingen. Bij meer dan 10 deelnemers merken we dat aandacht sneller verslapt, er minder vragen gesteld (kunnen) worden, mensen niet voldoende feedback kunnen vragen en krijgen op hun eigen profiel en posts, en daarom hebben we deze grens gesteld. Kwaliteit staat bij ons namelijk écht hoog in het vaandel. 

We kiezen bewust voor een groep van maximaal 10 personen om de kwaliteit te kunnen blijven garanderen zoals je bij de vraag hierboven kunt lezen. Grotere groepen hebben daarom niet onze voorkeur. Voor bedrijfspagina-beheerders adviseren we zelfs de groep niet zo groot te maken en het aantal liever op maximaal 6 personen te houden. Dit programma is vanaf 3 personen te boeken.

Jazeker. Wij kennen dat gevoel van na een training, de vragen die opkomen zoals 'hoe zat dat ook alweer' en 'wat zei ze daar nou over'. Tijdens de looptijd van het programma mag je altijd je vragen stellen en tijdens de online sessies mag je over alles sparren, feedback vragen op je profielen of content en advies inwinnen over LinkedIn-vraagstukken. 

Ook na het programma is de trainer altijd bereid je vragen te beantwoorden, tenzij het echt advieswerk of te inhoudelijk wordt. Dan is het handig misschien een vervolgsessie te boeken.

Absoluut! Ondanks dat onze trainingen hier zo volledig mogelijk (💪) uitgewerkt staan, blijven ze maatwerk. We plannen voor aanvang een intake call in om jullie wensen en doelen scherp te krijgen en passen daar de training volledig op aan. Ook kunnen deelnemers hun vragen van tevoren mailen om in de training daar antwoord op te krijgen.

Daarnaast houden onze trainers van een stuk spontaniteit en interactiviteit in de trainingen, dus kom maar door, neem álles mee wat jullie altijd al wilden weten over LinkedIn!

"... Terwijl de training over onze bedrijfspagina gaat ?”

Persoonlijke profielen zijn belangrijk omdat die veel krachtiger zijn dan de bedrijfspagina (die eigenlijk zwaar onderdoet aan de persoonlijke profielen) en je graag wil dat je collega's hun profiel inzetten om de zichtbaarheid en alles te vergroten. We nemen ze daarom altijd mee omdat je ook wil dat je collega's met LinkedIn meer gaan doen en ze dus niet alleen als communicatieadviseur het goede voorbeeld moeten geven, maar ook hun collega's moeten kunnen helpen bij vragen over het profiel. Het is een belangrijk onderdeel van Employee Advocacy.

 

 

Winkelwagen
Scroll naar boven