Google reviewscore: 4.8
4.8/5

OPEN TRAINING
LINKEDIN VOOR ONDERNEMERS

Training op inschrijving van 1 dag + 2 uur coaching voor ondernemers. Zet jezelf nog meer op de kaart om nieuwe klanten, opdrachten en OMZET binnen te halen.

DEZE ONDERNEMERS GINGEN JE VOOR

"Ik ben al even bezig met LinkedIn, maar het kan beter.. dat weet ik zeker."

Als ondernemer of freelancer is LinkedIn een belangrijk instrument. Dat zal waarschijnlijk geen geheim meer zijn voor je. Je hebt al een tijd een profiel, post wel een en ander op LinkedIn maar diep in je hart weet je dat je er nog lang niet uithaalt wat er in zit. En dat is zo jammer! Daardoor mis je namelijk klanten of opdrachtgevers. 

Hoe gaaf zou het zijn als je die wel zou aantrekken omdat je weet hoé? Met deze dag LinkedIn training en daaropvolgende online coachingsessie van 2 uur heb jij alle gereedschappen in handen om een geweldige indruk te maken op LinkedIn. Je ziet je omzet verhogen doordat je de juiste klanten aantrekt. 

Welke kansen laat jij als ondernemer nog onbenut?

Je profiel opmaken en een post plaatsen op LinkedIn lukt je prima. Maar gebrek aan structuur, creativiteit en misschien ook wel een stukje kennis over het platform houdt je tegen het optimaal in te zetten. Hoe kom je (nog) beter in beeld bij je opdrachtgevers of klanten? Hoe maak je jezelf vindbaar met je profiel? Hoe werkt zoekmachine-optimalisatie?

Er zijn veel mooie LinkedIn opties waarvan je misschien geen idee hebt. Deze helpen je verder in je zichtbaarheid en profilering. Heb je bijvoorbeeld je Services gevuld? Ken je de mogelijkheden van de extra contentcreatietools? Reageer je wel eens in Collaboratieve artikelen? Heb je een bedrijfspagina nodig? Zo ja, wat kun je daar extra mee?

Welke tools zet je in om je LinkedIn activiteiten makkelijker te maken? Wil je weten hoe je AI handig inzet op LinkedIn? Zou je meer apps willen leren kennen om bijvoorbeeld video's te bewerken, te ondertitelen of hoe je werkt met een autocue? Ben je benieuwd wat onze trainer verder nog in haar tips & tools-knapzak heeft?

Top, dan ben je hier aan het juiste adres.

In deze open training ‘LinkedIn voor ondernemers’ leer je hoe je LinkedIn succesvol inzet. Door het maken van de opdrachten leer je wat werkt en wat niet werkt. In de online coaching sessie deel je je ervaringen en leer je nóg meer. 

Van jezelf en van elkaar.

Corinne en Digital Moves zijn mijn go-to persoon en plek voor al mijn vragen over LinkedIn. Corinne's trainingen en kennis zijn altijd up-to-date en voorzien van ongelooflijk veel informatie. Zelden vind je zoveel gedetailleerde en praktische info op één plek. Ik verwijs ook iedereen door. Dankjewel voor alles wat jij en je team doen Corinne.

Thamara Zijlstra
Business Coach, Virtual Assistant Opleiding + VA & Remote Werken Pionier van NL

Het resultaat: jouw nieuwe klanten kunnen niet meer om je heen

Na deze 1-daagse LinkedIn training en de coachingsessie scoor je dag in dag uit bonuspunten op LinkedIn. Mensen weten je steeds beter te vinden. Niet alleen nieuwe klanten of opdrachtgevers, ook mensen die graag naar je doorverwijzen. Omdat ze iemand kennen die joú nodig heeft. 

Jouw individuele resultaat na de training

Je wordt actiever op LinkedIn op de juiste manier. Je weet met de weinige tijd die je hebt toch steeds weer die zichtbaarheid te behouden. Je hebt structuur, je krijgt er steeds meer plezier in en dat spat van het scherm af.

Je hebt genoeg kennis van LinkedIn en het plaatsen van posts en zet deze doelgericht in om de juiste doelgroep aan te trekken.

Jouw persoonlijke LinkedIn profiel is duidelijk, maakt een professionele eerste indruk, is vindbaar in de zoekmachines en wordt zelfs getagt of gedeeld op LinkedIn.

Wil jij de kansen van LinkedIn optimaal benutten? Laten we dat gewoon gaan doen!

Je ervaren LinkedIn trainer

Corinne Keijzer - Digital Moves

Corinne Keijzer

Sinds 2010 ben ik zelf ondernemer en geef ik trainingen over het gebruik van LinkedIn. Met name op het gebied van social selling, content marketing en personal branding. Ook schreef ik 4 bestsellers over LinkedIn.

Dit ga je ontdekken in de open training ‘LinkedIn voor ondernemers’

Hele dag voor ondernemers die op LinkedIn willen shinen.

Professionele eerste indruk

Ontdek waar je profielbezoeker op let. Zet deze kennis in om een onuitwisbare en positieve indruk te maken.

Succesvolle content

Wat zijn onmisbare elementen van een slimme contentstrategie? Je leert alles over goed scorende content, hoe je posts schrijft en hoe je de doelgroep inspireert.

LinkedIn tools

Leer welke tools je kunt gebruiken op LinkedIn om jezelf nog beter vindbaar en zichtbaar te maken.

Meer conversie en omzet

Hoe maak je van een LinkedIn gebruiker een trouwe volger, lead of zelfs betalende klant? Je leert verschillende methodes om meer conversie en omzet te halen uit de LinkedIn activiteiten.

Social selling

Wat is social selling, wat levert het jou als ondernemer op? Koude acquisitie is echt niet meer nodig als je weet hoe LinkedIn werkt.

Netwerken met resultaat

Wat zeg je bij het sturen van een connectieverzoek? Hoe maak je een memorabel praatje waardoor je onthouden wordt? Je krijgt tips om een waardevol netwerk op te bouwen.

Geheimen van LinkedIn

Hoe werkt dat verdraaide algoritme? En wat is het effect op de timeline bij het liken, delen, posten en reposten van berichten?

(AI) tools gebruiken

Ontdek wat je wél en niet aan Chat GPT en andere (AI) tools kunt overlaten. Je leert deze tools in je voordeel te gebruiken.

LinkedIn betaalpakketten

Is het zinvol om een betaalpakket te nemen? Of heb je genoeg aan de gratis versie van LinkedIn? We nemen de opties door, zodat je zelfverzekerd een keuze kunnen maken.

INCOMPANY TRAINING - LINKEDIN VOOR BEDRIJVEN - Corinne Keijzer

“Ik ben zelf sinds 2010 ondernemer en weet als geen ander hoe geweldig LinkedIn is om nieuwe klanten te werven. Nog nooit heb ik geacquireerd, nog nooit heb ik een dag zonder werk gezeten. Ook heb ik nog nooit een betaalpakket of truckjes nodig gehad.

Het gaat niet om de mensen die je kent, het gaat om de mensen die jou, je bedrijf, je product of dienst willen leren kennen.

En dat leer ik jou graag. Hoe je dat voor elkaar krijgt.”

Details van open training ‘LinkedIn voor ondernemers’

Praktische zaken

Deze training is geschikt voor iedereen die LinkedIn al kent en al een beetje ervaring heeft.

Maximaal 8 deelnemers per training, zo blijft het voor iedereen persoonlijk en effectief.

Gezellige, informele training van 1 hele dag (9:30 - 16:30u) op een fijne, rustige locatie in het midden van het land.

Na de training krijg je een aantal praktijkopdrachten. Deze voer je uit gedurende een week of 8 waarna een online coachingsessie van 2 uur volgt met de mede-ondernemers. Hier begint de échte 'magic'.

Netwerken en ervaringen delen met andere ondernemers. Vaak zien we ondernemers ook na de training contact houden en met elkaar blijven sparren.

Heerlijke verse lunch, koffie, cappuccino, thee, alles is geregeld die dag. Als je geluk hebt zelfs verse appeltaart 😉.

Investering voor de volledige dag en coachingsessie, inclusief trainingsmateriaal, lunch en catering (aftrekbaar en zo terugverdiend):

Speciale introductieprijs € 795 ex btw*

Let op: Ben je beheerder van een of meerdere bedrijfspagina’s op LinkedIn? Dan is de open training ‘LinkedIn voor bedrijven’ misschien meer geschikt voor jou.

Trainingsmateriaal

Elke deelnemer ontvangt het boek ‘400 tips en ideeën voor je LinkedIn-posts’ van Corinne Keijzer. Inclusief een handige checklist voor op je bureau.

400 tips en ideeën voor je LinkedIn-posts - Corinne Keijzer

Onderwerpen

O.a. belangrijke profielopties voor ondernemers, contentmarketing, social selling, gezellig netwerken met je doelgroep, succesvolle content maken, zichtbaarheid, vindbaarheid, conversie en omzet verhogen en uitleg LinkedIn betaalpakketten.

Begeleiding

Feedback op je persoonlijke LinkedIn profiel.

Feedback en coaching naar aanleiding van de gemaakte opdrachten.

Hulplijn: stel de trainer tussendoor en ná de training gerust vragen via LinkedIn.

Op al onze open trainingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Deze deelnemers volgden deze training en zien dat terug in de resultaten. Boek ook nu.

Wat nu? Tijd om te groeien in zichtbaarheid, volgers en conversie!

Je kunt door blijven ploeteren op dezelfde manier en het zelf proberen uit te vinden. Of je kan 1 werkdag investeren en deze LinkedIn training voor ondernemers volgen. Daarna heb je voldoende kennis om met meer zekerheid aan de slag te gaan en resultaten te boeken.

Na de training zit je hoofd vol supernuttige tips en inspiratie om meer volgers, bekendheid, leads en klanten te scoren op LinkedIn. Je nieuwe aanpak zal je concurrentie het nakijken geven. En, misschien nog wel belangrijker: wij garanderen meer lol en spontaniteit in je LinkedIn-werkzaamheden dankzij de pijlsnelle groei in resultaten (hoppaaaaaa!).

Dus… wat ga je doen?

Boek de open training ‘LinkedIn voor ondernemers'

 1. Kies hieronder de datum.
 2. Vul je gegevens zoveel mogelijk in.
 3. Reken af.

Bevestiging

Direct na je inschrijving ontvang je een bevestiging. Noteer de datum direct in je agenda. Ook vragen we voor de training om je persoonlijke profiel nog eens goed onder de loep te nemen en deze zoveel mogelijk bij te werken. Je ontvangt hiervoor nog een voorbereidingsdocument per e-mail. Heb je specifieke vragen? Je mag deze mailen, maar ook geen probleem om ze mee te nemen die dag. De trainer houdt ook wel van een stukje spontaniteit!

Heb je eerst nog een vraag over de open training ‘LinkedIn voor ondernemers’ voordat je je aanmeldt? Of is direct afrekenen voor jou een probleem en wil je liever een factuur? Stuur een e-mail naar info@digitalmoves.nl en Sanne helpt je zo snel mogelijk verder. 

DATA EN INSCHRIJVEN

 • Donderdag 4 april 2024 – Utrecht / De Meern
  9:30 – 16:30u

  + online coaching: 31 mei 9:30 – 11:30u

  Toevoegen aan winkelwagen
 • Donderdag 30 mei 2024 – Utrecht / De Meern
  9:30 – 16:30u

  + online coaching: 26 juli 9:30 – 11:30u

  Toevoegen aan winkelwagen
Winkelwagen
Scroll naar boven