OPEN TRAININGEN LINKEDIN - INSTAGRAM - FACEBOOK


Wij geven onze open trainingen bij La Place meeting rooms. We zijn daarom afhankelijk van de Covid-maatregelen. Wanneer horeca opnieuw moet sluiten, kan de open training niet op locatie doorgaan. In goed overleg met de deelnemers kiezen we er dan voor om de training online te laten plaatsvinden óf door te schuiven naar een andere datum. Wanneer dit het geval is, kun je altijd een beroep doen op het annuleren van je inschrijving en ontvang je je betaling retour. 

Open training LinkedIn persoonlijk profiel

Van een professioneel profiel tot aan aantrekkelijke content. Alles komt aan bod in zowel theorie als praktijk.

Open training LinkedIn voor bedrijven

Leer alles over de bedrijfspagina, het plaatsen van succesvolle content en het adverteren op LinkedIn.

Open training Contentcreatie voor LinkedIn

Maak met de juiste tools aantrekkelijke afbeeldingen en video’s die de aandacht van jouw doelgroep grijpen

Open training LinkedIn Sales Navigator

Dé tool om jouw werk als Salesprofessional makkelijker en effectiever te maken. Wat is de Sales Navigator, hoe werkt het en hoe kan JIJ het gebruiken voor jouw business?

Open training Meer Succes met Instagram!

Wil je weten wat Instagram voor jou kan betekenen?  Wil jij meer volgers, leads, klanten en omzet voor je bedrijf en heb je geen idee hoe je dat moet doen?

Open training Meer Succes met Facebook!

Nederland telt meer dan 10 miljoen Facebook-accounts. Start met de juiste marketing strategie op dit grootste socialmedia-platform van Nederland. 

Onze beoordelingen:

Google-reviews van onze deelnemers: 4.8
4.8/5

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wil je meer weten over onze workshops, lezingen en privé trainingen? Of wil je geïnspireerd worden door alle mogelijkheden van LinkedIn, Instagram, e-mailmarketing of andere digitale strategie opties? Neem dan contact met ons op.

Binnen 24 uur reactie