Google reviewscore: 4.8
4.8/5

POST EEN FOTO VAN JEZELF MET MIJN BOEK OP JOUW SOCIALS MET #LINKEDINTIPS,
TAG MIJ (@CorinneKeijzer) EN...

MAAK KANS OP EEN UNIEKE ONLINE PRIVÉ-TRAINING MET MIJ TER WAARDE VAN € 799!

Gefeliciteerd, je eerste stap is gezet! Door het aanschaffen van mijn boek ‘400 tips en ideeën voor je LinkedIn-posts’ kun je echt álles leren over het plaatsen van waardevolle, creatieve en nuttige posts op LinkedIn.

Maar wat nou als je daarnaast ook nog eens een effectieve privé-training van mij zou krijgen? In drie uur tijd mag je me vragen wat je wilt over LinkedIn, we bekijken je profiel(en) en daaropvolgend geef ik jou de benodigde tips en feedback.
Dat zou mooi zijn toch?

Wat moet je hiervoor doen?

– maak een originele foto of video van jezelf met mijn boek
– plaats deze foto of video op LinkedIn of Instagram
– gebruik daarbij de hashtag #LinkedInTips
– en tag mij, @corinnekeijzer

En wie weet win jij die unieke privé-training met mij. Ieder kwartaal kies ik samen met een ander jurylid één gelukkige winnaar uit.

De winnaars van elk kwartaal:

De winnaar van het tweede kwartaal 2023 is geworden:
Priscilla Speijer – Godschalk – Content marketeer bij BMC | PR | strategische communicatie | no nonsense | professionele kletskous (volgens zoon)

De winnaar van het eerste kwartaal 2023 is geworden:
Noëlla de Jager – Pragmatische Ondernemerscoach & Sparringpartner│ Auteur boek ‘Over leven Als Ondernemer’│ Rotterdam│ Podcaster │ Ambassadeur Vrouwelijk Ondernemerschap│ Eigenaar Good Place 2 Work

Algemene voorwaarden winactie:

Algemene voorwaarden zijn van toepassing op deze winactie van Some Books Uitgeverij (Aanbieder) inzake het nieuwe boek ‘400 tips en ideeën voor je LinkedIn-posts’ van auteur Corinne Keijzer. Door deelname aan de betreffende winactie gaat de deelnemer akkoord met de onderstaande algemene voorwaarden van deze winactie:

 

 • De eerste winnaar wordt op 1 april 2023 bekend gemaakt waarna ieder kwartaal een nieuwe winnaar wordt gekozen.
 • De winnaar van de winactie moet minimaal 16 jaar zijn.
 • Winnaars krijgen via LinkedIn of Instagram bericht over de gewonnen prijs.
 • Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
 • De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, niet uit te keren in geld of inwisselbaar voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs, of de aan de winactie verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd.
 • In de te winnen training wordt niet inhoudelijk ingegaan op de betaalpakketten of het advertentiesysteem van LinkedIn.
 • De dag en het tijdstip van de gewonnen training wordt door de winnaar en Corinne Keijzer met elkaar afgestemd en dient binnen drie maanden na datum van bekendmaking plaats te vinden.
 • De Aanbieder is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan de prijsvraag noch voor eventuele technische storingen, gebreken of vertragingen met betrekking tot de deelname aan de prijsvraag of de aanwijzing van de winnaar.
 • De Aanbieder is gerechtigd deelnemers te diskwalificeren en/of van deelname uit te sluiten als zij van mening is dat de deelnemers niet conform de ‘Algemene voorwaarden winactie’ handelen.
 • De Aanbieder is gerechtigd te allen tijde naar eigen inzicht, en zonder voorafgaande kennisgeving, deze algemene voorwaarden of de winactie zelf gedurende de looptijd van de winactie te wijzigen, dan wel zonder opgave van reden de winactie te staken zonder dat Aanbieder daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemers. Wijziging of beëindiging van de winactie zal door de Aanbieder op deze website publiekelijk bekend worden gemaakt.
 • Juryleden en medewerkers van Some Books Uitgeverij, Corinne Keijzer of Digital Moves zijn uitgesloten van deelname.
Winkelwagen
Scroll naar boven