Google reviewscore: 4.8
4.8/5

6 MAANDEN PROGRAMMA - SUCCESVOL OP LINKEDIN IN 15 MINUTEN PER DAG

Stop met het verspillen van tijd op LinkedIn door zomaar iets te doen. LinkedIn coach Corinne Keijzer leert jou en je collega’s een dagelijkse routine die jullie bedrijf meer zichtbaarheid, nieuwe klanten en medewerkers oplevert.

Deze bedrijven gingen je voor:

Workshops en coaching om ALLES uit LinkedIn te halen

Jij en je collega’s willen LinkedIn maximaal benutten en zoeken daarom een kick ass programma. Jullie willen daadwerkelijk aan de slag en meters maken. Samen zichtbaar worden en jullie expertise laten zien, alle opties van LinkedIn ontdekken, content maken en regelmatig goudeerlijke feedback krijgen op wat jullie produceren.

Dat snappen wij! En daarom kun je bij ons een programma volgen met 3 workshops, 5 online sessies en 6 maanden begeleiding van ervaren LinkedIn coach Corinne Keijzer (aka jullie persoonlijke cheerleader).

Het voordeel van 6 maanden coaching

Jullie passen nieuwe kennis direct toe onder begeleiding. Volg je een training van een paar uur in een muf zaaltje? Dan is het bedankt, doei en zoek het nu zelf maar uit. Hoeveel makkelijker zou het zijn om na de kennisoverdracht jullie LinkedIn trainer onder speed dial te hebben staan…? Precies, dat is superfijn!

Een pro kijkt met een vriendelijk kritische blik naar jullie eigen LinkedIn profielen, posts en opdrachten die jullie uitvoeren. Door deze feedback raakt jullie leerproces in een stroomversnelling. Het is glashelder wat goed gaat en welke verbeterkansen er nog zijn.

Na 6 maanden zit LinkedIn helemaal in jullie systeem. Jullie hebben de kennis en kunde paraat om fantastische LinkedIn berichten te maken en te delen met de wereld. Door jullie successen wordt het leuker dan ooit om op LinkedIn bezig te zijn.

Beloofd: over 6 maanden zijn jullie blije contentmakers!

Wedden dat jullie straks de jaloerse blikken van concurrenten door het scherm heen voelen? Tsja, dat krijg je bij het posten van steengoede content die veel bereik, likes en connecties opleveren (en voor commerciële bedrijven zelfs leads en klanten). Daar kunnen we maar één ding op zeggen: “lekker puh!”

Corinne heeft een duidelijk verhaal, zeer relevant, omdat de antwoorden op ervoor gestelde vragen werden meegenomen. Het resultaat is dat je vervolgens genoeg inspiratie en handvatten hebt om zelf aan de slag te gaan. Zeer prettige ervaring en daarnaast is Corinne een leuk mens. Aanrader!

Jeroen Wooning
Relatiebeheerder/Fondsenwerver KNRM

Haal met minimale inspanning het maximale uit LinkedIn

De tijd van aanmodderen is voorbij. Jij en je collega’s werken na het programma gestructureerd en weten de doelgroep te raken in het hart. Ga van ‘lukraak iets doen’ op LinkedIn of ‘mwah-berichten’ online slingeren naar een supereffectieve strategie waarin jullie topresultaten behalen.

Jullie persoonlijke resultaat na de training

Jullie hebben een vaste LinkedIn-routine van 15 minuten per werkdag.

Jullie schrijven met trots over je expertise en het werk.

Jullie eigen LinkedIn profiel vertelt helder wat je doet en maakt een professionele eerste indruk.

Jullie zien de resultaten stijgen, waardoor je met plezier met LinkedIn bezig bent.

Het resultaat voor jullie bedrijf

Het bedrijf is goed zichtbaar op LinkedIn voor prospects, stakeholders en potentiële nieuwe medewerkers.

Jullie medewerkers bundelen hun krachten en vinden het leuk om het bedrijf in de spotlights te zetten op LinkedIn. Dat is waanzinnige employee advocacy en leidt tot de beste employer branding die je kunt bedenken.

Non-profits hebben tevreden stakeholders en commerciële bedrijven halen leads en klanten uit de activiteiten op LinkedIn.

Willen jij en je collega’s binnen 6 maanden een ijzersterke LinkedIn strategie opzetten en uitvoeren onder begeleiding van een ervaren LinkedIn coach?

Jullie LinkedIn trainer voor de komende 6 maanden

Corinne Keijzer - Digital Moves

Corinne Keijzer

Sinds 2010 geef ik trainingen over het gebruik van LinkedIn. Met name op het gebied van social selling, contentmarketing en personal branding. Ook schreef ik 4 bestsellers over LinkedIn.

Officieel LinkedIn gecertificeerd, LinkedIn trainer Corinne Keijzer

Dit krijg je: 3 workshops + 5 online sessies + coaching

Workshop 1. LinkedIn effectief inzetten

Halve dag om de geheimen van succes op LinkedIn te ontdekken.

Verbeter jullie profiel

Ontvang feedback op jullie eigen LinkedIn profielen. En leer werken met de coverstory en creatormodus om een waanzinnige eerste indruk te maken op profielbezoekers.

Schrijf de perfecte post

Vergroot jullie zichtbaarheid met de juiste berichten. Ontdek wat jullie doelgroep aanspreekt en hoe je inspirerend schrijft over je werk en expertise.

Het algoritme

Hashtags, liken, reposten, delen, reageren en taggen. Alleen die termen zorgen al voor stress!! Wat zijn jullie opties, wat is het effect op de tijdlijn en wanneer gebruik je ze?

De 7 P's voor succes

Hoe kom je professioneel over op LinkedIn? Gebruik de 7 P’s uit ons Social Selling Model© als richtlijn. Dan werken jullie zelfverzekerd aan meer succes op LinkedIn.

Vind jullie doelgroep

Leer hoe je de doelgroep opspoort op LinkedIn en hoe je ze benadert. Deze proactieve houding levert jullie nieuwe connecties en volgers op die berichten waarderen.

Connectieverzoeken

Hoe reageer je op connectieverzoeken? En wat zeg je zelf als je een verzoek stuurt? Met de juiste aanpak creëren jullie een waardevol netwerk met mensen die tot de doelgroep behoren.

Ideeën voor content

Met de 400 contenttips en ideeën uit Corinnes boek kunnen jullie een gevarieerde en eindeloze stroom aan LinkedIn posts schrijven. Wat een opluchting!

AI tools gebruiken

Ontdek wat je wél en niet aan Chat GPT en andere AI tools kunt overlaten. Wat zijn prompts en hoe gebruik je ze effectief en in jullie voordeel bij het maken van content?

6 maanden programma: succesvol op LinkedIn in 15 minuten per dag - Corinne Keijzer

"Ik vergelijk het inzetten van LinkedIn met een rijdende trein. Pak de stoptrein of pak de sneltrein, maar blijf absoluut niet op het perron staan. Daar wordt het akelig stil. De wereld en de ontwikkelingen gaan door, dus jij moet als bedrijf ook door. En LinkedIn is nou eenmaal een begrip geworden als digitaal visitekaartje. Ben je niet te vinden op LinkedIn, dan roept dat vraagtekens of zelfs wantrouwen op. De prospects flitsen dan aan jouw neus voorbij.”

Workshop 2. Content maken met je smartphone

Halve dag om de contentking of contentqueen in jezelf te ontdekken.

Foto's maken

Pak je smartphone erbij want jullie kunnen zélf de foto’s maken die aandacht trekken op LinkedIn. Je leert welke foto’s goed scoren en hoe je eigen foto’s bewerkt zodat ze nóg beter worden.

Video's maken

Maak makkelijk en snel interessante video’s met een smartphone. En ontdek dat een video bewerken best simpel is. Natuurlijk leren jullie ook wát een video inhoudelijk goed maakt.

Onmisbare apps & tools

Wij hebben voor jullie uitgeplozen welke apps en tools het beste zijn om content te verbeteren. Dat scheelt jullie weer tijd (en gehannes in onmogelijk tools).

Boeiende berichten

Een goed LinkedIn bericht schrijven is makkelijker dan je denkt. Jullie krijgen tips om de waardevolle kennis uit je brein te gebruiken voor aansprekende berichten.

Documenten delen

Deel jullie kennis en kunde via documenten. Maak een document-carrousel en leer hoe je daarmee een groot bereik krijgt.

Prikkel je doelgroep

Maak jullie bedrijf zichtbaar bij de juiste doelgroep. Ontdek hoe je de juiste snaar raakt zodat ze in actie komen (liken, connecten, bericht sturen, etc.).

Maak met de juiste tools aantrekkelijke afbeeldingen en video’s die de aandacht van jouw doelgroep grijpen

Workshop 3. Evaluatie, feedback & gaan als een raket

Halve dag om het maximale uit jezelf en LinkedIn te halen.

Evaluatie van jullie werk

Krijg waardevolle tips en feedback op jullie LinkedIn activiteiten van de afgelopen weken.

Ontdek wat (niet) werkt

Welke resultaten hebben jij en je collega’s behaald? En belangrijker: wat werkte wel en niet (én waarom)?

Val op bij lezers

Positief opvallen op de timeline? Daar krijgen jullie gouden tips voor. Het resultaat is nóg groter bereik.

5 online Q&A sessies: “Succesvol op LinkedIn”

1 keer per maand samen sparren, analyseren & optimaliseren

In deze online vraag- en antwoordsessies vliegen de inzichten je om de oren. Jullie mogen alles vragen aan Corinne (zolang het over LinkedIn gaat, want ze heeft al een leuke man). Waar lopen jullie tegenaan bij het toepassen van de kennis uit de 3 workshops? In deze sessies vinden we overal een oplossing voor.

Zitten jullie in een ideeën-dipje?
We brainstormen over onderwerpen!

Willen jullie een supergoede en slechte post doorlichten?
Doen we!

Is het even ontschoten hoe functionaliteit X, Y of Z ook alweer werkt?
Corinne legt het nog een keer uit!

Feedback nodig op een LinkedIn profiel of geschreven bericht?
Komt gesandwiched jullie kant op!

Gave training Corinne, iedereen weer vol tips en energie👌. Echt voor iedereen aan te bevelen!"

René Eijsink Commercieel Directeur bij Eijsink
René Eijsink
Commercieel Directeur bij Eijsink

Details van het 6 maanden programma
‘Succesvol op LinkedIn in 15 minuten per dag’

Praktische zaken

LinkedIn opleiding op maat met 3 workshops + 5 online sessies.

De workshops zijn bij jullie op locatie of online.

Maximaal 10 (gemotiveerde!) deelnemers per groep.

Geschikt voor commerciële bedrijven en non-profits (dan schrappen we de commerciële onderwerpen)

Investering: € 5.500 ex btw*

* Reiskosten tot 100km vanuit Utrecht zijn inbegrepen, daarna 0,45ct/km. Een training in het buitenland is mogelijk tegen een meerprijs.

Trainingsmateriaal

Elke deelnemer ontvangt het boek ‘400 tips en ideeën voor je LinkedIn-posts’ van Corinne Keijzer. Inclusief een handige checklist voor op je bureau.

400 tips en ideeën voor je LinkedIn-posts - Corinne Keijzer

Onderwerpen

Workshop 1 (halve dag): LinkedIn effectief inzetten.

Workshop 2 (halve dag): LinkedIn berichten maken met je smartphone.

Workshop 3 (halve dag): Praktijkdag - gouden tips & gaan als een raket.

Begeleiding

We houden 1 keer maandelijks een online Q&A sessie ‘Succesvol op LinkedIn’ (5 keer totaal).

Feedback op de persoonlijke LinkedIn profielen van deelnemers.

Hulplijn: stel jullie Linkedin coach Corinne onbeperkt vragen via LinkedIn.

Op al onze trainingen en programma’s zijn onze algemene voorwaarden van toepassing

“In de 3 workshops zet je stappen in kennis over LinkedIn. Maar met het toepassen ervan -onder begeleiding- maak je pas echt sprongen voorwaarts.”

Willen jullie structureel hoge ogen gooien op Linkedin?

Jullie kunnen maandenlang uitpluizen hoe je succesvolle content maakt voor LinkedIn. Maar dat kost een heleboel tijd (en dus geld). Je weet best dat het slimmer is om samen met collega’s deze praktijkgerichte incompany training te volgen zodat jullie direct een goede start maken.

Na het LinkedIn programma kunnen jullie in slechts 15 minuten per dag boeiende berichten, foto’s, video’s en carrousels maken. Als een waar team zorgen jullie voor meer likes, connecties, leads, klanten én nieuwe medewerkers (en vieren samen de successen)!

Boek de incompany training ‘Succesvol op LinkedIn in 15 minuten per dag’

  1. Stuur ons een e-mail op info@digitalmoves.nl
  2. Geef je datum van voorkeur voor de training en daarnaast 2 opties als die datum niet (meer) mogelijk is.
  3. Geef aan met hoeveel personen je meedoet (minimaal 3 en maximaal 10) en op welke locatie jullie de training wensen.

Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met je op

We prikken dan ook een datum voor een intakegesprek met de trainer, zodat we deze incompany training optimaal kunnen afstemmen op jullie wensen. Al onze LinkedIn programma’s zijn namelijk maatwerk. 

Heb je eerst nog een vraag over het 6 maanden programma ‘Succesvol op LinkedIn in 15 minuten per dag’ voordat je een team collega’s aanmeldt? Ook dan ben je van harte welkom op de mail. We reageren zo snel mogelijk en indien gewenst maken we een belafspraak om je vragen uitgebreid te beantwoorden. Check trouwens ook onze superhandige lijst met ‘Veelgestelde vragen‘, misschien vind je daar je antwoord al tussen staan. 

Corinne en Digital Moves zijn mijn go-to persoon en plek voor al mijn vragen over LinkedIn. Corinne's trainingen en kennis zijn altijd up-to-date en voorzien van ongelooflijk veel informatie. Zelden vind je zoveel gedetailleerde en praktische info op één plek. Ik verwijs ook iedereen door. Dankjewel voor alles wat jij en je team doen Corinne.

Thamara Zijlstra
Business Coach, Virtual Assistant Opleiding + VA & Remote Werken Pionier van NL

Vragen waar je misschien nog antwoord op wil:

De training bestaat uit een dagdeel training en 6-8 weken later een dagdeel praktijk-ervaringen delen aan de hand van de opdrachten. In het programma krijg je, naast deze twee dagdelen, ook een extra dagdeel 'Content maken met je telefoon' en 5 online sessies die jou en je collega's nog meer helpen om LinkedIn structureel in te zetten. Met het programma ben je daarnaast ook nog eens 6 maanden lang verzekerd van een directe hulplijn met de trainer en kun je altijd een beroep op hem of haar doen als je vragen of twijfels hebt of iets wilt overleggen. 

"Waarom niet gewoon in een paar uurtjes uitleggen hoe LinkedIn werkt, dan zijn we er toch?"
Nee, niet echt. Tijd is een kostbaar goed, dus die vraag snappen wij helemaal, maar een paar uurtjes tijd alleen is vaak dure tijd. Alsof je een auto koopt zonder motor. Je steekt er geld in, het is niet compleet, het werkt daardoor uiteindelijk niet en dat is zonde van je geld én tijd. 

De reden waarom wij kiezen voor meerdere dagdelen heeft 2 redenen: 

  1. LinkedIn ontwikkelt razendsnel en wordt steeds uitgebreider qua opties en functionaliteiten. Er wordt voor de inhoud van onze trainingen altijd al een keuze gemaakt op basis van de wensen, maar wil je dat deelnemers de tijd en rust vinden om deze informatie goed tot zich te nemen, dan kun je het niet meer in 1 dagdeeltje proppen. Er zit een bepaalde structuur en opbouw in onze trainingen die nodig zijn om ook echt inzicht te krijgen in hoe LinkedIn werkt maar vooral ook om deelnemers echt aan de slag te krijgen op LinkedIn. 

  2. Hoe enthousiast deelnemers ook altijd reageren en hoeveel goede voornemens ze ook hebben om LinkedIn meer in te zetten, uit onze jarenlange ervaring bleek dat daar in de praktijk uiteindelijk toch weinig van terecht kwam. LinkedIn moet onderdeel worden van de werkzaamheden, een dagelijkse routine, en dat krijg je niet zo snel voor elkaar met enkel een dag(deel) training. Vandaar dat we ook hebben gekozen voor een praktijkdag. Het brein heeft 6 tot 8 weken nodig om aan iets te wennen, zo ook de stof van de training en vooral het doén. Met behulp van gerichte opdrachten en een stok achter de deur via mailtjes (en in ons programma nog meer door de 5 extra online sessies) blijkt dat het meer tussen de oren gaat zitten en de resultaten verbluffend zijn na die weken. Je ziet collega's opbloeien en groeien op LinkedIn, meer durven, minder angst hebben en daarmee ook zichzelf en de organisatie meer op de kaart zetten. Kijk, dan levert een training ook echt iets op. 

Resultaat: jij en je collega's een goed gevoel én wij een goed gevoel. 

Onze ervaring leert dat we met een groep tot 10 personen persoonlijke aandacht kunnen garanderen en de onderlinge interactie hoog kunnen houden, zonder dat het 'too much' wordt. We behandelen profielen, posts en andere wensen van je collega's direct in de trainingen. Bij meer dan 10 deelnemers merken we dat aandacht sneller verslapt, er minder vragen gesteld (kunnen) worden, mensen niet voldoende feedback kunnen vragen en krijgen op hun eigen profiel en posts, en daarom hebben we deze grens gesteld. Kwaliteit staat bij ons namelijk écht hoog in het vaandel. 

We kiezen bewust voor een groep van maximaal 10 personen om de kwaliteit te kunnen blijven garanderen zoals je bij de vraag hierboven kunt lezen. Grotere groepen hebben daarom niet onze voorkeur. Kleinere groepen mag altijd, vanaf 3 personen is dit programma dan ook te boeken. Minder zouden wij niet adviseren omdat je ook wil dat collega's van elkaar leren. 

Jazeker. Wij kennen dat gevoel van na een training, de vragen die opkomen zoals 'hoe zat dat ook alweer' en 'wat zei ze daar nou over'. Tijdens de looptijd van het programma mag je altijd je vragen stellen en tijdens de online sessies mag je over alles sparren, feedback vragen op je profielen of content en advies inwinnen over LinkedIn-vraagstukken. 

Ook na het programma is de trainer altijd bereid je vragen te beantwoorden, tenzij het echt advieswerk of te inhoudelijk wordt. Dan is het handig misschien een vervolgsessie te boeken.

Absoluut! Ondanks dat onze trainingen hier zo volledig mogelijk (💪) uitgewerkt staan, blijven ze maatwerk. We plannen voor aanvang een intake call in om jullie wensen en doelen scherp te krijgen en passen daar de training volledig op aan. Ook kunnen deelnemers hun vragen van tevoren mailen om in de training daar antwoord op te krijgen.

Daarnaast houden onze trainers van een stuk spontaniteit en interactiviteit in de trainingen, dus kom maar door, neem álles mee wat jullie altijd al wilden weten over LinkedIn!

Winkelwagen
Scroll naar boven