Google reviewscore: 4.8
4.8/5

RELEASEPARTY

CORINNE'S BOEK RELEASE PARTY

Bekijk hier de foto's

FOTO'S BOEK RELEASE PARTY

Met dank de foto’s van fotograaf Vincent van den Boogaard – Spark en aan de prachtige locatie ‘De Mandarin’ in Nieuwkoop van Janny Man.

MIJN BOEK RELEASE PARTY

Yeah, het is zover, mijn gloednieuwe LinkedIn-boek is bijna een feit!

400 tips en ideeën voor je LinkedIn-posts (met stiekem eigenlijk iets meer tips 😉 ) ligt vanaf half januari in de winkels en dat wil ik graag op 20 januari samen met genodigden vieren. Hiervoor organiseer ik een gezellige, informele borrel in De Mandarin in Nieuwkoop, een prachtig restaurant van goede vriendin Janny Man die bekend staat om haar fameuze sushi en Asian Fusion. 

Mijn eerste boek zal ik tijdens deze borrel overhandigen aan niemand minder dan Marcel Molenaar, Countrymanager van LinkedIn Benelux. 

Wil je het boek direct aanschaffen? Ook dat is mogelijk, we zorgen voor voldoende exemplaren en uiteraard signeer ik hem (indien gewenst) graag voor je.

Corinne Keijzer en Marcel Molenaar

400 TIPS EN IDEEËN VOOR JE LINKEDIN-POSTS

Met een slordige 9,5 miljoen geregistreerde accounts in Nederland kun je wel zeggen dat LinkedIn voor veel mensen niet meer weg te denken is uit het bedrijfsleven. De tijd dat deze tool alleen maar nuttig was om werk te vinden zijn we al lang en breed voorbij.

Het netwerkplatform is tegenwoordig niet alleen een vacaturebank, maar ook onmisbaar in marketing, sales, communicatie en HR.

Ondernemers, werkgevers en werknemers vinden steeds beter hun weg om nieuwe medewerkers, prospects en klanten te vinden. Daarnaast houden zij hun doelgroep goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen de organisatie.

Maar hoe maak je nou LinkedIn-posts die ook echt aanslaan? Hoe breng je structuur aan in je contentstrategie en -marketing? Wanneer kun je het beste een post plaatsen en hoe vaak doe je dat? Hoe werken hashtags, tags en het algoritme? Op welke manier kun je je publiek boeien en binden? En wat is het verschil tussen ‘liken’, ‘reageren’ en ‘delen’, wat werkt wel en wat werkt niet?

Met maar liefst 400 tips en ideeën weet jij straks makkelijker de weg te vinden op de tijdlijn, voor zowel het persoonlijke profiel als de bedrijfspagina. Van het plaatsen van teksten, video’s en foto’s tot het schrijven van artikelen en het gebruik van verschillende tools zoals LinkedIn Live: je vindt het allemaal terug in dit boek.

Naast eigen ervaringen, kennis en expertise delen ook tien andere specialisten hun tips vanuit hun vakgebied zodat je straks snapt hoe zoekmachine-optimalisatie en neuromarketing op LinkedIn werkt, hoe je storytelling en social selling effectief inzet, wat het geheim is van een goedlopende video en wat de kracht is van een goede vacature.

LOCATIE: MANDARIN | NIEUWKOOP

De locatie van mijn boek release party is in het prachtige Asian Fusion restaurant van mijn goede vriendin Janny Man: De Mandarin in Nieuwkoop. 

Voor mij een tweede huiskamer waar ik mij enorm thuis voel en ik kan daarom geen betere plek bedenken om mijn nieuwste boek te lanceren. De gastvrijheid van het team van de Mandarin is ongekend en ik weet als geen ander wat voor lekkere hapjes eruit de keuken komen. 

Tel daar de heerlijke wijnen bij op en je snapt waarom ik juist hier een klein feestje wil vieren. Bovendien is deze locatie centraal gelegen tussen Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam en daarom voor iedereen makkelijk toegangbaar.

PROGRAMMA:

15.00 uur – inloop. 
16.00 uur – overhandiging eerste exemplaar aan LinkedIn Country Manager Marcel Molenaar en dankwoord naar alle betrokkenen met de benodigde LinkedIn-tips.
17.00 uur – einde borrel. Wil je blijven eten, wat ik absoluut aan kan raden, reserveer dan op tijd zelf een tafel bij Janny.

ADRES:

Dorpsstraat 117, 2421 AX Nieuwkoop

PARKEREN:

Parkeren kan voor de deur op het historische Reghthuysplein. Denk wel even aan je parkeerkaart.

MET DE AUTO NAAR NIEUWKOOP:

Je kunt op verschillende manieren met de auto naar Nieuwkoop. De gemeente Nieuwkoop ligt midden in het Groene Hart en is bereikbaar vanaf de A12 afslag Bodegraven/Alphen aan den Rijn, de A2 afslag Breukelen of Vinkeveen en de A4 afslag Nieuw Vennep/Alphen aan den Rijn.

Winkelwagen
Scroll naar boven