Google reviewscore: 4.8
4.8/5

Gratis downloads als hulp bij je LinkedIn-activiteiten

Gratis LinkedIn downloads

Al jaren bieden we vanuit Digital Moves diverse gratis downloads aan om je LinkedIn-leven makkelijker te maken. Tot op heden deden we dit altijd op basis van een download via je e-mailadres. Nou, ik heb nu goed nieuws voor je: je hoeft geen e-mailadres meer achter te laten, je kunt zo alles downloaden. Gratis en voor nop.

Waarom doen we dat? Omdat we ons realiseren dat het een beetje uit de tijd is om op deze manier e-mailadressen te verzamelen. 

Deze gratis downloads vind je op onze website

Er zijn verschillende gratis downloads te vinden op onze site

  • Checklisten 
  • Cases
  • Contentkalenders
Regelmatig wordt alles bijgewerkt en ververst zodat de informatie ook altijd actueel is. 
 

Ook is er nog steeds de enorm populaire gratis Handleiding LinkedIn. Maar liefst 140 pagina’s uitleg over je persoonlijke profiel. Daarin vind je hoe je deze opzet, professioneel inricht en inzet. Wat je doel ook is op LinkedIn, nieuwe leads, opdrachten of een baan aantrekken, iedereen heeft een professioneel digitaal visitekaartje nodig. En met deze handleiding leg je een goede basis, eigenlijk is gewoon een gratis LinkedIn-cursus 😉.

De handleiding is als enige niet direct te downloaden, daarvoor hebben we wel nog je e-mailadres nodig. Waarom? Omdat je er een 7-delige gratis videocursus bij krijgt die we je alleen kunnen mailen. 

Inschrijven voor gratis nieuwtjes, tips en artikelen

Wil je nog meer gratis tips en op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom LinkedIn? Schrijf je dan vooral in voor onze nieuwsbrief. Iedere 2 weken deel ik daarin mijn belangrijkste LinkedIn-tips en alle nieuwtjes op gebied van LinkedIn. Ook vullen onze partners de nieuwsbrief aan met interessante artikelen over content, social selling, employee advocacy, personal branding enzovoort. 

Zo blijf je makkelijk op de hoogte, al ruim 50.000 abonnees gingen je voor:   
https://www.digitalmoves.nl/nieuwsbrief/

Heel veel plezier met alles, hopelijk helpt het je weer een stap verder! 

EEN BOODSCHAP VAN ONS
Digital Moves - Incompany Trainingen LinkedIn

INCOMPANY TRAINING LINKEDIN

Meer succes en zichtbaarheid met jullie organisatie op LinkedIn

Onze trainingen stomen jullie klaar voor meer succes op LinkedIn. In een training van twee dagdelen of via ons exclusieve programma werk je met collega’s aan jullie LinkedIn doelen.

LEES VERDER

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Corinne Keijzer

Corinne Keijzer

Corinne is sinds 2010 volledig gespecialiseerd in LinkedIn marketing en -strategie. Ze is officieel tot ambassadeur benoemd door LinkedIn en beschikt over de officiële LinkedIn certificeringen. Ze heeft haar diploma NLP Practitioner en een uitgebreide opleiding in breinkennis en hersenwetten. Hiermee weet zij zich te onderscheiden in haar trainingen en geeft ze haar deelnemers een groot voordeel. Corinne is een bekende auteur in Nederland, ze schreef honderden artikelen en maar liefst 4 bestsellers over LinkedIn. Ze is bekend van diverse media zoals RTL Nieuws, Telegraaf, AD, NRC, Nu.nl, RTL Z en Radio 1, 538 en Q-music. Wil je haar een keer uitnodigen voor een interview? Geen probleem, ze werkt altijd graag mee!

Open LinkedIn-trainingen voor bedrijfspagina-beheerders

Lees ook

LinkedIn

LinkedIn cijfers 2023 – een overzicht

In mei 2023 bestond LinkedIn 20 jaar. Op dat moment telde het platform 930 miljoen geregistreerde accounts. Precies een half jaar later, op 1 november, staat de teller op…. 1 miljard! Tijd voor een feestje maar ook een lijstje met alle huidige LinkedIn cijfers.

Lees verder »
LinkedIn connectie verzoek
LinkedIn

LinkedIn uitnodigingen – tips voor een succesvolle aanpak

Uitnodigingen op LinkedIn van onbekenden, vol spam, liefdesverklaringen of zonder persoonlijk bericht. Al sinds de dag dat ik mijn eerste LinkedIn training gaf, in 2010, hoor ik mensen hierover mopperen. Vaak terecht, maar soms is het ook gewoon onwetendheid. Daarom een artikel met de do’s, don’ts, tips en alles wat je verder wilt weten over LinkedIn uitnodigingen.

Lees verder »
Winkelwagen
Scroll naar boven