Google reviewscore: 4.8
4.8/5

Heb ik op LinkedIn een premium betaalpakket nodig?

Heb ik op LinkedIn een premium nodig?

Heb ik een betaalpakket (premium) nodig op LinkedIn? Een veelgestelde vraag en het antwoord hangt helemaal van je doel en doelgroep af. Waarom? Omdat je in de gratis versie van LinkedIn over het algemeen al een heel eind komt. Maar wil je net dat beetje (boel) meer om je doel te bereiken, dan is een betaalpakket misschien wel een goede optie. Ik leg je de verschillen uit tussen de gratis versie en de 4 verschillende pakketten die er zijn.

Inhoud artikel:

Gratis versie LinkedIn versus betaalpakket

In de gratis versie van LinkedIn kan héél veel. Je kunt flink netwerken, een waslijst aan volgers en connecties opbouwen, met verschillende filters zoeken, privéberichten sturen binnen je netwerk en content creëren op de tijdlijn. Voor veel LinkedIn gebruikers is dit waarschijnlijk voldoende. Toch zitten er ook wel beperkingen aan de gratis versie van LinkedIn en is een betaalpakket handig als:

 • Je veel gebruik maakt van de zoekmachine. Bijvoorbeeld het zoeken naar kandidaten voor je vacatures of leads en klanten. In de gratis versie zit een limiet qua zoekopdrachten. Het exacte aantal is niet bekend, maar vanuit ervaring kan ik zeggen dat dat er rond de 100 per maand zijn. LinkedIn geeft je een waarschuwing als je het maximale aantal bereikt. Zoeken kan daarna nog steeds maar is dan zeer beperkt in het aantal resultaten.
 • Je gedetailleerdere zoekopdrachten wil geven met betere resultaten. In de gratis versie heb je flink wat filters zitten maar in de betaalpakketten zijn dat er nog véél meer. In de pakketten voor Sales en Recruitment krijg je zelfs een uitgebreide tool waarmee je een diepe duik in de data van LinkedIn kunt nemen om de juiste prospects of kandidaten te vinden.
 • Je privéberichten wil sturen aan mensen buiten je eerstegraads netwerk. Op LinkedIn kun je, op een paar uitzonderingen na, geen privéberichten sturen aan 2de of 3de graads connecties. Binnen de betaalpakketten kun je een aantal keren gebruik maken van InMails. Het aantal verschilt per pakket van 5 tot wel 150.  
 • Je meer wil zien op LinkedIn. Je kunt met een betaalpakket iedereen zien wie op je profiel heeft gekeken in de afgelopen 90 of 365 dagen (afhankelijk van het pakket). In de gratis versie zie je alleen de laatste 5 (tenzij ze anoniem zijn of jijzelf).
 • Je gebruik wil maken van LinkedIn Learning, hét video e-learning platform waarop je duizenden video’s met allerlei uitleg en adviezen vindt. De kosten zijn van dit platform zijn net zoveel als die van het goedkoopste pakket, het Career abonnement. Ik som de prijzen verderop in dit artikel op, maar die van Learning geef ik je alvast:
  € 33,05 per maand of € 198,25 per jaar (wat uitkomt op € 16,50 per maand). Alle prijzen zijn inclusief btw.
 • Je meer dan 10 mensen per maand uit wilt nodigen om te linken met een persoonlijk berichtje. 

Premium – 4 verschillende betaalpakketten

Regelmatig lokt LinkedIn je met speciale aanbiedingen om een betaalpakket af te sluiten. Je ziet op de homepage altijd wel een uiting hiervan, maar daarnaast ontvang je waarschijnlijk ook wel eens een mailtje of ben je misschien zelfs al wel eens gebeld door een medewerker. Over het algemeen mag je een betaalpakket altijd eerst een maand gratis proberen, heb je dat gedaan, dan krijg je daarna soms een nieuw aanbod met korting. Je vindt dit soort aanbiedingen onder andere op de homepage in de linker kantlijn.

LinkedIn stelt je bij de eerste keer aanvragen altijd de vraag wat je doel is met het pakket. Mijn advies is om direct door te klikken op ‘Alle abonnementen weergeven’. 

Er zijn vier verschillende betaalpakketten die je kunt kiezen met verschillende prijzen per abonnement. Dit abonnement zit altijd gekoppeld aan je persoonlijke profiel. Je hebt de mogelijkheid een pakket één maand gratis uit te proberen, maar voordat je dat doet neem ik ze hieronder één voor één met je door om je te helpen bij de juiste keuze.

Premium betaalpakket Career  

Het groene premium pakket, ‘Career’, is speciaal ontwikkeld voor de werkzoekende LinkedInleden onder ons. Het grote voordeel is dat je met zo’n pakket veel voordelen krijgt als sollicitant. Het geeft je bijvoorbeeld informatie over profielen van mede-sollicitanten, bijvoorbeeld waar zij werken, wat voor opleiding zij hebben of welke vaardigheden in hun profiel staan. Je ziet uiteraard geen namen maar alles is gebaseerd op de data van de onderdelen uit de persoonlijke profielen.

Bij het afsluiten van dit betaalpakket krijg je de volgende voordelen

 • Je krijgt een speciaal logo op je profiel waaraan LinkedInleden kunnen zien of je premium bent. Niemand ziet wélk premium pakket je precies hebt, alleen jijzelf.
 • Je kunt gebruik maken van ‘Open profile‘ wat betekent dat je jezelf openstelt om te netwerken en berichten wil ontvangen van mensen waarmee je niet gelinkt bent.
 • Je kunt per maand 5 InMails sturen, bijvoorbeeld aan recruiters. Deze InMails zijn directe privéberichten die je kunt sturen aan mensen op LinkedIn waarmee je niet gelinkt bent. Zeker handig als je ook geen e-mailadres hebt van degene die je een bericht wilt sturen. Iedere keer als een InMail beantwoord wordt, krijg je het tegoed voor de InMail weer terug. Zo wordt kwaliteit dus beloond en spam tegen gegaan.
 • Je ziet normaal gesproken, als je geen betaalpakket hebt, de laatste vijf personen die op je profiel hebben gekeken. Met dit premium pakket zie je iedereen die in de afgelopen 90 dagen op je profiel heeft gekeken. Alleen mensen die zichzelf anoniem houden kun je helaas niet zien.
 • In de optie ‘wie heeft je profiel bekeken’ kun je ook zien waar de mensen werken die je profiel hebben bekeken. Als je klikt op die bedrijven kun je als betalend LinkedIn lid ook zien wié dat geweest zijn.
 • Je krijgt toegang tot ‘Learning’ , het videokanaal van LinkedIn waar honderden tutorials voor je klaar staan om je vaardigheden op vele gebieden bij te spijkeren en zo je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.
 • Je ziet in vacatures hoe de profielen van andere sollicitanten zich verhouden ten opzichte van jouw profiel. Dit wordt onder andere gebaseerd op bepaalde vaardigheden, opleiding en werkervaring. Je krijgt zo snel een beeld of je een reële kans maakt of niet. Of misschien moet je profiel wat opvijzelen, dat kan uiteraard ook.
 • Je krijgt voorrang bij de sollicitaties. Op het moment dat je solliciteert via LinkedIn, en met jou nog meer mensen, dan wordt jouw sollicitatie als eerste behandeld. Vooral bij populaire vacatures een groot voordeel.

In mijn gratis handleiding LinkedIn heb ik voorbeelden uit dit pakket meegenomen zodat je kunt zien wat het doet en hoe het eruitziet.

Wat kost het Career betaalpakket?

Je kunt kiezen of je per maand of per jaar betaalt. Betaal je per jaar dan krijg je een flinke korting op je maandbedrag en wordt het, teruggerekend, € 16,52 per maand. Alle bedragen zijn inclusief btw.

Premium betaalpakket Business

Ik noem dit pakket altijd oneerbiedig ‘het meest waardeloze pakket’. Waarom? Omdat ik de kosten (te) hoog vindt en de voordelen klein. Het is een pakket voor professionals die meer willen zoeken met LinkedIn en ook werkzoekenden zouden hier hun voordeel nog mee kunnen doen maar ik adviseer je goed de verschillen te bekijken in opties. Het Career pakket kan een goed alternatief zijn als je kijkt naar de prijs (de helft van dit pakket), afhankelijk van welke opties je wilt gebruiken. 

De voordelen op een rij: 

 

 

 • Je krijgt een speciaal logo op je profiel waaraan LinkedInleden kunnen zien of je premium bent. Niemand ziet wélk premium pakket je precies hebt, alleen jijzelf.
 • Je kunt gebruik maken van ‘Open profile‘ wat betekent dat je jezelf openstelt om te netwerken en berichten wil ontvangen van mensen waarmee je niet gelinkt bent. 
 • Je kunt met dit premium pakket 15 InMails (privéberichten) per maand versturen aan LinkedIn leden. Iedere keer als je InMail beantwoord wordt, krijg je het tegoed terug.
 • Je ziet normaal gesproken, als je geen betaalpakket hebt, de laatste vijf personen die op je profiel hebben gekeken. Met dit premium pakket zie je iedereen die in de afgelopen 365 dagen op je profiel heeft gekeken. Alleen mensen die zichzelf anoniem houden kun je helaas niet zien.
 • In de optie ‘wie heeft je profiel bekeken’ kun je ook zien waar de mensen werken die je profiel hebben bekeken. Als je klikt op die bedrijven kun je als betalend LinkedIn lid ook zien wié dat geweest zijn.
 • Je krijgt toegang tot ‘Learning’ , het videokanaal van LinkedIn waar honderden tutorials voor je klaar staan om je vaardigheden op vele gebieden bij te spijkeren en zo je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.
 • Je kunt op LinkedIn Bedrijfspagina’s het verloop en de groei zien van personeel. Bijvoorbeeld in welke functies maar ook welke (vooraanstaande) medewerkers er gewerkt hebben of nu nog werken.
 • Je kunt met dit pakket onbeperkt mensen opzoeken in de zoekfunctie van LinkedIn en profielen bekijken.

Wat kost het Business betaalpakket?

 

 

Je kunt kiezen of je per maand of per jaar betaalt. Betaal je per jaar dan krijg je flink wat korting op je maandbedrag en wordt het, teruggerekend, € 37,18. Alle bedragen zijn inclusief btw.

Premium Sales Navigator Core

Dit vind ik zelf een van de mooiste premium pakketten van LinkedIn. Het heeft niet alleen ontzettend veel voordelen maar ook een speciale tool, de Sales Navigator. Deze tool wordt ingezet om belangrijke besluitvormers en prospects op LinkedIn te zoeken met uitgebreide zoekfuncties. Je kunt, zonder dat je gelinkt bent met die persoon, hem of haar volgen in een aparte lijst en zo makkelijk inspringen op geplaatste posts.

Dit pakket is supertof voor salesmanagers, accountmanagers en zzp’ers maar eigenlijk is het voor iedere professional die leads wil genereren een goed pakket.

De voordelen van dit betaalpakket:

  • Je krijgt een speciaal logo op je profiel waaraan LinkedInleden kunnen zien of je premium bent. Niemand ziet wélk premium pakket je precies hebt, alleen jijzelf. 
  • Je kunt gebruik maken van ‘Open profile‘ wat betekent dat je jezelf openstelt om te netwerken en berichten wil ontvangen van mensen waarmee je niet gelinkt bent. 
  • Je kunt met dit premium pakket 50 InMails (privéberichten) per maand versturen aan LinkedInleden. Iedere keer als je InMail beantwoord wordt, krijg je het tegoed terug.
  • Je ziet normaal gesproken, als je geen betaalpakket hebt, de laatste vijf personen die op je profiel hebben gekeken. Met dit premium pakket zie je iedereen die in de afgelopen 365 dagen op je profiel heeft gekeken. Alleen mensen die zichzelf anoniem houden kun je helaas niet zien.
  • In de optie ‘wie heeft je profiel bekeken’ kun je ook zien waar de mensen werken die je profiel hebben bekeken. Als je klikt op die bedrijven kun je als betalend LinkedIn lid ook zien wié dat geweest zijn.
  • Je kunt op LinkedIn Bedrijfspagina’s het verloop en de groei zien van personeel. Bijvoorbeeld in welke functies maar ook welke (vooraanstaande) medewerkers er gewerkt hebben of nu nog werken.
  • Je krijgt toegang tot veel meer data in de Sales Navigator, een speciale tool om tot in detail prospects op te sporen binnen LinkedIn, daarvan lijsten met leads en accounts te maken en die te volgen en eventueel te benaderen.  
  • Je kunt 10.000 leads opslaan in dit pakket en account maps aanmaken waarmee je gemakkelijker en overzichtelijker een beeld krijgt van de hiërarchie binnen een organisatie.
  • Je hebt een aparte tijdlijn met de Sales Navigator, zodat je bijvoorbeeld alleen de belangrijke prospects volgt en zonder gelinkt te zijn kunt reageren en liken op hun posts.
  • Je kunt met dit pakket onbeperkt mensen opzoeken in de zoekfunctie van LinkedIn en profielen bekijken.
  • Je krijgt toegang tot ‘Learning’ , het videokanaal van LinkedIn waar honderden tutorials voor je klaar staan om je vaardigheden op vele gebieden bij te spijkeren en zo je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Wat kost het Sales Navigator Core betaalpakket?

Je kunt kiezen of je per maand of per jaar betaalt. Betaal je per jaar dan krijg je een aardige korting op je maandbedrag. Omgerekend kom je dan uit op € 52,88 per maand. Alle bedragen zijn inclusief btw en dus ook aftrekbaar. 

Voordeel ten opzichte van het Business betaalpakket 

De speciale tool Sales Navigator geeft je veel meer mogelijkheden om prospects op te sporen en systematisch te volgen. Je kunt labels toevoegen, notities op profielen plaatsen (zonder dat anderen dat zien) en je hebt een aparte tijdlijn met alleen personen die voor jou heel belangrijk zijn. Aangezien het prijsverschil heel klein is zou ik dus eerder dit pakket adviseren dan het ‘Business’ pakket, vooral als je uitgebreid en onbeperkt wilt zoeken in de data van LinkedIn.

2 uitgebreidere betaalpakketten: Advanced of Enterprise

Naast het ‘Core’ abonnement heb je nog 2 varianten op dit pakket:

 • Sales Navigator Advanced’ – als je het pakket met meerdere collega’s afsluit, deze pakketten met data aan elkaar wilt koppelen én aan je CRM wilt hangen.
 • ‘Enterprise’ (deze is alleen via LinkedIn aan te vragen) – als je met meer dan 6 collega’s dit pakket wilt afsluiten.

Wat zijn de voordelen van deze betaalpakketten?

Je krijgt, naast alles wat hierboven staat omschreven bij het ‘Core pakket’, veel extra opties waaronder

 • Smart Links – hiermee kun je documenten en presentaties delen in een beveiligde cloud-omgeving. Je krijgt inzage in wie het geopend heeft en hoe lang het bekeken is. Superhandig bijvoorbeeld na een beurs of evenement voor opvolging.
 • Je koppelt daarnaast met je collega’s al jullie accounts aan elkaar en ook aan het CRM systeem waardoor beter inzicht gecreëerd wordt met wie waarmee bezig is en wie al contact heeft gezocht met prospects of al in een bepaald proces zit.
 • Je krijgt meer InMails.
 • Je kunt meer leads en accounts opslaan.
 • Je krijgt gebruiksrapportages van alle gekoppelde medewerkers.

Wat zijn de kosten van deze betaalpakketten?

De kosten zijn per persoon fors hoger dan het ‘Core’ pakket, er kan dan ook veel meer mee, en iedereen moet dan ook het pakket zelf afsluiten. De kosten hangen af van het aantal licenties dat je afsluit. Je kunt dit aantal zelf kiezen. Betaal je per jaar, dan kom je uit op € 104,99 per persoon. En let op, dit is EXCLUSIEF btw. Het Core pakket liet bedragen inclusief btw zien.

Premium Recruiter Lite

Recruiter Lite is speciaal opgezet voor recruiters en het meest gebruikt in kleine tot middelgrote bedrijven met een laag aantal vacatures (gemiddeld hou ik altijd 12 aan). Je krijgt bij het afsluiten van dit premium pakket, naast een hoop voordelen, ook een speciale tool ‘Recruiter Lite’ om kandidaten voor vacatures te zoeken, te structureren en te benaderen.

Welke voordelen heeft het Recruitment betaalpakket

 

 • Je krijgt een speciaal logo op je profiel waaraan LinkedInleden kunnen zien of je premium bent. Niemand ziet wélk premium pakket je precies hebt, alleen jijzelf.
 • Je kunt gebruik maken van ‘Open profile‘ wat betekent dat je jezelf openstelt om te netwerken en berichten wil ontvangen van mensen waarmee je niet gelinkt bent. 
 • Je kunt met dit premium pakket 30 InMails (privéberichten) per maand versturen aan LinkedInleden. Iedere keer als je InMail beantwoord wordt, krijg je het tegoed terug.
 • Je ziet normaal gesproken, als je geen betaalpakket hebt, de laatste vijf personen die op je profiel hebben gekeken. Met dit premium pakket zie je iedereen die in de afgelopen 365 dagen op je profiel heeft gekeken. Alleen mensen die zichzelf anoniem houden kun je helaas niet zien.
 • In de optie ‘wie heeft je profiel bekeken’ kun je ook zien waar de mensen werken die je profiel hebben bekeken. Als je klikt op die bedrijven kun je als betalend LinkedIn lid ook zien wié dat geweest zijn.
 • Je krijgt de tool Recruiter Lite, een uitgebreide tool met meer dan 20 geavanceerde zoekopties waarmee je potentiële kandidaten op LinkedIn kunt opsporen, registreren en eventueel ook kunt benaderen.
 • Je kunt op LinkedIn Bedrijfspagina’s het verloop en de groei zien van personeel. Bijvoorbeeld in welke functies maar ook welke (vooraanstaande) medewerkers er gewerkt hebben of nu nog werken.
 • Je krijgt suggesties voor kandidaten van LinkedIn, gebaseerd op je eigen voorkeuren en instellingen van kandidaten zelf.
 • Je kunt met dit pakket onbeperkt mensen opzoeken in de zoekfunctie van LinkedIn en profielen bekijken.
 • Je kunt met deze tool direct in LinkedInprofielen notities maken, labels plakken, profielen opslaan in projecten of op een prikbord zetten. Ook kun je reminders plaatsen of alerts als mensen hun profiel bijvoorbeeld updaten.

Wat kost het Recruitment betaalpakket?

Je kunt kiezen of je per maand of per jaar betaalt. Betaal je per jaar dan krijg je korting en kost het € 103,29 per maand per persoon. Alle bedragen zijn inclusief btw. 

2 uitgebreide versies: Recruiter Professional Services en Recruiter Corporate


Recruiter Professional en -Corporate zijn uitgebreide betaalpakketten waar álle opties van Recruiter in werken en bedoeld is voor teams die met elkaar willen samenwerken op gebied van recruitment. Vooral middelgrote tot grote bedrijven met meer dan 12 vacatures kiezen sneller voor het Corporate pakket. Professional Services is meer voor de uitzendbranche.

Wat zijn de voordelen van deze betaalpakketten?

Je krijgt een aantal extra voordelen ten opzichte van de Lite versie:

 • Je kunt in Professional tot 30 profielen buiten het derdegraads netwerk ontgrendelen en bekijken, in Corporate zelfs alle profielen op LinkedIn.
 • In plaats van 20 filters om te zoeken krijg je in beide pakketten 40 filters.
 • In Lite heb je geen spotlights, filters voor Vaardigheden of ‘Open voor contractueel werk’, informatie over sollicitanten of de mogelijkheid om in inzichten te zoeken.
 • Het aantal InMails is bij Professional 100 en bij Corporate 150 en deze kun je in beide pakketten tegelijk versturen aan maximaal 25 personen.
 • In beide pakketten heb je meerdere opties om samen te werken in een team zoals een dashboard voor meerdere gebruikers, samenwerken in gedeelde projecten, gratis samenwerkingslicentie en je kunt elkaar taggen en berichten delen.

LET OP: Het is een belangrijk gegeven dat bij Recruiter Lite de gegevens van de abonnee zijn en bij de andere 2 betaalpakketten van het bedrijf.

Een betaalpakket neem je af als persoon, met je persoonlijke profiel. Je kunt je Recruitment Lite tool dus niet delen met je collega’s en jij bouwt zelf een database op als recruiter op eigen naam. Dit kan een nadeel zijn als je ooit weggaat bij je organisatie of een keer ziek bent of niet beschikbaar voor de recruiter activiteiten. Je kunt LinkedIn vragen of je je pakket over mag zetten naar een ander persoon maar dit gaat niet altijd gemakkelijk.

Wat kosten deze betaalpakketten?

Het prijsverschil is groot, je betaalt al snel € 699,99 per persoon per maand of € 6.899,88 per jaar maar deze bedragen kunnen in bepaalde gevallen zelfs nog flink hoger zijn. Dit is geheel gerelateerd aan de wensen en deze pakketten kun je dan ook alleen via LinkedIn opvragen.

Vaak is het voordeliger om in dergelijke omstandigheden een Carrièrepagina (Werken-bij) op te zetten. Dit kan ook alleen door LinkedIn zelf gedaan worden. Via dit formulier kun je hierover contact opnemen.

Wat je verder wil weten over premium

 • Het voordeel van maandelijkse betaling, in vergelijking met de jaarlijkse betaling, is dat je ook per maand het premium pakket weer kunt opzeggen. Bedenk wel dat je al je verzamelde gegevens uit de tool (bij Sales Navigator en Recruiter), opgebouwde aantal InMails en berichten kwijt bent als je je premium account deactiveert. Als je het drie maanden later weer wilt reactiveren moet je helemaal opnieuw beginnen met het verzamelen van data. Bij Recruiter Lite ben je ook je vacatures kwijt die je geplaatst hebt.
 • Kosten van deze pakketten zijn als zakelijke kosten aftrekbaar, voor je baas, je bedrijf of voor jou als zelfstandig ondernemer. Dit geldt niet voor werkzoekenden die het ‘Career’ pakket afsluiten.
 • Je kunt de eerste keer alleen betalen met een creditcard voor je betaalpakket. Ook als je gebruik maakt van het gratis pakket voor een maand moet je eerst je creditcardgegevens opvoeren.

Conclusie

Bedenk altijd goed wat je doel is op LinkedIn. Wat en wie wil je bereiken? Wat wil je er uit halen? Probeer een van de pakketten een maand gratis uit. Je kunt er heel gemakkelijk weer vanaf als het niets voor je is, LinkedIn heeft geen verborgen addertjes. Kies het pakket dat het beste bij jouw doel past. Maar let op: 

Zorg áltijd voor een goed basisprofiel. Als je die al niet goed op orde hebt, dan zou ik nog niet aan een pakket beginnen. Een eerste indruk maak je maar één keer en als die niet goed is schrik je je prospects, kandidaten of nieuwe werkgever misschien af. Dus hup, aan de slag met je profiel en het plaatsen van LinkedIn posts.

EEN BOODSCHAP VAN ONS

400 TIPS EN IDEEËN VOOR JE LINKEDIN-POSTS

Hoe creëer je een LinkedIn post die je doelgroep ook echt raakt?

Hoe trek je klanten en prospects aan?

Wanneer kun je het beste een post plaatsen en hoe vaak doe je dat?

wat werkt wel en wat werkt niet?

LinkedIn expert Corinne Keijzer deelt samen met tien andere topspecialisten maar liefst 400 tips en ideeën voor jouw LinkedIn posts.

LEES VERDER

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Corinne Keijzer

Corinne Keijzer

Corinne is sinds 2010 volledig gespecialiseerd in LinkedIn marketing en -strategie. Ze is officieel tot ambassadeur benoemd door LinkedIn en beschikt over de officiële LinkedIn certificeringen. Ze heeft haar diploma NLP Practitioner en een uitgebreide opleiding in breinkennis en hersenwetten. Hiermee weet zij zich te onderscheiden in haar trainingen en geeft ze haar deelnemers een groot voordeel. Corinne is een bekende auteur in Nederland, ze schreef honderden artikelen en maar liefst 4 bestsellers over LinkedIn. Ze is bekend van diverse media zoals RTL Nieuws, Telegraaf, AD, NRC, Nu.nl, RTL Z en Radio 1, 538 en Q-music. Wil je haar een keer uitnodigen voor een interview? Geen probleem, ze werkt altijd graag mee!

Open LinkedIn-trainingen voor bedrijfspagina-beheerders

Lees ook

Hoe zorg je voor een professioneel LinkedIn profiel?
LinkedIn

Een professioneel LinkedIn profiel in 10 stappen

Een LinkedIn profiel aanmaken is niet zo moeilijk. Het invullen ook niet. Maar wat zijn nou nét die kleine verschillen die het grote verschil maken? De reden waarom iemand wél of niet geïnteresseerd raakt in jou als professional of direct weer afdruipt na het zien van je profiel? 

Lees verder »
LinkedIn

LinkedIn cijfers 2023 – een overzicht

In mei 2023 bestond LinkedIn 20 jaar. Op dat moment telde het platform 930 miljoen geregistreerde accounts. Precies een half jaar later, op 1 november, staat de teller op…. 1 miljard! Tijd voor een feestje maar ook een lijstje met alle huidige LinkedIn cijfers.

Lees verder »
Gratis LinkedIn downloads
LinkedIn

Gratis downloads als hulp bij je LinkedIn-activiteiten

Al jaren bieden we vanuit Digital Moves diverse gratis downloads aan om je LinkedIn-leven makkelijker te maken. Tot op heden deden we dit altijd op basis van een download via je e-mailadres. Nou, ik heb nu goed nieuws voor je: je hoeft geen e-mailadres meer achter te laten, je kunt zo alles downloaden. Gratis en voor nop.

Lees verder »
Winkelwagen
Scroll naar boven