Google reviewscore: 4.9
4.9/5

Heb ik op LinkedIn een premium betaalpakket nodig?

Heb ik op LinkedIn een premium nodig?

Heb ik een betaalpakket (premium) nodig op LinkedIn? Een veelgestelde vraag en het antwoord hangt helemaal van je doel en doelgroep af. Waarom? Omdat je in de gratis versie van LinkedIn over het algemeen al een heel eind komt. Maar wil je net dat beetje (boel) meer om je doel te bereiken, dan is een betaalpakket misschien wel een goede optie. Ik leg je de verschillen uit tussen de gratis versie en de 4 verschillende pakketten die er zijn. 

Let op: dit artikel gaat over de 4 betaalpakketten voor het persoonlijke profiel

Laatste update van dit artikel: 26 mei 2024

Inhoud artikel:

Gratis versie LinkedIn versus betaalpakket

In de gratis versie van LinkedIn kan héél veel. Je kunt flink netwerken, een waslijst aan volgers en connecties opbouwen, met verschillende filters zoeken, privéberichten sturen binnen je netwerk en content creëren op de tijdlijn. Voor veel LinkedIn gebruikers is dit waarschijnlijk voldoende. Toch zitten er ook wel beperkingen aan de gratis versie van LinkedIn en is een betaalpakket handig als je:

 • Veel gebruik maakt van de zoekmachine. Bijvoorbeeld het zoeken naar kandidaten voor je vacatures of leads en klanten. In de gratis versie zit een limiet qua zoekopdrachten. Het exacte aantal is niet bekend, maar vanuit ervaring kan ik zeggen dat dat er rond de 100 per maand zijn. LinkedIn geeft je een waarschuwing als je het maximale aantal bereikt. Zoeken kan daarna nog steeds maar is dan zeer beperkt in het aantal resultaten.
 • Gedetailleerdere zoekopdrachten wil geven met betere resultaten. In de gratis versie heb je flink wat filters zitten maar in de betaalpakketten zijn dat er nog véél meer. In de pakketten voor Sales en Recruitment krijg je zelfs een uitgebreide tool waarmee je een diepe duik in de data van LinkedIn kunt nemen om de juiste prospects of kandidaten te vinden.
 • Privéberichten wil sturen aan mensen buiten je eerstegraads netwerk. Op LinkedIn kun je, op een paar uitzonderingen na, geen privéberichten sturen aan 2de of 3de graads connecties. Binnen de betaalpakketten kun je een aantal keren gebruik maken van InMails. Het aantal verschilt per pakket van 5 tot wel 150.  
 • Meer wil zien op LinkedIn. Je kunt met een betaalpakket iedereen zien wie op je profiel heeft gekeken in de afgelopen 90 of 365 dagen (afhankelijk van het pakket). In de gratis versie zie je alleen de laatste 5 (tenzij ze anoniem zijn of jijzelf).
 • Gebruik wil maken van LinkedIn Learning, hét video e-learning platform waarop je duizenden video’s met allerlei uitleg en adviezen vindt. De kosten zijn van dit platform zijn net zoveel als die van het goedkoopste pakket, het Career abonnement. Ik som de prijzen verderop in dit artikel op, maar die van Learning geef ik je alvast:
  € 33,05 per maand of € 198,25 per jaar (wat uitkomt op € 16,50 per maand). Alle prijzen zijn inclusief btw.
 • Meer dan 5 mensen per maand uit wilt nodigen om te linken met een persoonlijk berichtje. 
 • Gebruik wil maken van AI-assistentie in verschillende profielonderdelen en bijdragen.
 • Bepaalde onderdelen van je persoonlijke profiel beter in beeld wilt hebben, zoals ‘Uitgelicht’ en ‘Services‘. 

Premium - 4 verschillende betaalpakketten

Regelmatig lokt LinkedIn je met speciale aanbiedingen om een betaalpakket af te sluiten. Je ziet op de homepage altijd wel een uiting hiervan, maar daarnaast ontvang je waarschijnlijk ook wel eens een mailtje of ben je misschien zelfs al wel eens gebeld door een medewerker. Over het algemeen mag je een betaalpakket altijd eerst een maand gratis proberen, heb je dat gedaan, dan krijg je daarna soms een nieuw aanbod met korting. Je vindt dit soort aanbiedingen onder andere op de homepage in de linker kantlijn.

LinkedIn stelt je bij de eerste keer aanvragen altijd de vraag wat je doel is met het pakket. Mijn advies is om direct door te klikken op ‘Alle abonnementen weergeven’. 

Er zijn vier verschillende betaalpakketten die je kunt kiezen met verschillende prijzen per abonnement. Dit abonnement zit altijd gekoppeld aan je persoonlijke profiel. Je hebt de mogelijkheid een pakket één maand gratis uit te proberen, maar voordat je dat doet neem ik ze hieronder één voor één met je door om je te helpen bij de juiste keuze.

EEN BOODSCHAP VAN ONS

INCOMPANY TRAINING - MEER SUCCES MET LINKEDIN

Jij en je collega’s willen ‘iets’ met LinkedIn. Maar waar begin je dan…?

LEES VERDER

Premium betaalpakket Career

Het groene premium pakket, ‘Career’, is speciaal ontwikkeld voor de werkzoekende LinkedInleden onder ons. Het grote voordeel is dat je met zo’n pakket veel voordelen krijgt als sollicitant. Het geeft je bijvoorbeeld informatie over profielen van mede-sollicitanten, bijvoorbeeld waar zij werken, wat voor opleiding zij hebben of welke vaardigheden in hun profiel staan. Je ziet uiteraard geen namen maar alles is gebaseerd op de data van de onderdelen uit de persoonlijke profielen.

De voordelen van premium Career

Sluit je dit pakket als werkzoekende af, dan krijg je: 

 • Een speciaal logo op je profiel waaraan LinkedInleden kunnen zien of je premium bent. Niemand ziet wélk premium pakket je precies hebt, alleen jijzelf.
 • De optie om gebruik te maken van ‘Open profile‘. Dit betekent dat je jezelf openstelt om te netwerken en berichten wil ontvangen van mensen waarmee je niet gelinkt bent.
 • Per maand de mogelijkheid om 5 InMails te sturen, bijvoorbeeld aan recruiters. Deze InMails zijn directe privéberichten die je kunt sturen aan mensen op LinkedIn waarmee je niet gelinkt bent. Zeker handig als je ook geen e-mailadres hebt van degene die je een bericht wilt sturen. Iedere keer als een InMail beantwoord wordt, krijg je het tegoed voor de InMail weer terug. Zo wordt kwaliteit dus beloond en spam tegengegaan.
 • Je ziet normaal gesproken, als je geen betaalpakket hebt, de laatste vijf personen die op je profiel hebben gekeken. Met dit premium pakket zie je iedereen die in de afgelopen 90 dagen op je profiel heeft gekeken. Alleen mensen die zichzelf anoniem houden kun je helaas niet zien.
 • In de optie ‘wie heeft je profiel bekeken’ te zien waar de mensen werken die je profiel hebben bekeken. Als je klikt op die bedrijven kun je als betalend LinkedIn lid ook zien wié dat geweest zijn.
 • Toegang tot ‘Learning’ , het videokanaal van LinkedIn waar honderden tutorials voor je klaar staan om je vaardigheden op vele gebieden bij te spijkeren en zo je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.
 • Inzage in vacatures hoe de profielen van andere sollicitanten zich verhouden ten opzichte van jouw profiel. Dit wordt onder andere gebaseerd op bepaalde vaardigheden, opleiding en werkervaring. Je krijgt zo snel een beeld of je een reële kans maakt of niet. Of misschien moet je profiel wat opvijzelen, dat kan uiteraard ook.
 • Je krijgt voorrang bij de sollicitaties. Op het moment dat je solliciteert via LinkedIn, en met jou nog meer mensen, dan wordt jouw sollicitatie als eerste behandeld. Vooral bij populaire vacatures een groot voordeel.

In mijn gratis handleiding LinkedIn heb ik voorbeelden uit dit pakket meegenomen zodat je kunt zien wat het doet en hoe het eruitziet.

💡Let op: het aantal ‘Sollicitanten’, wat je bij vacatures ziet staan, wil niet zeggen dat dit het aantal mensen is dat ook echt daadwerkelijk gesolliciteerd heeft. Doorklikken naar de vacature wordt hierin vreemd genoeg ook meegerekend. 

Wat kost het Career betaalpakket

Je kunt kiezen of je per maand of per jaar betaalt. Betaal je per jaar dan krijg je een flinke korting op je maandbedrag en wordt het, teruggerekend, € 16,52 per maand. Alle bedragen zijn inclusief btw.

Premium betaalpakket Business

Ik noem dit pakket altijd oneerbiedig ‘het meest waardeloze pakket’. Waarom? Omdat ik de kosten (te) hoog vindt en de voordelen klein. Het is een pakket voor professionals die meer willen zoeken met LinkedIn en ook werkzoekenden zouden hier hun voordeel nog mee kunnen doen maar ik adviseer je goed de verschillen te bekijken in opties. Het Career pakket kan een goed alternatief zijn als je kijkt naar de prijs (de helft van dit pakket), afhankelijk van welke opties je wilt gebruiken. 

De voordelen van premium Business

Met dit pakket krijg je: 

 • Een speciaal logo op je profiel waaraan LinkedInleden kunnen zien of je premium bent. Niemand ziet wélk premium pakket je precies hebt, alleen jijzelf.
 • De optie om gebruik te maken van ‘Open profile‘. Dit betekent dat je jezelf openstelt om te netwerken en berichten wil ontvangen van mensen waarmee je niet gelinkt bent. 
 • 15 InMails (privéberichten) per maand om te versturen aan LinkedIn leden. Iedere keer als je InMail beantwoord wordt, krijg je het tegoed terug.
 • Meer inzage in je profielbezoekers. Je ziet normaal gesproken, als je geen betaalpakket hebt, de laatste vijf personen die op je profiel hebben gekeken. Met dit premium pakket zie je iedereen die in de afgelopen 365 dagen op je profiel heeft gekeken. Alleen mensen die zichzelf anoniem houden kun je helaas niet zien.
 • In de optie ‘wie heeft je profiel bekeken’ te zien waar de mensen werken die je profiel hebben bekeken. Als je klikt op die bedrijven kun je als betalend LinkedIn lid ook zien wié dat geweest zijn.
 • Toegang tot ‘Learning’ , het videokanaal van LinkedIn waar honderden tutorials voor je klaar staan om je vaardigheden op vele gebieden bij te spijkeren en zo je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.
 • Inzage op LinkedIn Bedrijfspagina’s waar je het verloop en de groei ziet van personeel. Bijvoorbeeld in welke functies, maar ook welke (vooraanstaande) medewerkers er gewerkt hebben of nu nog werken.
 • Onbeperkte mogelijkheid om mensen op te zoeken in de zoekfunctie van LinkedIn en profielen bekijken.

Wat kost het Business betaalpakket

Je kunt kiezen of je per maand of per jaar betaalt. Betaal je per jaar dan krijg je flink wat korting op je maandbedrag en wordt het, teruggerekend, € 37,18. Alle bedragen zijn inclusief btw.

Het business premium pakket van LinkedIn kosten.

Premium Sales Navigator Core

Dit vind ik zelf een van de mooiste premium pakketten van LinkedIn. Het heeft niet alleen ontzettend veel voordelen maar ook een speciale tool, de Sales Navigator. Deze tool wordt ingezet om belangrijke besluitvormers en prospects op LinkedIn te zoeken met uitgebreide zoekfuncties. Je kunt, zonder dat je gelinkt bent met die persoon, hem of haar volgen in een aparte lijst en zo makkelijk inspringen op geplaatste posts.

Dit pakket is supertof voor salesmanagers, accountmanagers en zzp’ers maar eigenlijk is het voor iedere professional die leads wil genereren een goed pakket.

De voordelen van premium Sales Core

Met dit pakket krijg je:

 • Een speciaal logo op je profiel waaraan LinkedInleden kunnen zien of je premium bent. Niemand ziet wélk premium pakket je precies hebt, alleen jijzelf.
 • De optie om gebruik te maken van ‘Open profile‘. Dit betekent dat je jezelf openstelt om te netwerken en berichten wil ontvangen van mensen waarmee je niet gelinkt bent. 
 • 50 InMails (privéberichten) per maand om te  versturen aan LinkedInleden. Iedere keer als je InMail beantwoord wordt, krijg je het tegoed terug.
 • Meer inzage in je profielbezoekers. Je ziet normaal gesproken, als je geen betaalpakket hebt, de laatste vijf personen die op je profiel hebben gekeken. Met dit premium pakket zie je iedereen die in de afgelopen 365 dagen op je profiel heeft gekeken. Alleen mensen die zichzelf anoniem houden kun je helaas niet zien.
 • De optie om in ‘wie heeft je profiel bekeken’ te zien waar de mensen werken die je profiel hebben bekeken. Als je klikt op die bedrijven kun je als betalend LinkedIn lid ook zien wié dat geweest zijn.
 • Het verloop en de groei te zien van personeel op LinkedIn Bedrijfspagina’s. Bijvoorbeeld in welke functies, maar ook welke (vooraanstaande) medewerkers er gewerkt hebben of nu nog werken.
 • Toegang tot veel meer data in de Sales Navigator, een speciale tool om tot in detail prospects op te sporen binnen LinkedIn, daarvan lijsten met leads en accounts te maken en die te volgen en eventueel te benaderen.  
 • De optie om 10.000 leads op te slaan in dit pakket en je kunt account maps aanmaken waarmee je gemakkelijker en overzichtelijker een beeld krijgt van de hiërarchie binnen een organisatie.
 • Een aparte tijdlijn met de Sales Navigator, zodat je bijvoorbeeld alleen de belangrijke prospects volgt en zonder gelinkt te zijn kunt reageren en liken op hun posts.
 • De mogelijkheid om met dit pakket onbeperkt mensen op te zoeken in de zoekfunctie van LinkedIn en profielen te bekijken.
 • Toegang tot ‘Learning’, het videokanaal van LinkedIn waar honderden tutorials voor je klaarstaan om je vaardigheden op vele gebieden bij te spijkeren en zo je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.
 • Op de tijdlijn, onder je naam en kopregel, een specifieke hyperlink met een CTA (Call To Action) naar een website naar keuze. Als je iets post kunnen mensen direct doorklikken door bijvoorbeeld de knop ‘Website bezoeken’, ‘Afspraak maken’ of ‘Inschrijven nieuwsbrief’. 

Wat kost het Sales Navigator Core betaalpakket?

Je kunt kiezen of je per maand of per jaar betaalt. Betaal je per jaar dan krijg je een aardige korting op je maandbedrag. Omgerekend kom je dan uit op € 66,10 per maand. Alle bedragen zijn inclusief btw en dus ook aftrekbaar. 

Het Core Sales pakket van LinkedIn kosten.

Advanced en Enterprise

Naast het Core pakket zijn er 2 uitgebreidere betaalpakketten:

 • Advanced – interessant als je het pakket met meerdere collega’s afsluit, deze pakketten met data aan elkaar wilt koppelen én aan je CRM wilt hangen.
 • Enterprise (deze is alleen via LinkedIn aan te vragen) – interessant als je met meer dan 6 collega’s dit pakket wilt afsluiten.

Wat zijn de voordelen van de uitgebreide pakketten

Je krijgt in deze uitgebreidere pakketten, naast alles wat hierboven staat omschreven bij het ‘Core pakket’, veel extra opties waaronder

 • Smart Links – hiermee kun je documenten en presentaties delen in een beveiligde cloud-omgeving. Je krijgt inzage in wie het geopend heeft en hoe lang het bekeken is. Superhandig bijvoorbeeld na een beurs of evenement voor opvolging.
 • Je koppelt daarnaast met je collega’s al jullie accounts aan elkaar en ook aan het CRM systeem waardoor beter inzicht gecreëerd wordt met wie waarmee bezig is en wie al contact heeft gezocht met prospects of al in een bepaald proces zit.
 • Je krijgt meer InMails.
 • Je kunt meer leads en accounts opslaan.
 • Je krijgt gebruiksrapportages van alle gekoppelde medewerkers.

Wat zijn de kosten van de uitgebreide Sales betaalpakketten?

De kosten zijn per persoon fors hoger dan het ‘Core’ pakket, er kan dan ook veel meer mee, en iedereen moet dan ook het pakket zelf afsluiten. De kosten hangen af van het aantal licenties dat je afsluit. 

Wat is het voordeel van het Core pakket ten opzichte van Business

De speciale tool Sales Navigator geeft je veel meer mogelijkheden om prospects op te sporen en systematisch te volgen. Je kunt labels toevoegen, notities op profielen plaatsen (zonder dat anderen dat zien) en je hebt een aparte tijdlijn met alleen personen die voor jou heel belangrijk zijn. Aangezien het prijsverschil heel klein is zou ik dus eerder dit pakket adviseren dan het ‘Business’ pakket, vooral als je uitgebreid en onbeperkt wilt zoeken in de data van LinkedIn.

EEN BOODSCHAP VAN ONS
Digital Moves - Corinne Keijzer - LinkedIn trainingen

EXCLUSIEF LINKEDIN PROGRAMMA - ZO WORDEN JE COLLEGA'S SUCCESVOLLE AMBASSADEURS OP LINKEDIN

Haal met minimale inspanning het maximale uit LinkedIn

LEES VERDER

Premium Recruiter Lite

Recruiter Lite is speciaal opgezet voor recruiters en het meest gebruikt in kleine tot middelgrote bedrijven met een laag aantal vacatures (gemiddeld hou ik altijd 12 aan). Je krijgt bij het afsluiten van dit premium pakket, naast een hoop voordelen, ook een speciale tool ‘Recruiter Lite’ om kandidaten voor vacatures te zoeken, te structureren en te benaderen.

De voordelen van premium Recruitment

Met dit pakket krijg je:

 • Een speciaal logo op je profiel waaraan LinkedInleden kunnen zien of je premium bent. Niemand ziet wélk premium pakket je precies hebt, alleen jijzelf.
 • De optie om gebruik te maken van ‘Open profile. Dit betekent dat je jezelf openstelt om te netwerken en berichten wil ontvangen van mensen waarmee je niet gelinkt bent. 
 • De optie om 30 InMails (privéberichten) per maand te versturen aan LinkedInleden. Iedere keer als je InMail beantwoord wordt, krijg je het tegoed terug.
 • De mogelijkheid om iedereen die in de afgelopen 365 dagen op je profiel heeft gekeken te zien. Alleen mensen die zichzelf anoniem houden kun je helaas niet zien.
 • De optie om in ‘wie heeft je profiel bekeken’ te zien waar de mensen werken die je profiel hebben bekeken. Als je klikt op die bedrijven kun je als betalend LinkedIn lid ook zien wié dat geweest zijn.
 • De tool Recruiter Lite, een uitgebreide tool met meer dan 20 geavanceerde zoekopties waarmee je potentiële kandidaten op LinkedIn kunt opsporen, registreren en eventueel ook kunt benaderen.
 • Inzage in het verloop en de groei van personeel op LinkedIn Bedrijfspagina’s. Bijvoorbeeld in welke functies het verloop zit, maar ook welke (vooraanstaande) medewerkers er gewerkt hebben of nu nog werken.
 • Suggesties voor kandidaten van LinkedIn, gebaseerd op je eigen voorkeuren en instellingen van kandidaten zelf.
 • Onbeperkt mogelijkheid om mensen op te zoeken in de zoekfunctie van LinkedIn en profielen te bekijken.
 • Extra opties om direct in LinkedInprofielen notities te maken, labels te plakken, profielen op te slaan in projecten of op een prikbord te zetten. Ook kun je reminders plaatsen of alerts als mensen hun profiel bijvoorbeeld updaten.

Wat kost het Recruitment betaalpakket

Je kunt kiezen of je per maand of per jaar betaalt. Betaal je per jaar dan krijg je korting en kost het € 103,29 per maand per persoon. Alle bedragen zijn inclusief btw. 

Recruiter Professional Services en Recruiter Corporate

Recruiter Professional en -Corporate zijn uitgebreide betaalpakketten waar álle opties van Recruiter in werken en bedoeld is voor teams die met elkaar willen samenwerken op gebied van recruitment. Vooral middelgrote tot grote bedrijven met meer dan 12 vacatures kiezen sneller voor het Corporate pakket. Professional Services is meer voor de uitzendbranche.

De voordelen van de uitgebreide Recruitment pakketten

Je krijgt een aantal extra voordelen ten opzichte van de Lite versie:

 • Je kunt in Professional tot 30 profielen buiten het derdegraads netwerk ontgrendelen en bekijken, in Corporate zelfs alle profielen op LinkedIn.
 • In plaats van 20 filters om te zoeken krijg je in beide pakketten 40 filters.
 • In Lite heb je geen spotlights, filters voor Vaardigheden of ‘Open voor contractueel werk’, informatie over sollicitanten of de mogelijkheid om in inzichten te zoeken.
 • Het aantal InMails is bij Professional 100 en bij Corporate 150 en deze kun je in beide pakketten tegelijk versturen aan maximaal 25 personen.
 • In beide pakketten heb je meerdere opties om samen te werken in een team zoals een dashboard voor meerdere gebruikers, samenwerken in gedeelde projecten, gratis samenwerkingslicentie en je kunt elkaar taggen en berichten delen.

💡Let op: het is een belangrijk gegeven dat bij Recruiter Lite de gegevens van de abonnee zijn en dus op persoonlijke titel staan. Bij de andere 2 uitgebreide betaalpakketten ligt dat anders en is de data eigendom van he bedrijf.

Een betaalpakket neem je af als persoon, met je persoonlijke profiel. Je kunt je Recruitment Lite tool dus niet delen met je collega’s en jij bouwt zelf een database op als recruiter op eigen naam. Dit kan een nadeel zijn als je ooit weggaat bij je organisatie of een keer ziek bent of niet beschikbaar voor de recruiter activiteiten. Je kunt LinkedIn vragen of je je pakket over mag zetten naar een ander persoon maar dit gaat niet altijd gemakkelijk.

Wat kosten de uitgebreide Recruiter pakketten

Het prijsverschil is groot, je betaalt al snel € 699,99 per persoon per maand of € 6.899,88 per jaar, maar deze bedragen kunnen in bepaalde gevallen zelfs nog flink hoger zijn. Dit is geheel gerelateerd aan de wensen en deze pakketten kun je dan ook alleen via LinkedIn opvragen.
Vaak is het voordeliger om in dergelijke omstandigheden een Carrièrepagina (Werken-bij) op te zetten. Dit kan ook alleen door LinkedIn zelf gedaan worden. Via dit formulier kun je hierover contact opnemen.

Wat je verder wil weten over het premium betaalpakket

 • Het voordeel van maandelijkse betaling, in vergelijking met de jaarlijkse betaling, is dat je ook per maand het premium pakket weer kunt opzeggen. Bedenk wel dat je al je verzamelde gegevens uit de tool (bij Sales Navigator en Recruiter), opgebouwde aantal InMails en berichten kwijt bent als je je premium account deactiveert. Als je het drie maanden later weer wilt reactiveren moet je helemaal opnieuw beginnen met het verzamelen van data. Bij Recruiter Lite ben je ook je vacatures kwijt die je geplaatst hebt.
 • Kosten van deze pakketten zijn als zakelijke kosten aftrekbaar, voor je baas, je bedrijf of voor jou als zelfstandig ondernemer. Dit geldt niet voor werkzoekenden die het ‘Career’ pakket afsluiten.
 • Je kunt de eerste keer alleen betalen met een creditcard voor je betaalpakket. Ook als je gebruik maakt van het gratis pakket voor een maand moet je eerst je creditcardgegevens opvoeren.

Conclusie

Bedenk altijd goed wat je doel is op LinkedIn. Wat en wie wil je bereiken? Wat wil je er uit halen? Probeer een van de pakketten een maand gratis uit. Je kunt er heel gemakkelijk weer vanaf als het niets voor je is, LinkedIn heeft geen verborgen addertjes. Kies het pakket dat het beste bij jouw doel past. Maar let op: 

Zorg áltijd voor een goed basisprofiel. Als je die al niet goed op orde hebt, dan zou ik nog niet aan een pakket beginnen. Een eerste indruk maak je maar één keer en als die niet goed is schrik je je prospects, kandidaten of nieuwe werkgever misschien af. Dus hup, aan de slag met je profiel en het plaatsen van LinkedIn posts.

EEN BOODSCHAP VAN ONS

400 TIPS EN IDEEËN VOOR JE LINKEDIN-POSTS

Hoe creëer je een LinkedIn post die je doelgroep ook echt raakt?

Hoe trek je klanten en prospects aan?

Wanneer kun je het beste een post plaatsen en hoe vaak doe je dat?

wat werkt wel en wat werkt niet?

LinkedIn expert Corinne Keijzer deelt samen met tien andere topspecialisten maar liefst 400 tips en ideeën voor jouw LinkedIn posts.

LEES VERDER

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Picture of Corinne Keijzer

Corinne Keijzer

Corinne is sinds 2010 volledig gespecialiseerd in LinkedIn marketing en -strategie. Ze is officieel tot ambassadeur benoemd door LinkedIn en beschikt over de officiële LinkedIn certificeringen. Ze heeft haar diploma NLP Practitioner en een uitgebreide opleiding in breinkennis en hersenwetten. Hiermee weet zij zich te onderscheiden in haar trainingen en geeft ze haar deelnemers een groot voordeel. Corinne is een bekende auteur in Nederland, ze schreef honderden artikelen en maar liefst 4 bestsellers over LinkedIn. Ze is bekend van diverse media zoals RTL Nieuws, Telegraaf, AD, NRC, Nu.nl, RTL Z en Radio 1, 538 en Q-music. Wil je haar een keer uitnodigen voor een interview? Geen probleem, ze werkt altijd graag mee!

Open LinkedIn-trainingen voor bedrijfspagina-beheerders

Lees ook

Gratis LinkedIn downloads
LinkedIn

Gratis downloads als hulp bij je LinkedIn-activiteiten

Al jaren bieden we vanuit Digital Moves diverse gratis downloads aan om je LinkedIn-leven makkelijker te maken. Tot op heden deden we dit altijd op basis van een download via je e-mailadres. Nou, ik heb nu goed nieuws voor je: je hoeft geen e-mailadres meer achter te laten, je kunt zo alles downloaden. Gratis en voor nop.

Lees verder »
Linken of volgen, wat is het verschil? Artikel van bekende LinkedIn trainer en expert Corinne Keijzer.
LinkedIn

Linken of volgen op LinkedIn – wat is het verschil

Linken of volgen op LinkedIn? Sinds de Creatormodus is verdwenen lijken de vragen hierover toe te nemen. Het ene persoonlijke profiel heeft een ‘Volgen’ knop in het profiel, de ander ‘Connectie maken’. Hoe zit dat? Kun je zelf kiezen? En dan heb je ook nog de optie om te ‘Ontvolgen’, hoe doe je dat en wat gebeurt er dan? In dit artikel leg ik alle verschillen uit en uiteraard vergezeld van de nodige en handige tips.

Lees verder »
Hoe werkt het met de taalinstelling op LinkedIn? LinkedIn expert Corinne Keijzer geeft uitleg.
LinkedIn

Taalinstellingen op LinkedIn – hoe zit dat

De taalinstellingen zijn nog wel eens een struikelblok op LinkedIn. Wanneer ziet wie nu wat in zijn of haar taal en wat zijn eigenlijk de mogelijkheden tot het tonen van je profiel in meerdere talen? In dit artikel geef ik je alle ins en outs over álle taalinstellingen die er zijn op LinkedIn. 

Lees verder »
Winkelwagen
Scroll naar boven